Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжкар ли е Белгиеца

Мъжкар ли е Белгиеца? 18 гласували потребители

1. 1. Мъжкар ли е Белгиеца?

• Определено Да
      0%
      0
    • Определено Не
      77%
    • Не мога да определя
      22%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Всъщност Господин Неможко  сиреч Белгиеца е некадърен да подсигури прехраната на сина си, както и на жена си.Та за какъв мъжкар изобщо говориме. По-скоро плазмодий от неопределен пол.Нормално жена му да предпочита вибратора или бързото мандръсане в тоалентните на люксенбурските счетоводни кантори с някой люксенбурски канцеларски съсел, пред подобието на мъж, което си има в къщи.Реално Белжо е и непривлекателен за нито един белгийски работодател.Човек на 50 години с нула дена работен стаж, с никакви изградени работни навици и рутина, с една гола тапия в джоба на консултант-продавач.Няма шанс да го вземат и за мияч на чинии.

• Отговори 262
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Hermanita написа:

Мхм, по труд и техника...(или ръчен труд беше):lol6:

ан тъй
там беше

преди 1 час, цър-вул написа:

Днес във детската градина
токът гръмна двама-трима
Две дечица-веселушки
светят като крушки...

оранджавото Дарку е в по-горна група
опитах се да го заблудя, ама не се върза

преди 3 часа, bornofash написа:

И аз не му вярвам, между другото. По същия начин разправя, че нямал завършен четвърти клас, но очевидно има много повече.

Е нали за това се е писал циганин уж, де си видял бай манго да не лъже и да не крадне?

То това си им е вродено на тях:hush:

spacer.png

преди 3 часа, цър-вул написа:

Днес във детската градина
токът гръмна двама-трима
Две дечица-веселушки
светят като крушки...

Ти що спамиш тука у веселата тема бе?
Уреждам те с почетно местенце у списъка ми със блокирани никове. Това ти е за втори път.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Уреждам те с почетно местенце у списъка ми със блокирани никове. Това ти е за втори път.

Аууу, веднъж съм пропуснал сесия джобен тенис... Шса самонапия ут мъка

преди 1 час, Белгиеца написа:

spacer.png

Белгийче!

Гледам и не вярвам на очите си. Пропуснал си ме бе  момче! А може и да греша. Най вероятно е да не ти разрешава русата белгийка. Зная, че ТЯ ме харесва

Не знае, как да покаже целия. Колко страници трябва да прелисти! :D 

По-лесно ще е да покаже, списъка с неблокирани.

Поне разбрахме, че зад офицерската барака тип ,,Направи си сам,, има цистерна с нафта, тоест бомба със закъснител.Представям си го Белжо зимата рано сутринта в преспите с кофите с нафта, тича да зарежда котела.И нашия сънува мокри сънища, че жена му, ако се спомине преди него нашенките щели да тичат до кадастъра:D

преди 3 часа, Kolev71 написа:

Зная, че ТЯ ме харесва

Е как няма да те харесва като си русофил като нея.
Пък и ти харесваше една рускиня от mail.ru архивите там скивах преди години.
Виж сега дедко, навъдили са се едни сухари техничари тука, абсолютно не способни да водят нормални разговори. Абе като зло куче са, джавкат и пак джавкат и така. Злобата и зависта им са безгранични, полезноста от тях е точно никаква за мен. Бозата не ме интересува, спи дълбок зимен сън сега, само аз знам че е инсталирана на новия комп, чужд човек ако седне пред него ще види xubuntu че тръгва светкавичмно бързо. Та така, търпимоста към злите кучета зависи от полезноста им.
А и няма нито една жена в списъка за сега. Виж колко съм толерантен към женските.

преди 2 часа, VeeeSeLa написа:

А, тебе те е яд че не можеш да се уредиш и ти в тоя списък, та да се посближиш с разни мъжлета и да ви тръгне приказката и да го прикоткаш някой да стане твоя собственост.
Усещам те аз каква хитра Кума Лиса си, ама и аз не съм вчерашен, без пари не спомагам за запознанства и бракуване.

преди 3 часа, цър-вул написа:

Аууу, веднъж съм пропуснал сесия джобен тенис... Шса самонапия ут мъка

Предупреждавах. Този е садист и раздава само еднопосочни билети! Добре дошъл в ложата на лордовете.

преди 25 минути, Белгиеца написа:

А, тебе те е яд че не можеш да се уредиш и ти в тоя списък, та да се посближиш с разни мъжлета и да ви тръгне приказката и да го прикоткаш някой да стане твоя собственост.
Усещам те аз каква хитра Кума Лиса си, ама и аз не съм вчерашен, без пари не спомагам за запознанства и бракуване.

Е то пък с пари все едно спомагаш....     С брачната агенция на времето бързо включи задна....   После за продавач-консултант се гласи, явно и  в Action (западната версия на българския магазин ,,Всичко по един лев,, ) не са те искали и твоята кариера приключи бързо бързо в  къщи на дивана пред Дисковери-ченел. Аве Белжо бегай да си пиеш ,,Просталина,, и ни занимавай с глупости.

преди 2 часа, VeeeSeLa написа:

Сега се зачудих дали може сам да се блокира, целево да бъде постигнат 100% КПД. :rolleyes:

преди 47 минути, Белгиеца написа:

Усещам те аз каква хитра Кума Лиса 

Тц, хитра е кат стадо кума Лиси. 

преди 5 минути, -Fu- написа:

Сега се зачудих дали може сам да се блокира, целево да бъде постигнат 100% КПД. :rolleyes:

Глей сега, отваряш му още работа. 

преди 6 минути, -Fu- написа:

Все на 100% КПД го догаждаш, тая вечер! :D

Това блокиране само потвърждава тезата за кукувица съпруг. Обича садо и мазо. Мазо и садо.

