Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, цър-вул написа:

Не дръж високи лимити - от съображения за безопасност. Пример - крадат ти картата, скачат в магазина и изтръскват 1000лв (телевизорче)

Как изтръскват?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Е, ти с лична карта ли пазаруваш?
Жена ми преди няколко години в полицията й бяха свили картата и след 15-20 минути беше олекнала с 50 кинта. Ей тъй набързо

преди 9 минути, цър-вул написа:

Е, ти с лична карта ли пазаруваш?
Жена ми преди няколко години в полицията й бяха свили картата и след 15-20 минути беше олекнала с 50 кинта. Ей тъй набързо

А, значи касата не била банкова и сумата не е 1000.  Ок. Тогава... може би не си забелязал, че лимитът ми за пазаруване ("плащане при търговец") е 0 (нула), та... пак се връщам на 1-вия въпрос...

Как изтръскват?

едит: иначе, съжалявам за картата на жена ти. 50 кинта са си 50 кинта.

Добър вечер! 🍺

Много гостоприемна тая вечер столицата-прохладна, приятна за тялото и окото. 🥰

Наздраве на закъснелите, като мен! 🍻

Баси аз преди малко се събих щото бях задремал. Станах отидох в кухнята да похапна, а към 17 и нещо някъде като се прибрах, папах и пих не много студена бира и ми нямаше нищо и преди малко като станах аааа нещо гърлото ме боли и отекло. Та единнствената ми оправия е като хапна малко шикер 1-2 чаени лъжички да ми оправи гърлото и както си хапвам слушам нещо взе да вали ама то и малко валя де 20 минути.

И викам айде сега ще поразхлади малко ама ъъъъ стана още по задушно та даже днес ходих до София малко по работа и доста се опекох в проклетата жега и по едно време незнаех къде се намирам та вместо да си хвана влака за Пазарджик взех че се качих на влака за Видин. И. малко преди да тръгне мернах кондуктора и го питах за къде е влака и човека като ми каза че съм го объркал и след 5 минути тръгва влака за Пазарджик айде на бегом та за малко на няколко пъти се подхлъзнах по едни стълби и да се забия в една бутка. И нали прибрах се към обяд и ми звъни един познат да дойде, да ми върне програматора който му дадох, да си свърши работа идва човека върна ми го ама програматора отиде в коша. Незнам какво го е правил ама му е видял сметката CH341А имам го от 10 години и никога ми не е правил проблеми ама то и аз съм си виновен де че все си давам нещата на тоя и оня и никой не пази. Та гледам същия CH341A много евтин станал бре 12.90лв в този сайт https://www.ardboard.com/index.php?route=product/product&product_id=151 А в продавалниците някои ги дават и по 5лв:shock11:

преди 1 час, ^^^ написа:

Добър вечер! 🍺

Много гостоприемна тая вечер столицата-прохладна, приятна за тялото и окото. 🥰

Наздраве на закъснелите, като мен! 🍻

Добра!

Относно прохладата - или се шегуваш, или...  си червеношийка (те били сред най-заклетите фенове на слънцето/жегата... и преди да измрънкаш, да те светна, че другите варианти 'ептен нема да те изкефят).

преди 31 минути, vlado1985 написа:

Баси аз преди малко се събих щото бях задремал. Станах отидох в кухнята да похапна, а към 17 и нещо някъде като се прибрах, папах и пих не много студена бира и ми нямаше нищо и преди малко като станах аааа нещо гърлото ме боли и отекло. Та единнствената ми оправия е като хапна малко шикер 1-2 чаени лъжички да ми оправи гърлото и както си хапвам слушам нещо взе да вали ама то и малко валя де 20 минути.

И викам айде сега ще поразхлади малко ама ъъъъ стана още по задушно та даже днес ходих до София малко по работа и доста се опекох в проклетата жега и по едно време незнаех къде се намирам та вместо да си хвана влака за Пазарджик взех че се качих на влака за Видин. И. малко преди да тръгне мернах кондуктора и го питах за къде е влака и човека като ми каза че съм го объркал и след 5 минути тръгва влака за Пазарджик айде на бегом та за малко на няколко пъти се подхлъзнах по едни стълби и да се забия в една бутка. И нали прибрах се към обяд и ми звъни един познат да дойде, да ми върне програматора който му дадох, да си свърши работа идва човека върна ми го ама програматора отиде в коша. Незнам какво го е правил ама му е видял сметката CH341А имам го от 10 години и никога ми не е правил проблеми ама то и аз съм си виновен де че все си давам нещата на тоя и оня и никой не пази. Та гледам същия CH341A много евтин станал бре 12.90лв в този сайт https://www.ardboard.com/index.php?route=product/product&product_id=151 А в продавалниците някои ги дават и по 5лв:shock11:

spacer.png

преди 1 час, цър-вул написа:

На каса
А лимитът във всеки един момент можеш да го коригираш(когато ти трябва по-голяма сума)

Да, очевидно не си видял нулевия лимит в моя prtscr, което е видно, както от съвета ти в предния пост, така и от допълнението ти в цитирания - тоя с "каса"-та. Да, така правя.

