Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 46 минути, petie1 написа:

Ами гледам рибата още си плува

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 минути, jhoro написа:

Мерси

Има и по-брутални имена! :D

• Автор
преди 16 часа, Валсо написа:

Що за родители биха си кръстили детето Минет? :D :D

dylan-minnette.png

Е то нали всичко започва от минета та няма ко да се чудиш толкова

• Автор
преди 6 часа, Bubbles написа:

Авторката да "изгеда" сериала "Берковски вечери - Въздишки по Пешо" и да си извади съответните поуки.

Че тоя сериал е над 2000 серии и няма изгледване бе

Наказаха я нашата Принцеса, не знам сам за колко време. Пак ги беше надрънкала един куп глупости.

Украйна била като "Гнездо на Оси" :lol6:пълно със Нацисти. :D И другите ги пише във наказанието и.

• Автор

Викаш Поля Нацито отнесе бана?

преди 2 минути, petie1 написа:

Викаш Поля Нацито отнесе бана?

Тотална се бе чалнала. Искала украинците в лагери.

• Автор
преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Тотална се бе чалнала. Искала украинците в лагери.

Ами тя иска да ги избие не само в лагери, нали затова й се смея и я наричам нацито на форума

преди 6 минути, petie1 написа:

Ами тя иска да ги избие не само в лагери, нали затова й се смея и я наричам нацито на форума

Обаче не знам какво и е наказанието, може само официално предупреждение да е. И кой я е дакладвал. На хората им писка да и четат глупостите, а пък ние и бяхме свикнали. Някой да попина Алгор какво и е наказанието и кой я е натопил?

преди 17 минути, petie1 написа:

Има капки за нервите. Капва няколко капки в дифузера.

4 капки лавандула

4 капки салвия

4 капки маточина

И готово.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Има капки за нервите. Капва няколко капки в дифузера.

4 капки лавандула

4 капки салвия

4 капки маточина

И готово.

Или,четири здрави комсомолци.Един след друг.Най-добре,наведнъж.

преди 1 минута, The Rage написа:

Много ще и дойдат, все пак ще и е за първи път! :D

току-що, ДзВяРа! написа:

Но от друга гледна точка, ако и хареса, после ще иска само групово. :)

току-що, ДзВяРа! написа:

Може и да е за последен.Затова-колкото повече,толкова повече.

преди 24 минути, The Rage написа:

Car Reaction GIF

• Автор

Тва maven много интересно :)

на 7.11.2021 г. в 19:09, herkules2 написа:

Много интересно! Аз съм на същото мнение! Лошото е, че САЩ са извратени гадове и манипулират света, като го плашат с военната си мощ. Тези пъзльовци не могат да воюват с противникова армия, а обикновено нападат само по въздух. Дори и сърбите щяха да ги опукат, ако ги бяха нападнали по суша. В Афганистан се нас*аха от страх, защото джамбурлиите побесняха и започнаха да колят де що американец срещнат. Никъде по нашите новини не казват за реално избитите американци, а само за убитите джихадисти, талибани, и останалите врагове на САЩ. Само че има и друга мрежа без цензура. Талибаните се оказаха доста изобретателни и също много добре ползват дронове за трепане на американци. Никой обаче не го казва, а уж били само камикадзета с бомбени колани и коли-бомби. Защо мислиш "непобедимите" военни от САЩ избягаха "победоносно" от Афганистан и то посред нощите от страх? Защото талибаните им дадоха ултиматум да се омитат за определен срок, или ще започнат да ги колят като мръсни крастави псета! То те дори бяха започнали. Русия може да сложи край на САЩ, но до сега е нямало повод да го направи, а Путин не иска да затрие САЩ, защото освен американската мръсотия по света има и положителни неща, които го устройват. Няма да ги казвам, че русофобите ще се подмокрят от кеф. Ще стане страшно, ако Жириновски стане президент. При сегашната американска простотия, надменност и дерибейщина САЩ отдавна щяха да са история. Той Обясни колко лесно може да стане това. Ясно е, че ядрена война скоро няма да има, и не е нужно. Ако арабския свят се консолидира срещу САЩ и Русия не се намеси да помага на янките, тогава ще се сложи край на американската хегемония в ислямския свят, а светът ще си отдъхне и ще заживее нормално, без простащини като "демокрация" феминизъм и либерализъм!

