Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 10 минути, ДзВяРа! написа:

Никой няма да тръгва на война. :lol6: Това се опитай да го обясниш на комунетата. :giggle1: Кеф ми е да се хапя със тях, палят на четвърт.:lol6:

Така не бях се смял от много време, както тази вечер.

Сега ще ти покажа поста на Белгиеца във който е ПЪЛЕН СЪС АКЪЛ! :giggle1:

Ааа то това му е един от лафовете на белгийската мида другото е че навсякъде му се привиждат пеераси кат на майсторката на шаржа нацисти.......

Руснаците за жалост кат нас не случват на управници та това е

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, petie1 написа:

Ааа то това му е един от лафовете на белгийската мида другото е че навсякъде му се привиждат пеераси кат на майсторката на шаржа нацисти.......

Руснаците за жалост кат нас не случват на управници та това е

Той Владимир Путин си е баш на мястото, но тези зад него са за трепане! Много лесно можеш да разбереш кои са така наречените Генерали, те го водят за носа!

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Белгиеца бил "ПЪЛЕН СЪС АКЪЛ" , жива да не бях! :giggle1: Олее, така не се бях смял от доста време.

Да, аз още премислям над това.

https://www.kaldata.com/forums/topic/306670-родителски-контрол-между-android-и-ios-възможно-ли-е/#comment-5068552

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

@Анета Кръстенова, постовете на @Белгиеца спокойно може да ги прескачате.

:giggle1::lol6:

О, не, още смях, прочетох цялата тема, не е истина, тази вечер се спуках да се смея!:whiteflag:

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

След векове тогавашните археолози като открият вкаменелости от сървърите на Калдата, ако се е запазила някаква информация от форума ще има доста да размишляват върху висшите мисли на Белгуций.

преди 12 минути, Bubbles написа:

След векове тогавашните археолози като открият вкаменелости от сървърите на Калдата, ако се е запазила някаква информация от форума ще има доста да размишляват върху висшите мисли на Белгуций.

По-вероятно ще са втрещени! А тия ЦК ключета ще ги издирват като светия Грал. :giggle1:

Дано да продължава да ни развеселява още дълги години.:giggle1: И списака му на Шиндлер е много дълъг. :getout:

• Автор
преди 20 часа, Bubbles написа:

Абе к'о стана с берковското височество, намери ли си нов замък?

Засега историята свенливо мълчи по въпроса

преди 20 часа, ДзВяРа! написа:

По-вероятно ще са втрещени! А тия ЦК ключета ще ги издирват като светия Грал. :giggle1:

Даааа а берковските преродени еврейски принцеси ще разправят как легендите за ЦК ключетата били просто измислица :)

преди 20 часа, Bubbles написа:

Оо да и тогава берковската преродена еврейска принцеса ще си чете хрониките :)

преди 20 часа, ДзВяРа! написа:

Той Владимир Путин си е баш на мястото, но тези зад него са за трепане! Много лесно можеш да разбереш кои са така наречените Генерали, те го водят за носа!

Е да ама то и в САЩ е същата работа с тоя Байдън

преди 1 час, petie1 написа:

Оо да и тогава берковската преродена еврейска принцеса ще си чете хрониките :)

Хахах представи си след като сега е такова мрънкало понеже била преродена еврейка и немците я тероризирали, какво чудо ще е като се прероди пак.

• Автор
преди 5 минути, Bubbles написа:

Хахах представи си след като сега е такова мрънкало понеже била преродена еврейка и немците я тероризирали, какво чудо ще е като се прероди пак.

Чудо на чудесата, се га е в коронатемата както винаги пали войни между САЩ и Русия и трепе немци а сега почна и украинци ултр наци

преди 21 часа, ДзВяРа! написа:

А тия ЦК ключета ще ги издирват като светия Грал.

Извънземният Стивън Спилбърг,прави филм  "Земният пришълец" и екипа намира на пустата планета ЦК Ключ.И разбират,защо не са могли да ни достигнат,хиляди години.Няма друга цивилизация,която да слага ел връзки в хард диск.

