Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро утро,

стискаме палци на Шотландия да победят срещу розовите пантери.

https://btvsport.bg/evro2024/shotlandski-fenove-presushiha-birarija-v-mjunhen.html

34008144-bundestrainer-nagelsmann-3dec.j

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 10 часа, Windows Xp написа:

Здр как да си отключа телефона в момента е мтелска Нокия искам да му поставя карта на др. оператор 

Здр B-boy радвам се че виждам ника ти защото знам че си супер активен потребител и разбираш темите във форума. Би ли ме насочил към тема за отключване на мтелка Нокия ако можеш.

В момента телефона ми е мтелска Нокия и други сим карти не може да се поставят, как се отключва.

Обаждаш се на A1 и искаш код за отключване, опитваш с някой от сайтовете за SIM Unlock като въведеш региона и imei или ползваш сервиз и платиш за услугата.

преди 2 часа, dioib написа:

Добро утро! :newspaper:

Готови ли сте отново да се дрънкаме ...

Какъв е резултата до тук?

преди 2 часа, dioib написа:

Все ми е тая, защото в момента съм под водата. :)

Подводния спорт е също спорт ,а спорта здраве ,а здравето е доволна комшиика :hush:

Добро утро,

на 12.06.2024 г. в 7:21, цър-вул написа:

Защото зеленият цвят не е за опасност.

Все пак обществото трябва да е информирано, ;) 

1366x768.jpg?_=1718290360

в коя област да се премести и да няма опасност от посегателства от дадена партия върху неговия живот. :) 

По спомен май картата показваше, че на всякъде ще е студено. Не видях къде ще е топло или нормално за живеене. Имаше региони с виолетов цвят, т.е. там трябва да гадаеш кой е с българско самосъзнание или жрец който с магически ритуали надъхва своя електорат. :) 

преди 19 минути, dioib написа:

Все пак обществото трябва да е информирано, ;) 

1366x768.jpg?_=1718290360

в коя област да се премести и да няма опасност от посегателства от дадена партия върху неговия живот. :) 

Не видях къде ще е топло или нормално за живеене. :) 

В България никъде не е нормално за живеене. Пробвай в Санторини.

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Какво ще прави там  ? В Гърция има много гърци.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Подводния спорт е също спорт ,а спорта здраве ,а здравето е доволна комшиика :hush:

Мен са ма учили, че преди да ръгам, трябва да се гмурна. ;) 

:hush:

преди 33 минути, АСПЕКТ написа:

Малък, извън населените места е добре. ;) 

Всичко се свежда до приказката за трите прасенца. Дома ти трябва да не е подвластен на стихиите. :)

Уви номат или номаде, клати си лилавите стафиди и барем някой да те оправи, че из българско ке ти си развали евентуално почивката в Санторини. :) 

преди 9 минути, dioib написа:

Малък, извън населените места е добре. ;) 

Всичко се свежда до приказката за трите прасенца. Дома ти трябва да не е подвластен на стихиите. :)

Уви номат или номаде, клати си лилавите стафиди и барем някой да те оправи, че из българско ке ти си развали евентуално почивката в Санторини. :) 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

преди 5 минути, lebel написа:

Шотландски фенове пресушиха бирария в Мюнхен

Минаха на водка, а Евро 2024 все още не е започнало

Нещо послъгваш. В Мюнхен няма ли Скоч? Или го "пазят" за финалите? :) 

преди 4 минути, dioib написа:

Нещо послъгваш. В Мюнхен няма ли Скоч? Или го "пазят" за финалите? :) 

https://btvsport.bg/evro2024/shotlandski-fenove-presushiha-birarija-v-mjunhen.html

преди 6 минути, B-boy/StyLe/ написа:

200 000 май фенове се очаква от Шотландия.

😁

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Това ми намирисва на руска пропаганда. :) 

Предпочитам да смятам, че са го подкарали спрямо октавите и постепенно си загряват двигателите преди финалите. :)  

И  най-тъжното е: Днес покрай метео условията съм на без алкохолно. Не зная кога ще ме призоват и .... прочие ... мда ... 

