Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 3 минути, ninov написа:

до колкото знам най ниската пенсия в Европа е 500 евро така че и сега е най ниската

значи - всички са си плюли в устите и едните и другите крякат - но пак правят едно и също

според мен е грешка да говорят основно за пенсии - като вдигнат минималната заплата, след това отчетения данък съответно и той скача, и идват ппенсиите

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 141,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

значи - всички са си плюли в устите и едните и другите крякат - но пак правят едно и също

според мен е грешка да говорят основно за пенсии - като вдигнат минималната заплата, след това отчетения данък съответно и той скача, и идват ппенсиите

Аз очаквам и минималната заплата да се вдигне ако не са ГЕРБ на власт защото ГЕРБ не предвиждаха догодина да вдигат минималната заплата

Целият български бизнес ще се надигне срещу повишението на минималната заплата. Както винаги досега. Зависи ли от силно десните, няма да се осъществи. Ще стане същото като в здравеопазването след появата на служебния министър.

преди 1 час, ninov написа:

Аз очаквам и минималната заплата да се вдигне ако не са ГЕРБ на власт защото ГЕРБ не предвиждаха догодина да вдигат минималната заплата

но е факт че фокуса на всички партии без изключение са пенсиите

това си е спекула, но за жалост сме в стана с отрицателен прираст и пенсионерите са много

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

но е факт че фокуса на всички партии без изключение са пенсиите

Няма такова нещо . Предстоят избори ,затова и всички се преструват на много загрижени за българският народ и лъжат та се късат . Говорят и предлагат неща ,които много добре знаят ,че не могат да изпълнят .

Пенсионерите са фактор, който не могат да си позволяват да заобикалят непрекъснато. Славчо и това не схвана, а хукна да праща астронавти в космоса и да строи денски градини в София, че да може цяла България да дойде в града и да се управлява по- лесно.

преди 23 минути, absurt написа:

Пенсионерите са фактор, който не могат да си позволяват да заобикалят непрекъснато. Славчо и това не схвана, а хукна да праща астронавти в космоса и да строи денски градини в София, че да може цяла България да дойде в града и да се управлява по- лесно.

Я да видим кой предложи пенсията да стане 370 лева май не е шефа ти Борисов а хората на Слави

преди 3 часа, ninov написа:

Викаш друго си е популиста Магрешки който 4 години мълча че е ниска минималната пенсия и то когато беше 250 лева а сега когато е 370 казва че е малка и трябва да е 700 лева

Защо Марешки да е популист?  Негова е заслугата да си купувам горива и лекарства на цени под тези на картелите. Той не е като Радев популист-социалист-утопист.  370 лв ще е минималната пенсия от октомври - пък дотогава инфлацията изпреварващо я е атакувалa.   Все ще е зле, обаче не е правилно огрoмен брой пенсионери да са с пенсии 370 -500 лв месечно.   Подобна соцуравниловка не стимулира хората да се осигуряват на реални доходи.

преди 1 минута, attj написа:

Защо Марешки да е популист?  Негова е заслугата да си купувам горива и лекарства на цени под тези на картелите. Той не е като Радев популист-социалист-утопист.  370 лв ще е минималната пенсия от октомври - пък дотогава инфлацията изпреварващо я е атакувалa.   Все ще е зле, обаче не е правилно огрoмен брой пенсионери да са с пенсии 370 -500 лв месечно.   Подобна соцуравниловка не стимулира хората да се осигуряват на реални доходи.

Значи и горивата и лекарствата не са мо най евтини на пазара ,а е популист защото обещава 700 лева пенсия което знаеш е невъзможно да стане

преди 3 минути, ninov написа:

Я да видим кой предложи пенсията да стане 370 лева май не е шефа ти Борисов а хората на Слави

Да, твоят шеф Слави я предложи, кога? И като не иска да управлява и въобще да има правителство, а нови поредни избори, дали пък предложението му е сериозно? Само неговите избиратели може да се връзват на приказките му.

преди 5 минути, absurt написа:

Да, твоят шеф Слави я предложи, кога? И като не иска да управлява и въобще да има правителство, а нови поредни избори, дали пък предложението му е сериозно? Само неговите избиратели може да се връзват на приказките му.

