Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прецакахаме ме в olx

Featured Replies

Пускай я и ти в олъкса и това е.Ако господ е с теб, ще си върнеш парите.

Akо е RAM ремонтът би излязъл до 100 лв, като в това ще има профилактика, сменена паста и смазани вентилатори.

Клипче за подобен ремонт:

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Не, че нещо, ама нали се знае на кого са изпратени парите и от кого е получена картата - адрес, име. Може спокойно да му се осигурят 2200 лв "медицински разходи".

Някой да не реши, че агитирам за саморазправа. :)

преди 3 часа, adersa написа:

От началото на годината много зачестиха измамите в олкса . И най-гадното е че и тук препоръчват видео карти 2 ръка .

Тук НЕ препоръчват карти втора ръка, а потребителите питат за такива.
Видеокарта втроа ръка и изобщо техника втора ръка не се взема освен в някои изключителни случаи, защото особено на такива места като ОЛХ масата "Продавачи" просто гледат да изкарат някой лев от боклука който им е останал пък ако върже.
Ако все пак не можеш да си позволиш нещо ново, има магазини/фирми които се занимават с такава търговия и дават и гаранция и т.н., другия вариант е да познаваш човека.

Авторе ще пиеш една студена вода но поне ще ти е обеца на ухото.

Тука измамниците са технологически много по-напред от бегето.Пазаруват Ролекси и антики, за десетки хиляди евра.Ходят на място и уж превеждат пред продавача парите, чрез приложението на най-известната банка тук.Което потвърждава пред очите на продавача, че сумата е преведена по сметката му.Обаче приложението се оказва пиратска имитация на истинското и бум! Куче влаче, диря няма.Аз за това приемам пари само в брой, или си отварям мойто приложение за да видя да ли парите са ми на сметката.

преди 10 часа, Kolev71 написа:

Дори и от този форум има хора, които са много запознати с такава техника и добре известни като добри специалисти,  и го препоръчват. 

Абе те и от китайски сайтове ( не даващи абсолютно никаква гаранция за връщане на пари при измама) препоръчват да се пазарува.
На мен не ми го побира акъла как ще пратя пари на сайт в Китай, при положение че нямам никакъв шанс да мога да си търся каквито и да е права при неполучаване на стока и не връщане на парите.
Може и аз да съм дефектен нещо че не се ловя на въдици, де да знам.
И тука на запад се ловят на китайските въдици и после реват яко, също както в тази тема.

преди 8 часа, A.com написа:

Не, че нещо, ама нали се знае на кого са изпратени парите и от кого е получена картата - адрес, име. Може спокойно да му се осигурят 2200 лв "медицински разходи".

Някой да не реши, че агитирам за саморазправа. :)

Хайде да спрем с глупостите, че после ще си влезеш в затвора и стой та гледеай какъв ще го ядеш. Що ги пишете такива простотии?!

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Хайде да спрем с глупостите, че после ще си влезеш в затвора и стой та гледеай какъв ще го ядеш. Що ги пишете такива простотии?!

Ами скука Сър, също както на белгийската мида му е скучно та спами из форума

Такава финна техника, ако бъде отремонтирана няма да е същото.Сменях един път вентилатор на видеокарта, понеже фабричния стържеше.Смених го със същия оригинален.Не беше кой знае каква философия.Пак стържеше.Метнах я в кофата, и купих друга чисто нова с две години гаранция с много по-як хардуер и бях адски доволен.Два пъти съм продавал видеокарти и бяха в перфектно състояния.Нито копано, нито клоквани.

Поне малко четете ... 

Съвети за сигурност – Помощ (olx.bg)

Един без грам отговорност се доверил на друг безотговорен. 

Съзирайте комисията за защита на потребителите!

Успех!

п.п. За студената вода вече Ви е ясно ... следващия път ползвайте топла = казва се култура на пазаруване чрез мрежата. 

преди 12 часа, petie1 написа:

Ами скука Сър, също както на белгийската мида му е скучно та спами из форума

Въпросът е, че някой може да му повярва. Лесно можеш да се свържеш с такива момчета и те ще направят каквото е необходимо. Само, че после ще им дължиш услуга. Знаеш за какво говоря. А и постващият си е виновен сам. 

