Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжкар ли е Белгиеца

Мъжкар ли е Белгиеца? 18 гласували потребители

1. 1. Мъжкар ли е Белгиеца?

• Определено Да
      0%
      0
    • Определено Не
      77%
    • Не мога да определя
      22%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 4 минути, ncl написа:

И от линукс ли е почнал да разбира?

Petie се учи от него как мислиш?

• Отговори 262
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вий направо го сринахте този човек.

Нека да му подадем ръка. ДМС номер? Да се върне в София, поне. В своята роднина. Да почне отначало.

Спасете и подкрепете Белгиеца. 

преди 22 минути, petie1 написа:

Верно думаш

Абе гола вода е с компютрите същия като АБПФ Кити-Анне ама се бара за голям разбирач , аз нали си го ползвам за опитна мишка та бих го заключил в една стая с един компилатор и Линукс ядро в код та да го видя как ще окъха кънките

sZvQ5mg.jpg

преди 17 минути, ncl написа:

И от линукс ли е почнал да разбира?

О да виж му драсканиците в Линукс раздела, е нема такъв смях

преди 15 минути, -Fu- написа:

Petie се учи от него как мислиш?

Верно бе нали е учител джедай

преди 1 час, -Fu- написа:

Мъжкар ли е Белгиеца?  

Мисля ,че е женкар, жена му не дава, но той неможе да го спре нищо и ходи до комшииките където го играе водопроводчика от втория етаж .

И да не мислиш, че като ходи да управя кранчетата на комшийките, върши нещо повече там...? Те тия комшийки си имат хора за всичко.Има си и Белджан, който е сервиз подръжка ,,От до,, има си и Горан, който и оре нивата. Първо идва Белджан с куфара с инструменти, оправя кранчетата, и минава само с едно кафе и ,,Мерси,, и си заминава с пълни топки в къщи.След това идва Горан, и на оная почват да и плющат баджаците като на стара вършачка ремъците. Има си хора за всичко ве! По предназначение.

преди 1 час, acnekt написа:

Спасете и подкрепете Белгиеца. 

и от какво точно да го "спасят"?

Въпросния е за себе си "пич Н.1" и отвсякъде. Той е успешен, знаещ, ориентиран, можещ... :) Като почнеш от фотографията, психологията, религиите, житейските мъдрости и хитрости, съветвания кое как, кога и защо, става... паричните потоци, компютрите, бизнеса, вярванията жените и секса... Въобще това е един от "героите' на форума, дето зад героичния си образ са оакани генерално.

Що се занимавате въобще с толкова елементарни комплексари, както и със споменатата "анне". Защо въобще психотичните типове да привличат толкова внимание и това да си заслужава с нещо? Нямате ли си нещо, което да си заслужава времето, мислите и писането... вместо с тия пропаднали човешки явления, търсещи внимание от типа "на всяка цена ме вижте колко си го заслужавам"...

преди 22 минути, _ramus_ написа:

и от какво точно да го "спасят"?

Въпросния е за себе си "пич Н.1" и отвсякъде. Той е успешен, знаещ, ориентиран, можещ... :) Като почнеш от фотографията, психологията, религиите, житейските мъдрости и хитрости, съветвания кое как, кога и защо, става... паричните потоци, компютрите, бизнеса, вярванията жените и секса... Въобще това е един от "героите' на форума, дето зад героичния си образ са оакани генерално.

Що се занимавате въобще с толкова елементарни комплексари, както и със споменатата "анне". Защо въобще психотичните типове да привличат толкова внимание и това да си заслужава с нещо? Нямате ли си нещо, което да си заслужава времето, мислите и писането... вместо с тия пропаднали човешки явления, търсещи внимание от типа "на всяка цена ме вижте колко си го заслужавам"...

Аз повече пиша за Пешо, отколкото за Анне. 
Комплекси, но имат успешна кариера и спят с пачки, Анне си хапва пуканки редовно и крем Данон. А летящият Холандец от сутрин до другата сутрин работи.

преди 21 минути, acnekt написа:

Комплекси, но имат успешна кариера и спят с пачки, Анне си хапва пуканки редовно и крем Данон.

айде бе - според кого? :)

Приказките на търкалета са част от личната приказка на всеки комплексар. Чудно ми е защо въобще се хращат някои хора на тия... залъгалки.

