Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, ДзВяРа! написа:

Мери, какво чакаш? И там съм звяра!:D

Ааа ... така, като ви слушам, там има по-големи "зверове". 

За баби няма ли? Дано скоро да стана де! 

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 2 минути, Мери Динолова написа:

Ааа ... така, като ви слушам, там има по-големи "зверове". 

Така е, ти верно ли нямаш регистрация там?:ohmy:

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Мери, какво чакаш? И там съм звяра!:D

Интересното е,че винаги започват с-Здравейте мами.И после-тая плюе,а оная гълта.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Така е, ти верно ли нямаш регистрация там?:ohmy:

Нямам. Само съм слушала за форума. Чат пат, ми е излизал при някое търсене, някоя тема, ма не съм имала необходимост за регистрация явно, не знам. 

Не съм влизал от миналата година, сега влизам и първото което виждам е че имам едно известие! Все ощи не съм го прочел.

SNIMKA-OT-2022-07-09-23-25-13.png

Нещо Корона вируса с мое участие.:lol6:

SNIMKA-OT-2022-07-09-23-30-10.png

преди 10 минути, ДзВяРа! написа:

Не съм влизал от миналата година, сега влизам и първото което виждам е че имам едно известие! Все ощи не съм го прочел.

Ти и тук бая време не беше влизал. 

преди 1 минута, Мери Динолова написа:

Ти и тук бая време не беше влизал. 

Така е, има периоди в които се ограничавах от достъпа до всякакви онлайн връзки. Форуми, Социални мрежи и други. Това е заради личния ми живот. 👍

Не е лесно, но не съм хлапак вече че да се се оплаквам. Каквото е трябвало се е случило.:huh:

В БГ мама публикувах една обява за нашият магазин във Варна и веднага го оплюха. И от тогава не влизам там.

Искахме да отворим един магазин за детски дрешки и съответно публикувах за майките да дойдат. Ужас.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

В БГ мама публикувах една обява за нашият магазин във Варна и веднага го оплюха. И от тогава не влизам там.

Защо не се свърза със мен? Знаеш аз като започна да плюя какво се случва. Ето това ми е профила там, същия като тук.

SNIMKA-OT-2022-07-09-23-51-16.png

Пак съм Звяра, Звяра си е Звяр от където и да го погледнеш!:D

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Значи там само плюят, така да разбирам? 

Ако не се лъжа, май там се зачетох в една тема за баловете. За магазини, тоалети, костюми, цени. Не останах с такова впечатление. Определено ще пропусна регистрацията там. 

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Защо не се свърза със мен? Знаеш аз като започна да плюя какво се случва. Ето това ми е профила там, същия като тук.

SNIMKA-OT-2022-07-09-23-51-16.png

Пак съм Звяра, Звяра си е Звяр от където и да го погледнеш!:D

Било много скъпо, продавали сме стоката на много скъпо, нямало много стока... Не знам си какво, чакай ако мога да намеря темата.

Ще видя пратя. Магазина го няма вече. Тъй, че не е реклама.

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Така е, има периоди в които се ограничавах от достъпа до всякакви онлайн връзки. Форуми, Социални мрежи и други. Това е заради личния ми живот. 👍

Не е лесно, но не съм хлапак вече че да се се оплаквам. Каквото е трябвало се е случило.:huh:

Така е. Всеки си знае неговото и си преценява. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Било много скъпо, продавали сме стоката на много скъпо, нямало много стока...

Трябваше да драснеш едно съобщение и аз щях да им кажа кое скъпо те колко струват без бельо. Администрацията там и без това беше вдигнала ръце от мен по едно време.

Трябваше да драснеш едно съобщение и аз щях да им кажа кое скъпо те колко струват без бельо. Администрацията там и без това беше вдигнала ръце от мен по едно време.

Не беше скъпо. Гледахме, колко е на друго място. И горе долу слагахме някакви цени. Те искаха безплатно още малко. Нали плащаме наем на сградата, данъци, транспорт.. Те какво искат? 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не беше скъпо. Гледахме, колко е на друго място. И горе долу слагахме някакви цени. Те искаха безплатно още малко.

Трябвало е да ми пишеш.:P

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Искахме да отворим един магазин за детски дрешки и съответно публикувах за майките да дойдат. Ужас.

В кокошарник като пуснеш хлеб или ша го изкълват или ще го оцвъкат, средно положение нема.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

И каква стана тя, всички мъже имате там профили!? 

Спасили съм си, аз няколко дузини нервни клетки, явно. Не харесвам мяу-мяу изказванията. 

Лека и спокойна, момци! :weather2:  ... от Бг мама. :D

преди 5 минути, Мери Динолова написа:

И каква стана тя, всички мъже имате там профили!? 

Спасили съм си, аз няколко дузини нервни клетки, явно. Не харесвам мяу-мяу изказванията. 

И ти си ми съмнителна дали имаш регистрация, но ще ти повярвам. Все пак нямаш причина да лъжеш, нищо няма да спечелиш а и една регистрация се прави за две минутки. На никой няма да му пречи да има такава независимо където и да е било и няма да навреди.:)

Ако все пак направиш, пиши за да имаш подкрепа ако се наложи.:wub:

Много странно, но ето. Май така може.

https://cutt.ly/qLhFxEu

Потребител дени е моята сестра. От нейно име писах.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Много странно, но ето. Май така може.

https://cutt.ly/qLhFxEu

Потребител дени е моята сестра. От нейно име писах.

Това е от 2008 година. Аз тогава не съм имал регистрация.

Това е от 2008 година. Аз тогава не съм имал регистрация.

Е то магазина го няма вече.

преди 20 минути, Мери Динолова написа:

Лека и спокойна, момци! :weather2:  ... от Бг мама. :D

Good Night Stars GIF by Marianna

292685836_591592375665448_65655838403023

преди 19 минути, ДзВяРа! написа:

292685836_591592375665448_65655838403023

От БГ мама ли го копна? :D 

Хубава неделя и на теб! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.