Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжкар ли е Белгиеца

Мъжкар ли е Белгиеца? 18 гласували потребители

1. 1. Мъжкар ли е Белгиеца?

• Определено Да
      0%
      0
    • Определено Не
      77%
    • Не мога да определя
      22%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Обратното. Той мене и този акт на възмездие го демонстрира често, Просто го забърсах и предупреждавам останалите какво ги чака. Едно не ми убягва. Отдолу има файл buro.txt. Tова е файла с банковите сметки. 100%.

• Отговори 262
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, Емил Костов написа:

Ами скучно ни е явно. Направи си и ти една тема, мъжкар ли съм да те почнем и тебе, и да ти направим малко реклама ;)

Поласкан съм, почувствах се също Белгиец;):shy11:

преди 11 минути, bulljo написа:

Извинявам се ако съм те засегнал. Просто нашега го казах!

преди 26 минути, Profruit написа:

Пръв попаднах в масонската ложа и 90% от разписалите се са удостоени. Останалите рискуват да заемат вакантните места.

spacer.png

Огледалните му клетки в мозъка не издържат на патологията. Така заяви.

Но пък @Чингис Хан го няма в листата. BlackList.

THE-BLACKLIST-small.jpg&ehk=DFJ8V8JzF4QA

Значи е съгласен с това написаното от него и не се обижда.

Баджанак баджанака око не вади! Фокусарай се над файла!

преди 28 минути, bulljo написа:

Виж само да не се почувстваш немец. 

Един беден художник от Австрия се е почуствал немец и ...

преди 19 часа, Без умствен капацитет написа:

е пере го и него съчмата - но си е забавен

Ти си в листата му за нежелани персони. Персона нон грата. Не те чете.

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Извинявам се ако съм те засегнал. Просто нашега го казах!

Споко, усещам кога се шегуваш.

преди 3 минути, acnekt написа:

Виж само да не се почувстваш немец. 

Ако ме вземе някоя германка да ме пои и храни;)

Начи на Белжо ще му закарам на четиристин и кусур километра котела за газовото парно.И ще му го инсталирам напълно безплатно,  да видим кой белгиец ще направи такова нещо за него? Като толко са тупа в гърдите Белгия та Белгия.Ти е&а и белгията като нямаш един приятел там.Обаче искам посрещане по български.Да искара скарата в градината, да претича до магазина там, сливенска перла, и искам да видя как играе  белгийската балдъза кючек на масата.Иначе не тръгвам.

преди 16 минути, bulljo написа:

Споко, усещам кога се шегуваш.

Ако ме вземе някоя германка да ме пои и храни;)

Абе аз да си кажа, че има много обидчиви хора. Ти разбире се не си от тях. Вижда се! :) Значи викаш да очакваме темата мъжкар ли съм!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Абе аз да си кажа, че има много обидчиви хора. Ти разбире се не си от тях. Вижда се! :) Значи викаш да очакваме темата мъжкар ли съм!

Само, ако ти я пуснеш, ся няма сам да се фаля я.:shy11:

преди 46 минути, Чингис Хан написа:

Начи на Белжо ще му закарам на четиристин и кусур километра котела за газовото парно.И ще му го инсталирам напълно безплатно,  да видим кой белгиец ще направи такова нещо за него? Като толко са тупа в гърдите Белгия та Белгия.Ти е&а и белгията като нямаш един приятел там.Обаче искам посрещане по български.Да искара скарата в градината, да претича до магазина там, сливенска перла, и искам да видя как играе  белгийската балдъза кючек на масата.Иначе не тръгвам.

Там отдавна броди призрака на един българин, ти искаш българщина. Той името си е дал, рода си е дал, на децата не ги учи на български език, имента не са им на български. 

Откъде ще дойде българщината?

Балдъзата може да искаш и пайдушко хоро да ти изтропа, но...

Сега разбирам манията на  Белжо по танирите.Чиляка закара детето сутринта на училище, после минава през лидл, пребира се.Наготви, и после цял ден бол време гледа голи рускини безплатно. Жена му, ако разбере, как плакне очи по чужди тела, ще го натири да ходи да спи в Дачията.Сега се сетих за историята със скъпия балатом, за стотици евро квадрата.Изкарани естествено от жена му в люкса.И Белжо като момче за всичко, имаше честа да отиде да го вземе с дакела и да го постави.Аз не разбрах изолация слагали от долу или така го изпляска на бетона директно от горе.

