Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 3 минути, Anneliese написа:

Извинявай, но трудно ще ти повярвам, че са избивали чак милиони от местните населения.  А кой е цял да им работи, да им върши черната работа? Пного обичаш да се изхвърляш с цифри нещо.

За разлика от теб аз не дрънкам ей така :) Но ти не четеш та няма за каво да говорим :)

Само един  пример тия роби дет са ги карали от Африка знаеш ли колко са загивали ? :)

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор

Майсторката на шарж-а да прочете колко са избити при завлядаване на Алжир от французите през 1830?

Адски ме е яд! Чак сега, през 2021 годна майка ми най - сетне да осъзнае, че не е вечна и не може да с грижи за мен, но да се инати и да откаже да приеме, че съм права, като и казах още навремето, че е трябвало да потърсят някой, който да се грижи за мен. Е, сега вече е късно.  Съсипаха ми живота, заминаха ми младежките години, увредиха ми още здравето, вкараха ме в депресия, и всичко това, само и само да угодят на антисемитското скапано общество, което отказва да даде на хората с увреждания правото на нормален живот!:angry22::angry22::angry22:

• Автор
преди 4 часа, Anneliese написа:

Адски ме е яд! Чак сега, през 2021 годна майка ми най - сетне да осъзнае, че не е вечна и не може да с грижи за мен, но да се инати и да откаже да приеме, че съм права, като и казах още навремето, че е трябвало да потърсят някой, който да се грижи за мен. Е, сега вече е късно.  Съсипаха ми живота, заминаха ми младежките години, увредиха ми още здравето, вкараха ме в депресия, и всичко това, само и само да угодят на антисемитското скапано общество, което отказва да даде на хората с увреждания правото на нормален живот!:angry22::angry22::angry22:

Демек да те пробута на някой както в Пакистан или Афганистан ли беше? :)

Много смешно, няма що. Сигурно не си наясно, че повечето хора с увреждания не умеят да преценяват добре другите хора? И че са много лесна жертва за психопати и насилници?

Мозъкът ти друго, освен глупости, не може да измисля.

• Автор
преди 37 минути, Anneliese написа:

Много смешно, няма що. Сигурно не си наясно, че повечето хора с увреждания не умеят да преценяват добре другите хора? И че са много лесна жертва за психопати и насилници?

Пак ти казвам аз също съм с увреждание и то много по зле от теб ясно ли ти е вече?

Мозъкът ми измисля глупости само за такива опитни мишки кат теб :)

Добре сега сериозно:

Аз не съм видял ти да общуваш нормално в тоя форум, все мрън мрън нацистите това нацистите онова мрън мрън  тоя бил глупав оня бил глупав... Пък ти направо пращиш от интелект та чак от ушите ти тече..... Е кой ще иска такова смешно мрънкало кат теб и нищо не знаеша?

Оня ден ми се правиш на вирусолог вчера на архиктект и строителен инжинер та ма събаряш от хилеж та какво остава в очите на другите дет са много по знаещи от мен в тези области

Какво става тука бе? Дане съм изпуснал нещо? Гледам за Афганистан и Пакистан има коментари, а аз мнохо харесвам как в тези страни мъжете имат правилно отношение към женския пол и са решили с един замах безброй проблеми създавани от жените по целия свят. Ако и при нас приложим техния опит по отношение на жените, животът на хората (мъжете) ще се увеличи с поне 40 години и няма да има болни нации, заради психическия тормоз от феминистични закони! Това е трудно постижимо, но не е невъзможно.

• Автор
преди 7 часа, herkules2 написа:

Какво става тука бе? Дане съм изпуснал нещо? Гледам за Афганистан и Пакистан има коментари, а аз мнохо харесвам как в тези страни мъжете имат правилно отношение към женския пол и са решили с един замах безброй проблеми създавани от жените по целия свят. Ако и при нас приложим техния опит по отношение на жените, животът на хората (мъжете) ще се увеличи с поне 40 години и няма да има болни нации, заради психическия тормоз от феминистични закони! Това е трудно постижимо, но не е невъзможно.

Ами доколкото знам в Афганистан и Пакистан все още практикуват уредените бракове та за това писах за тях :)  Може да бъркам държавите не знам :)

преди 19 часа, Anneliese написа:

Теб едва ли някой ще те насили.

на 1.11.2021 г. в 12:58, Anneliese написа:

Отменянето на робството на чернокожите и даването им на граждански права малко ли е?

Кога това? След като французите са ги колонизирали ли?

преди 2 часа, Гост. написа:

Теб едва ли някой ще те насили.

