Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Много ми  тъжно. Мама се уморява и не иска да излизаме на разходка, тати пак е на София, а аз няма с кой да изляза на разходка навън, пък сама не мога. Краката ги усещам подути и ме болят, много ме е страх от този застоял живот, който водя, не по мое желание, да не си докарам  тромби и да не умра от тях. Вече не чувам и не мога да слушам музика, да пея и танцувам както преди. Навън сама ме е страх да излизам, защото не чувам и може да ме блъсне кола. А и не мога сама да изкачвам стълби и няма как сама да се прибирам. На разходки до Монтана вече не ходим заради тъпия вирус. Ужасно много съм разочарована от всичко.

Толкова, толкова много ме е яд, че няма кой да се грижи истински за мен...........А хич не ми се умира.........:sobbing:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Добре дошъл в темата, кажи сега какъв списък искаш и защо?

То и аз искам, но мислиш ли със всичкия си че хората на които пишеш, ги интересува това което ти искаш?

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Надменно се държа просто защото искам бан-листа на филтъра? Сега все се чудя как да напиша примерно Копейкин какво си развява с партийни пари. Все едно нов език, новговор въвежда админът.

• Автор
преди 20 минути, jhoro написа:

Малеле - и това ли си обяснявате???

Щом трябва защо не?

Започна ми се спи нещо, необичайно е за мен, но утре ще ходя на лов и за това може би от рано взех да се прозявам.

• Автор
преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Започна ми се спи нещо, необичайно е за мен, но утре ще ходя на лов и за това може би от рано взех да се прозявам.

Бих ти предложил кафе ама май по добре да се наспиш

преди 1 минута, petie1 написа:

Бих ти предложил кафе ама май по добре да се наспиш

Нее, кафе не, една водка по ми се иска!

Приготвям се за утре, включих радиостанцията да се зарежда, камуфлажа, то всъщтност само панталона ще ползвам.

Ставам да подготвя дрехите.

Вече съвсем ми идва до гуша......................Пред тоя отвратителен мир, гарантиран с законен концлагер, предпочитам една нова световна война! СРЕЩУ САЩ!

Писна ми! Празници наближават, а ние не можем да ходим до Монтана, заради многото болни. Писна ми и от крайните  дясно нацистки изказвания във форумите. Разни либералки клеймят БПЦ  и възхваляват мюфтийството и мюсюлманската религия! Ами, да вървят да стават мюсюлманки, бе! Писна ми! Всчко българско и родно и се оплюва, учителите също! Били "диванени".

Писна ми от този вирус. Биологично оръжие, създадено от САЩ. А Бил Гейтс сега се прави на пророк и "предупреждава" за още по - страшни болести! Става все по - отвратително!

Годините си минават и времето си лети, нищо не може да върне предишните години, изгубени в концлагера....................

Още през Студената война трябваше СССР да унищожи Вашингтон и Ню Йорк с две цар бомби. Сега светът щеше да е съвсем друг....................

Тъжно ми е......... Нашите цяло лято се ослушваха за екскурзията, а сестра ми и семейството и ходиха на море! Празнуваха Хелоуин, а аз не можах да си позволя един костюм за Хелоуин. Сега ще го поръчвам за подарък за Коледа и догодина всички ще ми се смеят, че на 38 години се маскирам като Мини Маус. Но съм 40+ кг и друго не ми става!

Да не говорим, че вероятно пак ще караме празниците на изкуствена елха! Писна ми! Писна ми всичко да е изкуствено!

А учебникът по "Гражданско образование" на издателство "Клет", по който учи племенницата ми, е учебник по краен либерализъм! Там отричат националните държави, и даже без разрешение са споменали в негативен аспект телевизията на Слави Трифонов!

Това ЕС, рожба на нациста Мартин Борман, няма ли да бъде затрито най - сетне?

Отвратена съм! От всичко! Един нормален живот не мога да живея! Всеки се примирява с престъпления и мутри! Всеки се примирява с ограничени права!

• Автор
на 5.11.2021 г. в 16:41, Anneliese написа:

танцувам

Ами има и глухи танцьори, ко пак се правиш на недоразбрала :lol6:

А за да не обездвижиш трябва да правиш упражнения няма как :) Има телевизия даже за тези неща та може и там да гледаш

Другия ти шарж ще го коментирам по късно

преди 4 часа, Anneliese написа:

..Пред тоя отвратителен мир, гарантиран с законен концлагер, предпочитам една нова световна война! СРЕЩУ САЩ!