Има ли лошо време съм дежурен!!! Кофти ... мда ... но ,,,, поне има къде да дрънкам ... :)

Официален спонсор на ЕП 2024 е Bitburger.

Ето и цените.

10-062024-gelsenkirchen-germany-schalke-

Ще има и бира от Кьолн, Бавария...

gaffel_koelsch_24x0.33.jpg

Но няма да се предлага АЛТ бира.

☹️☹️☹️

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Алт_бира

Fuchschen-Altbier-Brewery-Dusseldorf-Ger

преди 1 час, AAUUXX написа:

Защо ? Всичко е на 6.

6+

След няколко години с кеф ще се върна да си живея живота в България :) 

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Официален спонсор на ЕП 2024 е Bitburger.

Ето и цените.

10-062024-gelsenkirchen-germany-schalke-

Ще има и бира от Кьолн, Бавария...

gaffel_koelsch_24x0.33.jpg

Но няма да се предлага АЛТ бира.

☹️☹️☹️

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Алт_бира

Fuchschen-Altbier-Brewery-Dusseldorf-Ger

9 лева минералната вода - евтиния :) 

преди 37 минути, Belefor написа:

9 лева минералната вода - евтиния :)

А, нормални са цените. В България бирата е по-евтина от безалкохолното. -> Затова и вместо безалкохолно или вода се ползва бира за пиене. 

Иначе себестойността на 1,5 л. минерална вода е 9ст. Другото са за ВиК дружествата и транспортни разходи. :) => По-добре хмел (без значение дали е благороден или не) вместо минерали!!! :)

преди 8 минути, dioib написа:

А, нормални са цените. В България бирата е по-евтина от безалкохолното. -> Затова и вместо безалкохолно или вода се ползва бира за пиене. 

Иначе себестойността на 1,5 л. минерална вода е 9ст. Другото са за ВиК дружествата и транспортни разходи. :) => По-добре хмел (без значение дали е благороден или не) вместо минерали!!! :)

Така е...има аминокиселини, разни витамини от Б групата и също минерали, прочиства и бъбреците. Само много се доспива от нея и чат-пат боли и глава ако се прекали. При бирите по-трудно се напива човек, но напие ли се е по-лошо отколкото да го направи с твърд концентрат. А да...още се спори дали се дебелее от нея или от мезетата покрай нея. Ама аз си я уважавам. Нищо, че някъде имаше статия, че увеличавала риска от инсулт. Но пък намалява риска от инфаркт, диабет т.н. Аз си я тача, както се пееше "Бира и шкембе" и "Който пие бира, той не умира" (разбира се метафорично). :)

преди 38 минути, B-boy/StyLe/ написа:

При бирите по-трудно се напива човек, но напие ли се е по-лошо отколкото да го направи с твърд концентрат.

Зависи. При много натоварена физическа дейност не действа приспивателно. Друг е проблема, че концентрат + физическа дейност е опасно! ;) 

Иначе, да, т.е. по-кофти е когато се напиеш с бира. 

НО, тук ще си позволя малко повечко от мои софизми. 

Покрай руснакъ ... (гадни сте с М.Николов  :) ) освен краткия разказ за неволно полетял ... успоредно с него то:

Съвети към жените: 

1. Ако мъжа ви не пие, то знайте, че ще ви бие. Ако пък се е напил и ви бие, то явно сте закъснели за закуската, обяда или вечерята. Не го търсете за любов, защото тя минава през стомаха и по-късно отива в корема му (живота му). 

2. Ако сте седнали на маса с него и пиете, то пийте на половината от него. Не се съревновавайте, защото скандала ви е вързан в кърпа! Салатка, тъм мън и преминете към основното ястия. По-късно за десерт му предложете секс! ;) 

п.п. А след секса -> сладко! Сексът е трудоемък и е почти колкото да прекопаеш 1 декар дворно място. :) 

Спирам до тук ... и това е един малък раз крач ил раз каз който се появи в моя трезвен мозък, щото и из "политиката" има слово-вредни, които отвличат мислите ми. :) 

Самият човек дори не осъзнава колко процесора има в тялото си. ;) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.