Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

То си е безаналогово. Но като чуя, че нещо му се полага на някого и излизам от кожа.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Без аналогово чудо!😀

преди 13 минути, teo-glavata написа:

акво е това тачанка?

Момчета, видях, че от механика не разбирате. :) 

В този свят има закон => F= m по а!!! :) Друг е въпроса, ако нямате маса. :) 

Но:

:) 

• Автор
преди 3 часа, dioib написа:

Ти и знаеш по-добре болестите ... не възразявам!!! :) 

Ба знам... Тва да не е адашката на Бушона или някое дистро че да я знам :)

преди 1 минута, petie1 написа:

Ба знам... Тва да не е адашката на Бушона или някое дистро че да я знам :)

Е, се поне имаш повече наблюдения от мен!!! :) 

= За мен е нещастно същество нуждаещо се ... от любов. ;) 

преди 10 минути, dioib написа:

В този свят има закон => F= m по а!!! :) Друг е въпроса, ако нямате маса. :) 

Като липсва m /маса/, ще компенсираме с ускорението (а) - демек, ще пием по 2 шишета/час, вместо по едно :clap:

котето 😄

-----

утре в най-голямата жега ще пътувам, честито на печелившите :no-no:

преди 3 минути, buldak написа:

котето 😄

-----

Така го казваш сякаш ще ходиш пеш. Бос по асфалта.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Така го казваш сякаш ще ходиш пеш. Бос по асфалта.

има и предостатъчно вървене, а аз се потя кат прасето гошо :no-no:

на мустака ти не му ли е горещо?

преди 4 минути, buldak написа:

котето 😄

-----

Аз стегнах караваната....ччакам на 14-ти да свършат ученията на НАТО и се изнасям. Жегата ще я борим със студена бира и скара

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Аз стегнах караваната....ччакам на 14-ти да свършат ученията на НАТО и се изнасям. Жегата ще я борим със студена бира и скара

Скарата е тежка храна по добре цаца , сафрид и картофки и тук там някое кебапче или шишче .

За къде ще си да не би Крапец ?

преди 13 минути, buldak написа:

котето 😄

-----

И аз си патих от Добрич до София миналата година само , че беше на 21 и тръгнахме към 11 в жегата до Варна добре след Варна стана зле климатик в колата ама тез завой и Магистрали не ми влияят .Стискам палци да няма пак от фирмата пътуване лятото .

преди 10 минути, buldak написа:

има и предостатъчно вървене, а аз се потя кат прасето гошо :no-no:

на мустака ти не му ли е горещо?

Тук вали дъжд. Няма лято. Някъде към 14 градуса е.

преди 27 минути, parmobil написа:

Като чуя "полага ми/ни се" искам да хвана тачанка. А иначе съм пацифист.

Са, ко ш'си мерим пацифизмите (въвеждам мн.ч.), не е тайна, че предпочитам РПГ или ЗКУ-4 (4х600х14,5мм/мин) Примерно по Коледа. За пиратстващите. И през годината - за перфорастите. Тия дето "им се полага"... няма да ми стигнат и 9 живота за тях. И като бройка, и като продължителност.

Но те разбирам. И ще те поздравя с една група, за която съм писал няколко пъти, която много харесвам и... която вече я няма... Светла им памет. През последните 10-ина години, пичовете се преселиха, един по един (Гогин Валерий Николаевич - 2016, Полинек Валерий Яковлевич - 2020, Дёмин Сергей Александрович - 2021),  в по-добрия, както казват, свят. Светла им памет. Група "Контра" от Махноград.  Махноград = г. Мариупол. 
Мен ме кефеха. Отдавна (от началото на века). Особено левентът (казано с усмивка, а не с подигравка) в средата. Сергей Демин.

ето още едно тяхно (за мен си вървят заедно)

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Тук вали дъжд. Няма лято. Някъде към 14 градуса е.

благословен мустак значи

и тук казаха, че цяла седмица ще е градушки ела да видиш какви градушки са

преди 7 часа, teo-glavata написа:

Като липсва m /маса/, ще компенсираме с ускорението (а) - демек, ще пием по 2 шишета/час, вместо по едно :clap:

Се .... не е важно количеството, а концентрацията. ;) Компресираме 2л в 50мл. :) После не на час, а на 1/2. :) после на 1/4 час И поддържаш сърцето си в обороти. 