Външният ми вид нищо не значи. Да ти разкажа ли какво изживях в общежитието, като учех в София? Една вечер си легнах да спя, към 9 вечерта. Вратата винаги я заключвам. Само дето, за съжаление, ключалките и ключовете на всички врати са еднакви, дотогава не го знаех. Та, легнах си да спя, и след 5 минути чувам страшен трясък. Измъквам се от завивката (спя завита през глава, защото деля стаята с още две момичета, които се прибират по - късно и пускат осветлението, докато се оправят за сън. Мой съученик, на години и ръст по - голям от мен, беше влязъл в стаята ми и повдигна долния край на леглото ми, щях да падна. После просто изчезна. Аз бях много уплашена, не разбрах какво стана. Други момичета от общежитието казаха, че той бил много пиян.  Аз бях така уплашена и разстроена, че даже се развиках на съквартирантката си, че ме е оставила сама. Той на другия ден ми се извини, но никое извинение не може да компенсира страха и ужаса, които преживях. А че на госпожите им беше безразлично, че момчетата влизат в момичешко общежитие - просто бях без думи. Не разбирах как може да допускат такова нещо..........

Същият този пиян съученик друг път беше счупил прозорец в кабинета по история и вбеси здравата госпожата (а тя беше със сърдечно заболяване и не трябваше да се ядосва). Аз добре, че не бях там. Понеже бяхме голям клас, от 10 клас ни разделиха и момичетата, заедно с две от най - малките момчета, се отделихме във "в" клас. Та, отиваме ние за час по история,  а там лудница - подът посипан със счупени стъкла, госпожата бясна, съученикът (Росен се казва), се опитваше да я успокои, останалите момчета се изнизаха като мокра връв, гледайки притеснено, а ние се зачудихме какво е станало и къде ще седим. Меко казано, бях потресена, че в гимназиална възраст, момчетата вършат такива глупости. Оказа се, че Росен дошъл пак пиян на училище, ядосал се и ударил с ръка прозореца.  Учудващо, на него му нямаше нищо. Толкова доволна, че бяхме в отделна паралелка, никога не съм била.

Същият този Росен тайно вкарваше бутилка алкохол веднъж в училището. Видях го как крие под якето бутилка с алкохол (може да е пълнолетен, но алкохолът в училището и общежитието е забранен). Проследих го и казах на възпитателя му какво съм видяла. Ами..............нищо не последва.

Та, ако смяташ, че човек с моя ръст - 1, 57 и около 40+кг  не може да стане жертва на какво да е насилие, си в голяма грешка.

• Автор

Е нали ви казах че е била порта и в Третото си даскало? :biggrin:

преди 8 минути, petie1 написа:

Е нали ви казах че е била порта и в Третото си даскало? :biggrin:

Значи ти е забавно нарушението на правилниците, така ли? Да не би и ти да си вършил подобни простотии?:angry:

• Автор
преди 8 минути, Anneliese написа:

Значи ти е забавно нарушението на правилниците, така ли? Да не би и ти да си вършил подобни простотии?:angry:

Не, не съм ги нарушавал ама нали ти казах че съм пиян майстор та знам да ги заобикалям :)

Това изобщо не е геройство и не е за хвалба.

• Автор
преди 1 минута, Anneliese написа:

Това изобщо не е геройство и не е за хвалба.

Кое не за хвалба?

преди 1 час, Anneliese написа:

Външният ми вид нищо не значи. Да ти разкажа ли какво изживях в общежитието, като учех в София? Една вечер си легнах да спя, към 9 вечерта. Вратата винаги я заключвам. Само дето, за съжаление, ключалките и ключовете на всички врати са еднакви, дотогава не го знаех. Та, легнах си да спя, и след 5 минути чувам страшен трясък. Измъквам се от завивката (спя завита през глава, защото деля стаята с още две момичета, които се прибират по - късно и пускат осветлението, докато се оправят за сън. Мой съученик, на години и ръст по - голям от мен, беше влязъл в стаята ми и повдигна долния край на леглото ми, щях да падна. После просто изчезна. Аз бях много уплашена, не разбрах какво стана. Други момичета от общежитието казаха, че той бил много пиян.  Аз бях така уплашена и разстроена, че даже се развиках на съквартирантката си, че ме е оставила сама. Той на другия ден ми се извини, но никое извинение не може да компенсира страха и ужаса, които преживях. А че на госпожите им беше безразлично, че момчетата влизат в момичешко общежитие - просто бях без думи. Не разбирах как може да допускат такова нещо..........