Само да напомня, че същинките успешни хора не се пънат сред калдата да обясняват колко са успешни, какви са герои, колко са пич'ве и пи4ки. Просто търсенето на внимание е задължителна част от всеки комплексар, с проблеми сред детството си и вечния напън да напишат приказката си, сред която живеят. Може  би привличат тия, дето още не са си направили своя, достатъчно привлекателна приказка.

преди 1 час, _ramus_ написа:

Като почнеш

Рамусе, ти превъртя  половината  форум с психоанализите си и не даваш на друг да ти заеме мястото. :lol6:

Така и така си в темата, кажи според теб има ли разлика между ВИП потребител за 20  левчета на година и ВИП персона    ?

Ще те чета след шабата. ....

Позицията на ,,преведен зет,, е възможно най-неизгодната.Тя може да обезличи и най-големия мъжкар.Имах едно време един познат Ботьо от едно плевенско село.Селско момче, си намери градско момиче от Плевен с хубав голям апартамнт на топ локация зад ресторант ,,Централ,,  Който е от Плевен знае за какво става на въпрос.Ботьо много точен голям мъжкар.Много си държеше на думата, каквото обещае думата му е конституция.Събирахме се често да играем белот.Познавах и жена му,наистина готина п&тка , но много и шареха очичките, открито флиртуваше с други мъже в негово отсъствие.И все го бъзикаше пред нас, че мокасините с, които бил дошъл от село винаги муцуната им сочела към вратата.Накрая му изневери с един негов приятел бизнесмен, който държеше едни складове.Лично ми го призна.Пък колко още унижения изтърпя от тъста си.Аве не си ли цар и господар на крепоста, подобна съдба те очаква.

преди 18 минути, Чингис Хан написа:

Позицията на ,,преведен зет,, е възможно най-неизгодната.Тя може да обезличи и най-големия мъжкар.Имах едно време един познат Ботьо от едно плевенско село.Селско момче, си намери градско момиче от Плевен с хубав голям апартамнт на топ локация зад ресторант ,,Централ,,  Който е от Плевен знае за какво става на въпрос.Ботьо много точен голям мъжкар.Много си държеше на думата, каквото обещае думата му е конституция.Събирахме се често да играем белот.Познавах и жена му,наистина готина п&тка , но много и шареха очичките, открито флиртуваше с други мъже в негово отсъствие.И все го бъзикаше пред нас, че мокасините с, които бил дошъл от село винаги муцуната им сочела към вратата.Накрая му изневери с един негов приятел бизнесмен, който държеше едни складове.Лично ми го призна.Пък колко още унижения изтърпя от тъста си.Аве не си ли цар и господар на крепоста, подобна съдба те очаква.

И какво очакваше от селското момче, да сложи GPS Tracker на жена си градската от Плевен и да тури една аларма на ПУТ. 
Алармата да пищи, при всяко проникване. 

Да стане митничар на КПП й? Документи, мито проверка... 

Героя на темата спами навсякъде само не и  тук :)