Много интересно! Аз съм на същото мнение! Лошото е, че САЩ са извратени гадове и манипулират света, като го плашат с военната си мощ. Тези пъзльовци не могат да воюват с противникова армия, а обикновено нападат само по въздух. Дори и сърбите щяха да ги опукат, ако ги бяха нападнали по суша. В Афганистан се нас*аха от страх, защото джамбурлиите побесняха и започнаха да колят де що американец срещнат. Никъде по нашите новини не казват за реално избитите американци, а само за убитите джихадисти, талибани, и останалите врагове на САЩ. Само че има и друга мрежа без цензура. Талибаните се оказаха доста изобретателни и също много добре ползват дронове за трепане на американци. Никой обаче не го казва, а уж били само камикадзета с бомбени колани и коли-бомби. Защо мислиш "непобедимите" военни от САЩ избягаха "победоносно" от Афганистан и то посред нощите от страх? Защото талибаните им дадоха ултиматум да се омитат за определен срок, или ще започнат да ги колят като мръсни крастави псета! То те дори бяха започнали. Русия може да сложи край на САЩ, но до сега е нямало повод да го направи, а Путин не иска да затрие САЩ, защото освен американската мръсотия по света има и положителни неща, които го устройват. Няма да ги казвам, че русофобите ще се подмокрят от кеф. Ще стане страшно, ако Жириновски стане президент. При сегашната американска простотия, надменност и дерибейщина САЩ отдавна щяха да са история. Той Обясни колко лесно може да стане това. Ясно е, че ядрена война скоро няма да има, и не е нужно. Ако арабския свят се консолидира срещу САЩ и Русия не се намеси да помага на янките, тогава ще се сложи край на американската хегемония в ислямския свят, а светът ще си отдъхне и ще заживее нормално, без простащини като "демокрация" феминизъм и либерализъм!

• Автор

Ма големи фенове на фентъзито имало тук :)

САЩ и Русия няма се счепкат :)

преди 4 часа, herkules2 написа:

Много интересно! Аз съм на същото мнение! Лошото е, че САЩ са извратени гадове и манипулират света, като го плашат с военната си мощ. Тези пъзльовци не могат да воюват с противникова армия, а обикновено нападат само по въздух. Дори и сърбите щяха да ги опукат, ако ги бяха нападнали по суша. В Афганистан се нас*аха от страх, защото джамбурлиите побесняха и започнаха да колят де що американец срещнат. Никъде по нашите новини не казват за реално избитите американци, а само за убитите джихадисти, талибани, и останалите врагове на САЩ. Само че има и друга мрежа без цензура. Талибаните се оказаха доста изобретателни и също много добре ползват дронове за трепане на американци. Никой обаче не го казва, а уж били само камикадзета с бомбени колани и коли-бомби. Защо мислиш "непобедимите" военни от САЩ избягаха "победоносно" от Афганистан и то посред нощите от страх? Защото талибаните им дадоха ултиматум да се омитат за определен срок, или ще започнат да ги колят като мръсни крастави псета! То те дори бяха започнали. Русия може да сложи край на САЩ, но до сега е нямало повод да го направи, а Путин не иска да затрие САЩ, защото освен американската мръсотия по света има и положителни неща, които го устройват. Няма да ги казвам, че русофобите ще се подмокрят от кеф. Ще стане страшно, ако Жириновски стане президент. При сегашната американска простотия, надменност и дерибейщина САЩ отдавна щяха да са история. Той Обясни колко лесно може да стане това. Ясно е, че ядрена война скоро няма да има, и не е нужно. Ако арабския свят се консолидира срещу САЩ и Русия не се намеси да помага на янките, тогава ще се сложи край на американската хегемония в ислямския свят, а светът ще си отдъхне и ще заживее нормално, без простащини като "демокрация" феминизъм и либерализъм!

Брат, не те знам на какво си, но ще е нещо наистина силно!

Вземи си дозата и не се замесвай там където нищо не разбираш!

• Автор
преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Брат, не те знам на какво си, но ще е нещо наистина силно!

Вземи си дозата и не се замесвай там където нищо не разбираш!

Може би харесва фентъзито?

преди 28 минути, petie1 написа:

Може би харесва фентъзито?

Не го знам тоз образ, ама нещо май изпада във транс и фантазията я приема като реалност!:lol6:

Анчето по ми допада.

• Автор
преди 17 минути, ДзВяРа! написа:

Не го знам тоз образ, ама нещо май изпада във транс и фантазията я приема като реалност!:lol6:

Анчето по ми допада.

