Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Ако видим тема със заглавие "Боцнох си пръста, може ли да умра", значи е шила нещо! 😂

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

Ако видим тема със заглавие "Боцнох си пръста, може ли да умра", значи е шила нещо! 😂

Аха по ми е интересни как ще намести нацистите там?

преди 2 минути, petie1 написа:

Аха по ми е интересни как ще намести нацистите там?

Кой, тя ли? :lol6: Иглата е немско производство и затова се е убола! :giggle1:

• Автор
преди 15 минути, ДзВяРа! написа:

Кой, тя ли? :lol6: Иглата е немско производство и затова се е убола! :giggle1:

Баси  майтапа завъди цял фен клуб........

А иначе бая интересни работи стават в държавичката ни.. Бе тия да не се стреснаха от утреешния "бунт"?

Не вярвам на някой да му пука какво ще стане утре!:nono:

• Автор
преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Не вярвам на някой да му пука какво ще стане утре!:nono:

И аз ама гледам в коронатемата яко се надъхват та затова ми е смешно и тъжно :)

И аз ама гледам в коронатемата яко се надъхват та затова ми е смешно и тъжно :)

Търкат буквите на клавиатурите си. :wink12:

• Автор
преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Търкат буквите на клавиатурите си. :wink12:

Знам знам а най ми е смешно това за телефоните, половината важни стоки кат ток газ горива храни лекарства нагоре ама иначе телекомите опраихме

преди 3 минути, petie1 написа:

Знам знам а най ми е смешно това за телефоните, половината важни стоки кат ток газ горива храни лекарства нагоре ама иначе телекомите опраихме

Не джъст нагоре,а х2.

• Автор
преди 4 минути, TheDirtyCleaner написа:

Не джъст нагоре,а х2.

Да   

преди 6 минути, petie1 написа:

Нашите бивши управления продадоха всичко на други държави. ЕВН, ЧЕЗ, Енерго про, Вивател, А1, Глобал, всичко е притежание на чужденци, какво очакваш?

• Автор
преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Нашите бивши управления продадоха всичко на други държави. ЕВН, ЧЕЗ, Енерго про, Вивател, А1, Глобал, всичко е притежание на чужденци, какво очакваш?

Така е ама трябва да има начини за регулалации  или то тук е разграден двор

Така е ама трябва да има начини за регулалации                                                                                                                                  или то тук е разграден двор

Виж, не знам дали и водата не са продали на друга държава, но няма да се учудя ако другия месец ме накарат да плащам на Малта за въздуха който дишам! Може да го продадът и него, аз и ти какво можем да направим?

• Автор
преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Виж, не знам дали и водата не са продали на друга държава, но няма да се учудя ако другия месец ме накарат да плащам на Малта за въздуха който дишам! Може да го продадът и него, аз и ти какво можем да направим?

Нищо освен да вдигаме форумни революции :)

преди 17 минути, petie1 написа:

Нищо освен да вдигаме форумни революции :)

И пак нищо няма да постигнем! Още от времето на Иван Костов всичко започна да се разпродава. Това няма спиране. Нали видя как милиони се теглят, и се слагат в чували, и неизвестно на кой се дават?

• Автор
преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

И пак нищо няма да постигнем! Още от времето на Иван Костов всичко започна да се разпродава. Това няма спиране. Нали видя как милиони се теглят, и се слагат в чували, и неизвестно на кой се дават?

Аз го казах с ирония демек само ще вдигаме пушилка а това за Костов е така но планът е задвижен много преди него ако сещаш :) Иначе как червените другари от върхушката преди 89 се оказаха с куфарчетга баш по това време?

преди 2 часа, petie1 написа:

Аз го казах с ирония демек само ще вдигаме пушилка а това за Костов е така но планът е задвижен много преди него ако сещаш :) Иначе как червените другари от върхушката преди 89 се оказаха с куфарчетга баш по това време?

