Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

П>П> 

Човек който не близва алкохол не знае фазите на опиянение от алкохола. Крайната е меланхолия и гузна съвест. 

Затова не сядайте на една маса с човек който не понася алкохол! Той дебне всяка дума и деяние и после, ги ползва срещу вас сред обществото. 

И друго: Не сядайте и на маса с човек който не понася храна от животински  характер. Ще ви развали хортуването и отрови съзнанието по време на престоя ви на масата с повтарянето: Ти си убиец и насилник!!! 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 53 минути, <:IdioibI:> написа:

П>П> 

Човек който не близва алкохол не знае фазите на опиянение от алкохола. Крайната е меланхолия и гузна съвест. 

Затова не сядайте на една маса с човек който не понася алкохол! Той дебне всяка дума и деяние и после, ги ползва срещу вас сред обществото. 

И друго: Не сядайте и на маса с човек който не понася храна от животински  характер. Ще ви развали хортуването и отрови съзнанието по време на престоя ви на масата с повтарянето: Ти си убиец и насилник!!! 

преди 1 час, <:IdioibI:> написа:

Зависи. При много натоварена физическа дейност не действа приспивателно. Друг е проблема, че концентрат + физическа дейност е опасно! ;) 

Иначе, да, т.е. по-кофти е когато се напиеш с бира. 

НО, тук ще си позволя малко повечко от мои софизми. 

Покрай руснакъ ... (гадни сте с М.Николов  :) ) освен краткия разказ за неволно полетял ... успоредно с него то:

Съвети към жените: 

1. Ако мъжа ви не пие, то знайте, че ще ви бие. Ако пък се е напил и ви бие, то явно сте закъснели за закуската, обяда или вечерята. Не го търсете за любов, защото тя минава през стомаха и по-късно отива в корема му (живота му). 

2. Ако сте седнали на маса с него и пиете, то пийте на половината от него. Не се съревновавайте, защото скандала ви е вързан в кърпа! Салатка, тъм мън и преминете към основното ястия. По-късно за десерт му предложете секс! ;) 

п.п. А след секса -> сладко! Сексът е трудоемък и е почти колкото да прекопаеш 1 декар дворно място. :) 

Спирам до тук ... и това е един малък раз крач ил раз каз който се появи в моя трезвен мозък, щото и из "политиката" има слово-вредни, които отвличат мислите ми. :) 

Самият човек дори не осъзнава колко процесора има в тялото си. ;) 

Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

А добър ден! Някой да се стягат а! Ох на дяда меки круши! :giggle1:

Цитат

Връщат казармата: Експерт издаде кои мъже са на мушката!

Това са младежи, които нито работят, нито учат. 

:giggle1: Разправят че и ИТ та ще събират! :giggle1:

преди 1 час, чичо Сашо написа:

Връщат казармата: Експерт издаде кои мъже са на мушката!

Това са младежи, които нито работят, нито учат. 

Ужас ,форумите ще останат без спамери :speak:

преди 1 час, чичо Сашо написа:

А добър ден! Някой да се стягат а! Ох на дяда меки круши! :giggle1:

:giggle1: Разправят че и ИТ та ще събират! :giggle1:

https://www.kaldata.com/it-новини/бивш-служител-на-openai-твърди-че-изкуствен-487685.html?amp=1

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Ужас ,форумите ще останат без спамери :speak:

Ех, Иване, Иване...☹️ Киров.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Не бих се учудил! Някой фантастични разкази станаха реалност! Сега е наред да стане реалност и "Терминатор" поради глупостта на човешкия род! Тъкмо ще разберем от какво са изчезнали някой стари и велики цивилизации. Явно тъпоумието на човечеството се повтаря непрекъснато. Нещо като изборите в България.Все си е тая! Или както се казва: "Пременил се Илия, огледал се, пак тия" та така. Ако разбира се до няколко месеца или близки години не се унищожим в трета световна война. От незадоволени страсти, амбиции и непрекъсната жажда за господство. Това явно е включено в гена на това човечество. И пак от начало. Имаше една хипотеза че сме експеримент на някакви извънземни! Само че са изоставили този експеримент! Явно с това което са опитали да направят не са сполучили. Склонен съм да го вярвам вече.

8 евро е килото на черешите, при вас гледам, че е по-скъпо 😁 Остават малко и розовите пантери ще дойдат.

