Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Цитат

Полицията в Германия препоръча пушенето на трева по време на Евро 2024

• 14 юни 2024 | 10:01

Полицията в Германия препоръчва на феновете на Евро 2024 да пушат трева, защото така по-малко ще пият алкохол. Основно това е насочено към английските ултраси, които са сред най-буйните. Пред “Сън” говорител на полицията в Гелзенкирхен е призовал желаещите спокойно да употребяват марихуана, напомняйки, че от скоро това е разрешено в страната.

...

От 1 април в Германия е разрешено отглеждането на до три растения марихуана и притежанието на до 25 грама канабис.

Обетована земя. Ама нема късмет с населението. И аборигените, и приходящите мрънкала.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 13 минути, lebel написа:

Обетована земя. Ама нема късмет с населението. И аборигените, и приходящите мрънкала.

Пффф, те отдавна са на кока. Каква ти трева? Тревата е докато чакат да си вземат кока.

Ефектът е постигнат.

Вдигнаха малко забравеното самочувствието на на.цистите. Сега една реч на Урсула и ще са в екстаз.

European Union Ukraine GIF by GIPHY News

dsc_3587.jpg?impolicy=channel&imwidth=99

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Пффф, те отдавна са на кока. Каква ти трева? Тревата е докато чакат да си вземат кока.

...

Не знам. По мое време беха на Первитин.

------

Ако "абориген" по някаква странна причина звучи невуважително, същото да се чете - туземец.

преди 2 часа, lebel написа:

Не знам. По мое време беха на Первитин.

------

Ако "абориген" по някаква странна причина звучи невуважително, същото да се чете - туземец.

Е, да то само хора, които са на амфетки, екстази, или още известен Crystal Meth, могат да се помислят за Übermensch. https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Свръхчовек

Хитлер постоянно е бил на амфетки и то му е личало.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Е, да то само хора, които са на амфетки, екстази, или още известен Crystal Meth, могат да се помислят за Übermensch. https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Свръхчовек

Хитлер постоянно е бил на амфетки и то му е личало.

Идеята за "свръхчовека" датира още от древността и няма нищо общо с германците....

Причините за появата й нямат нищо общо с каквито и да е било наркотични вещества....

Просто през вековете концепцията за туй , кво представлява "свръхчовека" се е развивала в различна посока....

Хитлер просто е претворил в идеология една от многото концепции по този въпрос....

Днес има други, които претворяват в идеология други концепции по същия въпрос....

Нищо ново под слънцето....

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Аз бях за Шотландия.

Играха много добре момчетата. Но явно немците са платили, да вдигнат малко самочувствието на своите наци.сти след като през годините играха като българите. Само загуби.

Интересно, според мен шотландците изобщо не знаеха къде се намират, което не е и изненада де, все пак са британци, а британец и футбол е като негър и скиор.

Излязъл един селянин на двора, гледа петелът заработва върху една кокошка. Повърнал се, 'зел шепа зърно, излязъл пак и фърлил зърното на сексодро́мa.
Петелът мигом скочил от кокошката и бодро закълвал. Селянинът се почесал по кухарката, па измърморил:
- Да не дава Господ така да огладнееш...

Що се сетих за тоя виц ли? Ми... минах през "политика"-та, мернах в неква тема, че некви щели да работят само за благото на народа... почесах се по кухарката и се чух да измърморвам... "да не дава Господ така да оглупееш"...

---------------

Принципно и аз съм за хърватите, но все пак не съм разгледал още всички участници... може па да има некой по-симпатичен. Са ше видя и ше едитна.

едит: на първо четене, резерви - Нидерландия и сърбите. Ко ме ядосат, може и да ги сменя.

И не съм аз, ако не кажа: Наздраве! :beer:

преди 19 минути, lebel написа:

Що се сетих за тоя виц ли? Ми... минах през "политика"-та, мернах в неква тема, че некви щели да работят само за благото на народа... почесах се по кухарката и се чух да измърморвам... "да не дава Господ така да оглупееш"..

То всички туй заявяват - "Ще работим за благото на народа"....

Дори коги онождат същия тоз народ па думат - "Туй го правим единствено и само, за да те защитим народе наш, че да не те оноди некой друг"....

Но... не е луд тоз който изяжда цел зелник...

Вече е въпрос на симпатиите на различните части от тоя народ, дали ще вярват, че едни го оправят грижейки се за него, а други са тез дет искали да го онодят....

преди 16 минути, Киро Иванов написа:

Сърбите са резерви, но не вярвам да успеят. Иначе заредил съм с бира и всичко е точно. Капката катран е, че Диемата не е HD, но ще го преживея...

Как бре, на сайте им пише 4к.

преди 24 минути, <:IdioibI:> написа:

И не съм аз, ако не кажа: Наздраве! :beer:

jt5rffogi1641.jpg

преди 4 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Лично аз предпочитам да го играя на сигурно и да обновявам под ДОС. Същото и за връщане на image и други "sensitive" процеси.

Отклоних коментара си тук, за да не дразня ....

Лично аз от доста време съм "потребите" и предпочитам да ползвам приложение на производителя. Отделно, че съм "скапвал "BIOS" и се е налагало да свалям чипа и да се препрограмира. (Добре, че имам приятел и в службата му имат професионален програматор). Даже го провокирах да си вземе,  с "крокодилчета", за тези където чипа е запоен. :) 

Иначе отдавна не ми се е налагало дори под ДОС да правя такъв ъпдейт. Дори не знам дали има защита, ако ел. тока спре докато се прави такъв. (Май заради това скапах един BIOS .... склероза или начална фаза на деменция ... :)  

И, да си го кажа: На времето нямаше форуми, където да се допитваме. Луди експерименти съм правил. По мое му човек се по научава от собствените си грешки. ;) Сега на младите им е лесно, защото много информация има на английски. Уви за "тънките" процеси след натискане на захранващия бутон или така наречения "power button" не съм виждал за новите системи на български, нито пък каква е инструкцията записана на 00000000... прочие адрес в ОП. Ясно е, че първото е да се зареди записаното в "BIOS" чипа, но ... това по от блед спомен. 

Та, вече съм на такава възраст, че мога да си позволя и глупости да споделям. Компютрите ми са хоби, а образованието ми е от социализма и дори да  не е на ниво, то все пак средното ми образование завърши с УПК = "Оператор и програмист на ЕИМ". Дори съм намирал бъг на един компилатор на

es-1022_s.jpg.1a9a3c1f3928d5bcdc87222aed28219f.jpg

преди 5 минути, emil644466 написа:

Бе много ефтин тоз часовник от рекламата във форума - 18 хилки,ма не е смарт,тъй че няма да си го купя...:P

Още не си сложил адблок :D

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Още не си сложил адблок :D

Ма кой ползва Ад у блока? :) Туй к'во е? Данте ли е спретнал някакъв софтуер? :) 

често се случва докато си цъкам на тела да се чудя къде ми е тела

и никви малини, само да ги споменете :beat:

току-що, buldak написа:

и никви малини, само да ги споменете

Боровинки може ли?

Само гледай да не стигнеш и до дренките....

преди 2 часа, Киро Иванов написа:

Аз, както и на световното, отново съм за хърватите.

Македония и Украйна това са отборите. На 8 финал минимум!!!

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Луцифер сигурно :rolleyes:

Него не съм го виждал скоро. Оправил ли е антената? :) 

Може би антената го е оправила в мало Д. и доволно е някъде другаде и не му е до нужникъ! :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.