Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро утро,

@Мечо Хубавеца тоз гълъб женски или мъжки е ? Ако е женски гълъб си прави гнездо за да мъти ,ако е мъжки прави гнездо за да си води женски гълъбици в него.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

@Мечо Хубавеца тоз гълъб женски или мъжки е ? Ако е женски гълъб си прави гнездо за да мъти ,ако е мъжки прави гнездо за да си води женски гълъбици в него.

Ами щом е снесъл яйца, какъв да е? По едно време се навърташе и още един. 

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ами щом е снесъл яйца, какъв да е? По едно време се навърташе и още един. 

Не знам какъв може да е ,ако е еврогълъб може да бъде какъвто реши ,също може този другия да ги е снесъл яйцата  :rolleyes:

Ето какво пише , как да разбереш какъв пол е гълъба.

Цитат

Както при много други живи същества, мъжкият гълъб е малко по-голям и по-грубо от женския. Освен това гълъбите са по-деликатни на вид, по-грациозни. Мнозина на практика прибягват до различни методи за определяне на пола, например издърпване на клюна или повдигане на лапите. Ще кажем, че най-безпогрешният начин е да се следи поведението на птиците.

• Автор
преди 19 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

М аз бих пробвал да открия гълъбова поща

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Карибска_криза

Карибска криза версия 2?

https://webcafe.bg/international/ruski-voenni-korabi-akostiraha-v-kuba.html

4 руски военни кораба акостираха в кубинската столица Хавана за посещение на пристанището, предадоха агенциите.

Фрегатата "Адмирал Горшков" беше посрещната с 21 топовни салюта. Край брега е забелязана и ядрена подводница. 

Хавана се намира само на около 170 км от остров Кий Уест, близо до американския щат Флорида.

Честито на любимия ми рожденик. 

Днес лобимият ни пожарникар който огаси пожара на бунта подпомогнат от ЕС навършва 65. Остават му още 2 години и официално да се пенсионира. 

Един е Бойко Борисов и е велик! 

Малцина на неговата възраст все още работят и не са се пропили. 

Младите да се учат от него и да внимават практикуваща най - древната професия да не им скои щапка и ги пратят под чехал на блондинка от СС. 

П. П. Да се подготвим за НС 2. 

Уви на него и на 87 не му се полага пенсия. 

преди 2 минути, dioib написа:

Честито на любимия ми рожденик. 

Днес лобимият ни пожарникар който огаси пожара на бунта подпомогнат от ЕС навършва 65. Остават му още 2 години и официално да се пенсионира. 

Един е Бойко Борисов и е велик! 

Малцина на неговата възраст все още работят и не са се поопили. 

Младите да се учат от него и да внимават практикуваща най - древната професия да не им скои щапка и го пратят под чехал на блондинка от СС. 

Пиенето на алкохол води до това. Хора, не бъдете като @dioib

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Пиенето на алкохол води до това. Хора, не бъдете като @dioib

Не пиенето, а злоупотребата с алкохол. 

Това обаче е по-не-опасно от злоупотребата с вашите пари. 

Изберете сами кой ще чувате и в какъв ще се превърнете след 65 години. 

Мястото на Цар е заето! Принцесата е в немилост заради вино. Но, си е от аристокрацията. 

На вас ви се полага мижава пенсия. 

Варианта е да станете като Бареков и с хонорара от ЕП се пенсионирате по-рано. 

Или да станете суга на народа, но там не ви е гарантирана европейска пенсия по заслуги. 

преди 15 минути, dioib написа:

Мястото на Цар е заето! Принцесата е в немилост заради вино. Но, си е от аристокрацията. 

Варианта е да станете като Бареков и с хонорара от ЕП се пенсионира те по-рано. 

Или да станете суга на народа, но там не ви е гарантирана европейска пенсия по заслуги. 

Положението е трагично. Нищо не ти се разбира. Ако мръднеш устата си от задните части за 1 секунда настрана, на твоят васал Борисов, може и да се чуе нещо. И е, възможно, да се разбере нещо. 