Много интересна тема.
Показва до каква степен семейното щастие на един етнически българин и неговото осигурено благополучие, могат да дразнят различни категории от завистливи лица пишещи на този форум.
Виждам голямо разнообразие на психически механизми на защитни реакции задействани в главите на хората изкарани от равновесие от пустата им завист.
Кума Лиса като скачала, скачала и не могла да достигне гроздето, решила да се самоизлъже, че то уж било кисело и без това и няма какво да се мъчи повече да го докопа. Това е пример на защитна реакция целяща да запази психичното равновесие на индивид на когото не му е по възможностите нещо.
Тука виждаме как един Прасчо решава за собствено успокоение, че само тежките мадами били възможни като булки, просто защото той не знае какво е това влюбена млада жена. А този същият си беше сложил за аватар Тошо Колев , за който е известно че е бил доносник преди 1989г и също, че е пътувал много из страната насаме в колата му да изнася спектакли с един друг актьор, който си е обратнорезбов отвсякъде. И на сцената са били само двамката из провинцията. А какво са правили вечер у хотелската стая, еми само те си знаят.
Виждаме също една бездетна минала критическата възраст, как сама си решава да си фантазира, че уж данъците са 50% върху заплатите в Люксембург, щото се пука от яд и завист, че тя къща в Индианция никога няма да може да си купи, дори и да не я изгонят оттам, а пък аз и съпругата ми сме съсобственици на къща в Белгия.
Виждаме и как един нещастен пенсионер не могъл да направи момче и отглеждал само дъщери, поднася на акъла на някакъв друг нещастник, просто защото го е яд че аз имам син.
Виждаме и един озлобен инвалид нямащ нито жена нито деца, как се мъчи да се изкара , че и той бил човек и той бил не знам си какво си, ха ха ха ... аз съм го блокирал още от миналата година преди май месец, ама той упорито си пише неуморно по темите където аз участвам, да си излае неговата мантра.
А Дедко Еврейко от подземното противоракетно скривалище завижда, че по рождение е със запушени с ушна кал уши и е алергичен на тема аудиофили. Горкият старец, няма с какво да се похвали в своя живот и редовно се опитва да блесне със отразена светлина, също както Луната свети нощем в мрака, ама със светлината идваща от Слънцето. Кой ли от пишещите тука ще си спомня за един еврейн, като дойде да време да ритне топа.
Оня младок с редкия мустак зъзнещ сега от континенталните минусови температури в Берлин, като го е страх от момите и не знае как да ги окачи, пък се опитва и той нещо да се изкаже, ама не знае как горкото дечко с неопределения пол.
А на последният блокиран екземпляр като му липсва емпатия и му е невъзможно да разбере нормалните човеци с техните обикновени потребности, просто му е непонятно как така другите хора не са засегнати от симптомите описани в бг учебниците по психиатрия, изразяващи се в постоянно философстване и симулиране на мислене. Според него вие читателите на този форум трябва също да се напъвате да мислите, философствате, даже и само теми по религия да има активни да ви е кеф да си лафите с други заблудени обичащи да симулират мисловна дейност. Абе тоя е също като геймърите, той си обича да симулира интелектуална мисловна дейност и си търси дружки като него да си поиграят на философи.
Пък и завижда чилякът, че на него не му обръщат внимание. Много е просто, той не е успял по начин по който обикновените люде биха искали да са щастливи. И го дразни че моите споделяния относно битието ми предизвикват резонанс в душите на четящите.

А авторът на темата, ааах горкият човечец, мъчи се по разни теми да пробва разни раздразняващи техники работели едно време в Плевен сред децата на работническата класа. Ама на, сега не работят с мене, ей язък ! И пак пробва нещо още по-гадничко което в кръчма предизвиква със сигурност яко сбиване между нерези. Пу, пак не успява да предизвика емоция у железния Белгиец. Големи усилия положи чилякът, разрови се и в най-гнусните си спотаени помисли, тамън изрови от празната си душа нещо вонящо та чак и на него му се повдига и си повярва, тоя път ще клъвне на въдицата тоя Белгиец, ама пак неуспех. Нищо, мине не мина някой ден, той пак пробва. И така до идеята за тази тема. Но изненада, оня тарикат от съседната Белгия се прави на приятно разсеян и другите дошли сейр да гледат са разочаровани. Тъпо, лафят си между тях ама го няма душата на компанията, великият магьосник който има дар и харизма да подлудява читателите.

Ако не с друго, темата е полезна защото доказва, че си може и без някоя мъжкарана полуиталианка да трие истерично мнения и цитира правила, които никой не eбaвa да чете и помни. Пълнолетни хора си пускат на воля фантазията и бълват свободно епитети и цветисти определения, без никой да се оплаква като ученичка в 1-ви клас.

А иначе, тези които се дразнят от моите споделяния за успехите ми, ами да се опитат да открият какво им куца в съществуването, какви празнини имат в душите си, какви нереализирани мечти им съсипват ежедневието. Не съм аз виновен за техните неуспехи. Майка ми и баща ми са ме създали да съм нормален и с усет към постигане на поставените цели в живота. Вместо да завиждате, давайте ме като положителен пример на вашите деца, па някое може и то да се премести в уредена държава да му е лесно и всичко наред.

преди 37 минути, Белгиеца написа:

Много интересна тема.

