Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 16 часа, The Rage написа:

Пробвай,да обесниш на благоверната,рзликата между:Cliff Burton,Jason Newsted,Robert Trujiilo. Двадесет и трета година-не мога.

Ми, да изгаси първо Планета ТВ.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 17 часа, Anneliese написа:

Аз имам профил във "Вконтакте", защото "Фейсбук" се оказа много цензорски. За съжаление малко българи пишат там, няма много български страници и общности, там си качвам снимките и клипчетата.

Мисля да се регна в Rutube и там също да си кача клипчетата, ей така за резерв. И в няшия Vbox7 също ще го направя. Ей така, за резерва.

Става дума за кратки клипчета, снимани от таблета ми и телефона на мама, от екскурзии. Държа си страшно много на спомените.

Vbox не е ли вече NovaPlay?
Иначе контактето е доста по приятно място от тефтера, но аз лично ползвам Twitter повече, а тефтера едиствено ако някой ми пише в чата, просто нямам желание да си убивам времето четейки кой кога бил имал разстройство, бебето му пръднало или се напукал и свършил камара простии с аверите...

преди 3 минути, Bubbles написа:

Иначе контактето е доста по приятно място от тефтера, но аз лично ползвам Twitter повече, а тефтера едиствено ако някой ми пише в чата, просто нямам желание да си убивам времето четейки кой кога бил имал разстройство, бебето му пръднало или се напукал и свършил камара простии с аверите...

Не, не е.

• Автор
преди 1 час, Anneliese написа:

Защото не разбирам от тия неща.

Какво има да разбираш? Сайт за качване като видео сайтовете само че не ти гледат клиповете та даже и повече място ти дават иначе лично аз такива шуротии не ползвам предпочитам да си купя диск 1 ТВ и данните да са си при мен :)  Сега съм се замислил за NAS ама първо да си свърша програмата за Андроид

преди 1 час, Bubbles написа:

Vbox7 отдавна е на Нова  Броудкастинг барабар с АБВ НетИнфо и другите щуротии а наскоро Бибаком купиха Нова Броудкастинг така че вече сса на Бибаком та и Диемите вече не са на Киро Гела :)

преди 22 минути, petie1 написа:

Vbox7 отдавна е на Нова  Броудкастинг барабар с АБВ НетИнфо и другите щуротии а наскоро Бибаком купиха Нова Броудкастинг така че вече сса на Бибаком та и Диемите вече не са на Киро Гела :)

Брей тия се омешали като герои от индийски сериал.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, да изгаси първо Планета ТВ.

Ааааа,не!Тя е на Kool and the Gang.

И зад Vivacom, и зад A1 стоят американски компании и те определят правилата на играта, а те са в полза на Америка.

Поради тази причина една част от руските сайтове са блокирани. От А1 ми казаха само, че да сайтовете са блокирани и нямат отговор дали ще бъдат разблокирани и кога. Липсата на част от международния трафик не било в нарушение на договора.

Ако обаче спрат руските телевизии без заповед на национално или европейско ниво, абсолютно всеки желаещ ще може да прекрати договора си предсрочно. Точно поради тази причина поне за сега основните руски телевизии в операторите работят, май само с малки изключения, като Булсатком. При тях болшинството потребители не са обвързани с договор а явно и не им пука дали някои потребител ще ги напусне.

Иначе и с Yetel е същата ситуация, като с другите два големи оператора. Реално нямаме изцяло български оператор а това си е направо риск за националната сигурност. Като цяло България изцяло е продадена и служи на 100% процента на чужди интереси. България има само на карта и това е всичко.

преди 1 час, petie1 написа:

а наскоро Бибаком купиха Нова Броудкастинг

Да бе да едно е да купиш малък местен доставчик съвсем друго е да купиш цяла тв империя барабар с каналите им и портфолиото им . А нова не бяха ли на Юнайтед Груп ?

преди 6 минути, потребител01 написа:

Ако обаче спрат руските телевизии без заповед

Спрени са със заповед на СЕМ преди половин месец .

