Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 8 часа, insec написа:

ДПС какво и що, но ако не бяха етническа партия, депесето щяха да минат всички останали с огромна преднина.

Честито да им е на Кирил и Петков, и техните поддръжници, а дано тоя път съставят правителство, че както се сбраха седем банди ...... само от мазало на още по- мазало се развива историята тъдява.

Факта е, че няма читави хора, които да поемат управлението на държавата - дето ги има или не могат да припарят, или хич не им се занимава.

Ти си стой у вас на всички избори и след 20 години честните и читави хора ще ти паднат от небето да гласуваш за тях. Мдаа... 

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 136,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ти си стой у вас на всички избори и след 20 години честните и читави хора ще ти паднат от небето да гласуваш за тях. Мдаа... 

?!?!???  и прочее на теб, като са ти паднали читавите хора, значи следва си доволен - да?

преди 1 час, insec написа:

?!?!???  и прочее на теб, като са ти паднали читавите хора, значи следва си доволен - да?

По-доволен съм от 2020-та. Щях да съм още по-доволен, ако 60% от българите не бяха мърша и да оставят турци и платени гьонсурати да решават управлението на България. 

https://tribune.bg/bg/mrezhata/parvi-reaktsii-v-mrezhata-sled-ostavkata-na-ninova/?fbclid=IwAR2sROKyPFxuZqlu7XiQY6qN2OL5IMP25xlMViRsUgwgS6WEqcZeO-7u3ig

Толкова наивна излезе Нинова, да й се чуди човек! Матросов пред нея, патки пасе. Чак сега схвана каква змия отгледа под крилото на партията си. И как Радев я употреби.

преди 3 минути, absurt написа:

https://tribune.bg/bg/mrezhata/parvi-reaktsii-v-mrezhata-sled-ostavkata-na-ninova/?fbclid=IwAR2sROKyPFxuZqlu7XiQY6qN2OL5IMP25xlMViRsUgwgS6WEqcZeO-7u3ig

Толкова наивна излезе Нинова, да й се чуди човек! Матросов пред нея, патки пасе. Чак сега схвана каква змия отгледа под крилото на партията си. И как Радев я употреби.

Жени... :rolleyes:

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Жени... :rolleyes:

Да, сестро Аглайке, ти добре ни разбираш! 2050180896_download(11).gif.90eaac477793825dc40b52c98955f1c5.gif

преди 1 час, absurt написа:

И как се случи това при безпартийния Румен Радев и с неговите инициативни комитети!?  БСП с 10 % електорат - а държавния глава с 50 %. Няма нужда да се коментира. 

преди 1 час, Мойра написа:

знаем че нямаш мнение,,и ако това интервю е реално, няма да е само в фрог

В неделя пак ще се гласува и не е ясно кой ще бъде президент и дали скоро ще има правителство      https://www.dw.com/bg/кризата-в-бсп-застрашава-и-радев-и-съставянето-на-кабинет/a-59843377

преди 33 минути, attj написа:

В неделя пак ще се гласува и не е ясно кой ще бъде президент и дали скоро ще има правителство      https://www.dw.com/bg/кризата-в-бсп-застрашава-и-радев-и-съставянето-на-кабинет/a-59843377

А колко стабилно беше по времето на господин Борисов. Всичко се знаеше, той печели, той прави, той строи, той дава, той ни пази от комунистите, той, той, той.  :( 

преди 37 минути, N1K17Y написа:

А колко стабилно беше по времето на господин Борисов. Всичко се знаеше, той печели, той прави, той строи, той дава, той ни пази от комунистите, той, той, той.  :( 

Аглая, на какво едноклетъчно си дала да пише от профила ти? Все пак, имам впечатления за теб от друг форум- толкова безмозъчно зомбирана никога не си била. Да не се прокрадва в мозъка ти една интелигентна и логична мисъл, а да тънеш в страх и омраза към един човек. Направо си жалка. Вярно- трол го работиш, ама пък толкова чехълоподобно, хич не бива, бе!

преди 1 минута, absurt написа:

Аглая, на какво едноклетъчно си дала да пише от профила ти? Все пак, имам впечатления за теб от друг форум- толкова безмозъчно зомбирана никога не си била. Да не се прокрадва в мозъка ти една интелигентна и логична мисъл, а да тънеш в страх и омраза към един човек. Направо си жалка. Вярно- трол го работиш, ама пък толкова чехълоподобно, хич не бива, бе!

Брех, скоро ще ти светне, че параноята и делириумите ти са само това и не съм лелката с която си спорила във форума на мамите :D  Малко ти остана. 

