Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 2 минути, M.Николов написа:

Винаги съм знаел, че на теб звездите ти го говорят.

:giggle1:

Сигурно е ученик на Алена :D

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 136,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Мойра написа:

Не вини новото правителство, навсякъде по света зеленият сертификат ще стане задължителен за работа.

Тя Ауми отдавна е за това, но тук в тази тема се прави на изненадана.

Да не говорим, че заглавието е повеждащо, при условие, че в самата статия пише следното:

"Според министър Кацаров рано или късно и в България, както е в много други страни в Европа, ще бъде необходим зелен сертификат, за да ходиш където и да е на работа."

Отделно, че Кацаров няма нищо общо с новото правителство(поне за момента)!

преди 3 минути, M.Николов написа:

Дa - ама не разбрах защо някой с право на модериране може да ми ограничава права за публикуване.   

преди 1 час, attj написа:

Новото правителство няма да изкара целия си мандат. Максимум една година ще работят новите министри, преди да настане поредната криза.

Това прогнозира гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони – Теодора Стефанова.

Същата тази "пророчица" беше казала , че на финала на Световното Първенство по футбол през 2002 г. щели да играят Франция и Аржентина...Ама тя беше достатъчно тъпа да не провери, че и двата отбора са в един и същи поток и ще се срещнат още преди това на полуфинал(евентуално)...Само,дето в крайна сметка и Франция ,и Аржентина отпаднаха още в груповата фаза...Та ти ,Тоше, си паднал на нейното ниво...

преди 11 минути, Лудият Учен написа:

Тодоре,ти сериозно ли ??? Знаем ,че послъгваш доста често против всички противници на Борисов и ГЕРБ,а сега виждаме,че си станал и шарлатанин...Да цитираш тази "дама" в такава сериозна тема си е смехотворно отвсякъде...Излагаш се...Тотално...

Тук и модератори почнаха да Ви помагат за лъжите.  Предупреждавам.   Поне ти се сещай за възможностите ми...  Не следва да се лъжем.   Герб никога не са ми били интересни.

Хранимайкото на дебата:

За мен са гласували 80% от привържениците на ГЕРБ.

Кристално ясно е, че корпоративният и административен вот за Герб е точно 20% от гласоподавателите им. От президентската институция не зависят топлите им местенца и за това тези 20% не са счели за нужно да гласуват за Плевню2. Излиза, че реално привържениците на Герб в момента са доста под 500 000.

Казвах ли ти, Мирко, че всичко ще лъсне?

преди 36 минути, M.Николов написа:

Цената на тока в цяла Европа е висока!

Всъщност цената на тока в България е висока именно заради повишението на цената на тока в Европа.

Там как произвеждат млечни продукти на по-ниска цена?

С 12 евро на час минимална заплата или 40 часова работна седмица, дали ще усетят немците това покачване на тока? Или на месец минимална 2000 евро заплата.

С осигурени осигуровки и право на отпуск. Помощ от държавата.

преди 37 минути, M.Николов написа:

Цената на тока в цяла Европа е висока!

не е баш така има огромна разлика - например с Германия, по богати ли сме от тях

sshot-12e9e94a073a1b8e3.png

преди 35 минути, M.Николов написа:

преди 36 минути, Мойра написа:

Не вини новото правителство, навсякъде по света зеленият сертификат ще стане задължителен за работа.

аз като гледам на тази и говори и луна:giggle1:

преди 34 минути, Мойра написа:

Сигурно е ученик на Алена :D

ето издаде се че сте съученици:D

преди 45 минути, Без умствен капацитет написа:

не е баш така има огромна разлика - например с Германия, по богати ли сме от тях

Първо това е цената на тока за ден напред, която нормално не е определяща за големите потребители.

Второ и на мен ми е много чудно, как Германия успява да постигне такива цени(сравнено примерно със Франция, която има няколко АЕЦ и е износител на ел.енергия)явно има някаква врътка в правилата на борсата им, другия вариант е да купуват много ток от Полша в която има много ТЕЦ-ве на въглища(срещу които германците много реват, но май в момента поддържат тази по-ниска цена именно от тях!).

преди 51 минути, АСПЕКТ написа:

С 12 евро на час минимална заплата или 40 часова работна седмица, дали ще усетят немците това покачване на тока? Или на месец минимална 2000 евро заплата.

