Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

аз в Софето не съм стъпвал, Велинград ми е най-далечната точка на запад

очаквам всеки път като го кажа на някой да ме изгледа като извънземно пък той ми казва "еми, нищо не си изпуснал"

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 37 минути, Kieli написа:

очаквам всеки път като го кажа на някой да ме изгледа като извънземно пък той ми казва "еми, нищо не си изпуснал"

Много зависи,в коя част си.

преди 48 минути, Kieli написа:

Велинград нямаше ли минерална вода?

• Автор

Между другото забраната за ВКонтакте е до 25 март

И наистина през 1994 българските градове бяха зле в германската провинция бяха по добре в сравнение с нашата провинция а за техниката да не споменаваме че.......

преди 36 минути, The Rage написа:

Много зависи,в коя част си.

като цяло останах с впечатлението, че хората повече харесват Варна, Бургас и Пловдив

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Велинград нямаше ли минерална вода?

може

и аз мисля, че имаше

преди 11 минути, petie1 написа:

Между другото забраната за ВКонтакте е до 25 март

Не знам.Нямам регистрация там.Но,ми извежда страницата.

преди 11 минути, petie1 написа:

И наистина през 1994 българските градове бяха зле в германската провинция бяха по добре в сравнение с нашата провинция а за техниката да не споменаваме че.......

1992 от "Жигули"се качих,на един "Kaddett".Еба ти,Германският лукс.

преди 4 минути, Kieli написа:

като цяло останах с впечатлението, че хората повече харесват Варна, Бургас и Пловдив

Кой както го разбира.От едната ми страна на стотина метра,е края на "Борисовата градина" и "Ловният парк".Със всичките му-пейки,беседки,алеи и т.н.От другата,по любимата ми(аз съм си ърбан)-цивилизация.Със всички удобства и глезотии.В същото време-тихо,спокойно,няма бандити,наркомани и мургавели.Вярно,че е най-скъпият квартал но,цена за спокойствието-няма.Студентски Град,е на километър.А там,винаги е забавно.Коренно различно,от "Надежда""Свобода""Люлин-5"...

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Ivo-Siromahov-Pognusen-sum-sum-ot-tova-koeto-vidyah-Bulgariya-e-prevurnata-v-smetishte-1235341?amp=true

Иво Сиромахов: Погнусен съм съм от това, което видях. България е превърната в сметище

Автор: Екип Plovdiv24.bg

Ето какви са впечатленията на Иво Сиромахов след тридневна обиколка из страната:

Тия дни пътувах из страната и съм потресен от това, което видях.

Превърнали сте България в сметище.

По голите храсти плющят от вятъра найлонови пликчета и мазни хартии.

Коритата на реките са пълни с изхвърлени автомобилни гуми.

Всяка крайпътна отбивка е постлана с дебел килим от пластмасови шишета, салфетки, опаковки от вафли, фасове.

Спрял Ганьо да си почине и изхвърлил цялата си смрад сред природата. Щото той вярва, че след него постоянно трябва да върви някой и да му чисти. Нещо повече – убеден е, че другите са длъжни да му чистят.

Снимах доста такива забележителности, но няма да публикувам снимките, защото ме е срам.

Погнусен съм.

Пътят към по-добрия живот, който смятате, че заслужавате, е постлан с боклуците, които всекидневно изхвърляте, където ви скимне.

Няма да можете да ги прескочите.

Ще си останете сред тях.

• Автор
преди 12 часа, The Rage написа:

1992 от "Жигули"се качих,на един "Kaddett".Еба ти,Германският лукс.

Имаше неща които тук чак след години се появиха

преди 12 часа, The Rage написа:

Не знам.Нямам регистрация там.Но,ми извежда страницата.

Форумното наци омрънка форума за ВКонтакте та за това го писах

преди 15 минути, petie1 написа:

Имаше неща които тук чак след години се появиха

Форумното наци омрънка форума за ВКонтакте та за това го писах

Не я знам,какви ги върши..На мен ми дава да вляза с Edge

• Автор
преди 11 минути, The Rage написа:

Не я знам,какви ги върши..На мен ми дава да вляза с Edge

То май зависи и от доставчика не само от браузъра, иначе с някой VPN ще влезе ама пък тва си е таралеж в гащите абе щом не са забранили още рутракера и другите подобни сайтове от Русия значи всичко е шест

преди 12 минути, ncl написа:

С лисицата дава грешка. С Вивалди също няма достъп. С Edge е същата работа.

