Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, lebel написа:

Ае и тия били спечелили изборите, ама им ги фалшифицирали.

spacer.png

Знаем ги тия!

Лъжат и като ги попиташ нещо те пращат в тубата да гледаш клипове! :lol6:

Не могат да отговорят на елементарни въпроси.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 16 минути, lebel написа:

Ае и тия били спечелили изборите

Щом залюханото стадо няма нищо против 30% от него да му решават съдбата, няма основание за мрънкане след като коня мине баира...

преди 12 минути, Звяра! написа:

Лъжат и като ги попиташ нещо те пращат в тубата да гледаш клипове! 

Тебе Бойко те лъже толкова години и също нямаш нищо против.

току-що, Joss Bomon написа:

Щом залюханото стадо няма нищо против 30% от него да му решават съдбата, няма основание за мрънкане след като коня мине баира...

Тебе Бойко те лъже толкова години и също нямаш нищо против.

Аз не искам вече да ме лъжат!

Как да се доверя на партия "Величие" ? Пак ли да се примирят, да бъда лъган? Не, благодаря ти за предложението. 🙂

преди 7 минути, Звяра! написа:

Как да се доверя на партия "Величие" ?

Къде видя да споменавам Величие? Казвам, че проблема е със заспалото мрънкащо стадо, което и от 100 възможности ще търси 101-та.

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Проблемът е, че имаше избори - но нямаше избор!

преди 9 минути, jhoro написа:

Проблемът е, че имаше избори - но нямаше избор!

Ей го, сто и първия се обади да ме подкрепи!

Нямал бил избор при 23 партии и 11 коалиции !?! Жена си така ли я избира? Ако е така, не си женен!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Къде видя да споменавам Величие? Казвам, че проблема е със заспалото мрънкащо стадо, което и от 100 възможности ще търси 101-та.

Ти ме цитира, когато коментирах онази партия.

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Ей го, сто и първия се обади да ме подкрепи!

Нямал бил избор при 23 партии и 11 коалиции !?! Жена си така ли я избира? Ако е така, не си женен!

Я кажи - кой е различен и с какво? От тези 23 партии и 11 коалиции.

преди 7 минути, jhoro написа:

Я кажи - кой е различен и с какво? От тези 23 партии и 11 коалиции.

Я кажи - ти лично с на колко от въпросните си се запознал детайлно с програмите и  се заинтересува какво предлагат?!

Защото аз знам - гледа БТВ, Нова и БНТ и там ти казаха, че "тези" са лошите и викат за Путин, а "тези" са убавите, щото викат за Урсула.

• Автор

Добро утро.. .

Добро утро,

преди 8 часа, Joss Bomon написа:

Нямал бил избор при 23 партии и 11 коалиции !?!

И каква е разликата ,как избираш на каква база да гласуваш ,защото предизборната кампания беше пародия ,нима разбра от тази кампания кой какви виждания има за управление на държавата ,кой какво ще направи и как ще го направи за да живеем по добре? Кампанията им беше в общ план за тези които подкрепят Русия и тези които подкрепят евроатлантизъма, войната в Украйна и кой повече подкрепя или не подкрепя , как очакваш да отида да гласувам аз и останалите 70% когато мен ме интересува България и това нашия народ да живее по добре ,а не други държави.

преди 26 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

И каква е разликата ,как избираш на каква база да гласуваш ,защото предизборната кампания беше пародия ,нима разбра от тази кампания кой какви виждания има за управление на държавата ,кой какво ще направи и как ще го направи за да живеем по добре? Кампанията им беше в общ план за тези които подкрепят Русия и тези които подкрепят евроатлантизъма, войната в Украйна и кой повече подкрепя или не подкрепя , как очакваш да отида да гласувам аз и останалите 70% когато мен ме интересува България и това нашия народ да живее по добре ,а не други държави.

Ми, ако не познавате ГЕРБ, СДС, ДПС, БСП, ПППП, ама извинявай, но всички в България ли сте с деменция? ДПС и СДС са от 1990 година, а ГЕРБ управляват 20 години. ПППП 9 месеца в управлението стил тройната коалиция.

Как може да не ги познавате?

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, ако не познавате ГЕРБ, ДПС, БСП, ПППП, ама извинявай, но всички в България ли сте с деменция?

Как може да познаваш някого в тези времена? Доверие имам само на комшииката ,но не и пълно доверие.