Ти си срам и позор за свободата и независимоста! Изтрий си подписа, подвеждаш хората! Изтрий и това във профила си "Интереси" Линукс! Пиши си там със джамаджиите! :getout: Това Дебиан ме съмнява да знаеш какво е. :angry22:

Повече не ме цитирай, научи се да пишеш и да НЕ лъжеш хората!

• Автор
преди 33 минути, ДзВяРа! написа:

Ти си срам и позор за свободата и независимоста! Изтрий си подписа, подвеждаш хората! Изтрий и това във профила си "Интереси" Линукс! Пиши си там със джамаджиите! :getout: Това Дебиан ме съмнява да знаеш какво е. :angry22:

За какво става дума?

За кое съм излъгал? Обясни по подробно

• Автор

Леле тия наистина спретнаха страшен сеир пред парламента

преди 20 часа, ДзВяРа! написа:

Внимавай, кого упрекваш така безцеремонно! Поразрови се първо, разбери дали е истина това което пишеш, а после се върни и ако ти стиска се дръж подобаващо!

Изтрий и това във профила си "Интереси" Линукс!

Нещо много си се обърка'л!

Пиши си там със джамаджиите!

Той, за разлика от теб, пише основно по същество! И с джамджиите си пишеш ти. Т.е. ти не си пишеш, ти сер*ш в тези теми!

Това Дебиан ме съмнява да знаеш какво е. :angry22:

Ако става дума за теб - може и да е вярно! Добре е първо мноого да четеш темите във форума и тогава да се опитваш да класифицираш участници!

Ти си срам и позор за свободата и независимоста! Изтрий си подписа, подвеждаш хората!

Нещо ти е в повече или нещо не ти достига...но определено не си у ред.

Изтрий си подписа, подвеждаш хората!

1. Той друго не ползва. Не е пробвал Арч, иначе бързо щеше да предаде това недоносче и да стане "върл арчър" като всички нормални хора. :D

2. Преди да мрънкаш на хората да се научат да пишат, първо си погледни твоя правопис! Не знаеш елементарни правописни правила, като например "какво се случва с определителния член, когато думата е от женски род и завършва на "ст"", както и кога се пише "с" и кога - "със". На този етап съм 100% "Обеден", че не знаеш що е то пълен член в бАлгарскиА език и си като оня заварчик с "више образувание" от една обява за рабУта! :D 

преди 1 час, цър-вул написа:

Нещо много си се обърка'л!

Той, за разлика от теб, пише основно по същество! И с джамджиите си пишеш ти. Т.е. ти не си пишеш, ти сер*ш в тези теми!

Ако става дума за теб - може и да е вярно! Добре е първо мноого да четеш темите във форума и тогава да се опитваш да класифицираш участници!

Нещо ти е в повече или нещо не ти достига...но определено не си у ред.

Ах, колко много обичам победата! :linedance:

преди 41 минути, Валсо написа:

1. Той друго не ползва. Не е пробвал Арч, иначе бързо щеше да предаде това недоносче и да стане "върл арчър" като всички нормални хора. :D

2. Преди да мрънкаш на хората да се научат да пишат, първо си погледни твоя правопис! Не знаеш елементарни правописни правила, като например "какво се случва с определителния член, когато думата е от женски род и завършва на "ст"", както и кога се пише "с" и кога - "със". На този етап съм 100% "Обеден", че не знаеш що е то пълен член в бАлгарскиА език и си като оня заварчик с "више образувание" от една обява за рабУта! :D 

И тебе също те обичам! :sausage:

• Автор
преди 1 час, Валсо написа:

1. Той друго не ползва. Не е пробвал Арч, иначе бързо щеше да предаде това недоносче и да стане "върл арчър" като всички нормални хора.

А мерси, може би в някоя друга вселена съм с Арч в тая съм си избрал Дебиан  и Дашната Сузи

преди 13 часа, petie1 написа:

избрал Дебиан

След близо 30 години,дойде време и аз да го пробвам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.