преди 15 минути, dioib написа:

Варианта е да станете като Бареков и с хонорара от ЕП се пенсионира те по-рано. 

Алкохолът е ключ към всяко зло. Доказателство - ти. 

преди 27 минути, dioib написа:

Има поне 10г. първа категория. Вероятно вече взима пенсия.

преди 39 минути, Joss Bomon написа:

Има поне 10г. първа категория. Вероятно вече взима пенсия.

И със тази система "работил", а не само с ОС и BIOS. 😀 

преди 16 минути, dioib написа:

И със тази система "работил", а не само с ОС и BIOS. 😀 

Boyko-Borisov-house-1280x720.jpg

Имението на Борисов в САЩ

c2984c824ca1460ba1c3ba2a3bed12ba.jpg

Джипката на Борисов с безплатно гориво и охрана.

Слугите на Борисов ака @dioib

Господ да пази България! ☹️

А добър ви ден.:bye1:

Аз преди малко се прибрах. Видях се днес със един познат и жена му извикаха ме да се видим, на кафе ама им казах че неискам, кафе и по добре на обяд и няма как навиха се.

Отидох щото и без това от доста време този ми познат ме поти и все отлагам да се видим и днес ми вика ще ти оставя един лаптоп който го е разкарвал в няколко сервиза и нищо не били направили и 2 настолни контифутъра да ги оправя щото и те проблемни та и информация да му възстановя. И както си плюсках днес абе седя си аз на масата и кво се обърнах на страни гледам а една саксия ама растението в нея така и неразбрах какво е и гледам до другата маса в страни една котка не много голяма си играе. И кво се зазяпах гледам а една сервитьорка минава и полива саксиите и кво ми стана викам абе я да капна малко на тва тревопасно да си пийне да не вземе да пукне от суша.

Капнах му малко бира и му казах наздраве, моя познат и жена му ме зяпат като гръмнати и се тупкат по главите.

И по едно време слушам ама господине недейте моляви се и аз се чудя кой кряка ама и необърнах внимание де и котката която зърнах че си играе а мама и стара кацна при мен и ми се върти в краката. На земята мернах една чинийка от тези еднократните и взех че и капнах малко бира и викам мац мац и ааааа гледам котката пропи бира и май и хареса та и втори път и сипах и слушам само как някой от другата маса вика боже боже пази.:yanim:

• Автор

Ааа Владо рулзззззззззз

Здр как да си отключа телефона в момента е мтелска Нокия искам да му поставя карта на др. оператор 

преди 11 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Нали? И аз го чакам, ама днес ми е едно такова петъчно. Вчера едни вкусотии си бях взел и гледах Blast турнира по CS, утре пък чакам европейското да видим домакините как ще почнат. Пък днес ще го избутаме някак...между работа и четене на интересни новини оттук-оттам. :)

Здр B-boy радвам се че виждам ника ти защото знам че си супер активен потребител и разбираш темите във форума. Би ли ме насочил към тема за отключване на мтелка Нокия ако можеш.

В момента телефона ми е мтелска Нокия и други сим карти не може да се поставят, как се отключва.

преди 10 минути, Windows Xp написа:

Здр как да си отключа телефона в момента е мтелска Нокия искам да му поставя карта на др. оператор 

Така не става ли?

https://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=93092

Добро утро! :newspaper:

Готови ли сте отново да се дрънкаме или предпочитате градушка да дрънчи по джамовете на колите ви или по главите на партийните ви лидери? :) 

Все ми е тая, защото в момента съм под водата. :) 

И запомнете: Алкохола не го пия с лед! На кой по дяволите му е горещо и е поръчал градушка? :) 

Което ми напомни: Поръчвайте си керемиди или фотоволтаични панели с протектор против градушка и не ползвайте сателитна телевизия. :) 

• Автор

Добро утро!

преди 28 минути, dioib написа:

не ползвайте сателитна телевизия. :) 

Ааа белгийските миди да му мислят аз отдавна съм на ИТВ :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.