Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 1 час, Profruit написа:

Китайозите са пуснали дрънкулка по темата - Ани Франк огърлица, вдъхновена от еврейската бижутерия.
Купи си! Какво се правиш? Само 1.22лв струва.

spacer.png

Айде бе ей сега ще хукне да си купуца стъкла с нейните снимки хехе

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

След половин час почва "Свръхестествени нацисти", не е зле да се пообразовате малко.

Конкретно точно тези истории не са конспирации,а чистата истина.

Щом от НАСА казват, че мисиите на "Аполо" са кацали близо до мястото на лунните проекти на руснаците, те защо не се виждат на снимките?

И защо китайците не са заснели лунните модули, знамената и роувърите, ами само някаква си уж стъпка на Нийл Армстронг?

Има много странни неща около "Аполо", ако се замисли човек.

А за Адолф Хитлер - винаги съм имала чувството, че той не би се самоубил. И едва ли просто така на доста германци им е щукнало да бягат точно в Аржентина, а?

Гьоринг защо не се самоубива веднага? Карл Дьониц? Алберт Шпеер? Все интересни въпроси.

• Автор
преди 38 минути, Anneliese написа:

След половин час почва "Свръхестествени нацисти", не е зле да се пообразовате малко.

Конкретно точно тези истории не са конспирации,а чистата истина.

Щом от НАСА казват, че мисиите на "Аполо" са кацали близо до мястото на лунните проекти на руснаците, те защо не се виждат на снимките?

И защо китайците не са заснели лунните модули, знамената и роувърите, ами само някаква си уж стъпка на Нийл Армстронг?

Има много странни неща около "Аполо", ако се замисли човек.

А за Адолф Хитлер - винаги съм имала чувството, че той не би се самоубил. И едва ли просто така на доста германци им е щукнало да бягат точно в Аржентина, а?

Гьоринг защо не се самоубива веднага? Карл Дьониц? Алберт Шпеер? Все интересни въпроси.

Яки смешки си написала а сега и китайците и японците набута в конспирацията браво браво голям талант си за шаржовете  спор няма а аз пак те питам руснаците що си мълчат и по време на мисиите и сега?

А "Свръхестествени нацисти" не виждам разлика между Поля Нацито и Химплер да речем или както там му се пишеше името :)

• Автор

Леле ама то цялото кралство войнство на съветската космонавтика подкрепя "Аполо 11" ама Поля Нацито вярва че било конспирация и после реве против конспирациите хехе

https://www.cosmos.1.bg/portal/2014-10-24-22-04-52/18-ufo/1203-2016-nezavisimi-dokazatelstva

Няма спор в академичната общност че човек е стъпил на Луната

Всъщност преди години руснаците казаха това:

https://www.dw.com/bg/русия-те-казват-че-са-били-на-луната-ние-ще-проверим/a-46456080

Не се съмнявайте в източника - вашият любим "Дойче веле".

преди 3 часа, Anneliese написа:

https://www.dw.com/bg/русия-те-казват-че-са-били-на-луната-ние-ще-проверим/a-46456080

нема да се пуашиш рапона ще го пратим на луната

преди 2 часа, Banesc написа:

Не му трябва религия, той вярва в Науката, да се свети името И

преди 6 часа, petie1 написа:

академичната общност

Ти пъ, "Тя" пък си има своя академия ... :) 

По моя сводка, то човек е стъпил на Земята, а че се е връщал на космическия си кораб, то от определени предатели "юди" не го признават. :)

Евристична му ръптъ, пардон юридически ил иуродски стък мистики в някакви хартиени носители ... :) 

Друго си е ЕУрото да ти кажа ... :)  Евре, ивре, еври, иври тъ ше ще е ... :)  

• Автор
преди 9 часа, Anneliese написа:

И ко им пречи да пратят една сонда с луноход и да го докажат?

преди 3 часа, dioib написа:

Ти пъ, "Тя" пък си има своя академия ... :) 

Да знам я тази нейната академия - на глупостите и нациоал социализъма

преди 5 часа, Banesc написа:

Кой от всичките рапони?

