Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Ето го и фараонът.

На Египет Фараона.

Dance Party Dancing GIF by Nickelodeon

😁

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Ето го и фараонът.

На Египет Фараона. 😁

Мани тез фараони ,цеко сифоня е ебати пича

Никой не спори за това, че преди години климата е бил различен в Египет, преди време е имало реки и водни басейни това го доказват находките на дървени лодки и построени кейове които са открити в Гиза. Просто исках да ви кажа защо пирамидите в Гиза са във този вид и впечатляват посетителите, а пирамидата на Слънцето в Босна е най-голямата. Те е покрита със земна маса заради климата в Босна, ако в Босна климата беше като този в Египет щеше да изглежда по съвсем различен начин. :rolleyes:

Вътре във някои пирамиди има камера но тя е празна и това е заради хората, ние сме джаста-праста и всеки иска да крадне, затова не са оставили нищо. Във други пирамиди дори няма камера, построени са в чест на някой. Доказано е, че когато съберат на някое място едно общество от непознати хора като например 100 човека след известно време един винаги се проявява като лидер на това общество. Така е било и едно време, лидерите са били фараони, князове, царе, ханове и други! При нас в България по същото време е имало племена, те не са били толкова големи като тези в Босна или Египет и тели племена не са били толкова богати. Затова на лидерите на тези племена са строили "Могили" , някои могили са огромни а други са малки. Същото е и със могилите, както със пирамидите, построени са за да се погребе някой лидер. Има могили които са празни, в тях няма погребано нищо, това е така защото хората джаста-праста отиват, ровят и грабят. Затова лидера е казал, че иска да го погребат без почести в някой некропол за да не му ровят в останките. За да го почетат построяват могилата но празна, и при пирамидите е същото. Пирамиди има не само в Европа и в Египет, пирамиди има на всички континенти дори и на северния полюс. На южния не знам дали са открили пирамиди но там в Гренландия май климата и ледовете не позволяват или крият/покриват ако има пирамиди. :rolleyes:

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Мани тез фараони ,цеко сифоня е ебати пича

преди 37 минути, АСПЕКТ написа:

българите са извънземни. Никой не знае техния произход, имали са един Бог, имали са и писменост, българския календар е един от точните календари, познавали са науката и са били отлични астрономи. Градовете построение от тях са валидни и до днес.

тия са от планетата на глупаците, която са унищожили от глупост и само малка част от тях попаднали на земята

казват, че преди били повече от 10 милиона

• Автор
преди 3 часа, AAUUXX написа:

Възможно е в случай ,че гравитацията тогава е била по малка ,тогава тези блокове които сега тежат от 2 до 20 тона ще тежат десетки пъти по малко ,но пък трябва хората тогава да са били по тежки за да не излетят в космоса. Но най вероятно е дело на извънземни ,с цел да си направят карта.

Може и така да е било :)

преди 3 часа, vlado1985 написа:

Аааа за зелени или сиви незнам какви са но колко муе и да са цветни. А относно пирамидите ще дам един пример само с тези старите паметници Руските великани .

ruski_pametnik2.jpg

То за такъв паметник и 20 човека ако ще да са немогат да го вдигнат на ръце и да го монтират без техника. Та какво остава за строеж на пирамида и то на ръка без никаква техника.

Един стрителен инжинер предположи че пирамидите са кухи и имат само стени от блокове а вътре е пръст и са строени като кофраж , това г гледах по тия филмчета за ДГ на Поля Димитлер

преди 3 часа, Тетя написа:

Въй… 

Въй я голям сеир беше

Във фанта темата, се събраха двамата набожняци. Единия пиян, другия напушен.

Никой не може да разбере, какво пишат. Включително и те.

• Автор
преди 44 минути, Teemo написа:

Във фанта темата, се събраха двамата набожняци. Единия пиян, другия напушен.

Никой не може да разбере, какво пишат. Включително и те.

Е с дедо поп трябва са  напънеш малко ама с оня другия вече е трудна работа........

Браво бре който не знаел химна не бил  истински българин хихи

Откакто взех ипотечен кредит, спя като бебе. Събуждам се през 3 часа и плача!

- По-добре да теглиш пopно, отколкото кредит!
Китайска мъдрост.

- Добър ден. Вашата банка би ли ми отпуснала кредит срещу честна дума?
- Да. Никакъв проблем.
- А ако не го върна?
- Ще ви е срам, когато се представите пред Господ.
- Е, то кога ще е това...
- Примерно, ако до 5-ти не погасите кредита, на 6-ти ще се представите.

преди 1 час, petie1 написа:

ама с оня другия

Всеки път се моля, да не е той. Като си ловя такси.

• Автор

Ааа голям смях с нашата комичка

Карамел со фкус на нещо без яйцъ. :) 

-----------------------

Това трябва да е заглавието, на темата "Бисери"

• Автор
преди 29 минути, Teemo написа:

Карамел со фкус на нещо без яйцъ. :) 

-----------------------

Това трябва да е заглавието, на темата "Бисери"

Аа казах ти дедо ти поп знае да пише смешки а комичката ни пак не ме разбра

Петък полунощ във пиано бар
срещнах пианист тъжен, сам и стар,
свиреше на влюбените за последен път, 
петък полунощ е, те след миг ще си вървят.

лека

преди 6 часа, petie1 написа:

Пак те питам айде докажи ми че си много образУвана: Как да утрепя демон в точно даден час?

Навиваш си будилника пет минути преди часо и после ръчно судо кил демон. :) 

Добро утро! :newspaper:

преди 10 часа, Емил Костов написа:

Ако това го местеше, нямаше да седиш в тоя форум и да пишеш глупости.

Първо: Не пиша, а клавиатурям. :) 

Второ: След като не удяваш от моя програмен код, то явно си со друга хардуерна архитектура, т.е. сериозността ти е фалшива. (Още чакам да идеш с лопатата и да ми помогнеш, а не да повтаряш глупости, та глупости) ... Знаеш ли колко нещо има за работа с лопата там горе в Балкана де правя нещо??? :)

Не ке ти сакам ракията, а физическата ти сила, за да преместваш земна маса со лопатата. :)  

• Автор

Ааа голям смях му теглих с тоя химн като го врещя съм бил българин хихи  :)

Добро утро!

добро утро

гледам снощи комичката ни писала пак

• Автор
преди 1 час, dioib написа:

Навиваш си будилника пет минути преди часо и после ръчно судо кил демон. :) 

Добро утро! :newspaper:

Ама аз пък сакам да спя пък хър пхър хърррр

преди 1 минута, Kiеli написа:

добро утро

гледам снощи комичката ни писала пак

Учи ни да пеем мила родино та даставаме българи като типична национал социалистка

преди 16 минути, petie1 написа:

Е се ..... ти си по скриптовете, и, ко толкова, да направиш демон който да килва другия демон. :) 

Това като при пиенето: клин, клин избива, но един остава. :) = Важно е твоя демон да е буден. ;) :) 

преди 37 минути, petie1 написа:

Учи ни да пеем мила родино та даставаме българи като типична национал социалистка

Добро утро,

що ти не си ли българин? Как да ставаш българин? Да не би да е да ставаш с българи?

Абе нещо сте се демонизира ли тая сутрин, че даже искате да пишете демони убийци на демони. Някои други сигурно не само си приказват ами действат и затова LLM, затъпяват, вместо да се учат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.