преди 3 часа, Чингис Хан написа:

Белжо, е реално един паразит.За което естествено си плаща прескъпо.Хвали се, че лежал по гръб.Познавах преди един, и той по цял ден лежеше по гръб и гледаше телевизия на дивана и чакаше на жена си, после на втората, накрая от лежане се разболя от болест на костите.Инвалид стана, не можеше и да го вдига вече, и му биха шута и сега кълне и нарежда на ред от злоба като белгиеца.От друга стана я разбирам жената защо го държи още.Ако го изрита сега, тя после с дете почти невъзможно да се пласира на свободния пазар.Ако е и в недетеродна възраст става вече бита карта.Ще трябва да го кара само на любовници, обаче те няма да сменят протекли кранчета, няма да слагат балатоми, няма да и бъдат шофьор и да се грижи за градината.Любовника идва, олабва жилата и си заминава чиляка.

Грешиш. Белджъма също допринася за подпирането на семейния бюджет. Понеже работата е непристижна според неговите схващания, затова и не я афишира. Периода в който изчезва през лятото , в Люксембург има нужда от сезонни работници за събиране на плодове и зеленчуци. На първи септември ,сезона приключва, започва новата учебна година и тати е на линия да поеме основната си функция.Показана е и работната ставка :

https://www.jobandsalaryabroad.com/bg/luxembourg/bulgarian-fruitpicker-luxembourg.html

https://www.jobandsalaryabroad.com/bg/luxembourg/luxembourg.html

Така рекламираната шумно заплата от 4 к в евро на съпругата му е пълна мизерия. Удръжките са 50%  и заплатата става 2к в евро. Пълна мизерия за три членно семейство, след като трябва да се плащат и осигурителни вноски за мъжа, който по собствените му  думи лентяйства. Сезонната работа във Великото Княжество е без осигуровки и други екстри. Затова се налага ,човека сам да си бъде майстор в къщи  и да върши всичко което се налага по подръжката на жилището. Която дейност помпозно се обявява като "жена ми си има мъж да и върши тая работа, а всички и завиждат" Не знам някъде по света, някой да завижда за сиромашията на някой.Не знам и хора, които изкарват достатъчно да се нагърбват да бъдат всичко майстори. Когато планираш ремонт, оставяш ключовете на фирма и заминаваш на почивка . Като се върнеш всичко е ок. Обявената цена на къщата е смешна вече дори за българските цени на имоти. В България апартамент/ не панелен разбира се/ в престижни квартали вече надхвърля 100 к в евро. За къщи в затворени комплекси да не говорим. Който е виждал какво представляват къщите в Белгия за военни никога няма да завиди на българския гларус. По днешните стандарти , той е собственик на апартамент в България, в Исраел на  половин тоалетна от апартамент ,  а в САЩ на килер към някоя от стаите.. В САЩ има  и такса за притежаване на къща в определени райони. Колкото е по -престижен района, толкова таксата е по-голяма. С годините таксата се увеличава, което показва ,че се увеличава и цената на имота. За справка Белгия е на 35-то място в класацията за цена на имоти, а България е на 16-то място. Това е класацията за европейските страни. В този смисъл ,вие които сте собственици на жилище над 80- 100 квадрата или къщи с двор  сте в пъти повече баровци , от вашия етнически събрат. В Исраел апартамент примерно от 50-60  кв.м в Нетания струва към половин милион в евро. Тоест ,говорим за суми от порядъка на 7к  и повече евроцена за кв.м жилищна площ.   В Тел Авив говорим за цени които могат да достигнат от порядъка за милион евро за стая..Когато има и гледка вече говорим за 20 к -30 к  в евро за метър квадратен  жилищна площ  За къщите в САЩ просто не се коментират публично цените...предполагам Белджо трябва да се жени в пет последователни живота за американки и разбира се работа на полето няма да му даде никаква възможност да си плаща ипотеката или да събере 30 % от първоначалната цена необходима за закупуване на къща....застраховки, оценки, и комисионната на  маклера отделно.Тука шикалкавения не вървят.  Това разбира се , ако няма пари да се бръкне кеш за къща от милиони долари.