Същият този пиян съученик друг път беше счупил прозорец в кабинета по история и вбеси здравата госпожата (а тя беше със сърдечно заболяване и не трябваше да се ядосва). Аз добре, че не бях там. Понеже бяхме голям клас, от 10 клас ни разделиха и момичетата, заедно с две от най - малките момчета, се отделихме във "в" клас. Та, отиваме ние за час по история,  а там лудница - подът посипан със счупени стъкла, госпожата бясна, съученикът (Росен се казва), се опитваше да я успокои, останалите момчета се изнизаха като мокра връв, гледайки притеснено, а ние се зачудихме какво е станало и къде ще седим. Меко казано, бях потресена, че в гимназиална възраст, момчетата вършат такива глупости. Оказа се, че Росен дошъл пак пиян на училище, ядосал се и ударил с ръка прозореца.  Учудващо, на него му нямаше нищо. Толкова доволна, че бяхме в отделна паралелка, никога не съм била.

Същият този Росен тайно вкарваше бутилка алкохол веднъж в училището. Видях го как крие под якето бутилка с алкохол (може да е пълнолетен, но алкохолът в училището и общежитието е забранен). Проследих го и казах на възпитателя му какво съм видяла. Ами..............нищо не последва.

Та, ако смяташ, че човек с моя ръст - 1, 57 и около 40+кг  не може да стане жертва на какво да е насилие, си в голяма грешка.

След тоя ферман се хвалиш,че си ниска и слаба ли? Ти нали беше казала,че си хапваш вече бая…колко е това 40+ 

преди 2 минути, Гост. написа:

След тоя ферман се хвалиш,че си ниска и слаба ли? Ти нали беше казала,че си хапваш вече бая…колко е това 40+ 

Ами преди бях 30 +, 40 + съм си тежка, аз вече не мога сама да стана от коритото при къпане (нямаме вана, а и банята ни е мъничка), мама се оплаква, че не може да ме вдига. Ами, тъпча се като праси с банички, шоколадови кремчета, по две - три филии хляб на ядене.............

И теглото не мога да си понасям, едва качвам стълбите, мама трябва да ме влачи на буксир, а и тя се уморява вече.

Например следобед (понеже сутрин спя) си хапвам две препечени филии хляб със сирене,  по - късно вечерта хапвам две пържени яйца с още две филии хляб, шоколадово кремче "Данет" за десерт следобед, а по - късно - и кремче брюле. Плюс две чаши кафе дневно, горещ шоколад и"Кока - Кола"".

преди 1 час, Anneliese написа:

Ти нищо не си видяла, какво е в мъжката съблекалня. Щом това ти е ужас, представям си там, какво ще ти е.

• Автор
преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Ти нищо не си видяла, какво е в мъжката съблекалня. Щом това ти е ужас, представям си там, какво ще ти е.

В мъжката съблекална Полина ще е дива и щастлива ;)

Какво за мъжка съблекалня?:speak:

• Автор
преди 3 минути, Anneliese написа:

Какво за мъжка съблекалня?:speak:

Ще издаваш доста интересни звуци ако попаднеш там ;)

• Автор
преди 9 минути, Anneliese написа:

Как да си кача този банер в подписа ми?

http://store.picbg.net/pubpic/FE/E6/97b9304c196ffee6.gif

Отиваш на настройки на профила си и търсиш подписи

на 3.11.2021 г. в 16:47, petie1 написа:

Ами доколкото знам в Афганистан и Пакистан все още практикуват уредените бракове та за това писах за тях :)  Може да бъркам държавите не знам :)

Нищо не бъркаш, там жените вече нямат думата. Бракове мракове няма там. По традиция мъжът си взема жената от семейството и ако му е харесала, плаща с една-две кози на баща и и толкоз. 20 години феминизъм-матриархат-женорахат в Афганистан под дулото на американските автомати. Женски съдии осъдиха хиляди мъже за сексизъм и останалите женски глупости, като от цял свят феминистките се навряха там да тормозят мъжете с равенства и разни женски права. Чак и конституция им написаха и то от жена-феминистка. Хайде бе?! Е, толкоз им беше. Ядосаните мъже-талибани запукаха американските изверги и ония от страх избягаха за да не ги опукат. Сега жените ще плащат пре-скъпо за извращенията с мъжкия авторитет и мъжката чест. Това казвах че ще стане там до сега, обаче не, все ми затваряха устата, било пропаганда. В много от коментарите ми казвах, че и в парламента на 30% насила сложени жени американците им подписаха смъртните присъди. Мъжете-талибани няма да простят такава мерзост. В мъжка държава такова женско безобразие жена да съди мъж, да е над него и да определя съдбата му се наказва подобаващо. Законите им дори и да бяха секуларни преди, след арабските пролети и цветните революции ислямските страни се презастраховаха и въведоха шериат. Лъжа ли е? Насила натрапеният феминизъм винаги води до ислямски революции и ограничаване на женските права, тези които преди това са имали, но явно и тях не са заслужавали!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.