Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Туй па станало, се едно некакво жувотинче са прай на сърфист....

image.jpeg.34f2b42c682b442bf25f2e59d9916247.jpeg

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 7 минути, В. Велев написа:

Така де. Ивелин Михайлов е подал множество сигнали за незаконни сметища, но държавните структури не се задействат.

Което означава, че сигналите са фейк

преди 41 минути, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1:

Сутринта се спуках от смях с един познат. Отивам аз до една баничарница до нас да си взема закуски и а гледам на моя познат, кучето един смахнат, пинчер на име Арчи се върти като муха без глава и обикаля хайванина. И кво се завъртях гледам моя познат минава с колата и ми светна че търси кучето спря се моя познат и а да хване кучето с триста зора кучето отиде при него ама и то лудо де като стопанина си и постоянно получава факсове. Оня куку тъкмо протегна ръце да хване кучето Арчи си завъртя опашката и кат се озъби и взе да ръмжи ама и изкара едни доста интересни звуци хвана че захапа моя Онова куче побегна на някъде на моя познат жена му звъни ама и той пуснал телефона на високоговорител и му опява да хване песа щото без него щял да свърши света и тем подобни глупости.

Качи се в колата моя познат ама и той пляса де и в бързината взе че си счупи огледалото и последваха още псувни и със тръгването за малко да се забоде в една кола а песа си препуска здраво на пред и само се спира да погледне дали го гони още хахавия му стопанин.:yanim::lol6:

Мда. Общо взето, Арчи изглежда странно нормален в цялата история.

преди 1 час, andiay написа:

оцапаното дупи....

То или е жълто около устата ти или е кафяво окло дъту ти?

Да ли  хареса/не харесъ, то то перц фо твой "двор" е. Дали е орално или аналълму, то съм тъ таковал, пъ ке видим дъл ке родиш ил съм ти направил кеф фо онли лан момент. 

С уважения: Моля! => Дано си щастлив или ако си разочарован, то жо не интересе па!!! :) Т.,е по българско го преместих в друг кръ чол. :)

Чок, чок ... ън ту фейсъ!!! Туъ, е дръг квъдратори ум. :) 

....

И не съм аз ако не кажа, отново: Наздраве! :beer:

Ъудиенциътъ мина убъво .. отваряхме си очите и си хъртувахме ку равни. Котките са почерпени и ... време е да ви навестя и вас. :) 

Къ дели ил не дели, мъ чок серсем из ни нот ту ю, т.е. не верее чужду, а мое не давам!!! :)

Ар Ю ъндъстей орл ... беш сербез? :)  

току-що, bulljo написа:

Мда, тук и нашия баш преводач е безсилен.

Оти е со две леви. :) Я со осем леви и осем десни. :) 

преди 34 минути, В. Велев написа:

Така ли е в България?

Държавните структури действат по частни заповеди?

И какво научи сега за тях?

Че са комунисти! :mad:

преди 1 минута, Звяра! написа:

Че са комунисти! :mad:

Само ги виж Ивелинчо и другия преди няколко години уникален мозък :giggle1:

Няма налично описание на снимката.

преди 12 минути, lebel написа:

Мда. Общо взето, Арчи изглежда странно нормален в цялата история.

Мани мани то с тоя моя познат всеки път става голям цирк и се спуквам да се смея с него. На сянка на слънце постояно 24 часа нон стоп получава смс-и.:yanim:

преди 5 минути, dioib написа:

То или е жълто около устата ти или е кафяво окло дъту ти?

Да ли  хареса/не харесъ, то то перц фо твой "двор" е. Дали е орално или аналълму, то съм тъ таковал, пъ ке видим дъл ке родиш ил съм ти направил кеф фо онли лан момент. 

С уважения: Моля! => Дано си щастлив или ако си разочарован, то жо не интересе па!!! :) Т.,е по българско го преместих в друг кръ чол. :)

Чок, чок ... ън ту фейсъ!!! Туъ, е дръг квъдратори ум. :) 

....

И не съм аз ако не кажа, отново: Наздраве! :beer:

Ъудиенциътъ мина убъво .. отваряхме си очите и си хъртувахме ку равни. Котките са почерпени и ... време е да ви навестя и вас. :) 

Къ дели ил не дели, мъ чок серсем из ни нот ту ю, т.е. не верее чужду, а мое не давам!!! :)

Ар Ю ъндъстей орл ... беш сербез? :)  

Ба, щех да ти цитирам нещо от Изкуплението Шоушенк, ма си викам чиляка страда за мишлето си....

Та са спрях....

А що ти е жълто околу устата и кафево около дупиту, то не държа да науча....

Мий се бре, или поне се изтрий....

преди 6 минути, bulljo написа:

Мда, тук и нашия баш преводач е безсилен.

Ще се намери ли кой да плати за превода?

Че веч "про боно" преводи не правя...

току-що, vlado1985 написа:

Мани мани то с тоя моя познат всеки път става голям цирк и се спуквам да се смея с него. На сянка на слънце постояно 24 часа нон стоп получава смс-и.:yanim:

Това нищо не е. Тук (или там, се тая) некви казали, че са за България... но може да е извадено от контекста и затова да звучи като реплика... ъъ, от кастинг за първа наивка в трупата.

преди 7 минути, Gift написа:

Само ги виж Ивелинчо и другия преди няколко години уникален мозък :giggle1:

Няма налично описание на снимката.

Като братя са.

преди 10 минути, andiay написа:

страда за мишлето

Цъ, т.е имам и такъв любимец. :) Иначе, жената и от него е недоволна. :) Щото ѝ смущава съня как при тебе славея. :) 

Кратко: Жената разбира само и единствено от треви ... ба ... де ги помни как е зелено, кае .... прочие, но со животните е боса, т.е. все страда, че видиш ли били опасни и те .... :) А те .... милите ... или гладни или любопитни! :) 

п.п. Въздържането е признак, че не уважаваш физиологията си!!!  