Аве по-добре автора да си наляга парцалите, да ги отпише тия пари, все едно ги е изял и изпил и това.За да не изгори втори път.Един от най-добрите приятели се занимаваше през 90-те със силово застраховане и между другото с разчистване на подобни сметки.Значи разправял ми е , че човека ,,А,,  му дава ,,х,, сума да отиде да набие човека ,,Б,,  Отива при човека ,,Б,, обаче , човека ,,Б,, ефектиран , че човека ,,А,, му праща хора, дава по-голяма сума на моя приятел да набие човека ,,А,,  Моя приятел взима и неговите пари и дим да го няма.А човека ,,А,, и човека ,,Б,, освен , че остават с неуредени сметки, са и вътрешна гума със значителна сума пари.С такива хора трябва да си наистина приятел, да си ял да си пил, да сте си правели усили и, че да ти свършат работа.

преди 23 минути, Чингис Хан написа:

Един от най-добрите приятели се занимаваше през 90-те със силово застраховане и между другото с разчистване на подобни сметки.

Започвам да се досещам що търпиш да си бачкатор у плоската земя, май у родината има кой да си ти връща за някои работи.

преди 41 минути, Белгиеца написа:

Започвам да се досещам що търпиш да си бачкатор у плоската земя, май у родината има кой да си ти връща за някои работи.

Хахаха нещо си се объркал ве Белжо.В бегето си бях преди година и половина.Бях си и по моя край,  бях и при бившата на гости, ходехме малко до Пловдив  по моловете с нея и лапето.14 дена си бях в бегето.Искарах си супер.Исках да ходим и до Гърция за няколко дена, но не я пуснаха от работа.Сега тоя моя приятел, си отваря фирма за даване на бързи кредити и заложна къща и ме вика да въртя заложната къща, че той хал хабер си няма от техника.Но преди 20 години като от Плевен, се преместих да живея в холандското орандж каунти, бегето се превърна за мен само в туристическа дистинация.Мен не ме мисли, и тука има кой да ме чака и в бегето има.Мисли себе си, че твоя живот мина и ще приключи между стените на офицерската къща.Между другото , ако преди лятото паднат мерките за короната, от тук паля и за 20 часа съм на Калотина.Мисля да поостана седмица десетина дена.

70AE0373-F6DD-4A62-8711-538B6554C183.jpeg

преди 2 часа, Чингис Хан написа:

Бях си и по моя край,  бях и при бившата на гости, ходехме малко до Пловдив  по моловете с нея и лапето.

E па жената гледа дете правено ѝ от друг майстор, а ти у гръчко искаш да я водиш.
Похарчила ти е парите хитрушата, с други думи казано ... виж заглавието на темата, има там една думичка "прецака".
Ако ти можеше да ѝ се похвалиш със семейство и дете, тогава разбирам що ти е да ѝ доказваш че и без нея си можеш. Ама като си вълк единак, сам самотен ...

преди 4 минути, Белгиеца написа:

E па жената гледа дете правено ѝ от друг майстор, а ти у гръчко искаш да я водиш.
Похарчила ти е парите хитрушата, с други думи казано ... виж заглавието на темата, има там една думичка "прецака".
Ако ти можеше да ѝ се похвалиш със семейство и дете, тогава разбирам що ти е да ѝ доказваш че и без нея си можеш. Ама като си вълк единак, сам самотен ...

Пич прецакания и принудения да седи в харема на белгийската мъжкарана си ти.Броят на бадженаците ти расте със всеки изминал ден, а на теб мъжественоста ти е отнета завинаги, както са отнемали на евнусите едно време когато са пазели харема на султана, за да не може да онождат момите от харема на господаря.За мен не мисли.И пари имам и свобода и самочуствие.Неща от, които ти си лишен завинаги.И стига сра по темите на хората и изливаш зависта ти към.Много ти си иска да се чустваш специален, че живееш на запад.Еми не си само ти ве! Два милиона българи, го направиха.Ти се един от многото живеещи на запад.Ама един от малкото платил с цената, да му бъде отнета мъжественоста завинаги.

преди 3 часа, Чингис Хан написа:

Два милиона българи, го направиха.Ти си един от многото живеещи на запад.

Аз си живея живота, почивам си активно, а 2 000 000 слугуват и нямат собствена къща.
Както е и темата - прецакани сте.

преди 11 часа, Емил Костов написа:

Въпросът е, че някой може да му повярва. Лесно можеш да се свържеш с такива момчета и те ще направят каквото е необходимо. Само, че после ще им дължиш услуга. Знаеш за какво говоря. А и постващият си е виновен сам. 

Да знам :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.