Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, АСПЕКТ написа:

Местните племена отново са се развихрили. 

384x216.jpg?_=1719384977

https://dnes.dir.bg/intsidenti/romi-prebiha-shofyor-na-turisticheski-avtobus-sled-paten-intsident-video

Нема такава държава.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Въпроса е и да ти източат 1000 да не ти пука. "Бълха те ухапала". Остават ти още 100 000 000.

преди 25 минути, AAUUXX написа:

Нема такава държава.

Не можеш да кажеш на ром - цигнин...

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Нема такава държава.

Ето даже ми порозовя. Хахаха..., какво ти казах.

Ех, хората какви съседи имат.

armiya-bg.jpgСнимка от 1970 година - гатанката е кой тук е Кокич като млад войник ?  

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ето даже ми порозовя. Хахаха..., какво ти казах.

Етноса не е от значение ,ако държавата е на мястото си и прави всичко за да се спазва закона от всички ,как в други по големи държави успяват ,а пък у нас това не се получава?

преди 3 минути, attj написа:

armiya-bg.jpgСнимка от 1970 година - гатанката е кой тук е Кокич като млад войник ?  

Е как кой е ,тоз с мустаците :D

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Етноса не е от значение ,ако държавата е на мястото си и прави всичко за да се спазва закона от всички ,как в други по големи държави успяват ,а пък у нас това не се получава?

Е как кой е ,тоз с мустаците :D

Тия не са етнос, тия са племена. Изгонени са от Индия и от Египет и се настаняват в Османската Империя.

Нямат азбука, език, култура, религия, територия, че да са етнос. Това са някакви племена. Нещо като племе.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Тия не са етнос, тия са племена. Изгонени са от Индия и от Египет и се настаняват в Османската Империя. Нямат азбука, език, култура, че да са етнос.

Според легендите Александър Македонски ги бил довел по нашите земи.      Ама и Кокич ли е от тях!?      Затова значи му е труден българския език.

преди 26 минути, attj написа:

На мен тези младежи ми приличат на 30 /40 годишни, а не на 18 годишни.  

Младите войници са в задните редици.  Като всички зайци.

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Местните племена отново са се развихрили. 

102015247_univ_lsr_lg.jpg

Голи, боси и тази среда около тях, 15 век. Липсват юртите.

384x216.jpg?_=1719384977

https://dnes.dir.bg/intsidenti/romi-prebiha-shofyor-na-turisticheski-avtobus-sled-paten-intsident-video

Жесток си. Измъкна се от терора в 15-ти и дебаркира в 21-ви век, падайки си, дето се вика на оная работа... странна работа "паднал си е на онаа ра'ота" е идиом, който трее да и означава "чувства се превъзходно"... а буквално... да си паднеш на онаа работа според мен не е толкова гот... лично мнение... но хора разни, удоволствия разни... а и аз съм толерантен...

Но да се върна в темата за жестокостта ти.. Стигнал си в 21 век благополучно, ок, Берлин, ок... радваме се, но... жестоко е да ни потискаш непрекъснато с благополучието си... Те малка част от бремето, с което ни товариш...

Моите комшии арабелите 1 към 1 в Берлин. Няма разлика. 

Да търпиш 20 арабели пръча

Но тия немци или арабели едвам ги издържам. Не знам, кои са ми по-гадни.

Ми, напълниха с тия арабели. Те са тотална друга култура. Манталитет. Далеч от Европа. Друга религия, друг характер.
Противоположност на студените немци. Докато немците ти вадят с памук душата, тия след малко по-висок тон и вадят нож. И лежиш на студения асфалт в топла кръв.

Нямаш си идея. Не можеш да излезеш на улицата. Мятат ти ракети, пиратки, бомбички. Върху теб.
Агресивни арабели. Все едно са дрогирани. Полицията не може да излезе на глава с тях, камо ли аз. Обикновения човек.

Берлин е градът на арабелите.
...

Направили са римейк на 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Носферату_-_симфония_на_ужаса

преди 5 минути, lebel написа:

Жесток си. Измъкна се от терора в 15-ти и дебаркира в 21-ви век, падайки си, дето се вика на оная работа... странна работа "паднал си е на онаа ра'ота" е идиом, който трее да и означава "чувства се превъзходно"... а буквално... да си паднеш на онаа работа според мен не е толкова гот... лично мнение... но хора разни, удоволствия разни... а и аз съм толерантен...

Но да се върна в темата за жестокостта ти.. Стигнал си в 21 век благополучно, ок, Берлин, ок... радваме се, но... жестоко е да ни потискаш непрекъснато с благополучието си... Те малка част от бремето, с което ни товариш...

Моите комшии арабелите 1 към 1 в Берлин. Няма разлика. 

Да търпиш 20 арабели пръча

Но тия немци или арабели едвам ги издържам. Не знам, кои са ми по-гадни.

Ми, напълниха с тия арабели. Те са тотална друга култура. Манталитет. Далеч от Европа. Друга религия, друг характер.
Противоположност на студените немци. Докато немците ти вадят с памук душата, тия след малко по-висок тон и вадят нож. И лежиш на студения асфалт в топла кръв.

Нямаш си идея. Не можеш да излезеш на улицата. Мятат ти ракети, пиратки, бомбички. Върху теб.
Агресивни арабели. Все едно са дрогирани. Полицията не може да излезе на глава с тях, камо ли аз. Обикновения човек.

