Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дано някога да има възмездие!

Featured Replies

Аз съм огорчена..................От герберите и цялата долна дясна нацистка диктаторска паплач няма да се измъкнем лесно. Постоянно блокират работата на парламента. Не им изнася парламента да не е послушен................... Тъжно ми е............Сякаш виждам на живо сриването на парламентаризма и нормалната политика също като в Германия при Ваймарската република................ Управляват ни хора, сходни по възгледи като Паул фон Хинденбург и Адолф Хитглер - все доказани долни престъпници и адови изчадия................. Чудя се няма ли какво да се направи срещу тези уроди, които превърнаха цялата страна в заложник на техните гнусни долни интереси....................

Защо, защо трябва да повтаряме събитията в Германия, бе? Не може ли полицията или армията да влязат и да респектират тия гниди долни, бе? Трябваше още в началото да предвидят, че ГЕРБ ще спъват и пречат на парламента да работи нормално, а иначе лицемерно цитират Конституцията както им изнася.................

Светът е трябвало да вземе мерки след края на войната да не се повтарят такива неща, като премахването на Ваймарската република...............................

Остава ми само да чакам да се намери отнякъде някой по - силен, жесток и безскрупулен мафиот, който да унищожи самозабрлавилия се банкянски престъпник................

Точно сега покрай филмите научавам за краха на Ваймарската република и паралелите с нас днес са просто страшни....................

Саботьорите от всяка една политическа партия трябва да се третират като тнационалн предатели и да бъдат съдени! Те работят срещу парламентаризма и България!

Който е срещу парламентаризма и нормалното управление, е престъпник, деспот и диктатор и няма право да живее! А партията му трябва да е извън закона!

Не мога да повярвам какво ни се налага да преживяваме! При положение, че иначе сме различни във всяко отношение от гнусната лицемерна и нецивилизована Германия - ние например не сме изстерясвали срещу ньойския мирен договор, нито сме тероризирали модерните артисти....................

Явно само някой мафиот или пък армията, или пък да чакаме да почне третата световна - явно само това може да ни спаси и да ни развърже ръцете да подгоним тези, дето 11 години систематично убиваха България..................

По принцип си права, всичките така наречени управници заслужават да бъдат наредени до стената, НО без оглед на политическа принадлежност, всички до един и бивши и сегашни които 30+ години не се спряха да крадат и да лъжат.
Тъжното е, че хората са изпаднали яко, манията да се търси месия е по-голяма от всякога.
А парламентаризъм...
Тая думичка я забравете, в текущите условия "Всичко е само игра ха ха".

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

А, не, без парламентаризъм не може! Не се ли учите от историята, бе? Не случайно споменах за последните дни на Ваймарската република, паралелите са стряскащо сходни! Нацистите са правили абсолютно същото - тропали са банките, спирали са гласувания, заплашвали са, подкупвали са, създавали са скандали............

Без парламент просто не може, разберете го това - не може! Парламентът контролира правителството! Без парламент или с послушен такъв, всичко е една диктатура! А ние не желаем повече диктатура!

БЕЗ ПАРЛАМЕНТ НЕ МОЖЕ! ДОРИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА ПАРЛАМЕНТ!

Трябва обезателно да се вземат мерки срещу тези, които саботират работата на законно избрания парламент!

И не, не съм съгласна бизнеса, мафията и престъпниците да ни казват как да живеем! С тяхното трябва да се свърши! Народът трябва да излезе в подкрепа на парламентаризма!

Интересно, днес в Германия какво ли е мнението за Паул фон Хинденбург? Още има ореол на светец около този престъпник явно...............

Каквото и да си говорим,за мен си остават една сган,ама всички до един.Не ги оприличавам на сини,зелени,черни и червени.Всички се изредиха на народа като крайпътна к**ва.Всички са един дол дренки.И който и да дойде ще оправи за тези 4г,първо себе си,семейството си,съседа си,махлата си,града си(селото си) и ако остане нещо,чак тогава народа.И без да се самозалъгваме,това ни е в природата.И мен и вас да сложим там,ще се краде колкото може.Но все си мисля,че има светлина в тунела,но откъде ще дойде,няма да доживеем да видим

преди 41 минути, Anne написа:

А, не, без парламентаризъм не може! Не се ли учите от историята, бе? Не случайно споменах за последните дни на Ваймарската република, паралелите са стряскащо сходни! Нацистите са правили абсолютно същото -

Не сте ме разбрала бре ваше височество, имах предвид че парламентаризма го няма и няма да го има докато вкарвате разни месии и стари коври там.

