Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Не мога да живея без нея! Тя е жената на живота ми.

Линк кам песен.

Тая песен няма да я привлече тури някоя чалгия на АнАлия или чалгия от периода 2002 до 2008 :)

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Любов моя, аз ще ти оправя проблемите които имаш. Готов съм и чалга да слушам заради теб! Анче, идвам да те взимам.

Интересна тема за любимите нацисти.

Специално за Берковица.

https://www.kaldata.com/forums/topic/291708-какво-е-спасението-срещу-планът-канделхов-калерги/

преди 25 минути, ДзВяРа! написа:

Любов моя, аз ще ти оправя проблемите които имаш. Готов съм и чалга да слушам заради теб! Анче, идвам да те взимам.

Ще има ли свещи и Анелия?

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Ааааа, не, опитваш се да ми свалиш жената! :nono:

Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

Да се знае!

Тя си е моя!

Западният свят се е напълно побъркал! Отменили са тържествата за Нова година в целия западен свят. Уж ваксините пазели, уж не знам си какво, а накрая хората ще изкарат празниците под домашен арест.

Всичките тия неща, измислени от гнилия продънен запад ще им се върнат като бумеранг в най - тежка форма - антисемитизма и расизма, измислицата "Me too" с коя актриси и певици най - безсрамно тормозят бивши гаджета и съпрузи, колеги и шефове, с цел да им измъкнат милионите,  налагането на войствената религия ислям, възраждането на нацизма в Украйна, измислената пландемия..................Ще им се върне! Ще предизвикат нова Инквизиция и ще е само по тяхна вина!

Лично аз на мястото на Путин отстъпки няма да правя и за да се подсигуря, бих ударила с изпреварващ и изненадващ удар САЩ, преди да са избили милиони хора само в Москва. Изпреварващи и изненадващи бомбардировки над Вашингтон и Ню Йорк, Лос Анджелис и Сан Франциско, и светът ще разбере, че не можеш да се гавриш с руснаците и да ги заплашваш, само защото живеят на територия, която ти много искаш!

Лично аз се надявам след някоя и друга година митутките да си го получат под формата на отвратителни, но пък заслужени унижения! Точно тези евтини жени не са за пример на истинските жени в обществото. Мъжете им ги знаят що за стока са, нищо чудно, че са сами и са станали алкохолички и наркоманки и спят с който им падне! Това го правят само жените без образование, етика и морал! Такива в САЩ с лопата да ги ринеш! Много от тези префърцуненеи "звезди" заслужават да потънат във вечна забрава. Да си гушкат там Оскарчетата, спечели със секс труд в леглата!

• Автор

Няма да стане както го искаш това с ядрените пиратки по САЩ а и не само на Запад отменят тържествата за Нова Година а и в Русия

Ще видим.

И къде го има това с отмяната на Новата година в Русия? Официално? Не в западната пропаганда.

Аз четох, че Путин заплашва САЩ, ако те или Украйна започнат военна агресия срещу Русия.

Пък ти се самозалъгвай.

Русия няма да търпи агресия повече и ще отговори както подобава.

За невярващите:

https://www.24chasa.bg/novini/article/10531442

• Автор
преди 39 минути, Anneliese написа:

Ще видим.

И къде го има това с отмяната на Новата година в Русия? Официално? Не в западната пропаганда.

Аз четох, че Путин заплашва САЩ, ако те или Украйна започнат военна агресия срещу Русия.

Пък ти се самозалъгвай.

Русия няма да търпи агресия повече и ще отговори както подобава.

За невярващите:

https://www.24chasa.bg/novini/article/10531442

Ето ти го черно на бяло

https://ria.ru/20211221/meropriyatiya-1764761113.html?in=t

Тоест казват да не се струпват много хора на едно място и че контрола зависи от това колко заболели ще има също  както и на Запад :)

А това на Путин не е заплаха а нормална реакция, в случая заплахата е от САЩ и Украйна ама това си е нормално театро между двете страни

Тука не споменават, че няма да има фойерверки на Червения площад. Тази година явно новогодишното шоу ще е само в Москва.

Дано и ние не останем без фойерверки, ще е направо срамота!

Нова година не е Нова година без шоу с фойерверки.:angry:

И този път не е театро. САЩ вече нямат къде другаде да воюват, а икономиката им ще загине без война. Сърбят ги ръцете за война.

