Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 51 минути, Bubbles написа:

В долния ляв ъгъл има бутони за смяна на темата, иначе при мен само емотките не се отварят.

ОК. Ще погледна. Иначе..... нали.... Knox и си ползвам мобилното app. Просто в момента до изборите има много пари за събиране и не ми се отделя време за подобни неща

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Мноо го харесвах Боби като вратар. И като капитан, но най-вече като вратар... Еле па това спасяване... (даже бех тогава на мача)... ем знаеше, че Клинсман ше стигне навреме за воле и ше го отнесе, и пак направи всичко за да покрие ъгъла. И Клинсман наистина го отнесе, но резултатът остана 3:2...

Клипчето е 15 минути и си заслужава цялостното гледане, но съм "нагласил" url-a на спасяването, за което писах по-горе.

едит: не виждам възможност за "предпечатен" преглед... сигурно има, но не я видях на първо четене.

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Аз не мога нищо да сменя...мобилната версия е ОК, но на компа, независимо от браузъра, взичко е неактивно - известия, ЛД, профил...

Да, видях. Най-отдолу е.

ImgBB
No image preview

Screenshot 20260331 222741 hosted at ImgBB

Image Screenshot 20260331 222741 hosted on ImgBB

преди 1 час, lebel написа:

Мноо го харесвах Боби като вратар. И като капитан, но най-вече като вратар... Еле па това спасяване... (даже бех тогава на мача)... ем знаеше, че Клинсман ше стигне навреме за воле и ше го отнесе, и пак направи всичко за да покрие ъгъла. И Клинсман наистина го отнесе, но резултатът остана 3:2...

Клипчето е 15 минути и си заслужава цялостното гледане, но съм "нагласил" url-a на спасяването, за което писах по-горе.

едит: не виждам възможност за "предпечатен" преглед... сигурно има, но не я видях на първо четене.

Според осмокласника трябва да честитим на Боби.

Извън горното : Като фуболист беше голям, като президент...
...айде за умрелите или добро или нищо.

Бог да го прости!

поне оправиха заглавната страница, че с тия големи снимки...

Corner.dir.bg
No image preview

Край на квалификациите: Пълната картина с всички групи на...

Всичките 48 участници вече са ясни

Браво на турците, класираха се на световното. Браво и на Босна и Херцеговина, която пък отстрани Италия от световното. Швеция пък Полша. Други от европейските държави обичайните заподозрени се класираха на световното. Няма смисъл да се пише. Интересното е, че Иран се класира също и какво ще правят в САЩ. 😀

Зако му подавате...Не го ли знаете - покажи му чурка и ще я превърне, в diy бамбуков водопад.

преди 17 часа, Bubbles написа:

В долния ляв ъгъл има бутони за смяна на темата, иначе при мен само емотките не се отварят.

Видях ги, но независимо от темата, която задам (темата се сменя коректно) тези трите не работят в никой браузър. Курсора се сменя, но рекация няма

Problem.jpg

преди 16 минути, NewRedDragon написа:

Видях ги, но независимо от темата, която задам (темата се сменя коректно) тези трите не работят в никой браузър. Курсора се сменя, но рекация няма

Problem.jpg

Да нямаш нещо дето да блокира реклами?

Вчера някой спомена че точно такова нещо му пречи на някои функции.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:
Corner.dir.bg
No image preview

Край на квалификациите: Пълната картина с всички групи на...

Всичките 48 участници вече са ясни

Браво на турците, класираха се на световното. Браво и на Босна и Херцеговина, която пък отстрани Италия от световното. Швеция пък Полша. Други от европейските държави обичайните заподозрени се класираха на световното. Няма смисъл да се пише. Интересното е, че Иран се класира също и какво ще правят в САЩ. 😀

Италианците пак се издъниха, а се гласех да викам за тях освен за Франция, нищо ша подкрепяме балканските отбори.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Спрян е блокера - същата работа - същата работа......

Хммм не знам, това Линукс ли е? Дали пък не липсва нещо което е необходимо за да работят тия неща, не знам какво изисква тази нова версия.

преди 28 минути, Bubbles написа:

Да нямаш нещо дето да блокира реклами?

Вчера някой спомена че точно такова нещо му пречи на някои функции.

Италианците пак се издъниха, а се гласех да викам за тях освен за Франция, нищо ша подкрепяме балканските отбори.

Аз съм легенда и за мен няма реклами. 😀 Няма нужда от рекламоблокачка.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Хммм не знам, това Линукс ли е? Дали пък не липсва нещо което е необходимо за да работят тия неща, не знам какво изисква тази нова версия.

Не е Линукс. Windows 7.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Това е Андроид 16, ако питаш мен. Или?

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не е Линукс. Windows 7.

Уин 7 жив ли е още? 🤔

преди 49 минути, NewRedDragon написа:

Problem.jpg

При мен си работи навсякъде.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Не е Линукс. Windows 7.

О ами възможно е това да е причината, седмицата отдавна не се поддържа поне официално и е възможно в тази на са версия на IPB да има някакви благинки които да не се поддържат от Уиндоус 7. Опитай с по-нова ОС.

току-що, Bubbles написа:

О ами възможно е това да е причината, седмицата отдавна не се поддържа поне официално и е възможно в тази на са версия на IPB да има някакви благинки които да не се поддържат от Уиндоус 7. Опитай с по-нова ОС.

Не е от версията на операционната система. Този който е пипал по кода ем си е оставил ръцете ем оплескал всичко ама кога ша има оправия не се знае. Така в този вид сайта мяса на забуксувал паметник.😁

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Не е от версията на операционната система. Този който е пипал по кода ем си е оставил ръцете ем оплескал всичко ама кога ша има оправия не се знае. Така в този вид сайта мяса на забуксувал паметник.😁

Па де да знам те ся само се чудят какви нови "благинки" да бутат, та знае ли човек..

преди 4 минути, vlado1985 написа:

При мен всичко си работи добре.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Уин 7 жив ли е още? 🤔

Жив е и си работи отлично на този лаптоп. Имам си причини, свързани с едни китайски диагностични софтуерчета за LED екрани да поддържам машина с W7. Другите ми железа не се ползват в никакъв случай за забавление и т.н

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Това на линукс нали поне така знам че използваш тази ос а браузера кой е.

В момента ползвам Убунту, защото чакам новия Убунту и го тествам, браузер Лиско. Към 20 април щял да излиза Убунту 26.

преди 26 минути, Bubbles написа:

Па де да знам те ся само се чудят какви нови "благинки" да бутат, та знае ли човек..

Mдааа...интересни неща стават с този ъпдейт )

Сега инсталирах емулатор на Андроид (BlueStaks) и там с Chrome всичко си е наред.....

Практически, от "връзките" в горната лента, работят само подчертаните - всичко останало, реагира като незададен линк - при клик нищо не се случва.....

Абе...каквото такова, ама не е ОК.

ПС: Аз винаги съм бил на принципа, че ако едно нещо работи коректно и си върши работата, не се бута

Кой не знае Убунту.... Инсталиран на РК1К. Тва диагностики на дренажа, тва уплтняване на сифони пу пу

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.