преди 28 минути, bojoviki написа:

Каквото и да си говорим,за мен си остават една сган,ама всички до един.Не ги оприличавам на сини,зелени,черни и червени.Всички се изредиха на народа като крайпътна к**ва.Всички са един дол дренки.И който и да дойде ще оправи за тези 4г,първо себе си,семейството си,съседа си,махлата си,града си(селото си) и ако остане нещо,чак тогава народа.И без да се самозалъгваме,това ни е в природата.И мен и вас да сложим там,ще се краде колкото може.Но все си мисля,че има светлина в тунела,но откъде ще дойде,няма да доживеем да видим

Аз, ако бях в политиката, хич нямаше да мисля да се облажвам, а щях да гледам народа да е добре. Парите не ме вълнуват и съм принципен човек. Ако още не сте го разбрали.

Нали ви разказвах как казах на сестра ми, че, ако още веднъж не си опази сама телефона, няма да и плащам нов, нито да и подписвам сметки. Голяма е, работи, сама да си плаща прищявките си. Не съм съгласна да ме използва за всичко. Така бих действала, и ако бях политик. Принципи, принципи и пак принципи. ЗА САЩ, ЕС и Германия грам не ми пука, среден пръст им показвам. Ако трябва, и през трупове бих минала, но работещ парламент ще има на всяка цена!

преди 7 минути, Bubbles написа:

Не сте ме разбрала бре ваше височество, имах предвид че парламентаризма го няма и няма да го има докато вкарвате разни месии и стари коври там.

Какви месии? Аз не вярвам в месии. Парламентаризма в момента се опитва да се възстанови, но ГЕРБ го саботират всячески. Това ни е проблема!

Радев трябва да викне армията, друг начин просто не виждам. Ония или ще скочат на войниците (което ще е грубо нарушение) или ще хукнат да бягат. Не ни трябват тези. Светът достатъчно търпя кафяви чуми и ненаяли се алчни лицемерни бизнесмени - престъпници! Сините уроди, деца и внуци на нацистки престъпници, избивали партизани и деца, трябва да си го получат. България не им е бащиния. Няма да тръгнем но кафявия път на Украйна, пък!

преди 7 минути, Anne написа:

Какви месии? Аз не вярвам в месии. Парламентаризма в момента се опитва да се възстанови, но ГЕРБ го саботират всячески. Това ни е проблема!

Е как да не вярвате? За кого гласувахте на последните избори? За Гологлавата тиква от екрана? Ако да, то значи и вие чакате месията, ако ли не, извинения.

преди 45 минути, Anne написа:

Аз, ако бях в политиката, хич нямаше да мисля да се облажвам, а щях да гледам народа да е добре. Парите не ме вълнуват и съм принципен човек. Ако още не сте го разбрали.

Нали ви разказвах как казах на сестра ми, че, ако още веднъж не си опази сама телефона, няма да и плащам нов, нито да и подписвам сметки. Голяма е, работи, сама да си плаща прищявките си. Не съм съгласна да ме използва за всичко. Така бих действала, и ако бях политик. Принципи, принципи и пак принципи. ЗА САЩ, ЕС и Германия грам не ми пука, среден пръст им показвам. Ако трябва, и през трупове бих минала, но работещ парламент ще има на всяка цена!

преди 19 минути, Kolev71 написа:

Преди, доколкото си спомням имаше един народен представител от Врачанския край в народното събрание. Беше такъв като теб. Имаше си и собствена конеферма и не беше съгласен с останалите народни рантутници почти по всички точки, които и ти си споменала. Мина се месец два, нарочиха го че не искал да им помага в грабежите и го накараха да напусне народното събрание. От твоя край е човекът, но не си спомням вече името му. Можеш да намериш и материали из интернет за аферите с които са искали да го обвържат.  В най лошия случай и да разпиташ. Хората от вашия край го познаваха като много  отзивчив и разумен човек. 

Не разправяй по вече на никого, че няма да се включиш в далаверите им. Защото с това решаваш съдбата си. Няма да те приемат в редиците си. Нали сама забелязваш че на първия ден от новото народно събрание всички Единодушно си гласуват....ЗАПЛАТИТЕ. От там на сетне , почват  грабежите. За какво им е да имат имунитет? За да не може никой да ги закача и да си въртят далаверите.На нас българите лошото ни е едно, че от всичко разбираме и можем да го правим.  А то не е вярно. 1300 годишна България да е на този хал и съпоставена с една 200 годишна Америка с най развитата индустрия в света. Я се замисли!

За трети път ти чета поста и не зная в какво вярваш. Хората са казали така: "Ако баба беше мъжка, щеше да си има дръжка!"

преди 1 час, Bubbles написа:

Е как да не вярвате? За кого гласувахте на последните избори? За Гологлавата тиква от екрана? Ако да, то значи и вие чакате месията, ако ли не, извинения.

Не, гласувах за БСП, ако още не си го разбрал. По политически убеждения съм социалистка, но истинска такава, не фалшива като Сергей Станишев и компания, дето се опитват да правят постоянно мръсно на госпожа Нинова.

