Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

незаконно се закачат към ел.мрежата и не плащат нищо.

Виждал ли си пружина от легло закачена направо към далеко проводна с куки? 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, цър-вул написа:

Аз не разбрах въпроса.

преди 9 минути, цър-вул написа:

Покажи да видим.

Те са много изобретателни.:)

преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

Това не е вярно! Как ще го потвърдиш?

Сам си го написал. Кефиш се, че си трепят малцинствата си първо със снайпери от покривите, а после вече и с оръдия и ракети!

преди 1 час, JKirilov написа:

Сам си го написал. Кефиш се, че си трепят малцинствата си първо със снайпери от покривите, а после вече и с оръдия и ракети!

на 6.07.2022 г. в 23:32, ДзВяРа! написа:

Казах и истината. :D

Руснаците в Украйна са малцинство и като такова са длъжни да спазват закона и приемат че не са си в Русия. Все едно нашите Роми да говорят на Циг..ки в училищата и да се наричат със техните си имена. Разбра ме какво и казах. :)

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Казах и истината. :D

Руснаците в Украйна са малцинство и като такова са длъжни да спазват закона и приемат че не са си в Русия. Все едно нашите Роми да говорят на Циг..ки в училищата и да се наричат със техните си имена. Разбра ме какво и казах. :)

Коя истина? Как може да сравняваш руснаците в Украйна с циганите в България? Ромите никога не са имали своя държава, територия и свои документи за самоличност. За какво па ще претендират те?

преди 4 минути, Мери Динолова написа:

Коя истина? Как може да сравняваш руснаците в Украйна с циганите в България? Ромите никога не са имали своя държава, територия и свои документи за самоличност. За какво па ще претендират те?

Ей така, както го виждаш. Твоето мнение какво е? Украйнците във Украйна ли са малцинството или руснаците?

преди 10 минути, ДзВяРа! написа:

Ей така, както го виждаш. Твоето мнение какво е? Украйнците във Украйна ли са малцинството или руснаците?

Виждам и ти се чудя. Моето мнение си мое мнение. Украйнците са били част от СССР, цели 70 години и са били със съветски документи всички, тогава. Кога ние сме били част от нещо официално и то ромско? 

преди 5 минути, Мери Динолова написа:

Виждам и ти се чудя. Моето мнение си мое мнение. Украйнците са били част от СССР, цели 70 години и са били със съветски документи всички, тогава. Кога ние сме били част от нещо официално и то ромско? 

Така е, права си, напълно съм съгласен със теб!:*

Не ми разваляй настроението.

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Така е, права си, напълно съм съгласен със теб!:*

Не ми разваляй настроението.

Сори, не знаех, че си в настроение! Жениш ли се? ;)

преди 3 минути, Мери Динолова написа:

Сори, не знаех, че си в настроение! Жениш ли се? ;)

Ама ти не знаеше ли? Ами да, събирам ги тук, вече харем си направих. А дечурлигите започнах да ги продавам, много са затова.:D

Ама ти не знаеше ли? Ами да, събирам ги тук, вече харем си направих. А дечурлигите започнах да ги продавам, много са затова.:D

Гето си правиш, ааа?! Ще превземаш българите, скоро? :giggle1:

преди 29 минути, ДзВяРа! написа:

Украйнците във Украйна ли са малцинството или руснаците?

Този въпрос не е ясен. Но общо са 50 милиона. Фашагите колко са - няколко милиона макс. Можеха да ги изметат до шушка, ама се свиваха...

преди 1 минута, Мери Динолова написа:

Гето си правиш, ааа?! Ще превземаш българите, скоро? :giggle1:

Аааааа, аз вече имам няколко гета. Те българите вече съм ги превзел, сега събирам украинки и рускини ама много се скубят. Аз им се карам да си епилират само краката и триъгълника а те се за косите се дърпат!:ohmy:

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Аааааа, аз вече имам няколко гета. Те българите вече съм ги превзел, сега събирам украинки и рускини ама много се скубят. Аз им се карам да си епилират само краката и триъгълника а те се за косите се дърпат!:ohmy:

Занимавай се с това дет ти е в кръвта де, геврека! Някак по-лесно ще ти е без геометрични фигури, ми се струва. Но коя съм аз да ти давам наклон в живота! Събирай, каквото искаш, само българите не закачай, моля! 

