Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжкар ли е Белгиеца

Мъжкар ли е Белгиеца? 18 гласували потребители

1. 1. Мъжкар ли е Белгиеца?

• Определено Да
      0%
      0
    • Определено Не
      77%
    • Не мога да определя
      22%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ганя ан така радвай се че по света има жени на които никой нормален мъж не обръща внимание, иначе никога нямаше даже и телевизия от небето да имаш.

• Отговори 262
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 32 минути, Чингис Хан написа:

Самият факт, че ти си взел фамилията на жена ти,...

Пак си бил пиян като си чел нещо.
Няма такъв факт.
Моето фамилно име си е българско, завършва си на -ов и е от типично българско мъжко собствено име. Не съм нито Джамбазки, нито Джурджев, нито Попов ...
Първите 7 годинки от живота си моето дете го носеше това срамно за тук фамилно име, затварящо ти врати на разни места. Но изкараха нов закон позволяващ да носи вместо моето фамилното име на майка му и му го сменихме веднага. Моят син се казва Philippe, това се произнася Филип и го има навсякъде из Европа. Даже кралят на Белгия е с това име.
Дъщерята на едната ми братовчедка и тя така си кръсти нейния син във Виена, поучи се от мен на тарикатлък, да не се чудят австрийци и германци как да му произнасят името като порасне.
Само ти се двоумиш не успяваш да вземеш правилното решиние и ти да направиш един Filip на някоя холандка. После ще съжаляваш, ама ще е вече късно. Я го гледай Дедко Стефко сложил си е за аватар внучката му. А дедко Еврейко като няма поколение, дума не може да обели нито за деца, нито за внуци.

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Моят син се казва Philippe, това се произнася Филип и го има навсякъде из Европа. Даже кралят на Белгия е с това име.

Даже краля на Белгия бил Филип🤣

От малцинствата много обичат да кръщават децата си на известни хора.

преди 29 минути, Белгиеца написа:

Дъщерята на едната ми братовчедка и тя така си кръсти нейния син във Виена, поучи се от мен на тарикатлък, да не се чудят австрийци и германци как да му произнасят името като порасне.

Те германците и до ден днешен се чудят, как да произнесат името на Стоичков, ама ще им държи влага поне няколко поколения...

преди 2 часа, Белгиеца написа:

На холандския и германския завистници им е най-трудно, защото им е напълно ясно колко е трудно да се купи къща и какво произлиза от факта, че някой е вече собственик.

И на еврейката не ѝ е лесно като гледа чуждите къщи в Индианция, пък тя дори и не може да си мечтае за собствена там.

Пак ме включи мен.  Явно не те чешат дотатъчно в ПОЗЕМЛенИЯ ИМОТ.

Дърво без корени.

https://chitanka.info/text/29545

Кирчо, заминавам си в село. Дърветата, Кирчо, се пресаждат и пренасят, докато са млади. Ти ме доведе в града, насади ме, дето се вика, на стари години, ала коренче си нямам, сине! Корена ми е в село, та отивам да си го намеря, инак ще завехна, ще изсъхна и ще влезна в гроба с отворени очи. Прощавай, сине, и не ме търси!

Аз ще цепя за Широка лъка, а ти… ти карай за Багдад!

Баща ти: Гатю

преди 1 час, Чингис Хан написа:

Радвам се, че все пак си ме разбрал, какво точно се опитвах да ти обесня.

Факта, че си се разминал и с двете опции означава, че ТИ нищо не си разбрал... а това прави обясненията излишни.

преди 57 минути, Белгиеца написа:

Няма такъв факт.
Моето фамилно име си е българско, завършва си на -ов и е от типично българско мъжко собствено име. Не съм нито Джамбазки, нито Джурджев, нито Попов ...
Първите 7 годинки от живота си моето дете го носеше това срамно за тук фамилно име, затварящо ти врати на разни места. Но изкараха нов закон позволяващ да носи вместо моето фамилното име на майка му и му го сменихме веднага. Моят син се казва Philippe, това се произнася Филип и го има навсякъде из Европа. Даже кралят на Белгия е с това име.
Само ти се двоумиш не успяваш да вземеш правилното решиние и ти да направиш един Filip на някоя холандка. После ще съжаляваш, ама ще е вече късно. Я го гледай Дедко Стефко сложил си е за аватар внучката му. А дедко Еврейко като няма поколение, дума не може да обели нито за деца, нито за внуци.

Моето пък не завършва на ов.

