Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 12 минути, petie1 написа:

Ами кат омрънка форума та даже и лъжец ме изкара :lol6:

Ама и ти яко й дърпаш опашката Берковски Рецидив хахаха

Сега остава да я научиш,на User Agent Switcher.Или на about:config...Да влезе във whoer на 70-80%.И тогава-няма спасение.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 10 минути, The Rage написа:

Сега остава да я научиш,на User Agent Switcher.Или на about:config...Да влезе във whoer на 70-80%.И тогава-няма спасение.

Аа стига й толкоз, за повече ще трябва да се постарае не да ми праща букварчета

• Автор
преди 1 час, Anneliese написа:

Не че нещо, но си намерих същия тапет за компютъра като на Путин (хареса ми). И аз имам голям монитор, взех си уж най - големият размер от снимката,който намерих в интернет и пак не ми покрива целия монитор, по двата  края има черен фон. Не знам колко ми е монитора. Някоя добра душа знае ли откъде да си намеряа въпросния тапет в още по - голям размер?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Putin_fuel_spill.jpg

https://www.google.bg/search?sa=G&hl=bg&tbs=simg:CAQSqwIJyJt7xftfMJQanwILELCMpwgaOgo4CAQSFLQhhDmVB503izfkLvcqgh_19GJsUGhplw80PuzF_12miqjqKwuUNwbfhQyyvS7d84UiAFMAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgSrw2ZCDAsQne3BCRq_1AQokChJ0b3VyaXN0IGF0dHJhY3Rpb27apYj2AwoKCC9tLzBwZ2w5CikKFmJ5emFudGluZSBhcmNoaXRlY3R1cmXapYj2AwsKCS9tLzAxc3FueAooChZjbGFzc2ljYWwgYXJjaGl0ZWN0dXJl2qWI9gMKCggvbS8wZHZoOQooChVtZWRpZXZhbCBhcmNoaXRlY3R1cmXapYj2AwsKCS9tLzAxaHQxcgoYCgVuaWdodNqliPYDCwoJL20vMDFkNzR6DA&sxsrf=APq-WBtvkXrKbuDLO6yj-DCEH4wIjSTBdg:1648843559252&q=кремль+на+рабочий+стол&tbm=isch&ved=2ahUKEwikp4711PP2AhU4R_EDHZ4sAJwQ2A4oAXoECAEQMw&biw=1524&bih=697&dpr=1.25

00e119d8c02ecec8be843282281d57c2.gif

То за теб е подходящо ей тва

svastika.jpg

А не това

https://www.goodfon.ru/download/moscow-russia-kremlin-city/1024x768/

това ти е 1024 на 758

Settings>Background>Fill

• Автор
преди 1 минута, The Rage написа:

Settings>Background>Fill

Мани мани ти покажа къв чудовишен формат избамках от руските сайтове

https://nicefon.ru/oboi/russia_nochy_moskva_kremlin_rossiya_kremly_city_moscow.html

Е гледай

преди 8 минути, Bubbles написа:

ЗИГ АННЕ!

Зиг Хайл Поля!

преди 9 минути, petie1 написа:

Мани мани ти покажа къв чудовишен формат избамках от руските сайтове

https://nicefon.ru/oboi/russia_nochy_moskva_kremlin_rossiya_kremly_city_moscow.html

Е гледай

Зиг Хайл Поля!

А бееее,Москва.Я виж каква е гледка,от Северозапада.

14.jpg

преди 1 минута, The Rage написа:

14.jpg

Нейно височество трябва да обеси кмета за състоянието на този път.

• Автор
преди 4 минути, The Rage написа:

14.jpg

Заради фюрер Поля трябва си сменят б с П и сети се ко става :lol6:

на 31.03.2022 г. в 9:56, ncl написа:

Как да разбере човек дали е православен? Обикновено хората смятат, че щом си роден в България, то значи си православен.

Да забележи дали изповядва православните ценности. Това, че православието е основно (повече разпространено) вероизповедание в България не означава, че българите са православни. И друго -> Всяко вероизповедание което се води на роден език (матерен) е православно. В много случаи майките не изповядват православието, защото не са взели за мъж православен и не са изградили хармонично православно семейство, което е основна ценност при православните. За разлика от католицизма, то при православните може да разтрогнеш църковния си брак и да имаш втори шанс. Не сполучиш ли и при него, то имаш и трети шанс, а не се ли получи и при него, то би следвало да разбере една жена, че не е православна и няма как децата ѝ да станат православни. 

Един от показателите, че си православен е и твоите двама родители да са православни, а ако не ги уважаваш, то явно си покварен. Затова виж дали чуваш своите родители или по-предпочиташ да се вслушваш в социалните ти контакти. Вместо да търсиш някакви отговори по отношение на човек и/или общество за ценностите в тоя живот в социалните мрежи, сред приятели, то или се допитай до родителите си, а ако те не могат да ти отговорят до енорийския си свещеник, или прочети светите писания на Църквата, като тоя в тоя случай задължително ползвай енорийския свещеник да ти ги разтълкува. 

И не забравяй, че все пак говорим за православното християнство, защото и в другите религии има ортодоксалност. ;) 

като стане въпрос за жена каубой, шериф и тн. винаги се казва Джейн

Какво е "Файрос"?

• Автор
преди 8 часа, The Rage написа:

Какво е "Файрос"?

На Поля Нацито женската играчка :biggrin:

Вчера вдига производителността,със смяна захранването.Днес разглабя всички компоненти,за да провери,дали захранването работи.

• Автор
преди 7 часа, The Rage написа:

Ането,я чета на почивки.Ако прочетеш два поста заедно,ще се събудиш...Нов човек.Променен.

За мен Поля Нацито е комичката на форума, колежка на Еуглената на Украйна и белгийската мида

преди 2 часа, ncl написа:

Вече няма блокада.

На путифилите честито :)

на 6.04.2022 г. в 23:41, The Rage написа:

Вчера вдига производителността,със смяна захранването.Днес разглабя всички компоненти,за да провери,дали захранването работи.

Кой тва?

преди 4 минути, petie1 написа:

Кой тва?

Владо и Пламен.Имам си една макара на тавана,от едната страна е наковалня,от другата бутилката.Като си наливам и леко се спуска към ръката ми,да я затисне и да не мога да пиша.Онзи ден,ме ядосаха и я разкачих(бях между две културно-масови мероприятия.Много важни.).Да се извиня и на @цър-вул че оспамих темата.

Вчера ми направи впечатление-имаше минимум шест потребителя,регистрирани от десетина години.Без нито един пост.Ако някой гледа,дали си стъпил накриво...Тука е технически форум.Няма престъпници.И всичко което дискутираме,се знае от години.Едни повече,други по-малко.Аз лично,не се занимавам активно с компютри,от една година.Сигурен съм,че имам пропуски и си сверявам часовника.С определени хора.С другите,просто се дракам.

• Автор
преди 1 час, The Rage написа:

Друго си е Мъдьо.На дядо Ташко.

Че един Мадуро не ти ли стига?

Тези щурмуваците(белите) от Star Wars-защо са им брони,като ги убиват с всичко?

• Автор
на 12.04.2022 г. в 19:08, JKirilov написа:

Явно не! Да живее Мечо Пух!

Колокото повече толкова повече а?

на 13.04.2022 г. в 11:17, The Rage написа:

Тези щурмуваците(белите) от Star Wars-защо са им брони,като ги убиват с всичко?

Питай Магаданския научен институт или БрИНСПФ цяла нова теория за компютрите написаха та твоя въпрос едва ли ще ги затрудни:biggrin:

не знам какво гледах/слушах, но ми хареса :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.