Украинците само нещо да направят на своя глава,  отговорът ще е от ясен по ясен.

А и германците колко ще се зарадват на една война срещу Русия........... Лицемерните германци ще подскачат от радост, ако руснаците пострадат. Тия, дето лъгаха, че никога повече нямало да воюват, а пратиха "Луфтвафе" над Сърбия................... На народ, който така и не се е денацифицирал и е оставил нацистки учителки да преподават и след войната, вяра нямам. Тия много искат отмъщение за (заслужено според мен) изнасилените германки и окупацията на Източна Германия, загубата на "безценните" им Източна Прусия, Бохемия и Моравия................. Германците не приемат днешната география и още говорят за Чехия като за Бохемия, а нямат никакво право!:angry: Бохемия няма! Има Чехия.

Е, аз вярвам, че Русия отново ще им припомни къде им е мястото.

Лично аз при една нова война и окупация на германия бих посъветвала руснаците да им изземат всичките скъпоценности на тия - злато, сребро, скъпоценни камъни и произведения на изкуството. Както и да останат без добитък, като (макар и закъсняла) компенсация за кражбите от Вермахта на руските крави, прасета и кокошки.

Да видим една бедна и разорена мижава държавичка как ще си позволява да командва още Европа.

• Автор

Майсторката на шаржа наистина има логика на 5 годишна а не на 37 годишна

Светли празници и до нови срещи

Виждам, че никой не коментира репортажа за "модерното робство" в Германия. Колко интересно................ Никога няма да признаете, че съм права за гнилия Запад.

• Автор

Честит Имен ден на дядо Стефчо @Kolev71!!! Да е жив и здрав и редовно да чеше белгийската мида, мен и всички останали във форума

преди 19 часа, Anneliese написа:

Виждам, че никой не коментира репортажа за "модерното робство" в Германия. Колко интересно................ Никога няма да признаете, че съм права за гнилия Запад.

Ако мислиш че модерното робство е само на Запад..... Иначе на никой не му дреме за твоите мании и затова не коментираме нищо......

Нещо да кажеш за една от мисиите на телескопа Уеб да търси газове които показват извънземни м?

Телескопът няма да намери извънземни.

• Автор
преди 4 часа, Anneliese написа:

А ако намери тогава какво ще правиш?

• Автор

Странна работа майсторката на шаржа нищо не отговори нито получи подкрепа за фойеверките.......

Интересно ако аз създам тема в която да обсъдим легендите какъв ще е резултата?

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Мм няма шарж за немците край морето, белгийската мида шари в политиката, Кирчо и Кокорчо май взеха да им лъсват лъжите :)

на 27.12.2021 г. в 16:29, Anneliese написа:

Гледаш го от погрешната страна.

на 28.12.2021 г. в 0:13, petie1 написа:

Странна работа майсторката на шаржа нищо не отговори нито получи подкрепа за фойеверките.......

Интересно ако аз създам тема в която да обсъдим легендите какъв ще е резултата?

Кои легенди? Славянските ли?

Има извънземни и те не са зелени като гущери, а са хора като нас, затова крият истината!

• Автор
преди 12 часа, АСПЕКТ написа:

Кои легенди? Славянските ли?

Ами тя беше пуснала тема за митовете и легендите в която както винаги плюеше германците ама си вкара страхотен автогол щьот както винаги я хванах в опашати лъжи :)

преди 12 часа, ДзВяРа! написа:

Има извънземни и те не са зелени като гущери, а са хора като нас, затова крият истината!

Според мен не е това причната а че не сме готови все още да приемем че Вселената не е пуста

преди 7 часа, petie1 написа:

Според мен не е това причната а че не сме готови все още да приемем че Вселената не е пуста

Според мен вече на всички хора им е ясно, че има живот извън нашата планета.

Скандинавските легенди. Пълна измишлотина са. Жалко, че има хора, които се прехласват по тях и им вярват.

• Автор
преди 3 часа, Anneliese написа:

Скандинавските легенди. Пълна измишлотина са. Жалко, че има хора, които се прехласват по тях и им вярват.

Пак бъркаш митове и легенди :lol6:

преди 5 часа, ДзВяРа! написа:

Според мен вече на всички хора им е ясно, че има живот извън нашата планета.

Май само на бъдещата ти жена не й е ясно

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.