Philippe го няма в Германия, звучи като мексиканец преминал нелегално САЩ. И как се произнася?

Името е гръцко и значи, приятел на конете, φίλος приятел или харесвам на гръцки език и ίππος значи кон.

Φίλιππος. Конелюбец.

Тва да се надяваш името ти да ти оправи жовотеца е наистина силна надежда.

Сетих се че в Челси бяха взели от Атлетико Мадрид един Луис Фелипе. Не беше лош, ама им го върнаха само след половин сезон. Сигурно тъпите ингилизи не са могли да му произнасят името.

преди 31 минути, Радул написа:

Тва да се надяваш името ти да ти оправи жовотеца е наистина силна надежда.

Сетих се че в Челси бяха взели от Атлетико Мадрид един Луис Фелипе. Не беше лош, ама им го върнаха само след половин сезон. Сигурно тъпите ингилизи не са могли да му произнасят името.

Това, че някои хора са се заяли за името ще означава, че са комплексари и е по-добре да не контактуваш с такива хора, които само по името или от мястото откъдето идваш, да те съдят, що човек си.

И тук се опитват да не могат, по-точно се лигавят, че не могат да произнасят името ми, аз просто ги игнорирам. Защото щом могат да произнасят

Melchior(От тримата влъхви), защо да не могат да произнасят примерно Мариян, което също е немско име.

преди 52 минути, Радул написа:

Факта, че си се разминал и с двете опции означава, че ТИ нищо не си разбрал... а това прави обясненията излишни.

Факта, че съм се ,,разминал,, доказва точно, че нито парите са ми били само цел, нито сливата и. Пак ти казам, ако ти се предлагаш като ,,момче за всичко,, аз имам ценоразпис, който или ти отговаря или не.Достатъчно съм се нагледал на балъци използвани безплатно от самотни майка като ,,момчета за ремонти, за таксиметрови шофьори, като хамали за пренасяне на мебели и прочие.Един мой приятел, който има сервиз за коли уж и той така ,,тарикат,, като теб, тича бая време след две самотни перуанки майка и дъщеря.Колко бутилки с газ изгоря да им заварява изгнилото поло безплатно, че камиони урежда мебели да им пренася, дори беше готов да осинови лапето на дъщерята, но все с пълни топки го изпращаха  в къщи завалийката.Накрая се опитал да целуне дъщерята, тя му отперила шамар, той и отперил на свой ред шамар тя хвръкнала на няколко метра паднала и съборила телевизора, в тоя момент влиза майката и посяга да го удари с чаша в главата...  Аве доста грозно завърши историята с няколко разбити глави...   От тогава го научих първо да прибира сухото и после, ако дойде и мокрото то ще е бонус... ако не дойде се запазват добрите отношения и всеки по пътя си.

преди 3 минути, Чингис Хан написа:

Факта, че съм се ,,разминал,, доказва точно, че нито парите са ми били само цел, нито сливата и. Пак ти казам, ако ти се предлагаш като ,,момче за всичко,, аз имам ценоразпис, който или ти отговаря или не.Достатъчно съм се нагледал на балъци използвани безплатно от самотни майка като ,,момчета за ремонти, за таксиметрови шофьори, като хамали за пренасяне на мебели и прочие.Един мой приятел, който има сервиз за коли уж и той така ,,тарикат,, като теб, тича бая време след две самотни перуанки майка и дъщеря.Колко бутилки с газ изгоря да им заварява изгнилото поло безплатно, че камиони урежда мебели да им пренася, дори беше готов да осинови лапето на дъщерята, но все с пълни топки го изпращаха  в къщи завалийката.Накрая се опитал да целуне дъщерята, тя му отперила шамар, той и отперил на свой ред шамар тя хвръкнала на няколко метра паднала и съборила телевизора, в тоя момент влиза майката и посяга да го удари с чаша в главата...  Аве доста грозно завърши историята с няколко разбити глави...   От тогава го научих първо да прибира сухото и после, ако дойде и мокрото то ще е бонус... ако не дойде се запазват добрите отношения и всеки по пътя си.

Противоречиш си. Уж си имаш ценоразпис пък не си взел и пари даже. Изглежда яко си се надценил с тия 50 Е на час, та сигурно това ме е заблудило, че не са били парите целта... и станало така, че от 2 стола- на земята.

За мен знаеш едно нищо, та не ме слагай при "тарикатите". Добре съм си като будала...

преди 1 час, Белгиеца написа:

Няма такъв факт.

