Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжкар ли е Белгиеца

Мъжкар ли е Белгиеца? 18 гласували потребители

1. 1. Мъжкар ли е Белгиеца?

• Определено Да
      0%
      0
    • Определено Не
      77%
    • Не мога да определя
      22%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Той иска да си свали докторица за съпруга като порасне, за да носи големи парици у семейния бюджет.

Аха... ама тя, ако си пада по мачовци, примерно охранители или тираджии или  пожарникари, да не вземе Филипе да ти докара някой доктор гинеколог? Те вероятно са добре платени, понеже заради арабята раждаемоста доста е засилена в западна европа и от извънредните смени, ще хвърчат с боядисаните коси веещи се от някое BMW м3-кабрио.

• Отговори 262
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 30 минути, Радул написа:

Щом ще е благотворителност, аз ще реша какво да е. Примерно, да ти заваря ауспуха? Саундс гут ту  ми...

Много избирателна тая твоя благотвотворителност...  Това не е благотворителност , а капалъ чаршия...  Освен, което всичко си ми е наред по колата, освен съдинитела, който отделя в момента във възможно най-горната точка.

Абе белгийската фуклива мида не е денди а клоуна на Калдата

преди 3 часа, Белгиеца написа:

При такива шовинисти като гърците, франсетата и швабите да си въобразяваш, че няма всеки втори да те мрази ако си чужденец, си е детска наивност.
Като искаш заплата от 6000 € в някоя фирма и твоето CV го изхвърля някоя секретарка просто заради името, тогава ще ти дойде акъла в главата най-накрая.
Още по-лошо, имаш фирма и търсиш клиенти, ама като прочетат че се казваш Живко Желев и въобще не искат да ти се доверяват, ако си имат други доставчици на услуги казващи се Курт Шулер.
Аз например араби, евреи, турци, китайци, нигерийци и латино-индиаци не бих ги пуснал да ми работят в къщата.
А на моето дете му обяснявам, че в университета въобще не трябва да обяснява, че баща му е българин, щото състудентите му може после да са му колеги някъде и да разправят пред началството, че е мръсен гаден потомък на балкански субект. Синът ми не говори български и няма как да го разпознават по акцент в говора му на френски. Та с белгийските му имена и перфектния му френски, няма как да се сети някой, че аз съм българин.
Ама то ти като нямаш намерение да правиш дете на някоя жена, щото си какъвто си, тези работи не можеш да ги проумееш. Пълна мъгла ти какво означава да си обичаш детето и да мислиш за бъдещето му.

То било голямо престъпление да си българин в Белгия. Да не се криеш на тавана като Ане Франк.

Тогава твоята белгийка или белгиец, как е взела българин? Щом са такива хората в Белгия?

преди 33 минути, acnekt написа:

То било голямо престъпление да си българин в Белгия. Да не се криеш на тавана като Ане Франк.

Тогава твоята белгийка или белгиец, как е взела българин? Щом са такива хората в Белгия?

Бе стига с тая Ане Франк пък ти... Нали сади паници в градината та цяла Белгия го знае ако ли не то поне в България го научиха

преди 1 минута, petie1 написа:

Бе стига с тая Ане Франк пък ти... Нали сади паници в градината та цяла Белгия го знае ако ли не то поне в България го научиха

Да, питал във френските форуми, как да си пусне гръцка чалга. Защото не гледал спорт.

преди 2 минути, acnekt написа:

Да, питал във френските форуми, как да си пусне гръцка чалга. Защото не гледал спорт.

Хех с тия паници се сетих нещо, айде да се пробаваме да му напишем песен а?

Садил Белжо сателитки у попови градини.....

давайте нататък

преди 3 часа, Чингис Хан написа:

Много избирателна тая твоя благотвотворителност...  Това не е благотворителност , а капалъ чаршия...  Освен, което всичко си ми е наред по колата, освен съдинитела, който отделя в момента във възможно най-горната точка.

Епа... скромно, ама от сърце. Кво ся? На харизано магаре, зъбите не се гледат.

Ай от мен да мине ше ти кажа за съединителя. Щом отделя горе, не е износен. Не е регулиран. Не знам каква кошница караш, та да помисля как точно се осъществява регулирането. Ако е с жило- лесно. Ако е хидравличен, пак има лесно. Ама демпферен е измислен да сменяш всичко. Ако дадеш малко инфо, може и да помисля. Нищо не обещавам.

преди 5 часа, Чингис Хан написа:

Аха... ама тя, ако си пада по мачовци, примерно охранители или тираджии или  пожарникари, да не вземе Филипе да ти докара някой доктор гинеколог? 