Хайде сега да ти припомня колко ги е стах САЩ?

Нали РФ бяха велики и щяха да ги затрият? И как според теб това ще се случи? Те два града не могат да превземат, изсипаха си всичките ракети и сега си сменят памперсите. Великите Руша, малко се съобразявайте какви глупости пишете. Един квартал вече двайсет дни не могат да янищожат, а ти ми говориш за ядрена война, и там ще е същата помия. Хай Путин!

Аз,за чушките да питам.Има ли по-ефтини,в Софето.Нещо локално?

Царят ги е надрънкал едни.................лъжи. Изкарва София от 1996 година едва ли не като София от детството му. Дрън - дрън ярина, много добре знам как изглеждаше София през 1996 година и хич не приличаше на мизерстващ град! Магазини си имаше! Явно той под магазини визира само търговските центрове.:angry:

https://trud.bg/симеон-сакскобургготски-пред-жечпосполита-винаги-с-ес-никога-срещу-русия/

преди 6 минути, Anneliese написа:

Царят ги е надрънкал едни.................лъжи. Изкарва София от 1996 година едва ли не като София от детството му. Дрън - дрън ярина, много добре знам как изглеждаше София през 1996 година и хич не приличаше на мизерстващ град! Магазини си имаше! Явно той под магазини визира само търговските центрове.:angry:

https://trud.bg/симеон-сакскобургготски-пред-жечпосполита-винаги-с-ес-никога-срещу-русия/

Не само 1996 година, мисля че бях набързо в България след 1996 година и беше катастрофа. Нямах търпение да отида на свеж въздух в Букурещ. Някакви стари сиви соц сгради, дупки по улиците, кучета, котки бездомни, дим, пушилка, никаква зеленина, само бетон, кабели стърчащи по улицата. Сив бетон. Ужас

А 1996 помня, че София беше модерен град, имаше фирмен магазин на "Лего" на площад "Славейков", май, тогава се появи и "Макдоналдс" в България...............Помня, че имаше страшно множго магазини, заведения и ресторанти с непроизносими английски имена и надписи, имаше всякакви марки по магазините: "Панасоник", "Сони", "JVC",  "Данон", "Фанта", "Филипс".....................Гледахме филмите "Аполо 13"  и "Цар Лъв".............. Имаше тетрадки с различни известни личности, анимационни герои, готини ученически чанти..............

Аз за първи път посетих "Макдоналдс" чак през 1998 година.

преди 39 минути, Anneliese написа:

А 1996 помня, че София беше модерен град, имаше фирмен магазин на "Лего" на площад "Славейков", май, тогава се появи и "Макдоналдс" в България...............Помня, че имаше страшно множго магазини, заведения и ресторанти с непроизносими английски имена и надписи, имаше всякакви марки по магазините: "Панасоник", "Сони", "JVC",  "Данон", "Фанта", "Филипс".....................Гледахме филмите "Аполо 13"  и "Цар Лъв".............. Имаше тетрадки с различни известни личности, анимационни герои, готини ученически чанти..............

Аз за първи път посетих "Макдоналдс" чак през 1998 година.

Излез от България и тогава сравни. Примерно в Чехия.

Тогава съм била на 12 и не съм ходила в чужбина. Но пък тогава Монтана беше много грозен град, приличаше на бостанско плашило, някои блокове изглеждаха като след срутване. В сравнение с Монтана, София си беше екстра. И Берковица също. Е, тогава бях дете и мен марки на дрехи и стоки хич не ме вълнуваха, само книги, филми и игри.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.