От доставчика е а с Хром ти казва да се оплчеш на Чашков

"В контакте" може да се зареди в браузър със VPN в случая Opera или друг браузър с плъгин за VPN. До преди няколко дни в мрежата на Виваком не беше блокиран, сега не знам как е. За А1 е блокиран достъпа.

Невероятно либералния ЕС със супер свободата на словото и демокрацията масово забранява източници на информация, които не са му угодни.

Народа трябва да е тъп и да вярва само на това, което управляващите налагат.

Няма 3-та световна с масов военен конфликт, но има световна война в сферата на икономиката и информацията.

Пп. Каналите които са блокирани в телеграм могат да се следят в браузър.

Ютуб, гугъл новини, инстаграм, фейсбук, също са с масова цензура и свои версии на новините.

Вконтакте е блокиран и на теленор на булсат за сега бачка както и на домашният ми Бергон/Добрич/Какво им  пречи не знам използвам го за музика иначе държат онлайн риа новости и другите подобни тролски руски сайтове .

То тролски има и много западни и американски източници ама тях никой няма да ги блокира.

Хората трябва да имат достъп до всякаква информация и сами разумно да преценят коя страна да заемат. Има обаче едни отгоре, които си мислят, че ти си тъп неграмотен и си нямаш на идея как да намериш истината и затова решават да ти дадат своя предъвкана, лесно смилаема...

Без VPN,без добавки,без Линукс простотии...

Untitled.png

• Автор
преди 45 минути, The Rage написа:

Без VPN,без добавки,без Линукс простотии...

Untitled.png

А на кой доставчик си?

преди 7 минути, petie1 написа:

А на кой доставчик си?

A1

• Автор
преди 2 минути, The Rage написа:

A1

Аз съм на Бибаком и ми показва среден пръст с лисицата а с хром ми каза да одя се оплача на Чашков

Пробвам сега новата мента Линукс, но нещо ми замръзва. Да не би да е от харда. Защото не е нов. Има години. Температурата е добра 40 градуса. Паметта е доста 16 гига. Първоначално си помислих, че Хрома само крашва. Ментата има проблем с хрома. Но сега и други програми крашват. Странно.

Аз имам профил във "Вконтакте", защото "Фейсбук" се оказа много цензорски. За съжаление малко българи пишат там, няма много български страници и общности, там си качвам снимките и клипчетата.

Мисля да се регна в Rutube и там също да си кача клипчетата, ей така за резерв. И в няшия Vbox7 също ще го направя. Ей така, за резерва.

Става дума за кратки клипчета, снимани от таблета ми и телефона на мама, от екскурзии. Държа си страшно много на спомените.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Аз имам профил във "Вконтакте

И аз имам профил отдавна но там си качвам музичка :)

Якото е че има мп3 сайтове руски , които са синхронизани с базата на виконтакте и не е нужно да влизам в профила си да си слушам листата .

преди 8 минути, Anneliese написа:

Аз имам профил във "Вконтакте", защото "Фейсбук" се оказа много цензорски. За съжаление малко българи пишат там, няма много български страници и общности, там си качвам снимките и клипчетата.

Мисля да се регна в Rutube и там също да си кача клипчетата, ей така за резерв. И в няшия Vbox7 също ще го направя. Ей така, за резерва.

Става дума за кратки клипчета, снимани от таблета ми и телефона на мама, от екскурзии. Държа си страшно много на спомените.

Не ползвам руски простотии. Нямам намерение руски ботове да ми следят компа.

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Пробвам сега новата мента Линукс, но нещо ми замръзва. Да не би да е от харда. Защото не е нов. Има години. Температурата е добра 40 градуса. Паметта е доста 16 гига. Първоначално си помислих, че Хрома само крашва. Ментата има проблем с хрома. Но сега и други програми крашват. Странно.

Пробвай,да обесниш на благоверната,рзликата между:Cliff Burton,Jason Newsted,Robert Trujiilo. Двадесет и трета година-не мога.

• Автор
преди 12 часа, Anneliese написа:

Хм а защо не ползваш облак а не видео сайт дет всеки може ти гледа  клиповете?

преди 4 часа, petie1 написа:

Хм а защо не ползваш облак а не видео сайт дет всеки може ти гледа  клиповете?

Защото не разбирам от тия неща.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.