преди 14 минути, adersa написа:

Да бе да едно е да купиш малък местен доставчик съвсем друго е да купиш цяла тв империя барабар с каналите им и портфолиото им . А нова не бяха ли на Юнайтед Груп ?

Спрени са със заповед на СЕМ преди половин месец .

Спрени са само RT и Sputnik. Сайтове и телевизии. Другите са блокирани на собствено усмотрение от операторите.

• Автор
преди 4 часа, adersa написа:

Ето чети

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Sobstvenikut-na-Vivacom-kupi-Nova-televiziya--1033971

преди 5 часа, Bubbles написа:

Брей тия се омешали като герои от индийски сериал.

А като всичко в България :)

Ето чети

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Sobstvenikut-na-Vivacom-kupi-Nova-televiziya--1033971

А като всичко в България :)

Е както писах по горе собственика си е юнайтед груп :)

• Автор

@The Rageруската армия може да бъде победена ама жалко за планетата :)

преди 1 минута, petie1 написа:

@The Rageруската армия може да бъде победена ама жалко за планетата :)

Точно това,си мислех...Радвам се,че един(ти) ме разбра.По шибаните дяволи-как някой,може изобщо да си помисли-победена Русия?Не го ли виждате?Или тя,или всички.

• Автор
преди 2 минути, The Rage написа:

Точно това,си мислех...Радвам се,че един(ти) ме разбра.По шибаните дяволи-как някой,може изобщо да си помисли-победена Русия?Не го ли виждате?Или тя,или всички.

Ами отговора е в това че половината менделеева таблица е в Русия затова и не може да бъде лесно победена освен на теория :)

преди 5 минути, petie1 написа:

Ами отговора е в това че половината менделеева таблица е в Русия затова и не може да бъде лесно победена освен на теория :)

Важното е-къде е 115 и други подобни.

• Автор
преди 23 часа, The Rage написа:

Важното е-къде е 115 и други подобни.

Няма химичен елемент с номер 115?

Я уже давно говорил. Придётся учить русский. Перестанете боготворить Америку и полюбите Россию. Будете покупать в Евро и Рубль. Вот и всё!

преди 9 часа, petie1 написа:

Утвърдени са имената на новите 4 елемента от периодичната таблица | Наука | Новини от България и Света | OFFNews.bg

Иначе предполагам се има предвид урана и изотопите му.

потребител01 - перестаньте, будьте. :)

преди 10 часа, petie1 написа:

Moscovium.

Кво' се праиш.Нали с него летите.

• Автор
преди 1 час, Anneliese написа:

Когато благоволят да ми пуснат "Вконтакте"!:angry:

Може да ползваш ей това

https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/veepn-free-fast-security-vpn/

И с това не става!

преди 4 минути, Anneliese написа:

И с това не става!

АЯАААААА...На мен ми става,с  xnxx porrnhube ...Да не снимам пак-Edge+ublock

Е,пак се мръщиш.Защо?Пробвай,на мен ми дава.Това че се майтапя...

• Автор
преди 3 часа, Anneliese написа:

И с това не става!

Става става, това че не знаеш как да го ползваш е друга бира, кликаш на иконата като шитче и си избираш локация някаква различна от България или Русия кликаш големия бутон и готово имаш ВК :)

на 28.03.2022 г. в 8:12, ncl написа:

А мерси а аз попаднанах на няква стара таблица с 109 елемента та затва се учудих

на 28.03.2022 г. в 9:49, The Rage написа:

Moscovium.

Кво' се праиш.Нали с него летите.

Аа значи така се казваала тая странна течност бълбука в химико отдела на НИИЧАВО :)  Аз не летя а ползвам времево отместване хехе

• Автор
преди 42 минути, Anneliese написа:

Лъжеш, и ти нямаш "Вконтакте". Иначе щеше да покажеш скрийншот за доказателство!:hit:

Я да видим колко лъжа :wink12:

polq.png

polq1.png

Букварчетата ги оставям на грамотните кат теб дет не могат си пуснат ВК

Ама ти си на "Линукс". Аз съм с "Уиндоус" и не става.:(

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.