Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Закопах те и почна с правописните грешки. Нещо много се ядоса, а?:lol6::popcorn2:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 4 минути, Anneliese написа:

Закопах те и почна с правописните грешки. Нещо много се ядоса, а?:lol6::popcorn2:

Нищо не си закопала освен себе си, естествено че се ядосвам като ти чета глупостите

преди 6 минути, petie1 написа:

естествено че се ядосвам като ти чета глупостите

и кой та кара да я четеш?

преди 2 минути, дpъндю написа:

той има странно влечение към принцесата

don't we all? :speak:

именно

преди 7 минути, Kiеli написа:

той има странно влечение към принцесата

don't we all? :speak:

Има комплекси, защото му показах кой е по - умният. Смяташе ме за някаква тъпачка и изобщо не очакваше да имам толкова много знания и интереси.

Освен това го разкрих като фалшив инвалид.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Има комплекси, защото му показах кой е по - умният

е
това не се знае
всички сме луди

пп

с изключение на психиатрите

Редактирано от дpъндю (преглед на промените)

• Автор
преди 15 минути, дpъндю написа:

То тя нека си дрънка глупости аз само се забавлявам с нея ама това да дрънка лъжи за мен ми идва малко  множко

преди 4 минути, дpъндю написа:

е
това не се знае
всички сме луди

пп

с изключение на психиатрите

личи ти, че не си посещавал психиатър

затва още си луд, горкият нещастен колко си ти :lol6:

• Автор
преди 6 минути, Anneliese написа:

Има комплекси, защото му показах кой е по - умният. Смяташе ме за някаква тъпачка и изобщо не очакваше да имам толкова много знания и интереси.

Освен това го разкрих като фалшив инвалид.

Ко да съм комплексиран от такава ниска топка като теб  ли? Дет още не може да разбере че извода за извънземните е такъв тест за интелентност че...

А за другото  ти обвинение  ако река да отговоря съм сигурен че баща ти ще те претрепе ама яко

преди 4 минути, Kiеli написа:

личи ти, че не си посещавал психиатър

затва още си луд, горкият нещастен колко си ти :lol6:

То всички сме луди така че добре дошъл в компанията

Ниска топка? Мечтай си.

Ти, ако беше истински инвалид, щеше да знаеш за каква дискриминация и за каква самота говоря. Личи ти, че изобщо ама грам не си запознат с истинския живот на хората с увреждания в България.

Черпиш представа от медиите с напудрените статии. Дето все пишат глупости за "силните духом" инвалиди. Не сме силни изобщо. Не е проява на сила да търпиш дискриминация от всякакъв характер, обиди, подигравки, грозно и грубо отношение, само защото си "различен".

И не намесвай баща ми. Не започвай и ти като онази, сбърканата.

Просто те е яд, че съм с увреждания, но не съм тъпа.

Общоприетата представа в обществото за хората с увреждания е, че са и тъпи.

Не ми разваляй празника, ако обичаш.

Ходи да си избиваш комплексите другаде.

• Автор

Ей @дръндювиж я кви простотики дрънка и после що съм бил ядосан

преди 8 минути, Anneliese написа:

Не ми разваляй празника, ако обичаш.

о вярно, имаме празник днес

Честито

• Автор
преди 8 минути, Anneliese написа:

Черпиш представа от медиите с напудрените статии. Дето все пишат глупости за "силните духом" инвалиди. Не сме силни изобщо. Не е проява на сила да търпиш дискриминация от всякакъв характер, обиди, подигравки, грозно и грубо отношение, само защото си "различен".

Оо хич не си познала откъде черпя инфо ама хич пак ти казвам най добрите ми приятели са с  увреждания та хич не ми се хвали колко ни разбираш резил за хората с увреждания си

преди 3 минути, Kiеli написа:

о вярно, имаме празник днес

Честито

Какъв празник пък е днес?

преди 19 минути, Anneliese написа:

Ти, ако беше истински инвалид, щеше да знаеш за каква дискриминация и за каква самота говоря. Личи ти, че изобщо ама грам не си запознат с истинския живот на хората с увреждания в България.

преди 16 минути, Anneliese написа:

Почвате да се държите откачено като вечно онеправданите чернокожи в САЩ, както и вечно неразбраните шаренки.

факт неоспорим

Аз на Петито му казах какви са ми уврежданията, той вика " Нищо ти няма" и ме обвинява, че си измислям, че петня реномето на хората с увреждания.

Какво реноме, бе?

Знаеш ли какво е отношението към глухите хора?

Знаеш ли колко ми е тежко, че вече няма кой да се грижи за мен?

Родителите ми са възрастни и много болни.

Сестра ми с нейното отвратително капиталистическо мислене иска да ме изпрати в лудницата. Според нея хората с увреждания са тежест на държавата.