преди 19 минути, -Fu- написа:

Пробвах не става.

Bildschirmfoto 2021-02-19 um 19.39.15.png

преди 31 минути, Чингис Хан написа:

Е то пък с пари все едно спомагаш....     С брачната агенция на времето бързо включи задна....   После за продавач-консултант се гласи, явно и  в Action (западната версия на българския магазин ,,Всичко по един лев,, ) не са те искали и твоята кариера приключи бързо бързо в  къщи на дивана пред Дисковери-ченел. Аве Белжо бегай да си пиеш ,,Просталина,, и ни занимавай с глупости.

Да и ний го имаме тук. Но аз отивам в Tedi. Не ми харесва Action.

https://www.tedi.com/

преди 7 минути, VeeeSeLa написа:

Глей сега, отваряш му още работа. 

А пък той без пари не работи :D

преди 14 минути, -Fu- написа:

А пък той без пари не работи :D

В натура не става ли?

преди 1 минута, acnekt написа:

В натура не става ли?

Не мога да дам отговор на този въпрос. 

преди 6 часа, Белгиеца написа:

spacer.png

Остави ги! Завиждат ти!

На мен си ми Идеал за мъж, но вече си зает, а и едва ли съм на нивото на твоята Мис Вселена :)

Чисто психологически, някой да реши да пусне тема с подобно заглавие има някаква причина. Не знам дали Учителят Рамус тук е отговарял, но сигура ще го обясни по-ясно.

Та една от причините е, да се съмнява сам в себе си, много да му се иска, но да разбира, че няма как да се мери с един виртуален Герой. Нито има реални житейски постижения, професионални, интелектуални или лични, така че, защо да не пусне една темичка, в която всички да хейтят срещу популярниЯт. Така някак вечер ще се заспива по-спокойно в студеното легло. Друга причина, за която се сещам, е да се прави някакъв вид "шоу" на чужд гръб. Защо? От скука. Така пък един друг като е задъвкал Аннето, направи осемсеитритеми без особен смисъл, ама нека да има активност.

И така, леко започва да дразни цялата тази "атмосфера".

преди 6 минути, Maleficient написа:

Остави ги! Завиждат ти!

На мен си ми Идеал за мъж, но вече си зает, а и едва ли съм на нивото на твоята Мис Вселена :)

Чисто психологически, някой да реши да пусне тема с подобно заглавие има някаква причина. Не знам дали Учителят Рамус тук е отговарял, но сигура ще го обясни по-ясно.

Та една от причините е, да се съмнява сам в себе си, много да му се иска, но да разбира, че няма как да се мери с един виртуален Герой. Нито има реални житейски постижения, професионални, интелектуални или лични, така че, защо да не пусне една темичка, в която всички да хейтят срещу популярниЯт. Така някак вечер ще се заспива по-спокойно в студеното легло. Друга причина, за която се сещам, е да се прави някакъв вид "шоу" на чужд гръб. Защо? От скука. Така пък един друг като е задъвкал Аннето, направи осемсеитритеми без особен смисъл, ама нека да има активност.

Няма да ходиш в Брюксел. Не се четкай. Жена му не дава, ако е жена.

преди 19 минути, Maleficient написа:

Остави ги! Завиждат ти!

Теб не те разбрахме какви професионални и интелектуални постиженения имаш? Да подреждаш папки в адвокатските кантори и да правиш компоти на Павликени.Учила пет години висше да мръзне по автобусните спирки и да вари компоти лятото.Не си мисли, че като четеш книги това по някакъв начин те право интелектуалка.Оставаш си селска Мара и с хиляда прочетени книги.Един цървул, колкото и да го лъскаш чипик няма как да стане.Белгиеца може и да е идеала за мъж за теб, но ти не си идеяла за жена за него, че с твойта канцеларска заплата от 800 лв. белгиеца ще трябва доста добре да опознае софийските тротоари и удоволствието от това да яде всяка вечер боб и хляб Добруджа.И темата , ако не си разбрала е Белгиеца в нея да обеснява колко е велик, а не в почти всяка нова тема във форума.

преди 14 минути, acnekt написа:

Няма да ходиш в Брюксел. Не се четкай. Жена му не дава, ако е жена.

Усети тя половината офицарска барака.Ама ще трябва първо да чака да се спомине ангела и после да тича до кадастара да проверява, ама до тогава Белжо вече ще се изпуска в гащите и най-много да се класира до лична санитарка и масажистка на простата на Белгиеца.

На мен пък Белгиеца не ми е идеала за мъж и не искам да ходя в Брюксел. Искам в Ханофа, да видя Ханофа Меса или в Магдебург.

https://www.hannovermesse.de/

на 13.02.2021 г. в 2:39, Mediterranean написа:

Той обича мъжкарани. Вечно за тях говори - мъжкарани това, мъжкарани онова.... Мъжкарани мъжкарани мъжкарани 😵😵😵

Иска да намекне че си пада по теб...

преди 35 минути, acnekt написа:

В натура не става ли?

С апарататурата за пердаше в кафявата точка?

преди 10 минути, Чингис Хан написа:

Белгиеца може и да е идеала за мъж за теб, но ти не си идеяла за жена за него, че с твойта канцеларска заплата от 800 лв. 

Това беше доста грубо отношение към жена, което бе ненужно и поста ти е съвсем по темата като въпрос.

Мъжко или не е такова отношение към жена. 

Тук във форума не знаем на Белгиеца какъв му е идеала за жена, всъщност всичко което е споделил е възможно да бъде проект за бъдещ негов роман.  Завършвам поста си с, доходите не са мерило за интелект. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.