Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, andiay написа:

доказано е

Някой е до казал ли? :) Е, а мен питал ли е? 

Ми в този случай додо казвам, но дали някой ще чуе моето мнение? 

Ти четеш това което споделям, но не прочиташ, защото при теб всичко зависи, а при мен не зависи!!!! :) 

Чуек, нещо не си запознат със зависимостите! 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Влизам в хола, жената гледа новини или нещо подобно и с надежда пита (с надежда, базирана на моята ерудиция) кои бяха тия "Величие"? Поглеждам, заслушвам се и чувам "Оттук нататък, след като сме парламентарно представена партия, на нас ни се полагат определени..." неща или работи, не запомни и не слуша повече кратуна проста, моля за извинение...

Викам и - е тия са.

Прави са хората, полагат им се.

преди 6 минути, lebel написа:

Влизам в хола, жената гледа новини или нещо подобно и с надежда пита (с надежда, базирана на моята ерудиция) кои бяха тия "Величие"? Поглеждам, заслушвам се и чувам "Оттук нататък, след като сме парламентарно представена партия, на нас ни се полагат определени..." неща или работи, не запомни и не слуша повече кратуна проста, моля за извинение...

Викам и - е тия са.

Прави са хората, полагат им се.

Загледах се вчера в Кънъл едно в тях. Не са величие, но .... полага им се и техния глас да прозвучи в Парламента ни. Някак си успяха!!! Радвам им се!!! 

п.п. Принципно се радвам на нещо нестандартно. :) То, може и да ти послужи за нещо. ;) 

п.п.2 Стандарта за някои не е приложим, ако другия има друг вид мерна система. ;) 

При обработени 97.03% СИК протоколи в РИК най-много гласове са подадени за ГЕРБ. За тях са гласували 513 202 души или 24.68%.

Оспорвана е битката за второто място, тъй като ДПС събират 343 817 гласа или 16.54%, а ПП-ДБ - 303 239 или 14.58%.

Честито на победителите!

преди 5 минути, dioib написа:

Камъкът не е лавина. ;) Може!!! :) Явно някои неща от Ню тон не знаеш ... :) 

п.п. По-опасни са "преведените в течност". :) Малките неща преобръщат нещата, ако средата е разредена. :) 

От там иде лафъ: Дъ не те хване рядко щастие ..... :) Мани .... :) Сю гюн му ли се викаше .... :) 

Зависи от камика и зависи от склона - наклон, прегради и т.н....

Примера бе хипотетичен, сиреч при идеални условия, можеше и да е лавина, можеше и да е вода, а най-добре би било, чрез свободно падане на нещо тежко от небето...

Но.... немаше да се върже с Ролинг Стоунс.....

Не малките неща, а детайлите....

преди 3 минути, dioib написа:

Някой е до казал ли? :) Е, а мен питал ли е? 

Ми в този случай додо казвам, но дали някой ще чуе моето мнение? 

Ти четеш това което споделям, но не прочиташ, защото при теб всичко зависи, а при мен не зависи!!!! :) 

Чуек, нещо не си запознат със зависимостите! 

Много са го доказали....

А твоето мнение е просто едно от многото.....

Базирано на личните ти знания, придобити по един или друг начин....

Не аз, а ти не прочиташ....

Върни се и прочети пак, ко съм написал....

И тогаз ела да говорим за зависимостти...

преди 7 минути, Звяра! написа:

Честито на победителите!

Е, ти не си ли от тях? Затова ли не черпиш? :)

Горчиво за булката и младоженеца!!!! :) Дано са от правилния пол, че иначе ... ЛГБТ ке властват!! :) => За тях ... да се отправите по скоро към "вечните полетата на техния род!!! :)   

Ку! 

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Аз ще правя партия "Величие на големото Д".

И ша откраднеш Пеевски от ДПС....

Ма требе да го напрайш поне съ-председател....

преди 11 минути, Звяра! написа:

Честито на победителите!

Какви победители сме, бе? При има няма 30% активност..... Не можахме да направим 121.... Не можахме да ликвидираме копейкин...... Допуснахме в залата второ израждане... За мен това е почти провал! Септември, на следващите избори трябва да изкараме, ако трябва насила, тия да гласуват за нас

преди 2 минути, andiay написа:

И ша откраднеш Пеевски от ДПС....

