Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 2 часа, JKirilov написа:

Бият, че и е*ат! :)

Само Берковската духова музика липсва

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 18 часа, petie1 написа:

Само Берковската духова музика липсва

Сега замисля,ново парче-Как да формулирам,следващата тема...?По музика на Енио Мориконе.

• Автор
преди 1 час, TheDirtyCleaner написа:

Сега замисля,ново парче-Как да формулирам,следващата тема...?По музика на Енио Мориконе.

:) Скоро не е драскала шаржове за нацистите пък и нали има научна степен от БрИНС или Берковски институт по национал социализъм :)

преди 4 часа, petie1 написа:

БрИНС

хахаххаахахахах,ще кандидатствам!По какво са изпитите?

• Автор
преди 1 час, TheDirtyCleaner написа:

хахаххаахахахах,ще кандидатствам!По какво са изпитите?

Чи как мислиш? По важното е че ги води Поля Нацито...

Ей имам идея преди малко по БосфорТВ нарекоха Белене концелагер та предполагам това ще е следващата й тема :)

преди 19 минути, _Aumi_ написа:

Сурови се консумират луканки, суджуци, филета ....

Мислиш, че топлинната обработка, убива вирусите и заразите ли? 🤣

Тук е за принцеси ... хм ... в твоя случай без кайма ... :) 

Забрави какво аз мисля, по-важно е, че това което ти мислиш не е праведно. НО, ай ... за мен е допустима глупостта, чрез която човек може да се усмихне ... :) 

По отношение на термичната обработка, то: Какво се случва с храната при термичната обработка? (nauka.bg)

преди 16 минути, dioib написа:

Тук е за принцеси ... хм ... в твоя случай без кайма ... :) 

Забрави какво аз мисля, по-важно е, че това което ти мислиш не е праведно. НО, ай ... за мен е допустима глупостта, чрез която човек може да се усмихне ... :) 

По отношение на термичната обработка, то: Какво се случва с храната при термичната обработка? (nauka.bg)

https://www.zemianazaem.com/archives/117

преди 1 час, _Aumi_ написа:

Сурови се консумират луканки, суджуци, филета ....

Зреенето на месото не е по-различно от колкото зреенето на сирене. 

Друг е въпроса как се третира месото преди да се провеси и остави да зрее. ;) = Там има химично обработване, а не термично... което унищожава вредните микроорганизми ... щото има и полезни .... ;) 

Мило ми ИИ-че, това, че си изкуствено отгледано е ясно, но не налагай своя аршин моля .... :) 

преди 13 минути, _Aumi_ написа:

Какво показва, че ти си възрастна ли?! :) 

Не е уместно да постваш неща, които са ограничени за някаква възраст. 

Не бъди убедена, че съм възрастен и определено пряко показва, че го правиш с умисъл, т.е. може да се тълкува към подтикване на непълнолетни да гледат неподходящи неща за тях. = По този начин нарушаваш закона свързан със защита на малолетните. ;) 

Що престъпваш тази граница, а?! 

@petie1 няма да обиждаш института,на чалгарски.Това е поп-фолк!"Шампанско и сълзи","Ние сме номер едно"...А не като днешните-"Въобще ма няма,хаста маняна и не ми се занимава,`щото храста ма хвана".

• Автор
преди 7 минути, TheDirtyCleaner написа:

@petie1 няма да обиждаш института,на чалгарски.Това е поп-фолк!"Шампанско и сълзи","Ние сме номер едно"...А не като днешните-"Въобще ма няма,хаста маняна и не ми се занимава,`щото храста ма хвана".

Добре де БрИНСПФ

Следващата и тема ще е Сега Ще Ви Кажа Какво Е Компютър? На Бас се хващам!

• Автор
преди 4 часа, ДзВяРа! написа:

Следващата и тема ще е Сега Ще Ви Кажа Какво Е Компютър? На Бас се хващам!

Загуби баса новата тема е факт и е за НАТО

преди 50 минути, petie1 написа:

Загуби баса новата тема е факт и е за НАТО

Черпя бира брат!

Дай да раздвижим някоя тема, виж, там за Луната и за Ядрената енергия се получи супер дискусия.

• Автор
преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Черпя бира брат!

Дай да раздвижим някоя тема, виж, там за Луната и за Ядрената енергия се получи супер дискусия.

Ее сега сме на НАТО

преди 2 минути, JKirilov написа:

Кой та фана? :)

Вирго.

преди 3 минути, JKirilov написа:

Запетайка та фана? :angry:

Пич,имаш сериозни проблеми.Реши ги,ще се задълбочат.

преди 10 минути, petie1 написа:

Ее сега сме на НАТО

Да но, как да и кажа, че ако Съединените Американски Щати искат война с Русия, едва ли ще се интересуват от НАТО или Украйна. Директно ще им обявят война, без да се интересуват от никой! А последствията ще са, АДА ДА СЕ ОТПРИЩИ. Те са на друг континет дори, въри го обясни това на чудото от Берковица!

Сигурен съм че не можеш. Бас хващам че не можеш! Черпя Бира!

:cheers:

• Автор
преди 32 минути, ДзВяРа! написа:

Да но, как да и кажа, че ако Съединените Американски Щати искат война с Русия, едва ли ще се интересуват от НАТО или Украйна. Директно ще им обявят война, без да се интересуват от никой! А последствията ще са, АДА ДА СЕ ОТПРИЩИ. Те са на друг континет дори, въри го обясни това на чудото от Берковица!

Сигурен съм че не можеш. Бас хващам че не можеш! Черпя Бира!

:cheers:

Чакай сега САЩ имат тефтера на Никола Тесла? И със сигурност имат оръжия равстойни на руските ама си траят те и руснаците си траят тва дет го разкарват насам натам е с цел реклама да го продават

преди 6 минути, petie1 написа:

Чакай сега САЩ имат тефтера на Никола Тесла? И със сигурност имат оръжия равстойни на руските ама си траят те и руснаците си траят тва дет го разкарват насам натам е с цел реклама да го продават

Че не се харесват е вярно! Но това не означава че искат да си показват бомбите и ракетите. :)

А каквото успеят да продадът, добре са им доши парите.

Факт е че Русия не разполага със самолети от шесто поколение, ние купихме такива. Русия нямат! Не знам кой с колко години изостава, но май ние сме доста изостанали!:cheers:

преди 3 часа, TheDirtyCleaner написа:

Пич,имаш сериозни проблеми.Реши ги,ще се задълбочат.

Вместо да приказваш глупости, учи румънски, ще ти трябва. Те ще ни защитават! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.