Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Къде си виждал ц..иганин в училище?  

😀 На 10 години вече е с 2 деца и има булка.

виждалА ... жена съм. И да, в БГ училищата в момента толерират и си затварят очите за нарушенията на правилниците, само и само да имат бройка, защото бюджетирането е на база брой ученици. Пародия! Подаряват им дипломите. Не остана нищо стойностно и мотивиращо. Ти отдавна не си в БГ и от новинарските източници ти е трудно да пресееш истината. 

Циганите са малцинство в БГ, но не са такова малцинство, като руснаците в Украйна. За подобно сравнение няма място тук.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Има наркотици, които те подчиняват и те карат да правиш атентати. Както бе при Милен Цветков.

Каква е тази? КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИ В РЕДИЦИТЕ НА МВР? Къв този пършинг? Ще укрива убиец, ще му носи стълба за да се качи по ния и да се прибере у тях да спи, докато хората ревът заради убитите момичета?

Спирам да пиша че не се знае какво ще напиша.... Изглидай видеото.

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Тъкмо бях набрал инерция да пусна тема в раздела "Новини от БГ и Света", темата щеше да е за Георги Семерджиев. Събрах видео материал и статии, но нещо се разколебах дали си заслужава! Ядосаха ме медиите как изръсиха последната новина. "Не знам защо съм тук! Бях отвлечен", това заяви в съдебната зала Георги Семерджиев. Още малко и ще го изкарат че не е бил той.

А ти какво очакваше? Справедливост?! Хмм ... няма такова животно вече. Дошло е време, да се толерират и защитават дрогираните, неспособните, арогантните, незнаещите, алчните, циничните, обратните и т.н. ... защото управлението е в ръцете на същите такива. Жалко, но е факт!

Не знам кой точно план се изпълнява в момента, но определено е унищожителен, деструктивен и губещ за средната класа. Продължавайки така не само, че ще ни редуцират числено, но и много скоро ще дирижират и управляват цялото ни ежедневие. :( 

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Каква е тази? КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИ В РЕДИЦИТЕ НА МВР? Къв този пършинг? Ще укрива убиец, ще му носи стълба за да се качи по ния и да се прибере у тях да спи, докато хората ревът заради убитите момичета?

Спирам да пиша че не се знае какво ще напиша.... Изглидай видеото.

Направо ти съсипахме настроението! :(

преди 15 минути, ДзВяРа! написа:

Спирам да пиша че не се знае какво ще напиша....

И аз. Толкова гнус ми се е насъбрала от тук и новините, че ще делна и тоя си профил. 

Дала е синя полицейска лампа и стоп палка, също и полицейска радиостанция за да слуша полицейските честоти. Така без да се притеснява може да си разпостранява и продава наркотиците. Кви са тия чадъри, какво се случва в БЪЛГАРИЯ? Това ли е промяната, така ли престъпниците спазват законите?:huh:

То бива наглост ама това преминава всякакви граници. По същия начин убиха и Милен Цветков, трябва ли престъпниците да убият някой съвсем случайно, ей така, неволно за да ги хванат?:slap1: До къде я докарахме не е истина. Сега чакаме следващия престъпник да направи убийства за да го задържат.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Дала е синя полицейска лампа и стоп палка, също и полицейска радиостанция за да слуша полицейските честоти. Така без да се притеснява може да си разпостранява и продава наркотиците. Кви са тия чадъри, какво се случва в БЪЛГАРИЯ? Това ли е промяната, така ли престъпниците спазват законите?:huh:

То бива наглост ама това преминава всякакви граници. По същия начин убиха и Милен Цветков, трябва ли престъпниците да убият някой съвсем случайно, ей така, неволно за да ги хванат?:slap1: До къде я докарахме не е истина. Сега чакаме следващия престъпник да направи убийства за да го задържат.

Нали искахте демокрация, като в америка, ето ви! И ви е "цветно", и ви е "свободно", и е с неограничени възможности. Кое и кои, са неограничени, вече е видно. Обратното броене, отдавна е започнало, сега вече му усещаме и физическото, и емоционалното проявление.

Всеобщата мъка, предстои, тепърва! 

преди 6 минути, Bogatir71 написа:

Кат нямаш пари как ще си свободна? Къде си тръгнала?

Щом съм тук, значи все още имам. Къде съм тръгнала, не е твоя работа.

Гледай си своята кесията! Ясно! 

Ти от два стола, май ще останеш на земята! 

преди 11 минути, Мери Динолова написа:

Нали искахте демокрация, като в америка, ето ви! И ви е "цветно", и ви е "свободно", и е с неограничени възможности. Кое и кои, са неограничени, вече е видно. Обратното броене, отдавна е започнало, сега вече му усещаме и физическото, и емоционалното проявление.

Всеобщата мъка, предстои, тепърва! 

В САЩ не е точно както при нас. Не можеш да отречеш че ударихме дъното, нас Българите никой не може да ни надмине по корупция, кражби, нарушения и безнаказаност. Да не споменавам войната по пътищата ни и пътната мрежа, състояние, контрол, дупки, качество което липсва.