Мъжкар ли е Белджъма- според неговите си представи -да. Той е постигнал онова за което е мечтаел всеки един български гларус наобикаляйки  и подмокряйки чужденките по плажовете на българското море/ в неговия случай, по негови думи  - университета/ За него песента L'ombelico del mondo е писана за Белгия  и оттам започва личната му  митологема. Както беше писал някой "колкото си по-малък, толкова по-голям мит ти трябва " Неговата беда е,че светът дръпна напред и това, което вчера е било голямо,днес е просто една прашинка. Границите се отвориха, хората тръгнаха по света  и те така......

преди 3 часа, Profruit написа:

Пръв попаднах в масонската ложа и 90% от разписалите се са удостоени. Останалите рискуват да заемат вакантните места.

spacer.png

Огледалните му клетки в мозъка не издържат на патологията. Така заяви.

То и аз съм в масонската ложа и то щот яко го объзиках в Линукс раздела, според видния ни психолог на профилите моята патология била черния джам:) Смях се с глас на това

преди 4 часа, цър-вул написа:

1. Срамежлив е
2. Под достойнството му е.
3. Той е над тия неща
4. Нарцис - тук
😎

Ама теб си те нарежда в Уиндоус раздела нали? Даже и псхоанализа ти прави :)

преди 4 часа, bulljo написа:

Баа... скучно ли ви е, не стига че е на всяка манджа мерудия, па специално тема сте му създали да го дъвчете, какво реклама ли му правите, няма нужда, той и сам си се захвалва наляво и дясно, няма нужда да му дигате акциите допълнително, нали знаете няма лоша реклама, не е важно  какво се говори за него, важно е да е в устата на хората.

Което май и цели та затова ги плещи такива

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Ами скучно ни е явно. Направи си и ти една тема, мъжкар ли съм да те почнем и тебе, и да ти направим малко реклама ;)

Направо рекламна агенция Калдата Клиник

Мъжкар ли е Белгиеца?  

Мисля ,че е женкар, жена му не дава, но той неможе да го спре нищо и ходи до комшииките където го играе водопроводчика от втория етаж .

преди 3 часа, Чингис Хан написа:

искара скарата в градината

Дали ще има място в градината за скарата от паниците дет ги е посадил/

преди 1 минута, -Fu- написа:

Мъжкар ли е Белгиеца?  

Мисля ,че е женкар, жена му не дава, но той неможе да го спре нищо и ходи до комшииките където го играе водопроводчика от втория етаж .

Викаш затова гледа *орно от нелегалната тв?

преди 4 минути, petie1 написа:

Викаш затова гледа *орно от нелегалната тв?

Това не знам ,но се хвалеше че слага антени на комшииките .

преди 1 минута, -Fu- написа:

Това не знам ,но се хвалеше че слага антени на комшииките .

Вярно че и Ундоуси май им предлагаше и пингвини нали затва толкоз се бори срещу черния джам

преди 1 минута, petie1 написа:

Вярно че и Ундоуси май им предлагаше и пингвини нали затва толкоз се бори срещу черния джам

Важно е змията да не е заспала в коша когато навестява комшииката.

Не знам дали е мъжкар пък и не ме вълнува, но от dtv форума научи малко за антените и после смяташе, че знае повече от всички професионалисти там. Тук с компютрите е същото. Предполагам, че всичката работа му е такава...

преди 3 минути, -Fu- написа:

Важно е змията да не е заспала в коша когато навестява комшииката.

Верно думаш

преди 1 минута, ncl написа:

Не знам дали е мъжкар пък и не ме вълнува, но от dtv форума научи малко за антените и после смяташе, че знае повече от всички професионалисти там. Тук с компютрите е същото. Предполагам, че всичката работа му е такава...

Абе гола вода е с компютрите същия като АБПФ Кити-Анне ама се бара за голям разбирач , аз нали си го ползвам за опитна мишка та бих го заключил в една стая с един компилатор и Линукс ядро в код та да го видя как ще окъха кънките

преди 1 минута, ncl написа:

Това е истината Белгийчето да "лази " из този форум. Още по голяма е истината, написана от Валкирия в която се бях убедил още преди 3 години, посещавайки Белгия, минавайки покрай дядовата му(баща на красивата руса белгийка) къща през онова лято. Но и тогава...пак отсъстваше и може би му е било първото лято, когато е изкарал със свой труд някое евро като работник по плантациите. Ами то така се почва със трудовия стаж. Лошото е че понякога е твърде късно. Апропо, споменавал съм това  преди тези три години и тук, във форума.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.