Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 13 часа, The Rage написа:

Е,нещо романтично."Заспали чувства",да речем.

е, те че са заспали, заспали са, то щот и оная работа заспала...баси романтиката

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 23 часа, The Rage написа:

За тестото питах...Да не е,едно и също?

Иначе,много искам да го видя,това изпълнение.

Е тя темата още седи :)

преди 6 часа, дръндю написа:

оная работа заспала

Пиши я бегала значи....

• Автор

Айде малко излагации в стил борг Пети от петима в Линукс раздела :lol6:

на 24.06.2022 г. в 9:26, The Rage написа:

Фатти вече,не можеш да го пипнеш,на тема Линукс.С нов подпис...Само никой да не му казва,че Минт има проблеми със сигурността.Тогава ще мигрира на BOS/360.

Ще се направя, че все едно не съм прочел това което цитирам!

:wub:

Знаеш ли от колко...... години ползвам МИНТ?:nono:

Има проблем със новобранците и не само МИНТ а всяка ОС!

преди 52 минути, ДзВяРа! написа:

Друга ми беше,мисълта.

• Автор
преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Джаба вече е топ спец по Линукс наравно с Линус Торвалдс да се  свети името Му :wors:

А в онова "Мисури",живеят десетина личности.

преди 6 часа, petie1 написа:

Джаба вече е топ спец по Линукс наравно с Линус Торвалдс да се  свети името Му :wors:

само той ли
що не ми казахте, че с мате има проблем с мащабирането
и тъй като има опция за направа на стартиращ файл, след всяко пускане на папагала, цъкам на него

• Автор
преди 6 часа, дpъндю написа:

само той ли
и тъй като има опция за направа на стартиращ файл, след всяко пускане на папагала, цъкам на него

Аз не ползвам мате а и този файл може го закачш на автостарта и да не го цъкаш всеки път пък и нямам кристално кълбо какво ползваш хехехе

преди 12 часа, The Rage написа:

А в онова "Мисури",живеят десетина личности.

Само то да беше

• Автор
преди 23 часа, ДзВяРа! написа:

Доста съм чел по тази тема, доста съм се ровил в нета, но така и няма доказателства а само факти.

Няма да се вземе на сериозно подобна тема, много средства се израходстват за създаването на двигател независим от източник на енергия. Такъв е примера за създаването на Големият Адронен Колайдер, създаването на частица която да въздейства обратно на гравитацията. А от къде идва идеята за всичко това си остава мистерия.

Ами то това са строго секретни неща мислиш ли че някой било руснаци или американци ще изтипосата ей така доказателства за нещо?

А темата дори да не е вземат на сериозно то повечето теми тук са такива

преди 17 часа, дpъндю написа:

само той ли

Монитора ми за папагала,е 16:10.При преинстал,винаги ми прави номера...След рестарт,всичко се оправя.Без програми,без кодене...

Мирчо панделката нещо в ме цитира в темата за "Бисерите", май е обърнал посоката на която се завиват гайките, или просто си е такъв. А може и проблем да има със четенето, той по принцип чете през реводе, иначе щеше да знае че съм на неговата страна.:lock:

Все още се чюдя и не мога да разбера простотията му за хумор, може и да има извратено мислене, не знам!:speak:

Но със сигурност знам, че дърпа дявола за опашката и след като пиша за него ще го маркирам за да няма после, защо ме коментираш без да знам. @miro20

• Автор
преди 4 часа, цър-вул написа:

някои и с бате имат проблеми, но това е друга бира, упс, тема

Това бате ли?

BATE-Borisov.png

или това?

250px-Tallinn_Digital_Summit_Arrivals_Bo

Опааа ама то...

• Автор
преди 8 часа, цър-вул написа:

Е, явно първото, 'щот' второто си е батка...

Верно бре нацепена батка си е

• Автор

Гледайте един от балоните на Поля Нацито за луната разходка се спукааа фъшшшшшшшшш и то от Роскосмос :lol6:

https://www.cosmos.1.bg/portal/2014-10-24-20-54-26/4510-2022-29-april-flag-pobeda

преди 4 часа, petie1 написа:

Гледайте един от балоните на Поля Нацито за луната разходка се спукааа фъшшшшшшшшш и то от Роскосмос :lol6:

https://www.cosmos.1.bg/portal/2014-10-24-20-54-26/4510-2022-29-april-flag-pobeda

:ohmy::shock11::no-no:

А, стига бе!