Спукваш се от завист че нямаш син, вероятно ти е дефектна спермата и дрънкаш тука врели некипели, все едно си онова джендърчето от Берлин. Остави го и то да има някоя простотия да може да каже, ти искаш и неговата гей роля да играеш, ама не си естествен в нея както си е той.
И не е Филипе, а е Филип, ама ти със твоя незавършен 8-ми клас, кой да ти каже как се произнася крайно Е на френски и английски. Филипе е на испански, Филипо е на италиански.
Абе наказал те е твоят господ да нямаш потмство, все едно си някой гей.

Белгиец, ти НЕ си единствен и уникален. Във форума има друг същия като тебе -  Soviet Soldier 

И той в името си е сложил друга националност, макар и индиректно с името на съюз, дето се е разпаднал,но все пак почита руското. И той на аватара си е с руса рускиня дето навремето ощастливявал 😁 и не го сменя от както се е регистрирал. 

И той хвали русите, синеоки жени от чужди държави. И той говори фантасмагории и лъже.

Абе това да не е твой незаконен син бре?

преди 9 часа, Радул написа:

Епа... скромно, ама от сърце. Кво ся? На харизано магаре, зъбите не се гледат.

Ай от мен да мине ше ти кажа за съединителя. Щом отделя горе, не е износен. Не е регулиран. Не знам каква кошница караш, та да помисля как точно се осъществява регулирането. Ако е с жило- лесно. Ако е хидравличен, пак има лесно. Ама демпферен е измислен да сменяш всичко. Ако дадеш малко инфо, може и да помисля. Нищо не обещавам.

BMW E46 бензиново 2004г.

преди 7 часа, Белгиеца написа:

Спукваш се от завист че нямаш син, вероятно ти е дефектна спермата и дрънкаш тука врели некипели, все едно си онова джендърчето от Берлин. Остави го и то да има някоя простотия да може да каже, ти искаш и неговата гей роля да играеш, ама не си естествен в нея както си е той.
И не е Филипе, а е Филип, ама ти със твоя незавършен 8-ми клас, кой да ти каже как се произнася крайно Е на френски и английски. Филипе е на испански, Филипо е на италиански.

Еми Белжо ти го учиш предимно на психологически похвати и как да си търси жена с пари.Теб това ли те учиха в казармата?

От Amazon или от битаците на Люкса?

преди 1 час, Чингис Хан написа:

BMW E46 бензиново 2004г.

Ми, хидравличен съединител. Не се регулира. Сменяш комплект- притискател, феродов и лагер. Първо виж дали не губи течност.

преди 2 минути, Радул написа:

Сменяш комплект- притискател, феродов и лагер. 

Я, аз като съм сменял съединител сваляйки първо скоростна кутия, пък и заваряване по трите палеца че се износили, да се наслой метал. Значи съм мъжкар, брей ...
Ама това беше у родината, влизаш у канала под каруцата и се опитваш да не ти капе моторно масло у врата. Бедни времена бяха тогава.

Сега съм разглезен и амтомонтьорите поемат капенето на масло у врата, срещу заплащане.
Добри хара са тъпите автомонтьорчета, за къде сме без тях, ние да се цапаме.

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Да, де македонско име. Конелюбец са кръстили( не в църква) без твоя участие,(разбира се, кой пък ще те пита теб), сина на жена ти, ако е жена ( тогава мъжа ти). Твоята фамилия сигурно и тя е Фелипе.

Как се произнася крайно е? 

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Я, аз като съм сменял съединител сваляйки първо скоростна кутия, пък и заваряване по трите палеца че се износили, да се наслой метал. Значи съм мъжкар, брей ...
Ама това беше у родината, влизаш у канала под каруцата и се опитваш да не ти капе моторно масло у врата. Бедни времена бяха тогава.

Сега съм разглезен и амтомонтьорите поемат капенето на масло у врата, срещу заплащане.

Като те гледам си сменял на жигула. Те бяха с такива палци занитени за притискателя, дето като пуснеш по рязко педала и ги къса. Иначе също хидравличен съединител, доволно крива смяна... почти по същия начин се сменя и на въпросното БМВ. Бая работа си има- поне 4- 5 часа, по 50 евро...

Само не разбрах, що ти е капало моторно масло във врата, когато сваляш скорости? Апапите да не са те къпали с нещо, па ти да си мислиш че е масло? Какъв цвят беше?

преди 31 минути, Белгиеца написа:

Поемаш друго. Но не и масло. 

преди 3 минути, acnekt написа:

Да, де македонско име. Конелюбец са кръстили( не в църква) без твоя участие,(разбира се, кой пък ще те пита теб), сина на жена ти, ако е ( мъжа ти). Твоята фамилия сигурно и тя е Фелипе.

Как се произнася крайно е? 

Бе тоя си е кръстил сина на оня гей Филип Димитров и ся баламосва калабалъка, че било френско. Ма той и Филипчо малко френски мъж... изтънчен такъв. Прай минует и па дьо дьо едновременно...