Време е вече нещо да се промени.:)

П.П. И между другото отказах се да пускам тема за Георги Семерджиев, може би не си заслежава цяла тема за един от многото престъпници.

.

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

В САЩ не е точно както при нас. Не можеш да отречеш че ударихме дъното, нас Българите никой не може да ни надмине по корупция, кражби, нарушения и безнаказаност. Да не споменавам войната по пътищата ни и пътната мрежа, състояние, контрол, дупки, качество което липсва.

Било е така. При нас дойде със закъснение от десетилетия и се разви с прилагане на най-лошото от техните практики. И аз се питам, как па все най-лошото копираме?! Лицемерието и лъжата, най ги усвоихме, като, че ли!  :(

Е ние не печатаме пари, без покритие! Не-можем да си го позволим. 

Ударихме повече от дъното. Хем малки, хем безсрамни!

преди 2 минути, цър-вул написа:

свършило...

Ако е свършило, какво броим сега?

преди 23 минути, ДзВяРа! написа:

П.П. И между другото отказах се да пускам тема за Георги Семерджиев, може би не си заслежава цяла тема за един от многото престъпници.

Принципно не си заслужава. Но пък е показателно, за поредния случай, как нещата се увъртат и изкривяват, в полза някому, близък до властимащите. Толкова са се оплели в 3 милионна СФ, че за да се защити гафа на някои от властта, трябва да се прикрият камара престъпления. :( 

преди 1 минута, цър-вул написа:

Кой брои? Баламите? Тортата е разпределена, столовете около масата вече са заети...

Не броя аз столове и парчета торти. Глобално гледам на нещата. Броя, времето, което ни оставят. Редуцират ни доста успешно, напоследък. Бавно, но няма да спрат. Чакат ни още пандемии, ограничения и смърт. И всичко това е изкуствено и дирижирано, не е, като да кажеш, природен катаклизъм. :( 

преди 1 минута, Bogatir71 написа:

Крепостна селянка!

А ти какъв се явяваш? Господаря ли? 

току-що, Bogatir71 написа:

На две ракии решаваш да хванеш самолета за Ню Йорк.Ти можеш ли да си го позволиш?

Ми хващай го де. Що се връщаш тук. Откажи се от БГ гражданството един път и завинаги!

Абе така лесно ли се продават радиостанции и не е ли незаконно да се подслушва полицейската честота?

преди 2 минути, Bogatir71 написа:

На две ракии решаваш да хванеш самолета за Ню Йорк.Ти можеш ли да си го позволиш?

Точно па в Ню Йорк ще отида. По-добре да отида в Русия, отколкото в САЩ. Ако се наложи да избирам.

преди 2 минути, Bogatir71 написа:

На 5 ракии, правиш деца и като си на 50 години, нали? 

Много отговорно! 

току-що, Bogatir71 написа:

Ко правиш в Берлин? Търсиш по у бав живот? Е от смъртта не можеш да избягаш!

Поредния образ със нова регистрация, който знае всичко за нас!

Абе ей, само аз ли съм най-изостаналия та си чаткат вече от около 20 години на един и същ профил?

преди 9 минути, Bogatir71 написа:

Ко правиш в Берлин? Търсиш по у бав живот? Е от смъртта не можеш да избягаш!

А, ти можеш ли?

Всяка душа ще вкуси смъртта. Както пише в Корана.

http://www.islaminquran.com/bg-BG/surah-21/al-anbia/quran_ayats.aspx

И не знаех, че Берлин е столица на САЩ. 

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Поредния образ със нова регистрация, който знае всичко за нас!

Абе ей, само аз ли съм най-изостаналия та си чаткат вече от около 20 години на един и същ профил?

Че теб това какво те притеснява? За Ню Йорк, няма да хващаш самолета скоро, нали? 

Профилите са без значение. От значение е, какво усещане оставят в другите. Няма значение, кой какъв е и от къде е, важното човек да е. :) 

преди 13 минути, Bogatir71 написа:

Е от смъртта не можеш да избягаш!

Правилно! И в Ню Йорк, не са безсмъртни! 

• Автор

Тоя нахалник Георги Семерджиев вика че го били в пандиза, ами малко са те били бе

преди 2 минути, Мери Динолова написа:

Правилно! И в Ню Йорк, не са безсмъртни! 

Решил съъм да са места на Олимп...

преди 1 минута, petie1 написа:

Тоя нахалник Георги Семерджиев вика че го били в пандиза, ами малко са те били бе

и булка да го направят

На връх Митикас! :)

Щоо?! Недей ве! С тия пандемии, олимпиадите не са много сигурни. :giggle1:

• Автор
преди 15 минути, ДзВяРа! написа:

То май и аз съм изостанал щот си чаткам вече над 3 години от тоя профил даже и банан не са ми връчвали

преди 6 минути, цър-вул написа:

и булка да го направят

Точно

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.