В Германия щели да връщат задължителната казарма.

• Автор

А белгийската мида пак ръси бисери  тоя път спори с Асус хихи

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

ДПС и СДС са от 1990 година, а ГЕРБ управляват 20 години. ПППП 9 месеца в управлението стил тройната коалиция.

Как може да не ги познавате?

Това кой кога е управлявал  няма значение щот ЕС каза и ние решихме е положението :speak:

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Как може да познаваш някого в тези времена? Доверие имам само на комшииката ,но не и пълно доверие.

Ми, по делата им, Друго какво остава? БСП, ГЕРБ, ПППП, ДПС са отдавна в управлението.

Ми, като избират на.цистите.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Дадоха да гласуват и на младежите, те пък от шега са избрали на.цистите. А всичките мислиха, че ще избират зелените.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Няма нацисти ,какви нацисти ,как ще ги изберат :ohmy:

Нацистите са в Германия поне от 1930 година. Самата държава се казва, държава на хората, които говорят немски език, а на Райхстага пише на/за немците.

• Автор
преди 34 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Те кампаниите днес се водят по модата на деня

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Дадоха да гласуват и на младежите, те пък от шега са избрали на.цистите. А всичките мислиха, че ще избират зелените.

Да, това че позволиха на децата да гласуват беше не много умно.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Нацистите са в Германия поне от 1930 година. Самата държава се казва, държава на хората, които говорят немски език, а на Райхстага пише на/за немците.

Нормално ,не може нищо да промени съзнанието на хората в която и да е държава ЕС иска да промени това ,да се наложат общи ценности ама не се получава и ясно се вижда от избора на хората. Както ние никога няма да бъде с американски ценности или пък други.

Да, това че позволиха на децата да гласуват беше не много умно.

Синьо нацистите или AfD, черно CDU.

В синьо пасва идеално на старата конфигурация ГДР. Черното е BRD.

cab236127af6eec3a46fdfd00de95bbb,3da4cf8

Нормално ,не може нищо да промени съзнанието на хората в която и да е държава ЕС иска да промени това ,да се наложат общи ценносити ама не се получава и ясно се вижда от избора на хората. Както ние никога няма да бъде с американски ценности или пък други.

Нацисти, шовинисти, крайни националисти това са немците.

преди 10 часа, Joss Bomon написа:

...

Дали коня или конете, дали баира или Рубикон (всяка метафора "под" Цезар е недостатъчно величествена в случая), разбирам те. Независимо, че продължавам да не виждам някаква връзка (или ако има, е съвсем мижава) между цитирания от теб мой пост (докосващ всъщност не избирателната активност и последствията от нея, а иронизиращ витаещите перманентно в региона конспиративни "леми" от типа - щом не съм аз, начи е нагласено) и последващия твой коментар, който пък съм цитирал аз, разбирам, че ползваш написаното от мен, за да заявиш (още един път) огорчението си... разбирам го и нямам нищо против. Все пак плановете бяха досега да се възроди не само България, а и галактиката. А то к'во стана... одърпаха и патриотичния електорат и стана... ето аз ще подходя с нужното уважение и преклонение - Аве, Кханове*, залюханите ви поздравяват! Мдаа, не си заслужава елита тоя народ и т'ва е. И сме в задънена улица. Да са сервитьори, да си внесеш. А то... избиратели. Далити (недосегаеми), демек

Цитат

Наречени са така, защото никой не искал и не трябвало да ги докосва. Ако това се случи, този по-висш човек трябвало да се пречисти с различни обреди.

Между другото, ще си позволя да отбележа, че очакванията за по-голяма избирателна активност на тия избори, бяха признак не толкова за отлюханост (ако няма такава дума, вече има и означава обратното на залюханост), колкото за медикаментозен дефицит. 

* - с което не искам да кажа, че някой там страда от мания за величие! Великите хора не страдат от такова!

-----------

Добро късно утро!

преди 40 минути, lebel написа:

Все пак плановете бяха досега да се възроди не само България, а и галактиката.

Чии планове? На тези, в които са инструментите за това и не го правят или на тези, които искат да го направят, но залюханото малцинство/мнозинство не дава шанс?

Всички са големи българи /особено след чашка и в нета/ и ги интересува България, а оставят доказаните корумпета и крадци да управляват години наред, с безумния довод, че и другите били такива, ама още не са го показали...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.