Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжкар ли е Белгиеца

Мъжкар ли е Белгиеца? 18 гласували потребители

1. 1. Мъжкар ли е Белгиеца?

• Определено Да
      0%
      0
    • Определено Не
      77%
    • Не мога да определя
      22%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 21 минути, Чингис Хан написа:

Най-ефтиното в града е 55 евро на час и то без 21% ддс.И смятат един работен ден от 8 часа.В тях влизат и евентуални усложнения.При официалния дилър отиваш на стотака Минчо на час.Което не е случайно.В кварталния гараж я е сменял за цялата си 25 годишна кариера съединител на такава кола я не.И шанса да изгубиш още време и пари не е никак малък.И някой селски бек да ми държи тон все едно е с кравите или с овцете на село, при положение, че от мойте ръце хляб яде.За това направи си цени като Илън Мъск и работи като него.Не случайно той е номер едно.;)

Е в Холандия има ли още квартални майстори? Тук отдавна не съм мяркал, мина им времето просто.

• Отговори 262
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 8 минути, Радул написа:

Тук отдавна не съм мяркал, мина им времето просто.

Аа има си ги доста още...  

преди 14 минути, Чингис Хан написа:

Аа има си ги доста още...  

Е тва е от 2017 та все пак. Тия пак са късметлии че е в Карлово. Ми ко беше "сервиза" в Дупница, Враца или Кюстендил? Там господарите ги е шубе да ходят, че интервюто бързо може да премине в хорър риалити.

Аз не мога да разбера друго. Как така ще отидеш да ти ремонтира колата някой, дето се казва Пламен Майстора?!? Що за дебил трябва да си? Пламен Майстора, Гошо Амбряжа, Бай Доньо Биелата... Ми то като си идиот, нон- стоп ще попадаш в идиотски ситуации! Ти си го търсиш просто.

преди 1 час, Радул написа:

Аз не мога да разбера друго. Как така ще отидеш да ти ремонтира колата някой, дето се казва Пламен Майстора?!? Що за дебил трябва да си? Пламен Майстора, Гошо Амбряжа, Бай Доньо Биелата... Ми то като си идиот, нон- стоп ще попадаш в идиотски ситуации! Ти си го търсиш просто.

Прякора няма нищо общо с уменията и манталитета на даден човек.За Митко-Турбото от София можеш да чуеш само хвалебствени песни.

преди 2 часа, Чингис Хан написа:

Прякора няма нищо общо с уменията и манталитета на даден човек.За Митко-Турбото от София можеш да чуеш само хвалебствени песни.

Няма такъв за който да чуеш само хвалебствия.

преди 1 час, Радул написа:

Няма такъв за който да чуеш само хвалебствия.

За тоя бате само хвалебствия. Бил гуро на всички турбо-гурота в бегето.

преди 23 минути, Чингис Хан написа:

За тоя бате само хвалебствия. Бил гуро на всички турбо-гурота в бегето.

И кви толкова чудеса прави с тия турбота?

преди 6 минути, Радул написа:

И кви толкова чудеса прави с тия турбота?

Ревизира най-скъпия консуматив в едно мпс.И то го ревизира да кара още стотици хиляди километри.После настройка.Голям факир. Колко такива специалисти има в България? В Плевен няма нито  един. Тука съм в  голям град колкото Пловдив и има само един.И той го иска готово свалено.Директно да започне да се занимава с него, а не тепърва да се мъчи да го сваля.

Много хубава кола има Белгиеца или по-скоро са му я купили,  носи клони в нея.

kloni8.jpg

преди 55 минути, Чингис Хан написа:

Ревизира най-скъпия консуматив в едно мпс.И то го ревизира да кара още стотици хиляди километри.После настройка.Голям факир. Колко такива специалисти има в България? В Плевен няма нито  един. Тука съм в  голям град колкото Пловдив и има само един.И той го иска готово свалено.Директно да започне да се занимава с него, а не тепърва да се мъчи да го сваля.

Нали знаеш че това са градски легенди. Стотици хиляди километри друг път. Те сегашните турбини като нови не карат стотици хиляди... Рециклирано турбо има доста кратък живот. 50 000 максимум и следва ново, щото второ рециклиране изобщо не става. От стара баба- млада булка не става Франки. Каквито и магьосници да я мъчат...