преди 1 час, Kolev71 написа:

В момента ГЕРБ са ни големият проблем, ако не си го разбрал. С останалите дребосъци можем да се разправим и по - късно. Но първо с мутромафиотският октопод.

Ти част от статуквото ли си? В герберска администрация ли работиш?

преди 22 минути, Anne написа:

Не, гласувах за БСП, ако още не си го разбрал. По политически убеждения съм социалистка, но истинска такава, не фалшива като Сергей Станишев и компания, дето се опитват да правят постоянно мръсно на госпожа Нинова.

В момента ГЕРБ са ни големият проблем, ако не си го разбрал. С останалите дребосъци можем да се разправим и по - късно. Но първо с мутромафиотският октопод.

Ти част от статуквото ли си? В герберска администрация ли работиш?

Аз ще се надявам да се справим, но докато се надявам май по бързо ще гушна букета.  Значи викаш да грабваме пушките, а? Анеееее! Ане! Явно и твоята не е лесна. Да ти отговоря. Аз не се занимавам с политика. Нито обичам Борисов, най малко твоята Нинова.

преди 2 минути, Kolev71 написа:

Аз ще се надявам да се справим, но докато се надявам май по бързо ще гушна букета.  Значи викаш да грабваме пушките, а? Анеееее! Ане! Явно и твоята не е лесна. Да ти отговоря. Аз не се занимавам с политика. Нито обичам Борисов, най малко твоята Нинова.

А аз не съм съгласна да живея в диктатура, парите на народа да отиват за скъпарски имоти и частни училища  на децата на политиците, както и за скъпите им ваканции. Против корупцията съм и не я одобрявам. Кражбата на държавни пари си е престъпление отвсякъде. Не съм съгласна да се правят проекти и да се харчат пари за маргинални малцинствени групи, които не желаят интеграция в обществото, а да няма пари за хората с увреждания и да не се правят кампании да бъдем приети от "нормалните" и "здрави" хора.

Не харесвам Слави Трифонов, но подигравките със здравето му и с говорния проблем на Ива Митева истински ме вбесяват. Слави може и да е прецедент за България, но не и за света. Няма да е първият болен политик, сещам се за Франклин Рузвелт например, който, въпреки, че е бил в инвалидна количка, си е вършил работата и не е позволил обществото да го поставя в рамки. Колкото до Ива Митева - и аз имам говорен проблем заради увреждането на слуха и подигравките са много жалки и неуместни. Аз не мога да произнасям имена и думи с ударения, наричам племенницата си "принцесо", защото трудно произнасям името и,  като се роди племенникът ми, молих сестра ми да не му измисля име с ударение. Е, казва се Никола, наричам го Ники.

Не знам как не ти писна 11 години диктатура, лъжи, злоупотреби с власт, теглене на дългове, които никога няма да ги върнем, гаври с пенсионерите, майките с деца, хората с увреждания, закриванията на болници и училища, защото така искат САЩ.....................

преди 2 часа, Anne написа:

Парите не ме вълнуват и съм принципен човек. Ако още не сте го разбрали.

И на мен какво щеше да се полага - въжето, гилотината, разстрел или на прасетата? Ако имам поне право на последно желание, може ли присъдата ми да бъде изпълнена под музиката на Вагнер? Моля!!! 😏

преди 3 минути, insec написа:

И на мен какво щеше да се полага - въжето, гилотината, разстрел или на прасетата? Ако имам поне право на последно желание, може ли присъдата ми да бъде изпълнена под музиката на Вагнер? Моля!!! 😏

Доживотен тежък труд в полза на държавата в уранова мина. Без право на никаква кореспонденция и достъп до външния свят. И вярвай, това не би засегнало само теб, а и всичките ти близки.

Тази глупост да оставим живи наследници на враговете на България, няма да се повтори. Дори за децата не ми пука.Облъчените със западна пропаганда и извратени ценности не са деца на България.

преди 8 минути, Anne написа:

Доживотен тежък труд в полза на държавата в уранова мина. Без право на никаква кореспонденция и достъп до външния свят. И вярвай, това не би засегнало само теб, а и всичките ти близки.

Тази глупост да оставим живи наследници на враговете на България, няма да се повтори. Дори за децата не ми пука.Облъчените със западна пропаганда и извратени ценности не са деца на България.

Е нема как, спечели ме, не мога да откажа на това предложение - ще гласувам за тебе Анке!!! 🥰

Бъркаш како нацисти и комунисти, не че има голяма разлика. Толкова си захлюпена, че игнорираш всички факти и вярваш на някакви художествени измислици.