Белжо яко си се минал човече.Малкия Филипе, като отлети от гнездото отлиташ и ти.Ясно е , че ангела те държи точно до тогава.Все пак жената е наясно, че децата на самотните родители в почти 100% от случеите израстват с множество психологически и поведенченски проблеми.Теб обаче не те виждам вече над 50-ка без професия и работа.Непривлекателен за нито един работодател ни в бг ни в белгия.Само с едни 100 000 евро от етажа на офицерската барака, които след като бъдат обложени с 21% данък стават 79 000.Ше трябва първо да ги изпапаш, преди да ти отпуснат социал.Понеже, като отидеш в социалните, те ще ти откажат социал, понеже човек с 79 000 евро е много извън нормите на социално слаб.На дърти години е много тегаво да си на нулата.

преди 3 минути, Радул написа:

Изглежда яко си се надценил с тия 50 Е на час, 

Ставаше въпрос за поставяне на лампи.Знам в България в сервиза ги взимаш за няколко дена, и за час тези пари ти се струват много, но на ниската земя специализирани електричарски услуги варират между 40-45 евро на час като самонает.В тях влизат и застраховки щети, данъци, пенсионни усигуровки, пари за отпуска, отделно платена отпуска и задължително една година гаранция за услугата.Знам звучи космическо, но тук стандарта на живот е друг.Идеята на госпожата беше нещата да станат безплатно, като ми пуска захранка за секс за една вечер, което пак не беше ясно потвърден.

Как е обратното на мъжкар. Смисъл, ако това се отнасяше за жена. Как ще се пита? 
Марийка жена ли е? Или има специална дума като тази за мъжете. Мъжкар.

кичка Бодурова ...

преди 54 минути, Чингис Хан написа:

Ставаше въпрос за поставяне на лампи.Знам в България в сервиза ги взимаш за няколко дена, и за час тези пари ти се струват много, но на ниската земя специализирани електричарски услуги варират между 40-45 евро на час като самонает.В тях влизат и застраховки щети, данъци, пенсионни усигуровки, пари за отпуска, отделно платена отпуска и задължително една година гаранция за услугата.Знам звучи космическо, но тук стандарта на живот е друг.Идеята на госпожата беше нещата да станат безплатно, като ми пуска захранка за секс за една вечер, което пак не беше ясно потвърден.

Всъщност, това беше твоята идея, ама като не потегли влака в тая посока и реши да се напрайш на Илон Мъск. И накрая кво, без 50 евро и само с лафове, какъв бил стандарта в ниската земя. Как да ти го кажа бате, с 0 изкарани евро си клошар и там, и тук.

преди 19 минути, Радул написа:

Всъщност, това беше твоята идея, ама като не потегли влака в тая посока и реши да се напрайш на Илон Мъск. И накрая кво, без 50 евро и само с лафове, какъв бил стандарта в ниската земя. Как да ти го кажа бате, с 0 изкарани евро си клошар и там, и тук.

Ха-ха-ха смешко.Недей завижда.Не съм ти виновен, че теб те експлоатират днес цял ден да лежиш под на хората колите за 30 лева надница.Пък аз си работя за доста по достойни пари и то на час.Идеята не е била моя ве чичо Гошо.Щеше да е така, както казваш, ако аз си бях самопредложил услугите с цел да я лупкам, и после като не ми се отвори парашута да и кажа ,,Еми дължиш ми 50 евро на час,, На тия к&&венски номера вероятно си способен ти, но не и аз.На 50 евро на час съм си оценил труда като самонает, и имам избор, ако искам работя, ако искам не работя.Теб са те оценили на 30 лева на ден и нямаш избор и клошара в случея си оставаш ти.

преди 25 минути, Чингис Хан написа:

Ха-ха-ха смешко.Недей завижда.Не съм ти виновен, че теб те експлоатират днес цял ден да лежиш под на хората колите за 30 лева надница.Пък аз си работя за доста по достойни пари и то на час.Идеята не е била моя ве чичо Гошо.Щеше да е така, както казваш, ако аз си бях самопредложил услугите с цел да я лупкам, и после като не ми се отвори парашута да и кажа ,,Еми дължиш ми 50 евро на час,, На тия к&&венски номера вероятно си способен ти, но не и аз.На 50 евро на час съм си оценил труда като самонает, и имам избор, ако искам работя, ако искам не работя.Теб са те оценили на 30 лева на ден и нямаш избор и клошара в случея си оставаш ти.

Прав си, страшно ти завиждам, че НЕ изкара 50 евра. Другата седмица НЕ изкарай 100, та да ти завиждам още повече.