Оня младок с редкия мустак зъзнещ сега от континенталните минусови температури в Берлин, като го е страх от момите и не знае как да ги окачи, пък се опитва и той нещо да се изкаже, ама не знае как горкото дечко с неопределения пол.
А на последният блокиран екземпляр като му липсва емпатия и му е невъзможно да разбере нормалните човеци с техните обикновени потребности, просто му е непонятно как така другите хора не са засегнати от симптомите описани в бг учебниците по психиатрия, изразяващи се в постоянно философстване и симулиране на мислене. Според него вие читателите на този форум трябва също да се напъвате да мислите, философствате, даже и само теми по религия да има активни да ви е кеф да си лафите с други заблудени обичащи да симулират мисловна дейност. Абе тоя е също като геймърите, той си обича да симулира интелектуална мисловна дейност и си търси дружки като него да си поиграят на философи.
Пък и завижда чилякът, че на него не му обръщат внимание. Много е просто, той не е успял по начин по който обикновените люде биха искали да са щастливи. И го дразни че моите споделяния относно битието ми предизвикват резонанс в душите на четящите.

А авторът на темата, ааах горкият човечец, мъчи се по разни теми да пробва разни раздразняващи техники работели едно време в Плевен сред децата на работническата класа. Ама на, сега не работят с мене, ей язък ! И пак пробва нещо още по-гадничко което в кръчма предизвиква със сигурност яко сбиване между нерези. Пу, пак не успява да предизвика емоция у железния Белгиец. Големи усилия положи чилякът, разрови се и в най-гнусните си спотаени помисли, тамън изрови от празната си душа нещо вонящо та чак и на него му се повдига и си повярва, тоя път ще клъвне на въдицата тоя Белгиец, ама пак неуспех. Нищо, мине не мина някой ден, той пак пробва. И така до идеята за тази тема. Но изненада, оня тарикат от съседната Белгия се прави на приятно разсеян и другите дошли сейр да гледат са разочаровани. Тъпо, лафят си между тях ама го няма душата на компанията, великият магьосник който има дар и харизма да подлудява читателите.

Ако не с друго, темата е полезна защото доказва, че си може и без някоя мъжкарана полуиталианка да трие истерично мнения и цитира правила, които никой не eбaвa да чете и помни. Пълнолетни хора си пускат на воля фантазията и бълват свободно епитети и цветисти определения, без никой да се оплаква като ученичка в 1-ви клас.

А иначе, тези които се дразнят от моите споделяния за успехите ми, ами да се опитат да открият какво им куца в съществуването, какви празнини имат в душите си, какви нереализирани мечти им съсипват ежедневието. Не съм аз виновен за техните неуспехи. Майка ми и баща ми са ме създали да съм нормален и с усет към постигане на поставените цели в живота. Вместо да завиждате, давайте ме като положителен пример на вашите деца, па някое може и то да се премести в уредена държава да му е лесно и всичко наред.

Показва до каква степен семейното щастие на един етнически българин и неговото осигурено благополучие, могат да дразнят различни категории от завистливи лица пишещи на този форум.
Виждам голямо разнообразие на психически механизми на защитни реакции задействани в главите на хората изкарани от равновесие от пустата им завист.
Кума Лиса като скачала, скачала и не могла да достигне гроздето, решила да се самоизлъже, че то уж било кисело и без това и няма какво да се мъчи повече да го докопа. Това е пример на защитна реакция целяща да запази психичното равновесие на индивид на когото не му е по възможностите нещо.
Тука виждаме как един Прасчо решава за собствено успокоение, че само тежките мадами били възможни като булки, просто защото той не знае какво е това влюбена млада жена. А този същият си беше сложил за аватар Тошо Колев , за който е известно че е бил доносник преди 1989г и също, че е пътувал много из страната насаме в колата му да изнася спектакли с един друг актьор, който си е обратнорезбов отвсякъде. И на сцената са били само двамката из провинцията. А какво са правили вечер у хотелската стая, еми само те си знаят.
Виждаме също една бездетна минала критическата възраст, как сама си решава да си фантазира, че уж данъците са 50% върху заплатите в Люксембург, щото се пука от яд и завист, че тя къща в Индианция никога няма да може да си купи, дори и да не я изгонят оттам, а пък аз и съпругата ми сме съсобственици на къща в Белгия.
Виждаме и как един нещастен пенсионер не могъл да направи момче и отглеждал само дъщери, поднася на акъла на някакъв друг нещастник, просто защото го е яд че аз имам син.
Виждаме и един озлобен инвалид нямащ нито жена нито деца, как се мъчи да се изкара , че и той бил човек и той бил не знам си какво си, ха ха ха ... аз съм го блокирал още от миналата година преди май месец, ама той упорито си пише неуморно по темите където аз участвам, да си излае неговата мантра.
А Дедко Еврейко от подземното противоракетно скривалище завижда, че по рождение е със запушени с ушна кал уши и е алергичен на тема аудиофили. Горкият старец, няма с какво да се похвали в своя живот и редовно се опитва да блесне със отразена светлина, също както Луната свети нощем в мрака, ама със светлината идваща от Слънцето. Кой ли от пишещите тука ще си спомня за един еврейн, като дойде да време да ритне топа.