Pink Panther GIF by Henry Mancini

2022-06-15_083120.png

"Там се научих да не мрънкам за щяло и нещяло. Да се храня редовно и с каквото има в чинията. Да пера на ръка. Да шия. Да спя седнал, дори и прав. 

Да тичам през лятото с противогаз, без да се удавя, като за целта от време на време отлепвам гумата откъм брадичката, за да изтече потта навън. Да разчитам повече на себе си. Да не оплаквам грешките, а да се старая да ги поправям. 

Там научих по трудния начин колко важни всъщност са семейството, приятелите, домът, родният град – когато не си ги виждал една година, осъзнаваш истинската им емоционална стойност. Вече като стар войник, там установих, че новобранските кюфтета са еднакво вкусни, независимо дали са правени в Ябланица, Видин, Шабла или Петрич.

Там се запознах с интересни хора. Споделихме радости и несгоди. Възмъжахме заедно.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

8 евро е килото на черешите, при вас гледам, че е по-скъпо 😁 ...

...

spacer.png

Не знам къде е "при вас", но понеже е всеизвестно, че си патриотично настроен (меко казано), предполагам, че е "при нас".

Та, днес, на "моето" софийско пазарче бяха по 3, 4 и 5 лева килото. Нелоши. Мен, понеже ме бие парата, с други думи - надвил съм си на масрафа, 'зех едно кило от 5. Един път се живее.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

8 евро е килото на черешите, при вас гледам, че е по-скъпо 😁 

До нас са 6 лв. днес си взех доста добро качество (поне на външен вид), още не съм ги опитал, но определено имаха търговски вид и бяха твърди (както ги обичам - хрущялки).

преди 31 минути, buldak написа:

пак ли череши ве? :no-no:

На пъпа ли ти поникнаха?

преди 41 минути, lebel написа:

spacer.png

Не знам къде е "при вас", но понеже е всеизвестно, че си патриотично настроен (меко казано), предполагам, че е "при нас".

Та, днес, на "моето" софийско пазарче бяха по 3, 4 и 5 лева килото. Нелоши. Мен, понеже ме бие парата, с други думи - надвил съм си на масрафа, 'зех едно кило от 5. Един път се живее.

При вас в България, не търси под вола теле. 

https://btvnovinite.bg/bulgaria/rekordna-cena-chereshi-ot-50-lv-za-kilogram-se-prodavat-u-nas.html

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

https://btvnovinite.bg/bulgaria/rekordna-cena-chereshi-ot-50-lv-za-kilogram-se-prodavat-u-nas.html

Е то ясно, ама виж кога е публикувана статията.

Публикувано в  10:45 ч. 26.04.2024 г.
За април е нормално. Те и дините са така в началото, както и ядливите кестени в началото на сезона и после падат.

преди 3 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Е то ясно, ама виж кога е публикувана статията.

Публикувано в  10:45 ч. 26.04.2024 г.
За април е нормално. Те и дините са така в началото, както и ядливите кестени в началото на сезона и после падат.

Ясно.😀

Тия тук череши, пояснявам къде тук, тук в Берлин, Германия, черешите мисля, че са от Турция. 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Тия тук череши, пояснявам къде тук, тук в Берлин, Германия, черешите мисля, че са от Турция. 

Аз знам, за другите не отговарям. :)

Голем пич е тоя Пъдев. "Принцът на Павел баня", както самият той каза.. Без капка присмех, Принцът на Павел баня ляга на чувството ми за хумор, като балсам.

Чувство за хумор, великолепно умение за самоирония бърза реакция, едновременно и мярка, интуиция, мноо приятно хъшлашко излъчване. Освен че момчето си е очевидно умно...

Още в "Татковци" ме изкефи. 'ем тогава немаше още ни едно дете. Живи и здрави да са сите!! Целото семейство!!

едит:

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Публикувано в 10:45 ч. 26.04.2024 г.

едит2: дублирал съм B-boy, за което се извинявам. 

Но ситуацията наистина кефи

... дето се вика

Заболела наша Маша,
захотела молоко. 
Не попала под корову,
а попала под быка...

преди 24 минути, lebel написа:

Голем пич е тоя Пъдев. "Принцът на Павел баня", както самият той каза.. Без капка присмех, Принцът на Павел баня ляга на чувството ми за хумор, като балсам.