Ще се възползвам и ще добавя, полусериозно, полушеговито...

Всъщност, при мен, освен лимитът, възпираща е и стойността на сумата, която поддържам в картата. А тя е горе-долу, колкото две месечни такси обслужване + 2-3-4 такси теглене (6-10лв). Когато трее да тегля, прехвърлям желаната сума от... друго място... както се казва (приблизително) по едни скръбни поводи (пу-пу-пу) - място светло, място лесно, място спокойно, където няма никакви пинове, изтръскване, попържни и въздишки. Нещо като виртуална карта, ама физическа.

И понеже съм останал с впечатлението, че поне една от банките "ни" съвпада, мисля, че и ти познаваш това място и няма нужда да го споменаваме.

• Автор

Димитлер и сто знамена да забие в стената българка нема да стане

• Автор
Добро утро!
преди 5 часа, petie1 написа:

Димитлер и сто знамена да забие в стената българка нема да стане

помогнала на труд :lol6:

днес от сутринта смешки

Берковското... такова, съвсем прегря и изтрещя. Интересно колко души трее да нарече идиот, в сравнение с нетолерирания потребител, преди чадърът и да я "оттегли" (от кумова срама) малко на хлад и сянка.

ааа, и... дето се вика, великите хора не страдат от мания за величие...

преди 4 часа, Anneliese написа:

Добре, че "Труд" се еманципицираха от запада. То и аз май помогнах за това, преди години им писах защо имат нисък рейтинг и защо никой не ги чете .... След онзи мой пост нещата се промениха...

...

Боже, пази България!

-----------

Добро утро!

Дано Екси не е простинала!

Добро утро,

- Какво е да си минал 55?
- Все едно си вълкът от приказката. Цял ден гониш Червената шапчица, пък накрая сдъвчеш бабата...

Добро утро на всички! Как сте? Как я карате?

на 23.06.2024 г. в 18:53, teo-glavata написа:

Здравейте, не помня кой, но някой от тази тема ме пита за добър хотел по северното Черноморие. Предложих едно място в с. Кранево, но от днес, за неопределен срок, в района е забранено къпането в морето - ще пиша, ако има развите.....

Мисля, че беше @Тетя

Мда,аз бях.След прочетени 198373740 отзива се спрях на Voya.

преди 4 минути, Тетя написа:

Добро утро на всички! Как сте? Как я карате?

ми тряа да ходя за риба и да се къпя

не е лесна моята

• Автор
преди 1 час, buldak написа:

помогнала на труд :lol6:

днес от сутринта смешки

И още продължава да оправя педеругите... :)

преди 22 минути, buldak написа:

не е лесна моята

А ти си добре... Аз се мъча си обуя гащите през главата

Аз пък си махнах картата и ми остана само фолиото.

току-що, AAUUXX написа:

Надявам се че не в онзи смисъл :rolleyes:

Помислих си го хахаахахааха

Ама като знам че всеки месец умира и то съвсем сериозно хахахахаахахах и после възкръсва като морска звезда - асексуална

преди 1 час, buldak написа:

не е лесна моята

К'во говориш, аз се чудя как издържаш... еле па в тия жеги!

преди 15 минути, Emberasing написа:

Аз пък си махнах картата и ми остана само фолиото.

С номера, името и валидността? Снимай картата я преди да я хвърлиш. Или я дай да и сложат nfc, да рахатясаш и ти.

преди 12 часа, lebel написа:

В нашата епоха е възможно.  Разрешено е.

spacer.png

Това, какво общо има с NFC?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/NFC

Това всяка банка го може.

Има всякакви такива лимити. NFC настройките не знам откъде се настройват и изобщо има ли такава опция.

току-що, lebel написа:

К'во говориш, аз се чудя как издържаш... еле па в тия жеги!

С номера, името и валидността? Снимай картата я преди да я хвърлиш. Или я дай да и сложат nfc, да рахатясаш и ти.

Мисля с NFTs да го сменя хахахаха

Майтапя се...

Моята е матова, от модерните.

преди 3 минути, attj написа:

Другарите поздравяват Кокич   Носталгия по соца: когато билетчето от 6 ст. е висша ценност

Четох ,че щели да изпращат папагали на МКС ,дано не намерят и изпратят Коко :speak:

преди 12 часа, lebel написа:

В нашата епоха е възможно.

Местните племена отново са се развихрили. 

102015247_univ_lsr_lg.jpg

Голи, боси и тази среда около тях, 15 век. Липсват юртите.

384x216.jpg?_=1719384977

https://dnes.dir.bg/intsidenti/romi-prebiha-shofyor-na-turisticheski-avtobus-sled-paten-intsident-video

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.