Знаме да се вее.............. дали не е от слънчевия вятър?:eek:

Изкарали са знамето на победата........... цяло чудо, че на станцията не е имало бунт заради това. Знам американците как ненавиждат това знаме.

А за руското - то защо не беше в новините?

Е, явно знаме може да се вее.........

Това обаче не обяснява, защо няма мисии на Луната (непилотирани), които да заснемат останалите там знамена, плакети и лунния джип. Толкова много останки има на Луната и не са заснети. На снимки на отпечатци от стъпки отпреди половин век хич не вярвам.

Продължавам със скептицизма.

• Автор
преди 17 часа, Anneliese написа:

Това обаче не обяснява, защо няма мисии на Луната (непилотирани), които да заснемат останалите там знамена, плакети и лунния джип. Толкова много останки има на Луната и не са заснети. На снимки на отпечатци от стъпки отпреди половин век хич не вярвам.

Ми пиши на  Рогозкин да прати една Лада Луноход специално да ти ги снима боклуците от Аполо :)

преди 3 минути, petie1 написа:

Ми пиши на  Рогозкин да прати една Лада Луноход специално да ти ги снима боклуците от Аполо :)

Те Руснаците не могат да стигнат до там, камоли снимки да правят.:)

• Автор
преди 44 минути, ДзВяРа! написа:

Те Руснаците не могат да стигнат до там, камоли снимки да правят.:)

Те ще вземат да ги снимат със Смена 8 и Поля Нацито пак няма да е доволна

преди 4 часа, petie1 написа:

Те ще вземат да ги снимат със Смена 8 и Поля Нацито пак няма да е доволна

Ти гледай да не те изненадат с една пилотирана мисия до там. Ще изчезнеш от форума за известно време от срам.:popcorn2:

И още нещо, Пети. Ако беше истински човек с увреждания, а не да се представяш за такъв и да се гавриш с истинските хора с увреждания, щеше да си наясно колко самотни и изолирани сме и каква е дискриминацията срещу нас. Щеше да си наясно за какво говоря. Приказките ти, че съм мързелива и тъпа издишат. Не съм нито мързелива, нито тъпа. Просто съм в депресия, защото няма кой да се грижи за мен, нито имам лично щастие. Да, по - интелигентна съм от теб, защото не вярвам в глупости за извънземни, нито се излагам за хваля тираничните САЩ, които се излагат и закопават сами със всеки изминал ден. Освен това сама просто не мога да се грижа за себе си. Просто не мога. А домовете не са решение за мен. Ако си истински човек с увреждания, би трябвало да си се интересувал от тази тема.  Там е мизерия и насилие. Както е в домовете за възрастни. И не ми излизай с грозната приказка " За толкова пари - толкова". Има едни неща, наречени морал и етика, които точно ти няма как да ги знаеш. Много ти се ще да ме обидиш и унизиш - не става.

Чети си Ерих фон Деникен, но не го натрапвай този псевдоучен.

• Автор
преди 2 часа, Anneliese написа:

Много ти се ще да ме обидиш и унизиш - не става.

Ти го правиш и без моя помощ нали те виждам?

За разлика от теб много добре какво е морал и чест ясно ли ти е?

преди 3 часа, Anneliese написа:

. Да, по - интелигентна съм от теб, защото не вярвам в глупости за извънземни,

Точно това доказва че си тъпа а не по интелегетна от мен ама няма как да го зацепиш

Чети си Ерих фон Деникен, но не го натрапвай този псевдоучен.

Кой пък е тоя?

Няма вече ти се връзвам на глупостите щот за втори път ти се върззах да чета глупости сциенто нещо си, оказа се че ъова било нещо като будизна вярване в прераждания и така достигане до просвещение тоест стандартните глупости на всички религии а не каквото ти обяснявам аз и другите

Ти гледай да не те изненадат с една пилотирана мисия до там. Ще изчезнеш от форума за известно време от срам.:popcorn2:

Ти само да не изчезнеш кат ти пукнат пореднипбалоон кат със знамето, мен нямаа какво да ме е срам даже ще се радвам ако го направи която и да е нация

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.