Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Кой филтър?

На бай Калин или форумния

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, petie1 написа:

На бай Калин или форумния

Аааа, не знам там, при мен няма проблем. :D

Сигурно си в списъка на ШИНДЛЕР!:wub:

• Автор
преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Аааа, не знам там, при мен няма проблем. :D

Сигурно си в списъка на ШИНДЛЕР!:wub:

То аз вече съм в бая списъци на белгийската мида и форумното наци поне за тях знам де

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Family Matters What GIF

Полина следи войната 5 ден в Украйна.

А аз се отказах министерствата на истината яко бачкат та затва

преди 5 минути, petie1 написа:

То аз вече съм в бая списъци на белгийската мида и форумното наци поне за тях знам де

Няма да се предаваш, ние сме хората в момента за всичко, кеф ти нацизам, кеф ти фашизам. :lol6:

Поля се дели само към Фашистите, не признава Нацистите. :cool:

• Автор
преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Няма да се предаваш, ние сме хората в момента за всичко, кеф ти нацизам, кеф ти фашизам. :lol6:

Поля се дели само към Фашистите, не признава Нацистите. :cool:

А аз трудно се предавам хихи

преди 1 минута, petie1 написа:

А аз трудно се предавам хихи

Така и трябва, утре било празник, така и не знам какъв и за какво. Но ме е яд че няма да бачкам, както и днес. Работи ми се, не ми се стои в къщи, но нещо фирмата в която работя има проблем, цените на горивото ескалират. Това не е добре, ние гориво зареждаме само от Турция, там не знам какво се случва в момента с цената, утре ще ми кажат, но не е на добре! Нещо се случва, вчера разтоварих в Нова Загора и ми казаха да се прибирам в къщи? :lock: Сега камиона седи празен, а работя в София, софийска фирма. Лошо, не знам цял ден мисля, говорих със всички колеги, над 20 шофьора сме и всички ми казаха че само аз съм работил от два дни насам. :huh:

• Автор

Така и трябва, утре било празник, така и не знам какъв и за какво. Но ме е яд че няма да бачкам, както и днес. Работи ми се, не ми се стои в къщи, но нещо фирмата в която работя има проблем, цените на горивото ескалират. Това не е добре, ние гориво зареждаме само от Турция, там не знам какво се случва в момента с цената, утре ще ми кажат, но не е на добре! Нещо се случва, вчера разтоварих в Нова Загора и ми казаха да се прибирам в къщи? :lock: Сега камиона седи празен, а работя в София, софийска фирма. Лошо, не знам цял ден мисля, говорих със всички колеги, над 20 шофьора сме и всички ми казаха че само аз съм работил от два дни насам. :huh:

Ами очакваше се подобна простотия ама май и тва беше целта на войната а не дитирамбите за Донбас и Луганск които са за наивници кат Поля Нацито

преди 8 минути, petie1 написа:

Ами очакваше се подобна простотия ама май и тва беше целта на войната а не дитирамбите за Донбас и Луганск които са за наивници кат Поля Нацито

Вярваш ли ми че за първи път започнах да се притеснявам за работа! Аз имам всички категории, навсякъде търсят шофьори, на автобус веднага мога да се кача. Поля не знае какви ги дрънка, баба едно си знае, едно си бае! :cool:

Дано се оправят нещата по-скоро, да не патим ние заради проблемите на други.

• Автор

Дано а аз току що хванах Поля нацито в лъжа

преди 1 минута, petie1 написа:

Скачам да видя.

преди 5 минути, petie1 написа:

Да е запръв път. Те русците лъжат и мажат. Както беше в България.

• Автор
преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Да е запръв път. Те русците лъжат и мажат. Както беше в България.

Ами нямам думи

преди 18 минути, ДзВяРа! написа:

Вярваш ли ми че за първи път започнах да се притеснявам за работа! Аз имам всички категории, навсякъде търсят шофьори, на автобус веднага мога да се кача. Поля не знае какви ги дрънка, баба едно си знае, едно си бае! :cool:

Стига глупости! Няма как да останеш без работа. 
Въпрос на време е. И търпение е нужно. Не драматизирайте чак толкова! Всички ще се "свием" временно, докато нещата се канализират.
Че ще сърбаме попарата всички е ясно. Периода ще е персонално за всеки, според положението му.

преди 1 минута, P!NK написа:

Въпрос на време е. И търпение е нужно. Не драматизирайте чак толкова! Всички ще се "свием" временно, докато нещата се канализират.
Че ще сърбаме попарата всички е ясно. Периода ще е персонално за всеки, според положението му.