Не, приемам само изискани и с целулит дупета.

преди 7 минути, andiay написа:

Зависи от камика

Попитах те някъде в темата или другаде, но не сподели. Не обърна внимание на въпроса към теб. 

Та, не! Понякога зависваш, за да кацнеш или останеш зад врага си. ;) От към слабата му страна. ;) 

:) 

преди 37 минути, dioib написа:

Нормално е .... не сме на работа. ;) 

Ей ... по-добре мен да ме глоби: И с пръдня пак си со чуч чут напред.

Някои не помнят, че: "Малка крачка на човек, но голяма за човечеството. ! 

Тъ понякога на някои и се гъби погледа върху "малките неща" от живота. ;) 

Аз му викам, че се възгордяват, т.е. клишето: Пази боже сляпо да прогледне. ;) Мани ... я тази политика .... тя не е за нас!!!

п.п. Проблема не е, че някои са късогледи, а че не позлват очила. Ми ... тъй е като не до виждаш, ко се срамиш да си сложиш приспособление, за да ти се изяснят нещата? :) 

Отделно, че с възрасти късогледи на млади години, то зрението им се оправя!!! ;) 

Затова: Който има проблем с някакво то си сетиво, то да оди на лекар!!! С върасттъ човек може да се вдетини или да страда от склероза или деменция даже. Мозъкът му не е как е бил къ млад, но сетивата му и/или двигателните му способности веч не съ къ едно време!!! :) 

Кратко: Проблема не е при младите, а при старите! НО, ако не чуват старите, то вероятността да повторят грешките им клони към 100%. :)    

Пич, ти към копчето (първия ти ред, който харесах) заши цел балтон надолу...

Нейсе, нема си делвам лайка. Зема ти кажа аз какво помня по повод "малката крачка и големия скок"

Писал съм го тук, но не го намирам, защото вероятно е в цитат. Както и да, те го...

Та, освен известната фраза на Нийл Армстронг "Една малка крачка за човека, един голям скок за човечеството", твърди се, че същият е измърморил и нещо друго (за което па други твърдят, че просто е виц), което отказал да обясни, но което звучало приблизително като "желая ви успех м-р Робинсън".

След години (твърди се - след като семейство Робинсън се преселили в по-добрия (пак според твърдения) свят) все пак дал пояснения...

Няколко години по-късно Армстронг все пак решил да отговори:

"Когато бях малко дете, играех бейзбол и топката отиде в двора на съседите. Прескочих оградата, за да я взема. Чух съседите как се караха. Госпожа Робинсън викаше на мъжа си. Орален секс ли? Искаш орален секс? Ще получиш орален секс, когато съседкото хлапе стъпи на луната!".

преди 9 минути, Mediterranean написа:

@Звяра! ти какво ми разправяш за многодетния мутрафон?

Коригирай го: Великото!!! ;) 

преди 6 минути, andiay написа:

Дъ-тъковчик..... :) 

преди 50 минути, andiay написа:

Ко требе перефразирам бай Тошо - "На тез избори седем, догодина полуседем"....

По-скоро...

"Този път полу-идиоти, следващия път - пълни идиоти"!

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Не, приемам само изискани и с целулит дупета.

Ма той йе за привличане на избиратели бре.....

Я виж кво Д има....

После ша го обградиш с целулитки.....

Целта оправдава средствата....

преди 6 минути, dioib написа:

Попитах те някъде в темата или другаде, но не сподели. Не обърна внимание на въпроса към теб

Попитал си кво....

Ку си дописал, като често прайте, нормално е дори да не съм разбрал....

преди 8 минути, dioib написа:

Та, не! Понякога зависваш, за да кацнеш или останеш зад врага си. ;) От към слабата му страна. ;)

Та, не...

Покажи камик дет го прай или кото и да, което е оставено само на управлението на гравитацията....

преди 2 минути, jhoro написа:

По-скоро...

"Този път полу-идиоти, следващия път - пълни идиоти"!

Става, даже е мноо добро...

Но... туй важи за сички, а не само за БСП....

Бе колко пъти да го казвам - глупостта е заразна, доказано е и теоретично и емпирично.....

