Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
на 17.04.2022 г. в 2:05, ncl написа:

Те тия филми ги въртяха и през 90-те по кабеларките, беше пълно с черни и бели нинджи :)

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
на 23.04.2022 г. в 22:14, ДзВяРа! написа:

Подразни ме и затова започнах със такъв тон да пиша за нея.

Знаеш ли какво ми публикува тук в темата пред всички? Среден пръст, те го изтриха но от там запалих. :)

Да бе видях го средния й пръст а ти видя ли как си я поздравих?

преди 2 минути, petie1 написа:

Да бе видях го средния й пръст а ти видя ли как си я поздравих?

Видях, а ти забеляза ли, че след като я захапах спря да пише? Обиди се, не че и на мен ми стана приятно точно тя да ми показва пръсчета! Ако иска да се сърди, дано не са я баннали пак, защото и изтриха пръста.

• Автор
преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Видях, а ти забеляза ли, че след като я захапах спря да пише? Обиди се, не че и на мен ми стана приятно точно тя да ми показва пръсчета! Ако иска да се сърди, дано не са я баннали пак, защото и изтриха пръста.

А да видях го а сега се чешем с мъжкия й вариант един буут не може да направи кат хората, пфуу

преди 1 минута, petie1 написа:

А да видях го а сега се чешем с мъжкия й вариант един буут не може да направи кат хората, пфуу

Ами трудно е когато не знаеш какво искаш, и още по-трудно е да не казваш какво точно искаш да направиш. Той май се омаза, забелязваш ли, че спря да пише? Май ще търси утре сервиз да плаща, и утре е почивен ден.:D

на 18.04.2022 г. в 16:26, petie1 написа:

Те тия филми ги въртяха и през 90-те по кабеларките, беше пълно с черни и бели нинджи :)

• Автор
преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Ами трудно е когато не знаеш какво искаш, и още по-трудно е да не казваш какво точно искаш да направиш. Той май се омаза, забелязваш ли, че спря да пише? Май ще търси утре сервиз да плаща, и утре е почивен ден.:D

Ми кат не ме слуша ще се омаже до ушите я

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

преди 2 минути, petie1 написа:

Ми кат не ме слуша ще се омаже до ушите я

Не съм я играл. 

Но това, да.

Аз когато играех КАРАТЕКА, ами тя не беше цветна, това е нещо по-ново. Каратеката беше на черен екран със зелен цвят, зареждаше се от дискета"флопи".

Спомням си, че най-трудни ми бяха птиците.  Ееее, върна ме 25 години назад. :)

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Аз когато играех КАРАТЕКА, ами тя не беше цветна, това е нещо по-ново. Каратеката беше на черен екран със зелен цвят, зареждаше се от дискета"флопи".

Сега като ги гледам и се чудя, как съм играл денонощно на това. 😀

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Сега като ги гледам и се чудя, как съм играл денонощно на това. 😀

Правец, и кажи кое ти беше най-трудно, на мен птиците!

преди 11 минути, ДзВяРа! написа:

Правец, и кажи кое ти беше най-трудно, на мен птиците!

Не съм играл Каратека. 

Моите топ игри бяха Adventure Island, Mario, Chip n Dale, Circus Charlie, Mappy,  Bomber Man 2, Lode Runner...

освен всичко друго, направо си умирах за това

бях взел една дискета от един приятел като преди година бях го играл и буквално треперех от нетърпение

• Автор
преди 17 часа, ДзВяРа! написа:

Спомням си, че най-трудни ми бяха птиците.  Ееее, върна ме 25 години назад. :)

Аха на на ЗЗУ Стара Загора а на видеото е с оригинален Епъл 2 та затва е цветна а нашата на Правец беше зелена заради монохромените монитори нищо че е можело да се свърже с телевизор и цветен монитор хехе  :)

• Автор
преди 14 часа, Kieli написа:

освен всичко друго, направо си умирах за това

бях взел една дискета от един приятел като преди година бях го играл и буквално треперех от нетърпение

Хе тва съм го джиткал на Нинтендото хехе

на 25.04.2022 г. в 17:02, petie1 написа:

можело да се свърже с телевизор и цветен монитор

Ама друг път. Требеше си специална карта и ТВ с американдъ стандарт NTSC!

А бе,къде е Поли?

преди 8 часа, The Rage написа:

А бе,къде е Поли?

в лудницата я приеха съвсем наскоро

като им дадат малко свободно време и wi-fi ще пропише

• Автор
преди 12 часа, The Rage написа:

А бе,къде е Поли?

В стаята с меки стени май

Опитвам да им кажа и на двамата тъпац и-с едно лично съобщение,с три въпроса,ще постигне това,което не успя за 50 теми.Имам файлове/уроци,за всичките му кахъри.Правил съм ги,в младостта с цел помощ на ентусиасти.Винаги съм бил,за GNU Public.Дори и да не са актуални-ще станат за...Половин час.

• Автор

Хм..... Комиците на форума яко се покриха , Каноникал както винаги вършат глупости абе у наше село веселбата е на макс, новата Плазма е върха под Дашната Сузи дедо ви Дебиан няма чупене.... .

преди 4 часа, petie1 написа:

Хм..... Комиците на форума яко се покриха , Каноникал както винаги вършат глупости абе у наше село веселбата е на макс, новата Плазма е върха под Дашната Сузи дедо ви Дебиан няма чупене.... .

Ко каза ко? 😀😀😀😀

• Автор
преди 3 часа, ntm написа:

Сега съм с Kubuntu 22.04 lts няма грижи. Системата се държи много стабилно.

Да добре си е  Кубунту 22.04 ама това не пречи на Каноникал да вършши глупости кат тая да натиква всичко в снап и да го налага насила

преди 2 минути, Гост. написа:

Ко каза ко? 😀😀😀😀

Аа който трябва ме разбра споко

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.