преди 2 минути, Мери Динолова написа:

Занимавай се с това дет ти е в кръвта де, геврека! Някак по-лесно ще ти е без геометрични фигури, ми се струва. Но коя съм аз да ти давам наклон в живота! Събирай, каквото искаш, само българите не закачай, моля! 

Ти май не си от 26-ти май във форума?:speak:

Хах, ей опасни те всички.:D

преди 35 минути, Мери Динолова написа:

Е и какво? Какво, че са били част от СССР? Те и македонците, хърватите, косоварите, босненците, бяха част от Югославия.

Ти май не си от 26-ти май във форума?:speak:

Не съм. Прескочил си ме щот не съм украйнка. :giggle1:

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Хах, ей опасни те всички.:D

Бели и добри, нали! :D

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Е и какво? Какво, че са били част от СССР? Те и македонците, хърватите, косоварите бяха част от Югославия.

Е как какво?! Ние, кога сме били част от нещо ромско, та да претендират ромите сега за нещо? Сравнението е нелепо! 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Те и македонците, хърватите, косоварите бяха част от Югославия.

Аха, викаш и там да очакваме, скоро конфликт?

Големи сте хитруши, мхъм, имам чуството че форума е следен от агенция ЦРУ. Всичко се знае за всеки, само ми е интересно защо си сменяте профилите?:wub:

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Е и какво? Какво, че са били част от СССР? Те и македонците, хърватите, косоварите, босненците, бяха част от Югославия.

Аз македонките ги изгоних, че взеха да налитат и на мен!:D

преди 7 минути, Мери Динолова написа:

Е как какво?! Ние, кога сме били част от нещо ромско, та да претендират ромите сега за нещо? Сравнението е нелепо! 

Аха, викаш и там да очакваме, скоро конфликт?

Как с ромите? Какво искаш да кажеш? Ромите са доста дълго в България, в Османската Империя, във Византия.

току-що, ДзВяРа! написа:

защо си сменяте профилите?:wub:

Ядосаш се на някои и се делнеш. Но носталгията те връща, още повече, ако си завързал приятелства и ти липсват.. :) Тук има скрити руни, като наркотик са. ;)

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Как с ромите? Какво искаш да кажеш? Ромите са доста дълго в България, в Османската Империя, във Византия.

Пропуснал си отговора ми за сравнението, затова не можеш да се ориентираш в отговорите ми. Ето:

преди 1 час, Мери Динолова написа:

преди 6 минути, Мери Динолова написа:

Ядосаш се на някои и се делнеш. Но носталгията те връща, още повече, ако си завързал приятелства и ти липсват.. :) Тук има скрити руни, като наркотик са. ;)

Пропуснал си отговора ми за сравнението, затова не можеш да се ориентираш в отговорите ми. Ето:

Къде си виждал ц..иганин в училище?  

😀 На 10 години вече е с 2 деца и има булка. :P

Тъкмо бях набрал инерция да пусна тема в раздела "Новини от БГ и Света", темата щеше да е за Георги Семерджиев. Събрах видео материал и статии, но нещо се разколебах дали си заслужава! Ядосаха ме медиите как изръсиха последната новина. "Не знам защо съм тук! Бях отвлечен", това заяви в съдебната зала Георги Семерджиев. Още малко и ще го изкарат че не е бил той.

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Тъкмо бях набрал инерция да пусна тема в раздела "Новини от БГ и Света", темата щеше да е за Георги Семерджиев. Събрах видео материал и статии, но нещо се разколебах дали си заслужава! Ядосаха ме медиите как изръсиха последната новина. "Не знам защо съм тук! Бях отвлечен", това заяви в съдебната зала Георги Семерджиев. Още малко и ще го изкарат че не е бил той.

Има наркотици, които те подчиняват и те карат да правиш атентати. Както бе при Милен Цветков.

След това не знаеш, какво се случва. Не го оправдавам. Има и такива случаи. 

Може пък да се окаже поредния наркоман.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.