Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 18 часа, andiay написа:

Ма не и тва...

Притеснява ме самия преход /достигането/ до самата пещера. Десния ми глезен е хронично разтеглено сухожилие и много често "поддава", без предупеждение

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 6 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Може да се добива ,но сега мислят над това с каква лебедка да носят кофите с графен от луната до земята и обратно празните кофи  :rolleyes:

Верно бре ама то и проблем с визите ще има километри опсшки пред полсотството на РСМ

преди 5 минути, petie1 написа:

Верно бре ама то и проблем с визите ще има километри опсшки пред полсотството на РСМ

Още ли има такава държава? Албания много бавно окупира Дисниленд на Балканите.

• Автор
преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Още ли има такава държава? Албания много бавно окупира Дисниленд на Балканите.

Да за жалост

Махнах си защитното найлонче на картата за банкомата и сега на картата не пише нито номера нито до кога е валидна дали ще е проблем за банкомата ? или утре да отивам в банката за нова .

преди 38 минути, adersa написа:

Махнах си защитното найлонче на картата за банкомата и сега на картата не пише нито номера нито до кога е валидна дали ще е проблем за банкомата ? или утре да отивам в банката за нова .

Нали чипът не е увреден, какъв ще е проблемът? А и нямаш ли онлайн карта? Google Pay?

https://pay.google.com/about/

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Нали чипът не е увреден, какъв ще е проблемът? А и нямаш ли онлайн карта? Google Pay?

https://pay.google.com/about/

Чипът е добре даже мислих отдавна да го махна тъй като банкомата все я връща днеска пак така направи и леко го пооправих ама си беше готово да се махне и само .И гледам шок няма номер на картата и преди да го хвърля направих снимка на телефона да я имам .

Такава опция нямам все още и все забравям да питам банката 

Интересно. Не твърдя, че съм имал (физически) всички възможни дебитни карти, но на тези, които съм имал досега, номерът, името и валидността са били (и са) релефни... Rosexim, Пощенска, DZI, UniCredit, DSK... и за да ми изчезнат, трее ми изчезнат картите, а не некъф техен слой, какъвто подозирам (като казах подозирам... както и да е) си свалил по некъф начин. Имам карта с нерелефни номер, име и валидност, но тя не е за банкомат (освен ако нещо не съм допрочел), а електронен  ваучер.

Едно е сигурно - обикновено проблеми имат не банкоматите, а потребителите им.

едит: т'ва последното е шега. На чужд гръб.

преди 8 минути, adersa написа:

Чипът е добре даже мислих отдавна да го махна тъй като банкомата все я връща днеска пак така направи и леко го пооправих ама си беше готово да се махне и само .И гледам шок няма номер на картата и преди да го хвърля направих снимка на телефона да я имам .

Такава опция нямам все още и все забравям да питам банката 

Това има предвид.

https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/банкови-карти/мобилни-плащания/google-pay

Некъф фейк инфо...

преди 15 минути, lebel написа:

Интересно. Не твърдя, че съм имал (физически) всички възможни дебитни карти, но на тези, които съм имал досега, номерът, името и валидността са били (и са) релефни... Rosexim, Пощенска, DZI, UniCredit, DSK... и за да ми изчезнат, трее ми изчезнат картите, а не некъф техен слой, какъвто подозирам си свалил по некъф начин. Имам карта с нерелефни номер, име и валидност, но тя не е за банкомат (освен ако нещо не съм допрочел), а електронен  ваучер.

Едно е сигурно - обикновено проблеми имат не банкоматите, а потребителите им.

едит: т'ва последното е шега. На чужд гръб.

Освен чип, не знам как е в България, тук картите предлагат и NFC. Докосваш картата върху терминала, не е нужно да вкарваш картата.

Дори и чипът да увреден, така пак може да се плати.

84315-14610-i_rc.jpg

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Освен чип, не знам как е в България, тук картите предлагат и NFC. Докосваш картата върху терминала, не е нужно да вкарваш картата.

84315-14610-i_rc.jpg

Проблемът е, че така до 50 евро не иска тайния код и всеки с картата, ще си напазарува до 50 евро. Просто докосва и край.  😁

В България е добре. А що касае банковите карти, ползвам продуктите на едни пичове...

spacer.png

Карта - протектор за безконтактни банкови карти SkimProt Card Guard

и SkimProt - защитен стикер, който предпазва от източване на банковата Ви карта

spacer.png

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

84315-14610-i_rc.jpg

Проблемът е, че така до 50 евро не иска тайния код и всеки с картата, ще си напазарува до 50 евро. Просто докосва и край.  😁

Евааааа, верно ли бе?

Колко са напреднали германците.

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

...

Нулирай си лимитите в онлайн или мобил там к'вото имаш и я дай на "всеки" да си напазарува.

преди 2 часа, teo-glavata написа:

Притеснява ме самия преход /достигането/ до самата пещера. Десния ми глезен е хронично разтеглено сухожилие и много често "поддава", без предупеждение

Не си ли ходил в Яйлата?

То си е разодка в парка....

Ако те притеснява да не натовариш глезена, то ползвай щека....

По принцип глезените се натоварват при стръмно спускане....

Ходил съм в Яйлата нема и месец след като фърлих патериците...

Гледам напушените и май пак ше "страдам".

едит: не разбирам днешния футбол... защо оранжевото (каквото и да е то) се влачи а не тича за смяна, при положение че губи. Засега...

Просто трее да приема най-после, че Йохан Кройф и Роби Рензенбринк (мир на праха им), Неескенс, Реп, Тахамата и останалите вече не играят за Холандия и независимо от сантиментите, да престана да се "занимавам" със зюмбюлите.

преди 2 часа, lebel написа:

Нулирай си лимитите в онлайн или мобил там к'вото имаш и я дай на "всеки" да си напазарува.

Мисля, че е невъзможно. Не е разрешено.

преди 2 часа, Emberasing написа:

Евааааа, верно ли бе?

Колко са напреднали германците.

Аха, друга епоха, ако погледнеш България. 

България 15 век, Германия 21 век.

Пълен когнитивен дисонанс.

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

Мисля, че е невъзможно. Не е разрешено.

Аха, друга епоха, ако погледнеш България. 

България 15 век, Германия 21 век.

В нашата епоха е възможно.  Разрешено е.

spacer.png

преди 7 минути, lebel написа:

spacer.png

Да не си и ти в Германия?

В България това е невъзможно.

преди 1 час, lebel написа:

spacer.png

Не дръж високи лимити - от съображения за безопасност. Пример - крадат ти картата, скачат в магазина и изтръскват 1000лв (телевизорче)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.