Значи не отричаш. Добре.

Мустакът ми не е рядък. Мустакът ми е като на https://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_van_Dyck   Белгийски мустак.💁🏿‍♂️

В Белгия е много топло, да  минус 3 по скалата на Целзий.

https://www.wetter.com/belgien/bruessel/BE0BR0029.html

Не така, другарю. Недей така ми да скачаш.  Аз не съм писал нищо против теб, даже не съм и гласувал в тази тема. Първо исках да чуя и другата страна. Твоята.  Но вече, ще гласувам. Но утре. Ще почакам да видиш този пост. Чух и твоята гледа точка. Сега вече ми е ясно след като изчетох поста ти, а и си съгласен с повечето от написаното.

Ти си Мики Маус. 

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Виждаме също една бездетна минала критическата възраст

:lol6:Класика. Цървул. Гнусен пасторал.Българите наистина трябва да си отдъхнат ,че са те поели белгийците. Апропо коя беше Белгия ? Тази на която народонаселението ходи да работи и скърпва бюджета си  във Франция и Люксембург, тая Белгия фрашкана със емигранти... пълно с негри, цигани, мароканци  и бай ганьо  Белджъма за цвят, тая Белгия в която турските кафенета са бюро разпределителна за работа, тая Белгия в която улиците и сградите са като в казармен строй подредени/ изключение прави Фламандската част, в която Ганьо ще яде бой понеже там са си най-отявлените расисти в тая страна/  тая Белгия  в която труженичките  със свирките на промоция от оста Сливен-Ямбол-Бургас позната като Петолъчката ще ги търсите на Gare De Nord, в Брюксел, тая Белгия в която да намериш ресторант с някаква свястна храна си е направо приключение, тая Белгия от която една съфорумничка тук мохини разпродаде имуществото си и избяга в търсене на нормален живот чак в Португалия ....припомни ми кой беше ти бе цървул, след като тая Белгия е върховното ти постижение в живота?!

как сама си решава да си фантазира, че уж данъците са 50% върху заплатите в Люксембург

:lol6:фантазира викаш ??? Пропищя форума,че жена ти взима 4 к в евро месечна  заплата . Според справките за данъците в Белгия доходи 40  к годишно в Белгия се облагат с 50 % данъци. Ето ти ставките да видиш . Ако жена ти не е е с облагаем годишен доход 40 к , а по-нисък това означава ,че тя не взима такава заплата. Тоест и това сънуваш, кокошо гладен ...защото Белгия е с най-големия данък върху приходите на гражданите в света. Ето официалната справка :

https://dendax.com/bg/informacia/danachno-vazstanoviavane-ot-belgia

https://money.bg/macro/belgiya-plashta-nay-visokite-danatsi-varhu-dohodite-v-sveta.html

С две думи, ти си" щастливец" в нещастна страна.

Апропо обясни ми какво е да пътуваш с влак и автобус ?!? Нямам представа ,честно !! Пестиш от транспорт  и жена ти се лашка всеки ден над два часа , заедно с мароканците до херцогството за да те храни ....как не те е срам, да си мъчиш жената за да пестиш и скърпваш бюджета .... моята домашна помощничка  кара джип за да дойде да ми зареди миалната машина. Циция скапан.:lol6:

че тя къща в Индианция никога няма да може да си купи, дори и да не я изгонят оттам, а пък аз и съпругата ми сме съсобственици на къща в Белгия.