Чувство за хумор, великолепно умение за самоирония бърза реакция, едновременно и мярка, интуиция, мноо приятно хъшлашко излъчване. Освен че момчето си е очевидно умно...

Още в "Татковци" ме изкефи. 'ем тогава немаше още ни едно дете. Живи и здрави да са сите!! Целото семейство!!

едит:

Публикувано в 10:45 ч. 26.04.2024 г.

едит2: дублирал съм B-boy, за което се извинявам. 

Но ситуацията наистина кефи

... дето се вика

Заболела наша Маша,
захотела молоко. 
Не попала под корову,
а попала под быка...

Аз съм пуснал ZDF и гледам какво правят немците.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Загряват, ето

:)

https://www.zdf.de/live-tv

7829ef48.png

Минах през некъф стрийм и видях некво научнопопулярно предаване... Са... не те подценявам, но реших, че точно в този час едва ли гледаш това...

Иначе... от една страна този на prtscr -на ти винаги ме е кефел (за разлика от немците като цяло), от друга - съм за шотландците... а от трета - харесвам ирландско уиски.

Но все пак, ако можех да пия, бих казал наздраве за българските и шотландските гайди.

Шотландец отива в Германия да става студент. Баща му му звъни след две седмици:
- Сине, здравей! Как е в Германия?
- Добре е, тате. На общежитие съм с двама психари германци.
- Е, как психари? Какво правят?
- Ами... стават посред нощ. Единият си бие главата в стената, другият стои на прозореца и казва, че ще скача.
- И ти, сине, как реагираш на тая ситуация?
- А, дреме ми на мене. Аз си свиря на гайдата…

преди 5 минути, lebel написа:

Минах през некъф стрийм и видях некво научнопопулярно предаване... Са... не те подценявам, но реших, че точно в този час едва ли гледаш това...

Иначе... от една страна този на prtscr -на ти винаги ме е кефел (за разлика от немците като цяло), от друга - съм за шотландците... а от трета - харесвам ирландско уиски.

Но все пак, ако можех да пия, бих казал наздраве за българските и шотландските гайди.

Шотландец отива в Германия да става студент. Баща му му звъни след две седмици:
- Сине, здравей! Как е в Германия?
- Добре е, тате. На общежитие съм с двама психари германци.
- Е, как психари? Какво правят?
- Ами... стават посред нощ. Единият си бие главата в стената, другият стои на прозореца и казва, че ще скача.
- И ти, сине, как реагираш на тая ситуация?
- А, дреме ми на мене. Аз си свиря на гайдата…

Аз гледам на голям екран. Гугъл ТВ.

th?id=OIP.3cphJ1maMzmSt3bzsILtUwHaEK%26p

https://tv.google/

Ми, ще видим... :) Нека най-добрият победи.

Мда, нема да ги бъде тия извратеняци (щото не са с поли), ма пак съм за тях... Уилям (почти бех написал Едгар) Уолъс, Смело сърце, ала-бала.

А немците к'ва брадва (Андрих) имат. Тоя му спестиха поне два жълти, преди да му покажат.

И, краткият обзор ще завърша с коментатора - Крос обичал да играе изтеглен леко вляво от централната линия...знам какво се опита да каже, но така му се  получи по-добре.

3:0 за Германия! :)

Остават още 45 минути!

преди 17 минути, lebel написа:

Мда, нема да ги бъде тия извратеняци (щото не са с поли), ма пак съм за тях... Уилям (почти бех написал Едгар) Уолъс, Смело сърце, ала-бала.

А немците к'ва брадва (Андрих) имат. Тоя му спестиха поне два жълти, преди да му покажат.

И, краткият обзор ще завърша с коментатора - Крос обичал да играе изтеглен леко вляво от централната линия...знам какво се опита да каже, но така му се  получи по-добре.

Тъпият французин съдия е корумпиран. Червен картон, фал, дузпа. Тоя съдия е ненормален.

преди 12 минути, Звяра! написа:

3:0 за Германия! :)

Остават още 45 минути!

Още 3 гола сигурно и шотландците ще лапат вурста.

Нямам думи. Отишли на европейско.

dsc_4948_16i9.jpg?impolicy=article&imwid

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.