преди 22 минути, lebel написа:

Пич, ти към копчето (първия ти ред, който харесах) заши цел балтон надолу...

Нейсе, нема си делвам лайка. Зема ти кажа аз какво помня по повод "малката крачка и големия скок"

Писал съм го тук, но не го намирам, защото вероятно е в цитат. Както и да, те го...

Та, освен известната фраза на Нийл Армстронг "Една малка крачка за човека, един голям скок за човечеството", твърди се, че същият е измърморил и нещо друго (за което па други твърдят, че просто е виц), което отказал да обясни, но което звучало приблизително като "желая ви успех м-р Робинсън".

След години (твърди се - след като семейство Робинсън се преселили в по-добрия (пак според твърдения) свят) все пак дал пояснения...

Няколко години по-късно Армстронг все пак решил да отговори:

"Когато бях малко дете, играех бейзбол и топката отиде в двора на съседите. Прескочих оградата, за да я взема. Чух съседите как се караха. Госпожа Робинсън викаше на мъжа си. Орален секс ли? Искаш орален секс? Ще получиш орален секс, когато съседкото хлапе стъпи на луната!".

Се, ако ша си дръка ме, но първият е паднал в Китай!! Нема фраза или спомен от него, но по е известно, че китайците са си търсили някаква си войска из руско. ;) За да може да ги погребат. :) Немало такива нещо ... ней да е влизала по територията на Русия ... дали им права да влезнат там където въпросната армия е влезнала, но китайците не я откриели. И именно тогава разбрали тибетска мъдростта, че всичко е нищо!!! :) 

преди 10 минути, andiay написа:

Попитал си кво....

Склероза или паркинсон имаш? 

Щото ми прилича на деменция? :) 

п.п. Някои болести отривайки се на ране етап са лечими!!!  :) 

преди 30 минути, Mediterranean написа:

@Звяра! ти какво ми разправяш за многодетния мутрафон?

Може ли на Български език да го напишеш, че нищо не разбрах?

преди 6 минути, dioib написа:

Се, ако ша си дръка ме, но ...

...

Последното, което искам е да попаря трогателния ти ентусиазъм... но все пак ще го направя. Ако разчиташ на мен, ш'се наложи да се дръкаш сам.

преди 10 минути, dioib написа:

Склероза или паркинсон имаш? 

Щото ми прилича на деменция?

Нито едно от трите....

Но... явно съдиш по себе си, а не бива....

преди 2 минути, lebel написа:

Последното, което искам е да попаря трогателния ти ентусиазъм... но все пак ще го направя. Ако разчиташ на мен, ш'се наложи да се дръкаш сам.

Че той туй си прай.....

преди 1 минута, lebel написа:

Кацнал един бръмбар на една трънка и започнал да дрънка! :) 

Уви някои неща за насекомите не си ги изучил!!! :) 

Та ... хвърчи ... :)

преди 5 минути, Звяра! написа:

Може ли на Български език да го напишеш, че нищо не разбрах?

Ми не е до езика бре дзверче....

преди 2 минути, andiay написа:

Покажи камик дет го прай или кото и да, което е оставено само на управлението на гравитацията....

Няма как! Гравитацията е само една от силите

преди 10 минути, andiay написа:

Но...

преди 6 минути, teo-glavata написа:

Няма как! Гравитацията е само една от силите

Е, се .... на магнита може да се разглежда и като гравитион. :) 

преди 38 минути, teo-glavata написа:

Какви победители сме, бе? При има няма 30% активност..... Не можахме да направим 121.... Не можахме да ликвидираме копейкин...... Допуснахме в залата второ израждане... За мен това е почти провал! Септември, на следващите избори трябва да изкараме, ако трябва насила, тия да гласуват за нас

Ще се намерят! 🙂

Бат Бойко знае как и кои! :wink12:

преди 11 минути, Звяра! написа:

Ще се намерят! 🙂

Бат Бойко знае как и кои! :wink12:

Цъ, погледна ме, но не ме видя!! :) Бе по служба момчето, както и аз!!! :) 

И да не забравиш ... 13 или 16-ти .... :) Този месец!!! :) 

п.п. Мога да му помогна, но .... трябва да се справи с .... ;) 

п.п.2. И запомни от мен: Спечелена битка не означава, че си спечелил войната!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.