Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, Мери Динолова написа:

От БГ мама ли го копна? :D 

Хубава неделя и на теб! 

:D Не, аз там не не взимам участие, притрябвало ми е да напиша коментар и да ме нападнат всички. Като гнездо на уси е там. Защо да си развалям хубавия ден. :P

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

:D Не, аз там не не взимам участие, притрябвало ми е да напиша коментар и да ме нападнат всички. Като гнездо на уси е там. Защо да си развалям хубавия ден. :P

И това се водят родители? Ма.й..к.и?

преди 10 часа, Мери Динолова написа:

И каква стана тя, всички мъже имате там профили!? 

Спасили съм си, аз няколко дузини нервни клетки, явно. Не харесвам мяу-мяу изказванията. 

Нямам профил, използвах на сестра ми профила.

Аз там ще пиша като започнат "Игри на Волята" тази есен. И това само защото тук никой не пише и коментира предаването!:)

в бг мама има теми, които неведнъж са ми били полезни

така де тия свързаните със здравето или някоя ако има подобен на мен проблем

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Аз там ще пиша като започнат "Игри на Волята" тази есен. И това само защото тук никой не пише и коментира предаването!:)

Да те "спасим" тогава, ааа! Ще почнем да го гледаме и да го коментираме и тук. 

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Скоро и ние всичките ще участваме в игри на волята. На есен.

току-що, Kiеli написа:

в бг мама има теми, които неведнъж са ми били полезни

така де тия свързаните със здравето или някоя ако има подобен на мен проблем

Вярно е. Но аз си чета само, без акаунт. И аз намирах преди време полезни съвети от типа - направи си сам. 

Проверих току що, е нямам регистрация. 

• Автор

Те скалата си разлял пиячката

https://www.kaldata.com/it-новини/космос/откриха-голямо-количество-алкохол-в-ц-387476.html

Ся ще видим как се строят звездни кораби и бази

преди 39 минути, Мери Динолова написа:

Да те "спасим" тогава, ааа! Ще почнем да го гледаме и да го коментираме и тук. 

Мери, май само аз и ти ще пишем, коментираме в тази тема. А там всички коментират.:)

преди 29 минути, ДзВяРа! написа:

Мери, май само аз и ти ще пишем, коментираме в тази тема. А там всички коментират.:)

Няма как да знаем, трябва да се опита.

Ма щом по тая тема те влече на там, няма проблем.

Фори(Графа),вече го няма.Кой ще ни споделя-новини,инвестиции... от "Висшата лига"?

преди 13 минути, The Rage написа:

Фори(Графа),вече го няма.Кой ще ни споделя-новини,инвестиции... от "Висшата лига"?

Ще се върне. Винаги се връща. Въпрос на време е. 

преди 2 минути, Мери Динолова написа:

Ще се върне. Винаги се връща. Въпрос на време е. 

С толкова много бизнеси/лапачка-едва ли.Може с някоя снимка,от касата...

преди 13 минути, The Rage написа:

С толкова много бизнеси/лапачка-едва ли.Може с някоя снимка,от касата...

Или с "засятите" вече панели от някое БГ поле. 

292820707_163127682914177_91770677923650

:D

Блондинка в аптека:
– Имате ли тест за бременност?
– Разбира се!
– А въпросите трудни ли са?

Съжалявам но не се сдържах. @Емил Костов ми вдигна нервите със поредния си глупав коментар. Бил изгледал две филмчета за Космоса и знаел всичко за него. Все едно ние не сме ги гледали тези филмчета, все едно ние сме прости и ядем доматите с колчетата. :getout: Че като толкова много знаеш, защо не работиш в НАСА ами си едно глупаво редакторче тук. Не може една снимка на Луната да ми покаже, то не че има такава де, но според него имало хиляди. :giggle1: Приятелче ми е, харесвах негвите коментари но нещо май ще вадя ножицата за да прережа лентата.:huh:

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Все едно ние не сме ги гледали тези филмчета, все едно ние сме прости и ядем доматите с колчетата.