България е зависима 70 процента от Русия. И затова имат вина управляващите.

Западните страни са се подсигурили, даже и бившите СССР републики. 

преди 1 минута, P!NK написа:

Аз не се притеснявам че ще остана без работа! Притеснявам се какво се случва?

Притеснява ме това, какво огромно влияние има един конфликт при нас, транспортните превозвачи. Не съм сигурен, но за девет години в сверата не се е случвало това което казах. Празен да ме държат на паркинг. Странно е, не знам дали е свързано със цените на горивото или заради нещо друго!

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

България е зависима 70 процента от Русия. И затова имат вина управляващите.

Стига вече с тия проценти и упреци към управляващите! Ние хората, като се подкрепяме взаимно, ма*ната и на политиката и на икономиката! Никои не е застрахован за утрешния ден. Няма такъв. Айде да си гледаме живота по-ведро и да си изживеем всеки следващ ден, като последен! Опитайте! Помагайте и давайте! Къде материално, къде емоционално, подкрепяйте! Само положителното ще ни изведе напред!

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Аз не се притеснявам че ще остана без работа! Притеснявам се какво се случва?

Притеснява ме това, какво огромно влияние има един конфликт при нас, транспортните превозвачи. Не съм сигурен, но за девет години в сверата не се е случвало това което казах. Празен да ме държат на паркинг. Странно е, не знам дали е свързано със цените на горивото или заради нещо друго!

Но нищо не зависи от теб! Горе главата! Всичко ще е ОК! Нормално е да си загрижен. Всички сме така. Важното е в момента да се фокусираме върху това, което имаме! Да се заредим с положителни мисли и да вярваме в доброто! Земята има нужда от много "+" сега! Само, така ще успеем, във всичко и навсякъде! Вяра! 

преди 8 минути, P!NK написа:

Стига вече с тия проценти и упреци към управляващите! Ние хората, като се подкрепяме взаимно, ма*ната и на политиката и на икономиката! Никои не е застрахован за утрешния ден. Няма такъв. Айде да си гледаме живота по-ведро и да си изживеем всеки следващ ден, като последен! Опитайте! Помагайте и давайте! Къде материално, къде емоционално, подкрепяйте! Само положителното ще ни изведе напред!

Но нищо не зависи от теб! Горе главата! Всичко ще е ОК! Нормално е да си загрижен. Всички сме така. Важното е в момента да се фокусираме върху това, което имаме! Да се заредим с положителни мисли и да вярваме в доброто! Земята има нужда от много "+" сега! Само, така ще успеем, във всичко и навсякъде! Вяра! 

Хакуна Матата! :)

преди 49 минути, АСПЕКТ написа:

С какво са се подсигурили?
Този, поток, онзи поток, потоци, потоци, и всичките идват Русия, та нали това е и голямата болка на кравите  затова насъскаха едни срещу други Украйна и Русия.

• Автор
преди 6 минути, Kolev72 написа:

Има си военна полиция за тази работа във всеки окръжен град. Но темата не е за това а за Линукс. Точно поради тази причина си изтрих поста на който бях отговорил за мобилизацията!

Правилно казваш :)

@ДзВяРа!@Емил Костов @Валсо пишете тук моля?

преди 4 минути, petie1 написа:

След дъжд качулка! Аз съвсем се отвях в коя тема повдигнах въпроса за запаса. После се усетих и затова спрях да пиша.:P

• Автор
току-що, ДзВяРа! написа:

След дъжд качулка! Аз съвсем се отвях в коя тема повдигнах въпроса за запаса. После се усетих и затова спрях да пиша.:P

Ааа то аз май съм виновен за което се  извининявам

преди 8 минути, petie1 написа:

Ааа то аз май съм виновен за което се  извининявам

Няма значение кой е виновен и кой не е, всички сме виновни.

Иначе се получи хубава дискусия и интересна, жалко че е в грешната тема.

преди 25 минути, petie1 написа:

А мен ... за нищо не ме блоиш, такса ли???

Хай де бе - има си модератори! Пиша където сваря - пък те да си го местят.

• Автор
преди 4 часа, jhoro написа:

А мен ... за нищо не ме блоиш, такса ли???

Хай де бе - има си модератори! Пиша където сваря - пък те да си го местят.

Че как бе ти си нулата, най важната цифра  в математиката :biggrin:

преди 3 часа, jhoro написа:

Я помисли, кой?

Покажи скритото съдържание

Е да де аз бях и?

преди 3 часа, adersa написа:

хАХАХАХА Уби рибата  тоя двамата от запаса цървула и ти :giggle1:

Ами гледам рибата още си плува

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.