преди 24 минути, Радул написа:

Нали знаеш че това са градски легенди. Стотици хиляди километри друг път. Те сегашните турбини като нови не карат стотици хиляди... Рециклирано турбо има доста кратък живот. 50 000 максимум и следва ново, щото второ рециклиране изобщо не става. От стара баба- млада булка не става Франки. Каквито и магьосници да я мъчат...

За неща с, които нямам реален опит не мога да споря.Това е само, което съм чувал.Два пъти ми ревизираха турбото.Единия път тука в Холандия и се осраха като карталански вълци,  после след 5000км тотално блокира геометрията и я ревизира ученик на Митко-Турбото.Колата летеше, но така или иначе тая кола ми донесе само нещастия и след 1000км я продадох.Фен съм на атмосферните, понеже те почват да вървят там където турбинираните спират.

Абе белгийската мида да не е кръстил сина си на телевизорите Филипс па нас да ни омайва че е на белгийския крал?

От една друга тема разбрах, че малкия принц Филипе бил доста мързелив и лентяй общо взето като баща си.И Белжо се надява да го сватоса с някоя докторица, която следователно да го вземи на хранилка, както него майка му.Аз обаче от тука виждам, как малкия Филипе е доживотен клиент на ,,Социални грижи Белгия,, и офицерската барака изядена и изпита.

преди 12 часа, Чингис Хан написа:

От една друга тема разбрах, че малкия принц Филипе бил доста мързелив и лентяй общо взето като баща си.И Белжо се надява да го сватоса с някоя докторица, която следователно да го вземи на хранилка, както него майка му.Аз обаче от тука виждам, как малкия Филипе е доживотен клиент на ,,Социални грижи Белгия,, и офицерската барака изядена и изпита.

Малкия Филипе се хващам на бас че тате ще го запише да учи в медински колеж та да свали някоя докторица както тате е свалил мама както е учил :)

преди 4 минути, petie1 написа:

Малкия Филипе се хващам на бас че тате ще го запише да учи в медински колеж та да свали някоя докторица както тате е свалил мама както е учил :)

Там са само жени. Поне аз така бях по факултета по фармацевтика. Повечето жени бяхме.

Може пък Фелипе да научи, как се върже коса на ластик, да си прави педикюр или маникюр. Да му режат кожичката... .

преди 23 часа, acnekt написа:

Може пък Фелипе да научи, как се върже коса на ластик, да си прави педикюр или маникюр. Да му режат кожичката... .

Е полезни умения за да свали доокторица

Версии много:

1. Кашон с банани от kaldata.
  2. Гузен негонен бяга.
  3. Заминал на гурбет: арматура, кофражи, арпаджик, захарно цвекло, зеле брюкселско.
  4. Сади нова антена и оптимизира системите.

Всеселената поддържа баланса и равновесието ще изхвърли на брега блудния син. Остани на канала за което.

преди 1 час, Чингис Хан написа:

Аве Белжо, къде изчезна като на стара баба мензиса?

Почна много да обижда(това включва и мен) и сигурно е получил наказание.

Мен ме изкефи как на Малефчето от село Павликени и отказаха виза за Белгия.Преди няколко години и отказаха за Доминикана......   Винаги съм се чудил, какво търсят женските профили по мъжките техническите форуми, като не взимат участие в техническите теми.... Сега си отговарям на някои въпроси.... В БГ Мама едва ли ще намерят това, което търсят......

Промяна форма на сърцето може да забележи хирург. Обяснение идва от психолог. Факт е, че емоциите ни формират сърцето.

Артефакти на човек, сходен с съвременника датират от 100 000 години. Голям период за еволюция, но не бяга от внимание статистиката, че в продължение на този период от време левичарите са едва 4%. Защо не са 25% или логичните 50% е друга тема. Струва си да се отбележи, че левичарите са по-способни.

Фокус на темата е гения от Белгия и трика му "Бермудски триъгълник" загнезди червея на съмнението. Съответен медицински преглед и категоричен отговор от гинеколог, да изостави форума в името на бъдещия плод. Още в зародиш става ясно коя ръка на бъдещия човек ще е водеща. Като добавим и водопада от емоции ... 5200 прегледа, 246 отговора и не, дори самия белгиец не се определи за мъжкар. Белгийката значи.

на 27.02.2021 г. в 14:11, acnekt написа:

...

Честито, сурогатната мaйkа те приюти в кошарата.

spacer.png

преди 1 минута, Profruit написа:

Честито, сурогатната мaйkа те приюти в кошарата.

ера. Корабът-майка вика саатлитите.
Ахтунг! На път е форумът да Флезне ф черната дупка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.