преди 36 минути, TheDirtyCleaner написа:

Извънземният Стивън Спилбърг,прави филм  "Земният пришълец" и екипа намира на пустата планета ЦК Ключ.И разбират,защо не са могли да ни достигнат,хиляди години.Няма друга цивилизация,която да слага ел връзки в хард диск.

Ти направо ме уби човек! :lol6:

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Ти направо ме уби човек!

Добре де.Ти виждал ли си снимката?Компа и три ключа,да си изключва и да си включва.Изпратих я на един пич,който работата му е cable management,в една голяма фирма.И му казах,че така искам и аз.Една седмица не ми вдигаше телефона,че не знае какво да ми отговори.И още ме е смях.

преди 2 минути, TheDirtyCleaner написа:

Добре де.Ти виждал ли си снимката?Компа и три ключа,да си изключва и да си включва.Изпратих я на един пич,който работата му е cable management,в една голяма фирма.И му казах,че така искам и аз.Една седмица не ми вдигаше телефона,че не знае какво да ми отговори.И още ме е смях.

Всички сме гледали снимките му, :giggle1: и списъка му, черния списък. Аз му викам, "Списъка на Шиндлер" там половината форум е баннат. 😂

• Автор
преди 8 минути, TheDirtyCleaner написа:

То целия форум ги е виждал тия легендарни ЦЕ-КА ключета а виждал ли си ква плетеница от кабели избамка?

преди 27 минути, ДзВяРа! написа:

Ти направо ме уби човек! :lol6:

Ко ти покажа как взломи дебианското репо сто пакета на ръка ги сваля за един Хром браузър

преди 14 минути, petie1 написа:

Ко ти покажа как взломи дебианското репо сто пакета на ръка ги сваля за един Хром браузър

И какъв Дебиан и каква сигурност,като инсталира хром?Двете се самоизключват.

• Автор

Взлома е към 5 стр тоест накрая

преди 6 минути, TheDirtyCleaner написа:

И какъв Дебиан и каква сигурност,като инсталира хром?Двете се самоизключват.

Виж темата и ще ти стане ясно

преди 26 минути, petie1 написа:

Виж темата и ще ти стане ясно

Два пъти стигам до трета страница и се връщам,отначало.Чета само неговите постове-засърбя ме мозъчната кора,отвътре.Утре ще продължа,с другите осем.Дано да не превъртя.Защото се получава малко "Да бъдеш Джон Малкович".

• Автор
преди 15 минути, TheDirtyCleaner написа:

Два пъти стигам до трета страница и се връщам,отначало.Чета само неговите постове-засърбя ме мозъчната кора,отвътре.Утре ще продължа,с другите осем.Дано да не превъртя.Защото се получава малко "Да бъдеш Джон Малкович".

А мен колко ме е болял корема от смех само аз си знам

• Автор
преди 4 часа, JKirilov написа:

Ха! Да не би това да е темата за простатата на Емо? ;)

Не, на белгийската мида шуротиите

на 10.01.2022 г. в 1:19, petie1 написа:

А мен колко ме е болял корема от смех само аз си знам

Лелееееее,къде ме вкара ти бе човек.Ако му наредиш,само неговите размисли и ги прочетеш наведнъж...Много му е трудно!Е,поне научих нещо-"Успешно не ползвам таблет".?????????+"%=:–:/:№–/:=:/–"%=+?"%@

• Автор
преди 4 часа, TheDirtyCleaner написа:

Лелееееее,къде ме вкара ти бе човек.Ако му наредиш,само неговите размисли и ги прочетеш наведнъж...Много му е трудно!Е,поне научих нещо-"Успешно не ползвам таблет".?????????+"%=:–:/:№–/:=:/–"%=+?"%@

Сега разбра ли що му викам белгийската мида? Той е прочут и една Дачия Комби.... Там е още по як смях :) Берковската принцеса е женския му еквивалент.. Те са комика и комичката на форума :)

Абе форумното наци да не шие байряка на утрешния бунт че зачезна?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.