Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Все повече мъже искат женски дрехи.

така ли е в берлин 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 5 часа, Banesc написа:

така ли е в берлин 

Да. По принцип ходят голи и боси.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Да. По принцип ходят голи и боси.

а уж германия е развита държава обясняват тук по новините 

аз така и не разбрах какво произвеждат  тия германци 

На нен,много ми е интересно,за облаците прах.Както знаем,има такива,с размери светлинни години.Но,как изглеждат отблизо?Дали са гъсти?Като пясъчна буря да речем.Или по разредени.

@nikolaustirol ако желае,може да ни просветли.Ще се радвам.Предполагам и останалата,аудитория.

на 1.07.2022 г. в 10:27, Banesc написа:

а уж германия е развита държава обясняват тук по новините 

Нищо. И аз до ден днешен знам, защо е развита държава. Всички е внос. Работна ръка, внос. Стока внос. Технологии внос.

Това по новините е реклама, за да идват тук. За да работят. Защото няма да има иначе пенсии за немците. Няма работници.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Нищо. И аз до ден днешен знам, защо е развита държава. Всички е внос. Работна ръка, внос. Стока внос. Технологии внос.

Това по новините е реклама, за да идват тук. За да работят. Защото няма да има иначе пенсии за немците. Няма работници.

https://nova.bg/news/view/2022/07/02/374463/хаос-на-летището-във-франкурфт-пътници-търсят-багажа-си-сред-стотици-куфари-видео/

назрява икономическа криза в  европа 

а сега както ще гонят руското посолство няма да можем да станем  бежанци в русия и да папкаме  бежанска храна и да ти топлят  в  бежански лагер 

ще трябва в турция да се бяга 

• Автор
преди 3 часа, The Rage написа:

На нен,много ми е интересно,за облаците прах.Както знаем,има такива,с размери светлинни години.Но,как изглеждат отблизо?Дали са гъсти?Като пясъчна буря да речем.Или по разредени.

@nikolaustirol ако желае,може да ни просветли.Ще се радвам.Предполагам и останалата,аудитория.

Пиши ме и мен ама той май се обиди нещо, дано не е заради Поля Нацистка само :(

преди 45 минути, petie1 написа:

Пиши ме и мен ама той май се обиди нещо, дано не е заради Поля Нацистка само :(

Ми,видях го.Дано не е на мен.Че беше,след моя публикация.Ако съм го засегнал,не е било умишлено.

• Автор
преди 4 часа, The Rage написа:

Ми,видях го.Дано не е на мен.Че беше,след моя публикация.Ако съм го засегнал,не е било умишлено.

Дано

• Автор

Ей @цър-вулза дрянова тояга си още неокастрена :lol6: Сега Джаба няма да заспи с тая броилка

преди 12 минути, petie1 написа:

Сега Джаба няма да заспи с тая броилка

Ся следва да търси и дробилка... 😎
Ти мани, ама виж къф нешлифован IT диамант си имаме тук - зарежда uefi машина от mbr диск

• Автор
преди 12 минути, цър-вул написа:

Ти мани, ама виж къф нешлифован IT диамант си имаме тук - зарежда uefi машина от mbr диск

Где го тоз гений на IT? Ако е Джаба признал съм го

Цитат
преди 8 часа, цър-вул написа:

MBR boot не работи в UEFI mode!

на мен как ми работи

mbr e  за  памети под 2 TB

windows 7 e  най-добрата система

windows 8  не става

windows 7 mbr на uefi машина...
Ти мани, ами и 2TB памети ползва човекът.

• Автор
преди 14 минути, цър-вул написа:

windows 7 mbr на uefi машина...

С винкело всичко може нали знаеш? По малко от създателя на варената пица брат Винкеларий не съм и очаквал

на 1.07.2022 г. в 11:27, Banesc написа:

Орел

любимата марка коли на поколения българи плюещи по запада

--

има джуджета на които не всичко им е малко, но при теб явно е друг случаят :(

• Автор
преди 15 минути, ДзВяРа! написа:

Животът съществува не само на Земята но и във цялата Вселена!

Тук на Земята човекът съществува от преди няколко милиона години, има доказателства за това. Динозаврите не са изчезнали от природен катаклизам а са избити и погребани в така наречените ями. И това го доказаха, а извънземните НЕ са ЗЕЛЕНИ като гущери човечета, нито са червени плужеци като аватара @FatMan9 ,дори не са хуманоидни същества като тези от филма Аватар. Те са обикновенни хора като нас, няма нищо странно но такава за съжаление е истината! Това че ние потомците им не сме стигнали по-далече от това което можем да видим си е наш проблем. Все още ни е рано да разберем защо сме тук, сигурно има причина за да са ни заселили точно тук.

Ти представяш ли си какъв вой ще нададе сектата на Полините? :)

Сега Сериозно

Това за което говориш се нарича разумен живот но нищо не изключва варианта да има живот като Хишника или пък някакви гигантски стоножки както виждаш на нашата планета почти всички среди са обитаеми разбира се най вече водната откъдето  се предполага че се е зародил живота тук

преди 1 минута, petie1 написа:

Ти представяш ли си какъв вой ще нададе сектата на Полините? :)

Сега Сериозно

Това за което говориш се нарича разумен живот но нищо не изключва варианта да има живот като Хишника или пък някакви гигантски стоножки както виждаш на нашата планета почти всички среди са обитаеми разбира се най вече водната откъдето  се предполага че се е зародил живота тук

Има открити артефакти от хора които са на повече от два милиона години, няма нищо странно в това. И защо всички останки или скелети на динозаври се намират във ями от няколко различни видове във една яма? И то не на едно място а навсякъде, ех има и изключение на отделни индивиди, но на всички континенти има така наречените ями или гробове.

• Автор
преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Има открити артефакти от хора които са на повече от два милиона години, няма нищо странно в това. И защо всички останки или скелети на динозаври се намират във ями от няколко различни видове във една яма? И то не на едно място а навсякъде, ех има и изключение на отделни индивиди, но на всички континенти има така наречените ями или гробове.

Това наистина е интересно но да ти кажа и друго руснаците си падат много по такива неща вчера кой ме ме би по главата да кликам научната секция на Зелето ами то пълно с руски филми на тая тема

Във Русия има открит един артефакт, конектор, чакай малко да намеря информацията и ще редактирам мнението.

Точно за този артефакт се обърках че е намерен в Русия. Ето ви интересен линк и видео в него.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/neshtoto-koeto-uchenite-ne-mogat-da-obiasniat-i-dnes-6062764?page=1

Относно джендърите.

И аз бях затворен в тялото на една жена. После тя ме роди или освободи след 9 месеца.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Относно джендърите.

И аз бях затворен в тялото на една жена. После тя ме роди или освободи след 9 месеца.

Оня закон,който го цитира-за променяне на пола.Само да не стане,задължителен.

току-що, The Rage написа:

Оня закон,който го цитира-за променяне на пола.Само да не стане,задължителен.

Да, от 2023 година.

• Автор
преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Във Русия има открит един артефакт, конектор, чакай малко да намеря информацията и ще редактирам мнението.

Точно за този артефакт се обърках че е намерен в Русия. Ето ви интересен линк и видео в него.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/neshtoto-koeto-uchenite-ne-mogat-da-obiasniat-i-dnes-6062764?page=1

Интередна находка а то между другото и Русия има такува находки трябва да видиш научната секция на зелето

На мен ми е интересна колона  7 от Дрвен  Египет за която странно защо нищо не открих в нета

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.