преди 10 часа, Anne написа:

Не може ли полицията или армията да влязат и да респектират тия гниди долни, бе? Трябваше още в началото да предвидят, че ГЕРБ ще спъват и пречат на парламента да работи нормално, а иначе лицемерно цитират 

Не може, това което искаш се нарича преврат, а последствия от такъв най малко искаш, но още не го знаеш това. 

преди 10 часа, Anne написа:

Остава ми само да чакам да се намери отнякъде някой по - силен, жесток и безскрупулен мафиот, който да унищожи самозабрлавилия се банкянски престъпник................

Омразата "изяжда"  този който мрази, а не мразеният го, мисли над това. 

преди 11 часа, Anne написа:

Явно само някой мафиот или пък армията, или пък да чакаме да почне третата световна - явно само това може да ни спаси и да ни развърже ръцете да подгоним тези, дето 11 години систематично убиваха България..................

Отново си написала глупости, от всичко това за което мечтаеш ще бъдеш най потърпевша предвид че си в неравностойно положение. Представи си война случваща се, последната мисъл на управлението ще им бъде за хората имащи нужда от социална помощ. 

Оставам с впечатление, освен че не знаеш какво искаш, което го искаш не знаеш защо го искаш?!  

И с какво персонално си засегната от ГЕРБ ? 

преди 9 часа, Bubbles написа:

Принцесата на форума пак изтрещяла..... Не била Голата тиква ми Нонова не били ИТН ми БСП все месии все кеадци баце

преди 7 часа, Kolev71 написа:

Ей затва грам не ми пука за политиката щот всички са маскари и кргадци

Еми гласувайте за Божков.Само той е човекът със здравата ръка, който е в състояние да изкорени сегашната хунта.Месията, който ще поведе българите напред и нагоре.И стига с тоя парламентаризъм, ние все още сме племе и при нас той не може да бъде работещ.Президентска република!  Божков обеща да отмени пандемията! Иначе много наши сънародници ще се принудят да бъдат ваксинирани като животни.И не можем да ги съдим.Голяма част от тях ще го направят за да запазят работата си с, която си изхранват семействата.

преди 6 часа, Anne написа:

.Облъчените със западна пропаганда и извратени ценности не са деца на България.

Каза най голямата жертва на пропагандата АБПФК Кити-Анне дето един факт не можа да представи вярно..... Рузвелт не е роден с увреждание а е по късно придобито и е крито от американците

преди 4 минути, Чингис Хан написа:

Еми гласувайте за Божков.Само той е човекът със здравата ръка, който е в състояние да изкорени сегашната хунта.Месията, който ще поведе българите напред и нагоре.И стига с тоя парламентаризъм, ние все още сме племе и при нас той не може да бъде работещ.Президентска република!  Божков обеща да отмени пандемията! Иначе много наши сънародници ще се принудят да бъдат ваксинирани като животни.И не можем да ги съдим.Голяма част от тях ще го направят за да запазят работата си с, която си изхранват семействата.

Викаш от мутра на друга мутра.... Ммм добра сделка

преди 7 минути, petie1 написа:

Викаш от мутра на друга мутра.... Ммм добра сделка

Поне умна мутра.Слави не е ли мутра? Ама тъп та дрънка.Бойко и той мутра, простоват селяндур, силовак, без грам управленски капацитет.

преди 8 часа, Anne написа:
преди 9 часа, Bubbles написа:

Те и тия дет си гласувала за тях са същите крадци недей си мисли че кат дойдат на власт и ще ти дадат пари.......... Само един пример Що не подкрепиха намелянето на партийните субсидии на лев а?

преди 2 минути, Чингис Хан написа:

Поне умна мутра.Слави не е ли мутра? Ама тъп та дрънка.Бойко и той мутра, простоват селяндур, силовак, без грам управленски капацитет.

Нали това казвам все мутри все крадци? И чакаме да дойде промяна

преди 16 минути, petie1 написа:

Нали това казвам все мутри все крадци? И чакаме да дойде промяна

Е Бай Тошо не крадеше ли? И всички, които бяха близо до партията.Ама безплатно образование, безплатно здравеопазване, той построи България! 

Всеки обикновен работещ българин можеше да си купи жилище. 0,12 стотинки хляба.Лятото карти за почивка.Селата бяха пълни с хора, не като сега обезлюдени.

Който мисли, че по времето на Живков е било много хубаво да иде да си поживее в Северна Корея

преди 33 минути, ined написа:

Който мисли, че по времето на Живков е било много хубаво да иде да си поживее в Северна Корея

Уважава ти мнението, но ти го казваш така, сякаш си се върнал от Северна Корея, току що! Свободата в България беше на ниво много по голямо от това на бившата ГДР , която беще огледалото на социалистическия лагер. Много от Вас имат много грешна представа за живота по онова време. И защо въобще трябва да сравняваме България точно със Северна Корея? Те и до днес орат нивите с рало от първобитния строй. Това беше само един прост пример.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.