преди 1 минута, Звяра! написа:

Като братя са, да хванеш единият да фраснеш другия!

Виж ги и на живо:giggle1:

преди 1 минута, dioib написа:

Цъ, т.е имам и такъв любимец. :) Иначе, жената и от него е недоволна. :) Щото ѝ смущава съня как при тебе славея. :) 

И па си забрайл....

Вече нищо не ми смущава съня....

току-що, lebel написа:

БСП набра скорост!

Надолу?

Нема новина тук....

Физичен закон....

преди 2 минути, lebel написа:

БСП набра скорост!

И от де дойде тласъка? Сподели .... 

току-що, andiay написа:

И па си забрайл....

Вече нищо не ми смущава съня....

Надолу?

Нема новина тук....

Физичен закон....

Мислех да едитна с пояснението "мина 7%", но се разсеях тук с нещо и опущих момента.

преди 1 минута, andiay написа:

И па си забрайл....

Основната функция на мозъка е да заравя! Трябва да се освобождава от време на време от зловредни мисли. :) 

Та, ти де разреждаш своя мозък? Какво толкова си направил за "климата" не само около себе си, а за държавата ни или дори света?

ОК, ново богат си, но си живел в нищета и затова разсъждаваш като този който трябва да нарежда!!! :) Е, нареждай си своя двор, но моя не пипай!!! 

преди 3 минути, dioib написа:

И от де дойде тласъка? Сподели .... 

Е, и да ме глоби някой за древния лаф - "всеки ритник отзад е крачка напред"... или нещо подобно беше.

преди 20 минути, lebel написа:

Мислех да едитна с пояснението "мина 7%", но се разсеях тук с нещо и опущих момента.

Нормално е .... не сме на работа. ;) 

преди 17 минути, lebel написа:

Е, и да ме глоби някой за древния лаф - "всеки ритник отзад е крачка напред"... или нещо подобно беше.

Ей ... по-добре мен да ме глоби: И с пръдня пак си со чуч чут напред.

Някои не помнят, че: "Малка крачка на човек, но голяма за човечеството. ! 

Тъ понякога на някои и се гъби погледа върху "малките неща" от живота. ;) 

Аз му викам, че се възгордяват, т.е. клишето: Пази боже сляпо да прогледне. ;) Мани ... я тази политика .... тя не е за нас!!!

п.п. Проблема не е, че някои са късогледи, а че не позлват очила. Ми ... тъй е като не до виждаш, ко се срамиш да си сложиш приспособление, за да ти се изяснят нещата? :) 

Отделно, че с възрасти късогледи на млади години, то зрението им се оправя!!! ;) 

Затова: Който има проблем с някакво то си сетиво, то да оди на лекар!!! С върасттъ човек може да се вдетини или да страда от склероза или деменция даже. Мозъкът му не е как е бил къ млад, но сетивата му и/или двигателните му способности веч не съ къ едно време!!! :) 

Кратко: Проблема не е при младите, а при старите! НО, ако не чуват старите, то вероятността да повторят грешките им клони към 100%. :)    

току-що, lebel написа:

Ко требе перефразирам бай Тошо - "На тез избори седем, догодина полуседем"....

Като казах физичен закон - нимойш спреш камик търкалящ се по склон, набрал достатъчно инерция....

Скоростта само ша са усилва....

Та... като казах търкалящи камънье относно БСП....

Една от малкото ми любими техни песни, чието заглавие обрисува чудесно състоянието на БСП.... (което не ме радва - България има нужда от истински силна лява, както и от истински силна дясна партии, а не от "десни цели с леви политики" или "леви цели с десни политики".....

Като и да е....

Поздрав за тези, които харесват песента....

Койту не я аресва, тъй или иначе нема да я слуша....

Важнуту е, че на мен ми аресва....

преди 10 минути, andiay написа:

Като казах физичен закон - нимойш спреш камик търкалящ се по склон, набрал достатъчно инерция....

Камъкът не е лавина. ;) Може!!! :) Явно някои неща от Ню тон не знаеш ... :) 

п.п. По-опасни са "преведените в течност". :) Малките неща преобръщат нещата, ако средата е разредена. :) 

От там иде лафъ: Дъ не те хване рядко щастие ..... :) Мани .... :) Сю гюн му ли се викаше .... :) 

преди 18 минути, dioib написа:

Основната функция на мозъка е да заравя!

Тцъ, доказано е, че мозъкът никога и нищо не забравя....

Просто го архивира за тогава, коги потрябва....

Освен в случаи на увреждане...

преди 21 минути, dioib написа:

Та, ти де разреждаш своя мозък?

Той сам си знае, кое да архивира и кога да го разархивира....

Въпрос на тренинг....

преди 22 минути, dioib написа:

Какво толкова си направил за "климата" не само около себе си, а за държавата ни или дори света?

Квот ми е по силите....

Не страдам от месианство....

Дет са вика, малко, но от сърце...

преди 24 минути, dioib написа:

ОК, ново богат си, но си живел в нищета и затова разсъждаваш като този който трябва да нарежда!

И па тцъ...

Нит са имам за богат, нит сам живял в нищета, нит па имам мерак да нареждам квото и да било, на който и да било....

Единствено си познал, че разсъждавам....

преди 27 минути, dioib написа:

Е, нареждай си своя двор, но моя не пипай!!! 

Дори и през ум не ми е минавало бре...

Я съм класически либерал., а не от тея днешните, дет само опорочиха тоа термин....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.