преди 29 минути, N1K17Y написа:

Брех, скоро ще ти светне, че параноята и делириумите ти са само това и не съм лелката с която си спорила във форума на мамите :D  Малко ти остана. 

Ми, то се оказва че и този, за когото се представяше когато влязох във форума, пак не си. Ту мъж, ту жена; ту що- годе интелект наднича, ту нискочел простак- последното ти въплащение. Не ти е лесно и на теб, признавам- Сорос те направи луда.

току-що, absurt написа:

Ми, то се оказва че и този, за когото се представяше когато влязох във форума, пак не си. Ту мъж, ту жена; ту що- годе интелект наднича, ту нискочел простак- последното ти въплащение. Не ти е лесно и на теб, признавам- Сорос те направи луда.

Ха, предизвикам те да намериш и един пост, където твърдя, че съм жена. А за просташките ми изказвания, може пък и те да са демонстрация на интелект, ама ти убягват :P 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ха, предизвикам те да намериш и един пост, където твърдя, че съм жена. А за просташките ми изказвания, може пък и те да са демонстрация на интелект, ама ти убягват :P 

Постовете ни в другият форум си седят. Отделно от това, ти беше тази, която постна тук твой и мой диалог. Така че, демонстрацията ти  куца и колкото повече се извърташ, толкова повече лъсват нещата.

преди 12 минути, absurt написа:

Постовете ни в другият форум си седят. Отделно от това, ти беше тази, която постна тук твой и мой диалог. Така че, демонстрацията ти  куца и колкото повече се извърташ, толкова повече лъсват нещата.

"В другият форум" си го въобрази ти. Пуснах единствено снимка на твои думи, че си гласувала за Борисов 3. Останалото е твоята параноя. Толкова по темата за личните ти драми, кажи за кои гласува ;) 

току-що, N1K17Y написа:

"В другият форум" си го въобрази ти. Пуснах единствено снимка на твои думи, че си гласувала за Борисов 3. Останалото е твоята параноя. Толкова по темата за личните ти драми, кажи за кои гласува ;) 

Нямам лични драми- винаги съм била жена, винаги съм имала само този ник във форумите. Теб те гледам как се гърчиш, не знаейки коя/кой си и какво си. Последното ти качество- тъпа и упорита, ме забавлява искрено.

преди 29 минути, attj написа:

Давай,Тоше,давай...Ти си готов да хвалиш и анти-български партии,защото щели да гласуват против Радев...А коя е твоята родина, Тоше ?! Или ,заради мутрата Борисов си готов да подкрепиш и ДПС,щото тези две мутренски партии вървят заедно в мафиотските си методи...

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Давай,Тоше,давай...Ти си готов да хвалиш и анти-български партии,защото щели да гласуват против Радев...А коя е твоята родина, Тоше ?! Или ,заради мутрата Борисов си готов да подкрепиш и ДПС,щото тези две мутренски партии вървят заедно в мафиотските си методи...

Предпочитам тогата  на професор вместо фуражката  на военен.

току-що, attj написа:

Предпочитам тогата  на професор вместо фуражката  на военен.

Значи,щом е професор е чист и свят,а който е военен,е черен като Дявола...Желязна логика...Браво ,Тоше...

преди 10 минути, Лудият Учен написа:

Значи,щом е професор е чист и свят,а който е военен,е черен като Дявола...Желязна логика...Браво ,Тоше...

Ами, на фона на фуражката, е чист и свят. И ти, като учен, макар и луд, би трябвало да си на страната на науката, а не на безмозъчните квадратни глави. KC9uW.gif.26a5772415f0f7c6cbf8b4063368ffc9.gif

преди 23 минути, absurt написа:

Нямам лични драми- винаги съм била жена, винаги съм имала само този ник във форумите. Теб те гледам как се гърчиш, не знаейки коя/кой си и какво си. Последното ти качество- тъпа и упорита, ме забавлява искрено.

Разбрахме бе, само ти си умната тука. Да наричаш всеки идиот, качество на всеки интелигентен човек. С това са известни умните. Я сега кажи защо те е срам толкова от вота ти ? :) 

преди 32 минути, N1K17Y написа:

Разбрахме бе, само ти си умната тука. Да наричаш всеки идиот, качество на всеки интелигентен човек. С това са известни умните. Я сега кажи защо те е срам толкова от вота ти ? :) 

Не, не те наричам идиот, а тъпа и упорита. И го доказваш във всеки пост. Продължавай, не ми пречиш.

download (13).gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.