Аз не мога да съм самостоятелна. Просто не мога.

И освен това,като всички хора имам нужда от любов и щастие. Но дискриминацията ми пречи.

преди 13 минути, petie1 написа:

Оо хич не си познала откъде черпя инфо ама хич пак ти казвам най добрите ми приятели са с  увреждания та хич не ми се хвали колко ни разбираш резил за хората с увреждания си

Какъв празник пък е днес?

Петровден

казах обаче, че неа черпа

преди 9 минути, Anneliese написа:

знам
както знам  и за твоето отношение към негрите
вероятно е такова и към циганите
така че няма какво да се сърдиш, както и аз не се сърдя, че ми викат мангал, само заради това че съм циганин

преди 6 минути, Kiеli написа:

Петровден

казах обаче, че неа черпа

свидлю

Американската политкоректност ми идва в повече. Нямам против чернокожите, които искат да учат и работят,да живеят честно и почтено. Както и циганите. Но те са много малък процент. Повечето предпочитат да се занимават с престъпна дейност и като не ги устройва нещо, вадят расистката карта. Ей такива неща ме дразнят мен. Както и грозното отношение към белите хора. Не всички бели хора сме фенове на нацизма, антисемитизма и расизма. Но и не харесвам идеята за привилегии, основани на  раса, пол и вяра.

И, да, хората с увреждания заслужаваме повече! обществото ни е длъжно, ама много!

преди 13 минути, Anneliese написа:

Но дискриминацията ми пречи

представи си че си от цигански произход и както си инвалид, мислила ли си на какво ще бъдеш подложена
радвай се на това което живота ти предлага

• Автор
преди 7 минути, Anneliese написа:

Аз на Петито му казах какви са ми уврежданията, той вика " Нищо ти няма" и ме обвинява, че си измислям, че петня реномето на хората с увреждания.

Какво реноме, бе?

Знаеш ли колко ми е тежко, че вече няма кой да се грижи за мен?

Родителите ми са възрастни и много болни.

Сестра ми с нейното отвратително капиталистическо мислене иска да ме изпрати в лудницата. Според нея хората с увреждания са тежест на държавата.

Аз не мога да съм самостоятелна. Просто не мога.

И освен това,като всички хора имам нужда от любов и щастие. Но дискриминацията ми пречи.

Вече почна да ме раздмиваш здравата с твоите глупости колко си била зле а то реално си десет пъти по добре от мен така че пак повтарям нищо ти няма а от мързел си се докарала ддо тук и да съсипваш ни реномето а и между другото ти казах че имам глуха позната ама за разлика от теб тя не е мрънкало и е много приятно да си говориш с нея та пак не си познала (чете по устните жената) аз самия  също имам проблем със слуха всичко това го пиша за емнайсти път

А дискриминаципта е най вече към берковската принцеса та затва ецелия тоя рев по форумите

преди 7 минути, дpъндю написа:

представи си че си от цигански произход и както си инвалид, мислила ли си на какво ще бъдеш подложена
радвай се на това което живота ти предлага

Какво ми предлага, бе? Ти изобщо не разбираш за какво ти говоря!

преди 5 минути, petie1 написа:

Вече почна да ме раздмиваш здравата с твоите глупости колко си била зле а то реално си десет пъти по добре от мен така че пак повтарям нищо ти няма а от мързел си се докарала ддо тук и да съсипваш ни реномето а и между другото ти казах че имам глуха позната ама за разлика от теб тя не е мрънкало и е много приятно да си говориш с нея та пак не си познала (чете по устните жената) аз самия  също имам проблем със слуха всичко това го пиша за емнайсти път

А дискриминаципта е най вече към берковската принцеса та затва ецелия тоя рев по форумите

Докато не покажеш снимка, не ти и вярвам на една дума! Зле бил. Ама всички с увреждания били добре, а аз съм лошата. Защо не дойдеш в моя град да видиш какво е? Лесно ти е да говориш от топлото ти местенце в столицата.

И не съм никакъв мързел, на теб просто ти изнася да ме изкарваш такава.

преди 15 минути, Anneliese написа:

И, да, хората с увреждания заслужаваме повече! обществото ни е длъжно, ама много!

Дали?

преди 7 минути, Anneliese написа:

Какво ми предлага, бе? Ти изобщо не разбираш за какво ти говоря!

ти не разбираш и за това се чувстваш толкова зле
преди редовната пенсия, получавах инвалидна, защото 2015 получих тежък инфаркт от който не можах да се възстановя
докато получавах инвалидна пенсия, едва ли не бях милионер в очите на съседите
редовната ми пенсия е два и половина пъти по-голяма и млъкнаха

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.