Ако не искаше правителство, щеше ли да говори с другите така наречени партии и ще предлага 2 кабинета? Да участват в комиисии...

преди 36 минути, absurt написа:

Да, какво лошо има да участва в космическата агенция? https://bg.wikipedia.org/wiki/Европейска_космическа_агенция

https://bg.wikipedia.org/wiki/Европейска_космическа_агенция#/media/Файл:Location_ESA_member_countries.svg

22 членки участват в нея, България не е ли в Европа? Румъния е член.

преди 4 минути, absurt написа:

това да наричаш другите тролове с мисълта че по този начин ще заблудиш някой че другите а не ти си трол не минава всички знаят че си трол на герб

преди 26 минути, ninov написа:

тя трабва да стане така или иначе покрай инфлацията

и всички са популисти

минималната пенсия трябва да е 200 лв а максималната 400

преди 21 минути, Banesc написа:

Интересно мнение имаш . Да попитам , ти възрастни роднини имаш ли и как живеят пенсионерите замисляш ли се ? Преди години и Домусчиев се беше изказал пред няколко национални медии как минималната заплата в България трябва да бъде под 300 лева. С такива  " мастити " бизнесмени ще си останем страна от третият свят .   ;)

преди 37 минути, Banesc написа:

А цените - без една нула!

преди 2 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Да попитам , ти възрастни роднини имаш ли и как живеят пенсионерите замисляш ли се ?

да имам

в българия е рай за пенсионерите

но от правителството понеже нямат обратна връзка  с пенсионерите и си мислят че 300 лв е малко

и всички пенсионери на ум си мислят -тия са егати глупаците само ми вдигат пенсията я да си трая да не мие спрат

да сте видяли протестиращи пенсионери в последните 10 години за нещо ?

не случайно бсп-то се срина 

щото уж те трябваше да вдигат пенсии 

а се оказа че бойко вдига а и дава 50 лв покрай измисления вирус

в момента сме на това дереже понеже и пенсионери и медици имат изгода от ковита 

преди 1 час, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Няма такова нещо . Предстоят избори ,затова и всички се преструват на много загрижени за българският народ и лъжат та се късат . Говорят и предлагат неща ,които много добре знаят ,че не могат да изпълнят .

да де нали това качах

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

но за жалост сме в стана с отрицателен прираст и пенсионерите са много

това са мн. гласоподаватели

това да наричаш другите тролове с мисълта че по този начин ще заблудиш някой че другите а не ти си трол не минава всички знаят че си трол на герб

:D кой го казва, в 25% от постовете си наричаш някой трол

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

да де нали това качах

И ти си трол.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И ти си трол.

някога да съм потвърдил или отрекъл, само знам че аз не наричам други така

гледа ли ти се как се строи магистрала

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

някога да съм потвърдил или отрекъл, само знам че аз не наричам други така

През 1974 година Живков направи първата копка на магистрала Хемус.

Живеем сега в 2021 година. Колко време се строи тази 400 км магистрала?

100 години?

87803.jpg

преди 33 минути, Без умствен капацитет написа:

Ако искам - ще гледам как са правили Егнатия Одос / Виа Егнация!

Цитат

Цялата дължина на магистралата включва 76 тунела с обща дължина 99 километра и 1650 моста.

Via_Egnatia-en.jpg

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

да де нали това качах

Чеверме значи в 2500 поста наричам някого трол та аз нямам и 1000 мнения в раздел политика да не говори че много рядко използвам тази дума

преди 6 минути, ninov написа:

Чеверме значи в 2500 поста наричам някого трол та аз нямам и 1000 мнения в раздел политика да не говори че много рядко използвам тази дума

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Чеверме кажи в трите поста кой наричам трол да 3 поста за 60 дни са 25% ГЕРБЕРСКА аритметика

преди 11 минути, ninov написа:

Чеверме кажи в трите поста кой наричам трол да 3 поста за 60 дни са 25% ГЕРБЕРСКА аритметика

Я не му ходи по овчия акъл!

Ако се напъна - ще казвам във всеки мой пост - Чевермето е ТРОЛ!

Бих казал - "Гигантски планински трол",  ама много ще си вирне ... муцуната!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.