Е току що си намери с кого да се закачаш :)

Анка много харесва да гърми ядрени пиратки ама хич не схваща че после на планетата ще има само хлебарки

преди 3 минути, petie1 написа:

Е току що си намери с кого да се закачаш :)

Анка много харесва да гърми ядрени пиратки ама хич не схваща че после на планетата ще има само хлебарки

Аз винаги съм готов за кореспонденция!:wink12:

• Автор
преди 16 минути, ДзВяРа! написа:

Аз винаги съм готов за кореспонденция!:wink12:

Винахи готов а

преди 9 минути, petie1 написа:

Винахи готов а

Ех, зависи все пак какво ще я боли и къде ще я сърби. :)

на 6.11.2021 г. в 23:19, Бял Кон написа:

Иеее Лада 1500! Нашата беше1500s! Легенда! Аз я избрах и карах първи. Естествено в на бащата на скута, защото тамън бях проходил и не стигах педалите още.

Нашата е 1600! И е по-легенда. ;) Щото е от първия внос на въпросното купе. 

Преди две години ходих да я снемам на отчет в КАТ, че как да плащаш пътен данък за музейна вещ?! Само не знам къде са и "черните" номера. Представяш ли си, водели са я със следния номер СН 6656 А, а тя бе СЛ 6656 ... :) 

Е, аз имам паметни спомени с нея ... 1978 - някъде ис Гъция, после "северна" Македония, по карандилските завои и ред други ... ехеее ... какви времена бяха, мда ... :) със 130 съм я карал  (оня "малкият" сигурно ще "върне поръчката" без да е пил, ако се качи при мен или един черен косъм не ще му остане по главата..._ :) 

Сега кротко си лежи в един гараж нейде из семейния ни музей...) е не е като в Германия, но ... така е при нас бедните благородници ... :)   

• Автор
преди 16 часа, ДзВяРа! написа:

Ех, зависи все пак какво ще я боли и къде ще я сърби. :)

Ставаше дума за Херкулеса не за берковската принцеса/вирусоложка :)

преди 11 часа, dioib написа:

Нашата е 1600! И е по-легенда. ;) Щото е от първия внос на въпросното купе. 

Преди две години ходих да я снемам на отчет в КАТ, че как да плащаш пътен данък за музейна вещ?! Само не знам къде са и "черните" номера. Представяш ли си, водели са я със следния номер СН 6656 А, а тя бе СЛ 6656 ... :) 

Е, аз имам паметни спомени с нея ... 1978 - някъде ис Гъция, после "северна" Македония, по карандилските завои и ред други ... ехеее ... какви времена бяха, мда ... :) със 130 съм я карал  (оня "малкият" сигурно ще "върне поръчката" без да е пил, ако се качи при мен или един черен косъм не ще му остане по главата..._ :) 

Сега кротко си лежи в един гараж нейде из семейния ни музей...) е не е като в Германия, но ... така е при нас бедните благородници ... :)   

Абе тия номера никога не съм разбирал защо са с различни цветове?

преди 2 часа, petie1 написа:

Ставаше дума за Херкулеса не за берковската принцеса/вирусоложка :)

Абе тия номера никога не съм разбирал защо са с различни цветове?

И какво за мен? Кое не ти се вижда реално? Военната мощ на Русия ли? Краварите търпят доста поражения и още ще продължават да търпят. Край с хегемонията им. Де да имат "късмет" да нападнат Русия. Тогаз ще разберат къде зимуват раците!  Мъдестият ги отсвири, жълтия им показа среден пръст и продължи да си стреля ракети, В Сирия си подвиха опашката и оставиха Башар Асад да изтреби протежетата им, като не можаха да го свалят от власт, талибаните и те ги запукаха и ги изгониха, още да изброявам ли? Ти, дето си много "разбиращ" едва ли ще го разбереш. За това ти се струва фентъзи!  Колкото до номерата (черни и бели) за колите не знаеш, защото сигурно по време оно си минавал прав под масата!

преди 2 часа, herkules2 написа:

И какво за мен? Кое не ти се вижда реално? Военната мощ на Русия ли? Краварите търпят доста поражения и още ще продължават да търпят. Край с хегемонията им. Де да имат "късмет" да нападнат Русия. Тогаз ще разберат къде зимуват раците!  Мъдестият ги отсвири, жълтия им показа среден пръст и продължи да си стреля ракети, В Сирия си подвиха опашката и оставиха Башар Асад да изтреби протежетата им, като не можаха да го свалят от власт, талибаните и те ги запукаха и ги изгониха, още да изброявам ли? Ти, дето си много "разбиращ" едва ли ще го разбереш. За това ти се струва фентъзи!  Колкото до номерата (черни и бели) за колите не знаеш, защото сигурно по време оно си минавал прав под масата!

