Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Така ще е, след като единственият ти източник на информация е монитора.

Избери вериги на главата, затегни ги, имаш телевизор – мани ги тия книги

И лъжата стара нека се повтаря отпреди буквара

Ако тя не знае, не е изневяра

И утеха във патронче – къркай

А успеха е талонче – търкай

Още на: https://textove.com/itso-hazarta-zaradi-tebe-tekst

Благодариние на textove.com

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 54 минути, petie1 написа:

Абе ще обеднее бързо бързо

xaxaaxaaxaaxaxa

• Автор

Опа имаме ново избухване

преди 13 минути, petie1 написа:

Опа имаме ново избухване

Как да и го обесня?Когато колаците са дошли,да прибират всичко за ТКЗС-то,крави,овце,кокошки,коне...80 декара земя.Дядо ми е излязъл,с брадвата.Отишли са си и са се върнали,въоръжени.Или даваш,или разстрел.Баба ми,едва го е спряла.

• Автор
преди 4 минути, TheDirtyCleaner написа:

Как да и го обесня?Когато колаците са дошли,да прибират всичко за ТКЗС-то,крави,овце,кокошки,коне...80 декара земя.Дядо ми е излязъл,с брадвата.Отишли са си и са се върнали,въоръжени.Или даваш,или разстрел.Баба ми,едва го е спряла.

Именно за тези жертви е днешния ден ако ме разбираш и доколкото знам ТКЗС всъщност в голямата си част е било насилствено отнемане на земите от българските селяни

преди 3 минути, petie1 написа:

Именно за тези жертви е днешния ден ако ме разбираш и доколкото знам ТКЗС всъщност в голямата си част е било насилствено отнемане на земите от българските селяни

Дядо ми,ми е разказвал.Било е страшно.Пак от него знам-когато са влезли Германците,цитирам:Богата работа.Само шоколад ядяха.И като им се прияде нещо извън менюто-идва на оградата ипоказва пари и пита,може ли да му продадем нещо.Без значение дали ще,или няма-лек поклон,поздрав и си заминава.След,не помня колко време са дошли Руснаците-направо влизат и грабят.Не ги интересува,че може да нямаш,ти какво да ядеш.Били са,колонизатори.

Пак омръщи,цялата тема.хахахахахааа

• Автор
преди 8 минути, TheDirtyCleaner написа:

Дядо ми,ми е разказвал.Било е страшно.Пак от него знам-когато са влезли Германците,цитирам:Богата работа.Само шоколад ядяха.И като им се прияде нещо извън менюто-идва на оградата ипоказва пари и пита,може ли да му продадем нещо.Без значение дали ще,или няма-лек поклон,поздрав и си заминава.След,не помня колко време са дошли Руснаците-направо влизат и грабят.Не ги интересува,че може да нямаш,ти какво да ядеш.Били са,колонизатори.

И аз така съм чувал че немците не са създавали проблеми някои даже са били на квартири по къщите и доста добре са са се разбирали със селяните ама става дума за обикновени войници които не са били чудовища каквито ги изкарват по филмчетата за ДГ на берковското височество

преди 15 минути, jhoro написа:

Я пак, ама разбираемо!

Понеже съм спец по глупости след като хвърлих боб, то VL e версия на линукс ... :) 

преди 7 минути, dioib написа:

Понеже съм спец по глупости след като хвърлих боб, то VL e версия на линукс ... :) 

Изобщо нямам намерение - да гадая, какво има предвид!

А варианти .... бол - VL!!!

преди 4 минути, jhoro написа:

А варианти .... бол

То и варианти за ГАП има ... :) но се ползва, за да се види кой как ще реагира. ;) 

преди 1 час, dioib написа:

То и варианти за ГАП има ... :) но се ползва, за да се види кой как ще реагира. ;) 

И ти ли ... Бруте???

Ползването на непопулярни съкращения, показва само едно - колко сте глупави?!

преди 5 часа, jhoro написа:

непопулярни съкращения

Хм ... в IT сме все пак и би следвало да се сетим за Гъвкаво Автоматично Производство ... ;) 

Но, явно младите такава система ГАПС не са изучавали ... :) 

Та, така ... КЛМТ на ГП ... и ред абревиатури се използват и зависи от конкретиката на темата. 