НО, за тази цел трябва да си със силно сърце. Уви, така може да издържиш около 42 години, т.е. След 52  спираш с ускорението. ;) Веч се движиш с доволно скорост и .... те .... тогава вече F = m по v на втора степен. НО, тук вече е въпрос на аеродинамика. :) Защото E = m по c на втора степен В смисъл минаваш през сърцето му, а не търсиш директен сблъсък. = Изнервяш го и рано или късно ще получи инфаркт. Отделно, че рамата ти (скелета ти) трябва да е усилен/а.

НО, ай ... стига толкова тайни. :) = Кой разбрал, разбрал!!!

Те затова туа къ видят, че по тяхно му съм "прегрял" -> Абе пиянде ... спри се ве ... :)

Свобода ли смърт достойна!!!

Аз казах!!!

п.п. Ето отново малко глупости за Емо, :)  Спокойно може да идва с лопатата и да я запраща към мен, но да ми цели в сърцето, че туку виж ще рикошира и ... ще ритне камбаната или кофата. :) В лек вариант ще се себе-повреди. = Ще стане инвалид до края на живота си. :) И може би тогава ще разбере истината, че не всичко е пари от заплата. :) 

...

Добро утро! 

Сутринната проверка започва сега! :) 

Добро утро,

Сър Джеймс и сър Джон на чаша уиски пред камината:

- Изборите са хубаво нещо, Джон.- Мисля, че с*ксът е по-хубаво нещо, Джеймс.

- Да, но изборите са по-често!

Задача. 

Седат кмета, даскала и попа на една стара маса в една квартална кръчма. До всеки от тях има литър, канче и бурканче пълни с руйно вино и бистрят морала, възпитанието и образованието на своите граждани, избиратели и ученици. 

Въпрос: Кой ще се напие първи и кой последен? 

За нетърпеливуте: Пръв ще се напие този който е на бара, а последен който е зад бара. 

В тоя случай кой ще затвори кръчмата и кой ще в отвори на сутринта.?

Пак за нетъпеливите. 

Ще я затвори кръчмарката, а ще я отвори този който я е уважил в леглото. 

Луната се отдалечава от земята с по няколко сантиметра на година ,след 200 милиона години ще имаме 25 часов ден ,което означава че ще работим по дълго ,ще печелим повече и най после ще станем богати ,а може дори стигнем амариканците (ама не е много сигурно това) :party4:

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Луната се отдалечава от земята с по няколко сантиметра на година ,след 200 милиона години ще имаме 25 часов ден ,което означава че ще работим по дълго ,ще печелим повече и най после ще станем богати ,а може дори стигнем амариканците (ама не е много сигурно това) :party4:

Добре, че Земата не се отдалечава от Слънцето :ski4:

преди 1 час, AAUUXX написа:

Не знаех, че отдалечаването на Луната е повод за увеличаване за продължителността на деня на Земята. Това ще е някаква нова наука. Либерална нова наука. Доколкото знам, Земята се върти около собствената си ос. Орбиталното движение се влияя от Слънцето, не от Луната.

Корнелия Нинова подаде оставка като лидер на БСП. 

„Оценявам нашите резултати като катастрофални. Поради което поемам политическата отговорност и подавам оставка”, каза тя на брифинг в централата на партия.

https://www.vesti.bg/bulgaria/korneliia-ninova-podade-ostavka-6200962

преди 7 минути, Звяра! написа:

Корнелия Нинова подаде оставка като лидер на БСП. 

„Оценявам нашите резултати като катастрофални. Поради което поемам политическата отговорност и подавам оставка”, каза тя на брифинг в централата на партия.

https://www.vesti.bg/bulgaria/korneliia-ninova-podade-ostavka-6200962

Ми, така е. Когато дрънкаш простотии и изоставиш своите избиратели.

6 пъти гласувам за ИТН, дано да не е последен. 👍

Реалният победител е  ИТН. 👍

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.