Мая Русия, мая Рушя! :linedance:

• Автор
преди 2 часа, herkules2 написа:

Няма да се счепкат бъди сигурен щото и двете държави знаят че счепкат ли се нищо няма да остане на планетата освен хлебарките :) Иначе аз не се интересувам ни от САЩ ни от Русия а за номерата просто не съм чел защо са били бели и черни

преди 11 часа, petie1 написа:

Няма да се счепкат бъди сигурен щото и двете държави знаят че счепкат ли се нищо няма да остане на планетата освен хлебарките :) Иначе аз не се интересувам ни от САЩ ни от Русия а за номерата просто не съм чел защо са били бели и черни

То е ясно, че няма да се счепкат поне за сега, но никога нищо не е сигурно. Само че, ако наистина се счепкат вероятността да остане нещо от света е голяма и то точно на огромната-необятна руска територия. Небостъргачите ще се сгромолясат на момента, а и равната площ ще остане пуста за хилядолетия. Разните там каньони и убежища няма да спасят никой от американските изверги, и те много добре го знаят, само че, не осъзнават факта, че като предизвикват Русия с простащината си и разните им глупави "санкции" само забиват поредния пирон в ковчега си. Добре е, че на Путин му е през оная работа със санкциите и световната доларова зависимост. Да се надяваме, че скоро тази американска гаменщина ще остане в историята! Китайски юани и руски рубли могат да променят простотията с американските санкции за света и да санкционират реципрочно санкциониращите днес народите по света.

преди 1 час, herkules2 написа:

То е ясно, че няма да се счепкат поне за сега, но никога нищо не е сигурно. Само че, ако наистина се счепкат вероятността да остане нещо от света е голяма и то точно на огромната-необятна руска територия. Небостъргачите ще се сгромолясат на момента, а и равната площ ще остане пуста за хилядолетия. Разните там каньони и убежища няма да спасят никой от американските изверги, и те много добре го знаят, само че, не осъзнават факта, че като предизвикват Русия с простащината си и разните им глупави "санкции" само забиват поредния пирон в ковчега си. Добре е, че на Путин му е през оная работа със санкциите и световната доларова зависимост. Да се надяваме, че скоро тази американска гаменщина ще остане в историята! Китайски юани и руски рубли могат да променят простотията с американските санкции за света и да санкционират реципрочно санкциониращите днес народите по света.

Как ще се сгромолясат небостъргачите, Путин не ги ли е бронирал?

Нали Руснаците щяха да влизат във Украйна, какво стана, защо се отказаха? Да не би да е защото Украйна поиска помощ от НАТО, и нали великият Путин за който твърдиш че не му пука, орева всички медии за два кораба. То не бяха заплахи, то не бе чудо, чак зплашваше че имал изотропно оръдие със което щеше да заглуши двата кораба, за да не знаят къде се намират! И накрая корабите акостираха край бреговете на Украйна.

преди 16 часа, herkules2 написа:

В Сирия си подвиха опашката и оставиха Башар Асад да изтреби протежетата им, като не можаха да го свалят от власт, талибаните и те ги запукаха и ги изгониха, още да изброявам ли?

Кога Американците са искали да свалят от власт Башар Асад, кой кого запука и изгони, какви са тези глупости които пишеш?

Американците се махнаха от Афганистан, не от Сирия. Те казаха че това е трябвало да се случи преди 10 години. А във Сирия, Руснаците пазят президента Башар Асад и армията му, а Американците пазят народа! Кое не ти е ясно?

Направо съм отчаяна, просто вече не знам какво да правя! Родителите ми са възрастни и болни, майка ми сериозно развива деменция, не помн, забравя, лесно се уморява, а аз от готвене нищо не разбирам. Тя има и проблеми със сърцето, уморява се и само и се спи. Аз нямам с кой да излизам на разходка, а от застоялият живот вкъщи ще развия тромби.

Като им казвах още навреме да помислят за някой, който да се грижи за мен..............Не и не! Цяла съм да съсипя живота на човека! А че на мен сега здравето ми е съсипано, физическото и психическото - никой не го интересува. Нацистката ми сестра така е обработила нашите, че сега, благодарение на нея, съм в ужасно положение!

Надявам се съдбата да и го върне тъпкано! Отвратително е как в 21 век още има хора със средновековно мислене! Мен никога не ме е смятала за човек! Дано колегите и разберат що за човек е!

Домовете изобщо не са решение за мен. Там ще гладувам, защото нямам зъби и не мога да ям какво да е. Там няма и отопление и при някой силен студ и слабо отопление просто ще си умра. Там е пълно с гадинки, а хората кой ги знае какви са............

На мен ми трябва домашна атмосфера и любов..................... А не мога да ги получа, заради все още живите нацистки идеи спрямо хората с увреждания!

Надявам се и вие, здравите, някога да получавате отвратителните обвинения, че съсипвате нечий живот! Ние сме осъдени като престъпници, само защото сме различни физически!

Пиша всичко това със сълзи на очите, мъка, яд и безсилие! Вие не сте общество а чудовища!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.