Според стандарта в който живее "нещастната,бедна , бездомна и бездетна " еврейка  ,:sobbing:ти си съсобственик на едно от тия неща : половин  тоалетна в Исраел,на килер в САЩ,  на апартамент в България от 80 квадрата,  казармен тип къща/ в която нямаш един цент вложен лични пари/ в страна в която човек трябва да преминава транзит  със запушен нос. Апропо..за първи път в живота си виждам ,човек да се радва ,че са умрели двама души за да ги наследи с дъщеря им в съсобственост. Падение човешко.

А повода да ти сипвам да хапнеш  не е защото ти завиждам,кокошкар гладен,  а защото се навря с мръсни лапи и уста там където не позволявам  и то без да си предизвикан с нищо. Ако смяташ, че Валкирия е заядлива,  гадна и зла, избягвай да я предизвикваш с заядливи лъжи и гнусни коментарии за семейството и  и всичко ще е наред...ще си щракаш из форума и ще бъдеш за нея пак такъв какъвто винаги си бил-незабележим и дребен.

Вместо да завиждате, давайте ме като положителен пример на вашите деца, па някое може и то да се премести в уредена държава да му е лесно и всичко наред.

По мои лични наблюдения , децата в този форум, нямат чак толкова закъсали родители като теб.Освен това такива които вървят напред с вагина@та и пенис@ си също не съм видяла. Ти си изключението и това е твоя запазена марка.

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Ха ха ха, умствения инвалид се пробва да ме обижда ама аз сто пъти му казах да не прави анализи на аватари ама то да е уй да му  го пъхнеш ма то акъл не става :) Освен да ме разсмиваш друго не правиш та камо ли да злобея и да завиждам на белгийска мида която дори не знае как да блокира ц ц ц па за Линукс е гола вода та дори не знае как да си настрои паролите, абе клоун от върховна класа   раздаваш го разбирач мислеш че кат разкачи диска и нямало да го следят та и толкоз му е и психологията

преди 9 часа, Coco1 написа:

Белгийката та чака у дома :D

146487436_479535249712274_2891438022344956506_n.jpg

Няма да може да се прибере скоро. Неговият случай до сега е неразгадан ( и няма да бъде) и от най добрите международни психиатри.

А за моите две дъщери да не се кахари. Едната е по голяма от него, с две висши образования а другата с едно, малко по млада от самия него. И никога, ама никога не съм си и помислял да се притеснявам, че си имам две дъщери, а не син. Казвал съм го нееднократно, макар и цинично. Дъщеря? Ами, по е хубаво да ходи е*бана отколкото пияна!!!

преди 11 минути, Coco1 написа:

Случка в Белгия :D

Резултат с изображение за „луди семейства снимки“

Сигурно малкия Филипчо го е казал на хубавата белгийка.

преди 6 часа, valkiria1 написа:

:lol6:Класика. Цървул. Гнусен пасторал.Българите наистина трябва да си отдъхнат ,че са те поели белгийците. Апропо коя беше Белгия ? Тази на която народонаселението ходи да работи и скърпва бюджета си  във Франция и Люксембург, тая Белгия фрашкана със емигранти... пълно с негри, цигани, мароканци  и бай ганьо  Белджъма за цвят, тая Белгия в която турските кафенета са бюро разпределителна за работа, тая Белгия в която улиците и сградите са като в казармен строй подредени/ изключение прави Фламандската част, в която Ганьо ще яде бой понеже там са си най-отявлените расисти в тая страна/  тая Белгия  в която труженичките  със свирките на промоция от оста Сливен-Ямбол-Бургас позната като Петолъчката ще ги търсите на Gare De Nord, в Брюксел, тая Белгия в която да намериш ресторант с някаква свястна храна си е направо приключение, тая Белгия от която една съфорумничка тук мохини разпродаде имуществото си и избяга в търсене на нормален живот чак в Португалия ....припомни ми кой беше ти бе цървул, след като тая Белгия е върховното ти постижение 

Дори и новите белгийците не могат да спасят Белгия и да му придадат красотата на Ориентала. Хора от Мароко и от Турция. 
Голяма кочина е в Белгия, както го описа.  Поне има някой лев, че иначе кой ще стъпи там. 

преди 10 часа, petie1 написа:

Ха ха ха, умствения инвалид се пробва да ме обижда

Но пък нахрани всички и блокирал никовете на половин форум  :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.