Някоя добра душа ако знае къде го има филма да се гледа целият онлайн, ще съм му много благодарна.:wors:

Яд ме е, че филмът е на "Нетфликс". Което означава, че вероятно скоро няма да го видим по торентите. А ми се гледа.

@petie1 Полито,си пусна нова тема.Между другото вметна-"Не знам къде е по безопасно"...Представяш ли си я,зад волана?С "Лада"-за да е политкоректна.И наричане на всички,на Американци и Нацисти,понеже не я пускат.Включително и червеният светофар.

• Автор
преди 2 часа, TheDirtyCleaner написа:

@petie1 Полито,си пусна нова тема.Между другото вметна-"Не знам къде е по безопасно"...Представяш ли си я,зад волана?С "Лада"-за да е политкоректна.И наричане на всички,на Американци и Нацисти,понеже не я пускат.Включително и червеният светофар.

Тя навсякъде ще е опасна не само зад волана на Лада" :)

Има нов потребител,изнервен.

• Автор

От години се чудя Поля Нацито от чие име гоцори?

• Автор

Ехааа тая Берковица стана най известния български град бре

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Олелееее, и ти не си на ред, Поли да не ти е сестра? Ужас.

Вчера гледах "Книгата на тайните на Америка"  доста интересни неща казаха за НАСА хехе

преди 22 минути, petie1 написа:

Ехааа тая Берковица стана най известния български град бре

Вчера гледах "Книгата на тайните на Америка"  доста интересни неща казаха за НАСА хехе

Имах предвид-да изключи компа,че изобщо нищо,не му се получава.Така ще пести ток,няма амортизация...

• Автор
преди 11 часа, TheDirtyCleaner написа:

Имах предвид-да изключи компа,че изобщо нищо,не му се получава.Така ще пести ток,няма амортизация...

Или да открие начин да копа койни та да не гори бадява ток

преди 1 час, petie1 написа:

Или да открие начин да копа койни та да не гори бадява ток

Опитах да му помогна,на няколко пъти...Не слуша.Като един,който искаше да копа,с двуядрен телефон...На осемядрения,хашрейта е четири-седем долара на година.И трябва да работи 24/7/365

• Автор
преди 11 часа, TheDirtyCleaner написа:

Опитах да му помогна,на няколко пъти...Не слуша.Като един,който искаше да копа,с двуядрен телефон...На осемядрения,хашрейта е четири-седем долара на година.И трябва да работи 24/7/365

А сега подкарахме Гугъл, синдрома "Берковица" май е заразен хехе

преди 2 минути, petie1 написа:

А сега подкарахме Гугъл, синдрома "Берковица" май е зарзен хехе

хахахахахахахаахахахахахааахааахаахахаха,синдрома "Берковица".хахахахахахахахахаах

• Автор
преди 3 минути, TheDirtyCleaner написа:

хахахахахахахаахахахахахааахааахаахахаха,синдрома "Берковица".хахахахахахахахахаах

Аа чакай май беше шамът "Берковица"

на 11.02.2022 г. в 11:16, Anneliese написа:

Някоя добра душа ако знае къде го има филма да се гледа целият онлайн, ще съм му много благодарна.:wors:

Яд ме е, че филмът е на "Нетфликс". Което означава, че вероятно скоро няма да го видим по торентите. А ми се гледа.

Щях да ти дам нашия акаунт в Нетфликса за няколко дена да го гледаш, ама ти не обичаш немски език и Германия.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Щях да ти дам нашия акаунт в Нетфликса за няколко дена да го гледаш, ама ти не обичаш немски език и Германия.

хахахаххахахаааахахааа,днес много се посмях.Отивам да си лягам.Ще хвана две гърди(с една ръка) и ще си мисля,за милкито.хахахахааа

преди 4 минути, TheDirtyCleaner написа:

хахахаххахахаааахахааа,днес много се посмях.Отивам да си лягам.Ще хвана две гърди(с една ръка) и ще си мисля,за милкито.хахахахааа

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.