Примерно ls e мързеливо LIST, sudo е супер юзър да го прави и т.н. :) 

Така е Жоре с "новите" програмни язици произхождат от некакви цифри в повече ... :) 

Сети се, че кирилицата е 32 битова ... :) и малеее к'ва неразбираница става и се налага да се ползват двойни букви ... за обяснения ... :) 

Другия път Джоре, т.е. като има череши, то се научи да връзваш дръжка на череша с език. :) = Показвало изтънчени френски страсти ... бъ дъ уея ... :)  

• Автор

Хей някой забеляза ли още един парадокс на Поля Нацито?

Че то друго има ли? Само парадокси са.
Ма я, кажи, да видим, може нещо да ни се е изплъзнало! 

Откраднаха ми аватара!:huh:

Кой? Я покажи!

на 1.02.2022 г. в 0:33, TheDirtyCleaner написа:

Вашият пост е простотия.Желаете ли,да платите?

Бедна ти е фантазията кви кинти мое натрупа форума. Гладни ще стоят, ама ще плащат за простотиите си! Гаранция ;)

преди 12 минути, P!NK написа:

Кой? Я покажи!

dancedark

на 1.02.2022 г. в 22:52, TheDirtyCleaner написа:

Германците,цитирам:Богата работа.Само шоколад ядяха

Това е вярно, но не от богатство. Само това са им давали, защото е калорично и не се разваля!

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Клонинг и при теб.  Възползвал се е от твоята печал. (може и да е непреднамерено).
Съболезнования! 
Какво ти дреме, върни си го! Всички те асоциираме с него. 

преди 1 минута, P!NK написа:

Клонинг и при теб.  Възползвал се е от твоята печал. (може и да е непреднамерено).
Съболезнования! 
Какво ти дреме, върни си го! Всички те асоциираме с него. 

След десет дни, каквото е станало е станло, така е било писано, животът си продължава.

Другата седмица ще си го върна аватарчето!:)

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

След десет дни, каквото е станало е станло, така е било писано, животът си продължава.

Мдаа. Така е! Здраве да е!

на 1.02.2022 г. в 23:07, petie1 написа:

И аз така съм чувал че немците не са създавали проблеми някои даже са били на квартири по къщите и доста добре са са се разбирали със селяните ама става дума за обикновени войници които не са били чудовища каквито ги изкарват по филмчетата за ДГ на берковското височество

Дядовците и бабите ви са виждали само едната страна на германците. Ако са били евреи, са щели да видят и другата.

Руснаците не са такива, каквито ги изкарват злобните ви дядовци.

И филмите които гледам, са си исторически точни, за разлика от вашето настолно четиво "Моята борба".

Като изгледате поредицата "нацистката наука", пак ще си говорим колко точно са били образовани германците.

А, и не забравяйте, България е била съюзник на нацистка Германия. Затова германците неса смеели да покажат истинското си "аз". Питайте обаче руснаците. Попитайте ги за подпалените и разрушени села и избити селяни и то не само евреи.

Мен ме е яд, че не мога да намеря филма на Хелмут Махемер и да ви покажа как е заснел германските си другари да подпалват селски къщи на руснаци и то съвсем спокойно.

После германците се чудят защо руснаците им отвръщат със същото.:angry:

db446591-0001-0004-0000-000001254932_w80

Китайозите са пуснали дрънкулка по темата - Ани Франк огърлица, вдъхновена от еврейската бижутерия.
Купи си! Какво се правиш? Само 1.22лв струва.

spacer.png

• Автор
преди 3 часа, P!NK написа:

Че то друго има ли? Само парадокси са.
Ма я, кажи, да видим, може нещо да ни се е изплъзнало! 

Ами уж не вярва в конспирации ама само за конспиранции пише, например лунната разходка и бягството на Хитлер от Берлин хехе

преди 2 часа, Anneliese написа:

за разлика от вашето настолно четиво "Моята борба".

Хмммммммм я кажи къде тук пише "Моята борба"  че аз нещо не виждам ни майн ни камф

1119578884.jpg

Чакам да ми ги покажеш, ти самата си призна че германците са се отнесли коректно към българските селяни в поста со значт не са били такива чудовища каквито ги изкарват във филмчетата ти за ДГ :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.