С осигурени осигуровки и право на отпуск. Помощ от държавата.

По-същата логика би трябвало да се възмущавам за цената на много други стоки, но....така е в ЕС!

Свободно движение на стоки, услуги, капитали и хора.

Държавата няма право да ограничава износа на ток, освен в случай на недостиг, а такъв за момента няма.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Първо това е цената на тока за ден напред, която нормално не е определяща за големите потребители.

Второ и на мен ми е много чудно, как Германия успява да постигне такива цени(сравнено примерно със Франция, която има няколко АЕЦ и е износител на ел.енергия)

оооооооо повярвай ми следя го от около 6 месеца и от около месец е така, дори понякога съм пускал и снимки от този сайт - вчера публикувах и линк в който показваше подобно нещо

цената е главно висока, защото на борсите цената на въглеродните емисии е висока - а ние разчитаме на мариците, а те са на въглищни

просто Германия по назад в времето направи доста инвестиции в ВЕИ централи, а ние какво правим - в момента вятър бол

и сега си помисли дали наистина цените са високи, защото ГЕРБ направи мн. инвестиции в ВЕИ централи

преди 1 час, ivottoshev написа:

Хранимайкото на дебата:

За мен са гласували 80% от привържениците на ГЕРБ.

Кристално ясно е, че корпоративният и административен вот за Герб е точно 20% от гласоподавателите им. От президентската институция не зависят топлите им местенца и за това тези 20% не са счели за нужно да гласуват за Плевню2. Излиза, че реално привържениците на Герб в момента са доста под 500 000.

Казвах ли ти, Мирко, че всичко ще лъсне?

Отново изкара "логика" в стил.. вица за аквариума .... :giggle1:

А за тези 20% Герджиков говореше още преди първия тур . ама ти отде да знаеш... :getout:

преди 27 минути, miro20 написа:

Отново изкара "логика" в стил.. вица за аквариума .... :giggle1:

А за тези 20% Герджиков говореше още преди първия тур . ама ти отде да знаеш... :getout:

Мдаааа, и аз ти говорех, че на тези избори ще лъсне големината на корпоративният и административният вот. Е видя се, че 20% от гласувалите за ГЕРБ не подкрепят Хранимайкото. Хайде обясни защо е така.

Получих Deja vu :wink12: 

Пак в поста ти има виц за аквариуми. Винаги се появява, когато си толкова безсилен пред написаното от мен, че дори и опорките от централата не могат да ти подскажат как да ме обориш :laughing5:

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Пак в поста ти има виц за аквариуми. Винаги се появява, когато си толкова безсилен пред написаното от мен, че дори и опорките от централата не могат да ти подскажат как да ме обориш :laughing5:

Защото "логиката" ти е такава бре умньо . Какво има да се оборва всяка твоя измишльотина ??

ГЕРБ ги няма в нито една властова позиция от половин година, той  ми плямпа за корпоративен вот ,бла бла бла... :getout:

съчинявай си ... идеално олицетворяваш вица за аквариума. :) 

И отново за репресиите. Чашков посегна и на университетите

https://breaking.bg/novini/mvr-na-rashkov-machka-studenti-i-prepodavateli-v-su-sv-kliment-ohridski-zaradi-radev/

Такова чудо никога не е било ....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 19 минути, miro20 написа:

Защото "логиката" ти е такава бре умньо . Какво има да се оборва всяка твоя измишльотина ??ГЕРБ ги няма в нито една властова позиция от половин година, той  ми плямпа за корпоративен вот ,бла бла бла...

Кметовете по места все още са от шайката, а зависимите от тях са много - това е административният вот.

Служителите на фирми приближени до Герб (примерно тези на Ковачки) все още са зависими от Герб - това е корпоративният вот.

От това кой ще е президент обаче не зависят топлите им местенца и следователно тези хора могат да гласуват по съвест. Резултатът е 20% по-малко герберастки гласове за Хранимайкото, отколкото за Тиквоний 

Няма как да обориш фактите и за това опираш до "аквариума" :hit:

Анастас Герджиков снощи на финала на дебата:

"Благодаря на всички, които ни подкрепиха досега. Надявам се да ни подкрепят за в бъдеще, за да можем да излезем от кризата и да се обединим около нов национален идеал. Пожелавам си да бъда онзи президент на България, който да не помрачава Новата година на хората с мрачни речи, да не размахва пръст, да не се сърди на никого, за да виждаме българите усмихнати и щастливи".