Берлин е градът на арабелите.
...

Арабелите, както са дошли, така и лесно могат да ги пратят в Руанда, както сега го правят във Великобритания.

https://www.dw.com/bg/ще-депортира-ли-великобритания-нелегалните-си-имигранти-в-руанда/a-62140862

А ромейте в България, къде ще ги пратите?

А и немците настояват, устояват арабелите да спазват на немците порядки и езика.

Също така арабелите преди поне, са дали доста неща на западната цивилизация. Сега - не.  Ромейте какво са дали на света? Алгоритмите? Цифрите?

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

...

Арабелите, както са дошли, така и лесно могат да ги пратят в Руанда, както сега го правят във Великобритания. А ромейте в България, къде ще ги пратите?

...

Как къде? В Германия.

Помня франсетата какъв вой надаваха за правата на римляните. А като им се напълниха подмостовите пространства с кохорти и квадриги, нададоха вой да ги връщат... барабар с правата им.

И как какво са дали?... ми дали са Софка!... малко ли е

едит: не е толко лесно да изчегърташ балет арабеск. Руанда, муанда... между другото, ако някой не е гледал "Риба, наречена Уанда", препоръчвам му го!

преди 3 часа, lebel написа:

К'во говориш, аз се чудя как издържаш... еле па в тия жеги!

с много псувни

--

страхотен дюнер

вече знам кога да ходя

преди 4 минути, buldak написа:

с много псувни

--

страхотен дюнер

вече знам кога да ходя

Браво.

Между другото, за риба може да ходиш и тук. Подхождайки с нужното внимание, естествено...

spacer.png

преди 33 минути, attj написа:

Другарчетата на Кокич от соца    timur.jpg

Снимката е чернобяла и не се вижда Коко ,но с помоща на новите технологии успях да пресъздам снимка от времето когато е бил чавдарче.

Screenshot_2024-06-26-15-45-12-461.jpeg

• Автор
преди 6 часа, AAUUXX написа:

Надявам се че не в онзи смисъл :rolleyes:

С пушката ги оправя....

Те педеругите си постигнаха целта дигат шум и всеки говори за тях а реалните проблеми кучета ги яли

преди 6 часа, Emberasing написа:

Аз пък си махнах картата и ми остана само фолиото.

Те тва е да си факир

преди 10 минути, petie1 написа:

...

Те педеругите си постигнаха целта дигат шум и всеки говори за тях...

...

Берковското недоразумение - също. Тъпо и упорито продължава да се пришива с едър бод към различни социални групи, общности, роли и прочее... след "ние няма да позволим", "ние не искаме", "ние не сме съгласни", следва и "децата ни".  А единствената общност, която и пасва перфектно (менталитетно, шукаритетно... и секак)  е тази на феновете и. Което си е радост и за двете. Дето се вика - на един акъл са, търкулнало се гърнето... и т.н... Да не се бърка с ИТН.

Германия, Швейцария, Испания, Италия, Англия, Дания, Австрия, Франция, Румъния, Белгия, Португалия, Турция ще ходят на финалите, както гледам.

Англия и Франция нямам идея с тази игра, как стигнаха напред. Германия също.  Уж, скъпи футболисти, но много зле. Също като хърватите. Да не говорим и за Полша. Много зле.

Изненадата за мен е Словения, Швейцария, Албания и Австрия, както и Румъния.

Румъния дано победи Словакия.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Германия, Швейцария, Испания, Италия, Англия, Дания, Австрия, Франция, Румъния, Белгия, Португалия, Турция ще ходят на финалите, както гледам.

Англия и Франция нямам идея с тази игра, как стигнаха напред. Германия също.  Уж, скъпи футболисти, но много зле. Също като хърватите.

Изненадата за мен е Словения, Швейцария, Албания и Австрия, както и Румъния.

Единственото, което мога да кажа за тоя букет е, че не всички са ми еднакво противни. Нещо повече - некои са ми даже безразлични.

И моята класация по противност е:

1. Германия (не е заради теб, просто старата любов ръжда не хваща)

2. Франция

3. Италия

4.Португалия

и так далее

преди 40 минути, AAUUXX написа:

Докато гледах видеото имах усещането ,че Косьо ше изкочи зад ъгъла :speak:

Може специално за него да падне някой от чувалите върху тимбарицата му. 😛

преди 1 час, lebel написа:

Единственото, което мога да кажа за тоя букет е, че не всички са ми еднакво противни. Нещо повече - некои са ми даже безразлични.

И моята класация по противност е:

1. Германия (не е заради теб, просто старата любов ръжда не хваща)

2. Франция

3. Италия

4.Португалия

и так далее

И аз не ги харесвам немците. Тука сме сите, заради кеша. Ако няма кеш, едва ли някой ще стои доброволно в Германия, освен ако не си е хванал нещо немско гадже. Нема кеш, няма Германия.

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

И аз не ги харесвам немците. Тука сме сите, заради кеша. Ако няма кеш, едва ли някой ще стои доброволно в Германия, освен ако не си е хванал нещо немско гадже. Нема кеш, няма Германия.

Така е всички искаме кеш, много кеш,може и немско гадже ама по добре кеш

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.