преди 55 минути, Радул написа:

Прав си, страшно ти завиждам, че НЕ изкара 50 евра. Другата седмица НЕ изкарай 100, та да ти завиждам още повече.

Сиренчо, защо реши, че аз разчитам на тия 50 евра, изкарани на свободна практика.Мойте доходи са фиксирани с работа на заплата от понеделник до петък.Вече за да си наруша спокойствието през уикенда трябва наистина да си залужава.Ако ще е за трохи предпочитам да си пия кафетакито на червения килим.Не всичко е пари мойка.Сега един авер ма юрка да почваме през уикенда една капалъ чаршия, щяло да капи.Аз му казах да ми каже колко точно ще капи, да знам да ли да си жертвам спокойствието.Ония ден ходих да му купя тая барака.

B36E5267-7FBB-46F3-8BE3-3DB2C9E5DB95.jpeg

преди 4 часа, acnekt написа:

Това, че някои хора са се заяли за името ще означава, че са комплексари и е по-добре да не контактуваш с такива хора, които само по името или от мястото откъдето идваш, да те съдят, що човек си.

При такива шовинисти като гърците, франсетата и швабите да си въобразяваш, че няма всеки втори да те мрази ако си чужденец, си е детска наивност.
Като искаш заплата от 6000 € в някоя фирма и твоето CV го изхвърля някоя секретарка просто заради името, тогава ще ти дойде акъла в главата най-накрая.
Още по-лошо, имаш фирма и търсиш клиенти, ама като прочетат че се казваш Живко Желев и въобще не искат да ти се доверяват, ако си имат други доставчици на услуги казващи се Курт Шулер.
Аз например араби, евреи, турци, китайци, нигерийци и латино-индиаци не бих ги пуснал да ми работят в къщата.
А на моето дете му обяснявам, че в университета въобще не трябва да обяснява, че баща му е българин, щото състудентите му може после да са му колеги някъде и да разправят пред началството, че е мръсен гаден потомък на балкански субект. Синът ми не говори български и няма как да го разпознават по акцент в говора му на френски. Та с белгийските му имена и перфектния му френски, няма как да се сети някой, че аз съм българин.
Ама то ти като нямаш намерение да правиш дете на някоя жена, щото си какъвто си, тези работи не можеш да ги проумееш. Пълна мъгла ти какво означава да си обичаш детето и да мислиш за бъдещето му.

Белжо се е вкарал в страшни филми.Тука кмета на най-големия капиталов град в  Нидерландия Ротердам е мароканец и се казва Абуталеб.Холандците така хубаво го  произнасят, че чак мед им капи от устата.Реално скандинавието отдавна е мулти-култи и на никой не му пука как се казваш.Неговата мъжкарана просто се е наложила и в това отношение и той се е наложило да се съгласи и сега ни разправя тука сто и една сказки.Малкия Филипе в момента нашия го учи предимно на манипулации, което е пак присъщо за жените и има голяма вероятност от малкия Филипе вместо да стане мъж, да стане джендър-бой, на който пък доста по-добре ще му отива името Фелипе, от колкото Стоян или Горан например.

преди 1 час, Чингис Хан написа:

Сиренчо, защо реши, че аз разчитам на тия 50 евра, изкарани на свободна практика.

Нарича се логика Франки. Ако не разчиташе нямаше да ги искаш, а щеше да извършиш едно добро дело...

преди 53 минути, Чингис Хан написа:

Малкия Филип в момента нашия го учи предимно на манипулации, ...

Той иска да си свали докторица за съпруга като порасне, за да носи големи парици у семейния бюджет.
Та трябва да го изуча и на разни секретни техники на свалки на мадами, които се предават от баща на син само. Явно твоят баща не те е научил на нищо, щом си Чикийджис Хан.

преди 8 минути, Радул написа:

Нарича се логика Франки. Ако не разчиташе нямаше да ги искаш, а щеше да извършиш едно добро дело...

Тоест демек да го давам благотворително....  Еми тая година лятото като си дойда у бегето да вземиш и ти да ми смениш съединитела благотворително.... извърши едно добро дело...

преди 3 минути, Чингис Хан написа:

Тоест демек да го давам благотворително....  Еми тая година лятото като си дойда у бегето да вземиш и ти да ми смениш съединитела благотворително.... извърши едно добро дело...

Щом ще е благотворителност, аз ще реша какво да е. Примерно, да ти заваря ауспуха? Саундс гут ту  ми...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.