Не забравяй отрицателният тест от днес, де? :D

преди 17 минути, Мери Динолова написа:

Не забравяй отрицателният тест от днес, де? :D

Ама да ти кажа за какво става въпрос, учените нямат отговор на въпроси от рода защо различни по големина и тегло метеорити оставят еднакви по дълбочина кратери. И защо Луната винаги е със едната страна насочена към Земята. Има гравитация а се отдалечява от Земята със не знам точно колко метъра всяка година. И защо след като има гравитация и се влияе от гравитацията на Земята, не се влияе от гравитацията на другите планети и Слънцето.

Емо знаел всичко а ние сме били прости и учените които също са озадачени.:huh:

Оф, спирам, че ще си прекратя дошлука със него! И сега ще го спомена, защото е много неприятно някой да пише за теб без да знаеш. @Емил Костов

Сменям темата, кажете някой виц да се посмеем.:)

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Ама да ти кажа за какво става въпрос, учените нямат отговор на въпроси от рода защо различни по големина и тегло метеорити оставят еднакви по дълбочина кратери. И защо Луната винаги е със едната страна насочена към Земята. Има гравитация а се отдалечява от Земята със не знам точно колко метъра всеки ден. И защо след като има гравитация и се влияе от гравитацията на Земята, не се влияе от гравитацията на другите планети и Слънцето.

Емо знаел всичко а ние сме били прости и учените които също са озадачени.:huh:

Оф, спирам, че ще си прекратя дошлука със него! И сега ще го спомена, защото е много неприятно някой да пише за теб без да знаеш. @Емил Костов

Сменям темата, кажете някой виц да се посмеем.:)

Минах през темата аз, видях как се дракате. Най-много да отдалечите Луната с още някой метър. 

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 4 минути, Мери Динолова написа:

Минах през темата аз, видях как се дракате. Най-много да отдалечите Луната с още някой метър. 

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Супер колажче, :lol6: 👍

Емо, ако ти дадът десет милиарда евро ще можеш ли да направиш една снимка на обратната страна на Луната?????? Само една снимка?????

Ще снимаш само атребута си и то от пет метъра разтояние, защото от повече няма да се вижада! :getout: Имало хиляди снимки.

Честита титла на Новак Джокович!

Заглавие:

Шефът на БАБХ: Тонове храни с пестициди са влизали у нас

https://nova.bg/news/view/2022/07/10/375438/шефът-на-бабх-тонове-храни-с-пестициди-са-влизали-у-нас/

Заглавие:

Заради нарушения на ГКПП „Капитан Андреево" БАБХ иска проверка на Прокуратурата и ГДБОП (ОБЗОР)

https://nova.bg/news/view/2022/07/10/375449/заради-нарушения-на-гкпп-капитан-андреево-бабх-иска-проверка-на-прокуратурата-и-гдбоп-обзор/

Заглавие:

Петков: С всеки оставащ час от нашето управление си връщаме контрола над “Капитан Андреево”

https://nova.bg/news/view/2022/07/10/375405/петков-с-всеки-оставащ-час-от-нашето-управление-си-връщаме-контрола-над-капитан-андреево/

Ко каза, ко? Къв контрол? Докога ще ни лъжете? Аз все едно не съм там постоянно а?

Знаете ли какво направи нашият велик премиер Кирчо? Още кото взе власта върна бившия корумпиран шев на Капитан Андреево! Това беше първото, а второто свали частна фирма която следеше фитосанитарния контрол над хранителните продукти и назначи държавна служба!:giggle1:

Какъв контрол върна не знам, но сега е по-зле защото изобщо НЯМА КОНТРОЛ! Няма вече чакащи хладилни камиони за проби. Ако и на това вярвате не знам, едно е сигурно, че аз никога няма да коментирам ако не съм навътре в нещата и това което знам е много страшно. :lock:

Заглавие:

Майката на полицайката от катастрофата: Дъщеря ми не е била в колата на Семерджиев

Image_11971835_40_0.jpg

Дабе да, тя дори не познава никой мъж, само дето цяла софия е минала през нея и на снимката има някаква слуз по очилата и.

Че тя дори не работи в МВР! :giggle1:

Тя сигурно след като не знае нищо и не живее в България. Тя сигурно е на друг континент. :getout:

Пред съда очаквам майка и да каже че няма дъщеря, сигурно ще кажат че не съществува.

• Автор

Хей знаете ли къде има извънземни? ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.