След дебата, определено само Герджиков може да е достойния президент, от който никой не би го било срам.

Зеления чорап тотално се изложи и омаза по всички вътрешни теми , освен че предизвика и международен скандал с Украйна и Турция.

преди 4 минути, miro20 написа:

След дебата, определено само Герджиков може да е достойния президент, от който никой не би го било срам.

Зеления чорап тотално се изложи и омаза по всички вътрешни теми , освен че предизвика и международен скандал с Украйна и Турция.

Хайде и ти започна да разказваш вицове всички видяха кой е мекотело и лъжец и това е Герджиков Да ти нямаш нищо против родината на коалициония партньр ДПС да се меси в вътрешните работи на България напълно нормално за троловете на националния предател Борисов

Продължаваме Измяната с ювелирни предложения за министри...

преди 11 часа, attj написа:

Анастас Герджиков снощи на финала на дебата:

Надявам се да ни подкрепят за в бъдеще, за да можем да излезем от кризата и да се обединим около нов национален идеал.

Нов национален идеал?!? Та той даде висока оценка на предишното управление и на работата на Прокуратурата и КПКОНПИ (демек на Боко, Гешев и Цацаров). Ние този "идеал" го гледахме 12 години. Кое му е новото?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Та той даде висока оценка на предишното управление и на работата на Прокуратурата и КПКОНПИ (демек на Боко, Гешев и Цацаров). Ние този "идеал" го гледахме 12 години. Кое му е новото?

предното е на Янев- май пак има неразбрали

като че ли нещо ти замъглява мисленето

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Нов национален идеал?!? Та той даде висока оценка на предишното управление и на работата на Прокуратурата и КПКОНПИ (демек на Боко, Гешев и Цацаров). Ние този "идеал" го гледахме 12 години. Кое му е новото?

А кое е новото на фигурант на мутрите, заобиколен от такива като агент Майстора, шеф на стратегиите му . На държавните , най важни стратегии ?

Или какво е новото на фигурант на Черепа, който сам го нарече така, фигурант заобиколен и предложен от 27 явни  агенти на ДС от мракобесния режим ?

Със силов  министър комуне, символ на Задкулисието и Чашката който му прокарва чрез репресии и натиск ,преизбирането ?

Който е тотално зависим от чужда държава и техните служби , които го лансираха, проучиха и предложиха на своите марионетки тук чрез Решетников и БСП ?

С такива ли хора ще "борите статуквото"  ?

Не знам колко тъп трябва да си за да гласуваш за такъв мухльо .

:)

преди 4 часа, ninov написа:

Хайде и ти започна да разказваш вицове всички видяха кой е мекотело и лъжец и това е Герджиков Да ти нямаш нищо против родината на коалициония партньр ДПС да се меси в вътрешните работи на България напълно нормално за троловете на националния предател Борисов

Понеже ти е къса паметта,ще ти припомня че именно БСП се целуваше на Орлов мост с ДПС , че имахме ярко и незабравимо управление на тройната коалиция с ДПС, че имахме явна подкрепа на льотчика мухльо през 2016 г от Турция и ДПС за избирането му .

Не Герджиков, а мухльото льотчик бе избран с гласовете на ДПС !

Чалгарите , заслепени и гладни за власт, бяха употребени да премахнат ограничението на секциите от чужбина.

Сега им берем плодовете на тази глупост.

ИТН си увеличиха с известен малък процент от чужбина гласовете, но покрай тях, ДПС увеличи в пъти повече.

На предпоследните избори, както цитирах, това увеличение бе 25% от Турция, а сега,след като видяха сладката далавера, увеличението е ДВОЙНО .

Чалгарите и "новите протестъри"  отразиха  тотален провал, но  промените останаха, и ДПС регистрира двойно увеличение.

Честито . Аз това от кога го говорех, ама не слушате.

Сега доволни ли сте за ДПС ?

Доволни сте я. Ако не сте доволни, тогава признавате колко сте тъпи  :)

Герджиков е на светлинни години по далеч и по високо от мухльото фигурант на ДПС и Задкулисието на ДС.

за съжаление, фейк пропагандата е много силна, и такива като теб ще гласувате за матрьошката.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.