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Обратно резбово джендърско пед...лче, твоят мъж нацист те опъва зверски, само и само наем да не плащаш някъде, щото нямаш парици.
През миналия 20 век световната здравна организация ви беше дала правилната диагноза на вас.
Потърси си я в Интернет, все още има останали следи от нея, незаличени от твоите събратя по диагноза като Гиейтс и Сорос.

Не се произнася.

Ти си по дълбокото поемане. Такава ти е психичната настройка и като нямаш пари за психотерапия, ще поемаш докато не остарееш и станеш неинтересен на вкарвачите садисти.

8bm4blyr.jpg

Това, че някой те е взел в Белгия, осиновил те, кръстил, назовал по-скоро сина, което се води и на твоето първо име, на благородник, явно не те е превърнал в белгиец, нито аристократ. 
Каквото и да си правиш, си оставаш един селски тарикат тип Ганьо. Една от отрицателните черти на българина.

Каквото и да правиш. Както и да е. Прави това, което най-умееш. Поеми и това. 

преди 16 минути, Радул написа:

Като те гледам си сменял на жигула. Те бяха с такива палци занитени за притискателя, дето като пуснеш по рязко педала и ги къса.

Като те гледам май си самоук автомонтьор.
Не е на жигула. На друга марка от братските социалистически кочини беше.
Още си го има канала у единия гараж в наследствената ми къща в София.

Можеш да потърсниш колко крале на Франция са се казвали Филип. Или мъжлето да бабичката с короната у Англия как се казва. И разни други важни клечки през вековете са го носили това благородническо име.

Е, можеш да немериш и обратно резбови кръстени с него, те горките родители не знаят предварително че им се е паднало дефектно бебе. Те дефектните и тях ги кръщават със същите имена като нормалните. Само липсата на интелект на автомонтьоски мозък може да се пробва с такива плиткоумни сравнения, че като имало един обратен Гошо, всички други хора Гошовци и те били обратни. По тази твоя тотална липса на логика, всички са ненормални, щото няма да се намери българско име с което да не е кръстен поне един ненормален.

преди 8 минути, Белгиеца написа:

Като те гледам май си самоук автомонтьор.
Не е на жигула. На друга марка от братските социалистически кочини беше.
Още си го има канала у единия гараж в наследствената ми къща в София.

Можеш да потърсниш колко крале на Франция са се казвали Филип. Или мъжлето да бабичката с короната у Англия как се казва. И разни други важни клечки през вековете са го носили това благородническо име.

Е, можеш да немериш и обратно резбови кръстени с него, те горките родители не знаят предварително че им се е паднало дефектно бебе. Те дефектните и тях ги кръщават със същите имена като нормалните. Само липсата на интелект на автомонтьоски мозък може да се пробва с такива плиткоумни сравнения, че като имало един обратен Гошо, всички други хора Гошовци и те били обратни. По тази твоя тотална липса на логика, всички са ненормални, щото няма да се намери българско име с което да не е кръстен поне един ненормален.

Каква корона на Англия?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Филип,_херцог_на_Единбург

Филип Маунтбатън, бивш принц Филип Гръцки, е роден на 10 юни 1921 година, второстепенен член на гръцката кралска фамилия.

И името му не е Phillipe. Пише се

Philip.

Глупости. Това е библейско име.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Филип_(апостол)

преди 44 минути, Радул написа:

почти по същия начин се сменя и на въпросното БМВ. Бая работа си има- поне 4- 5 часа, по 50 евро...

Най-ефтиното в града е 55 евро на час и то без 21% ддс.И смятат един работен ден от 8 часа.В тях влизат и евентуални усложнения.При официалния дилър отиваш на стотака Минчо на час.Което не е случайно.В кварталния гараж я е сменял за цялата си 25 годишна кариера съединител на такава кола я не.И шанса да изгубиш още време и пари не е никак малък.И някой селски бек да ми държи тон все едно е с кравите или с овцете на село, при положение, че от мойте ръце хляб яде.За това направи си цени като Илън Мъск и работи като него.Не случайно той е номер едно.;)

Хора, Белгиеца е живото доказателство, че средата не променя човека. Той си е останал един селски тарикат, тип Андрешко, тип Хитър Петър с примеси на Бай Ганьо.

Въпреки златния шанс, който е имал. Съдбата му се е усмихнала. Фортуна е завъртяла колелото.

Да го осиновят в Белгия. Да промени средата си и да се научи, да се поучи от местните, на някой и друг благ нрав. Евентуално. 
Жалко, че такива хора ни излагат и показват именно тези черти на нашия характер, на нашата народопсихология и нрав като българи в Европа, а не примерно че сме трудолюбиви, смели, ...

Жалко. Поредната черна сива овца. Която ни излага в чужбина.

Ей го още един ,,благородник,, Филип...   

71E1A33D-C3FF-4C73-B4C6-E4634C3F7DA4.jpeg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.