Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 4 минути, Bubbles написа:

Много смешно.

Почни да гледаш обективно, стига с тия партии, цветове и т.н. глупости!

Ми айде. Обективно погледнато, ББР е дала заеми на Пеевски, Вълка, Домусчиеви, Маджо и тн и тн. 

Обективно погледнато, някаква финансова агенция ни оценява наравно с Италия и по-добре от Гърция по нещо си. Обективно погледнато, живеем много по-зле от тях.

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 9 минути, Bubbles написа:

Много смешно.

Почни да гледаш обективно, стига с тия партии, цветове и т.н. глупости!

кое не е обективно че самолети които ако си ги поръчаш ти ще ти струват 1.6 милиарда а ги платихме 2,3 милиарда

че подарихме на москва 3 милиарда в балкански поток 

че автомагистралите са ни най скъпи и най некачествени

има и още

Дано служебното правителство да разследва и 40 млн, които бяха отпуснати за детска болница в СФ, а до момента... всички знаем! 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ми айде. Обективно погледнато, ББР е дала заеми на Пеевски, Вълка, Домусчиеви, Маджо и тн и тн. 

Обективно погледнато, някаква финансова агенция ни оценява наравно с Италия и по-добре от Гърция по нещо си. Обективно погледнато, живеем много по-зле от тях.

Ох милия той живеел по-зле от италианците от гърците, обаче почива половин година, държи в ръка телефон за 3 бинки, дома техника за хиляди левове и при всеки удобен момкент търти към Гърция...
Жив да го ожали човек българина.

Под обективно имам предвид да гледаш/те наистина обективно. ГЕРБ че не са цветя за мирисане е ясно, но има и положителни неща които са направили, мисля горе линка дето съм дал е едно от тях и тези неша не бива да се подминават.
Имате и от вчера ситуация, оня човек дето са го убили в Петрич(Вечна му памет!), Бойко какъвто и да е, щеше да е там при хората, Рашков къде го?
Бибитко или не в това отношение Борисов е единствен от управлявалите до момента който е стоял близо до хората и се е държал човешки.
Доказателствата са безброй.

Другите неща ако са верни и ако има и други незаконни или нечести неща които са правили от ГЕРБ или от която и да е политическа сила, да си носят отговорност.

НО да подскачате тука като петлета и само да повтаряте ГЕРБЕРАСТИТИ ГЕРБЕРАСТИТИ като навремето пенсиите СДСри дето врякаха КОМУНИСТИТИ КОМУНИСТИТИ, това не е обективно а жива простотия.

преди 1 час, ninov написа:

кое не е обективно че самолети които ако си ги поръчаш ти ще ти струват 1.6 милиарда а ги платихме 2,3 милиарда

че подарихме на москва 3 милиарда в балкански поток 

че автомагистралите са ни най скъпи и най некачествени

има и още

преди 3 часа, Bubbles написа:

Ох милия той живеел по-зле от италианците от гърците, обаче почива половин година, държи в ръка телефон за 3 бинки, дома техника за хиляди левове и при всеки удобен момкент търти към Гърция...

Под обективно имам предвид да гледаш/те наистина обективно. ГЕРБ че не са цветя за мирисане е ясно, но има и положителни неща които са направили, мисля горе линка дето съм дал е едно от тях и тези неша не бива да се подминават.
Имате и от вчера ситуация, оня човек дето са го убили в Петрич(Вечна му памет!), Бойко какъвто и да е, щеше да е там при хората, Рашков къде го?
Бибитко или не в това отношение Борисов е единствен от управлявалите до момента който е стоял близо до хората и се е държал човешки.
Доказателствата са безброй.

Другите неща ако са верни и ако има и други незаконни или нечести неща които са правили от ГЕРБ или от която и да е политическа сила, да си носят отговорност.

НО да подскачате тука като петлета и само да повтаряте ГЕРБЕРАСТИТИ ГЕРБЕРАСТИТИ като навремето пенсиите СДСри дето врякаха КОМУНИСТИТИ КОМУНИСТИТИ, това не е обективно а жива простотия.

Естествено, ей сега ще се кача на Теслата да ме закара в Гърция и от плажа ще ти пусна статистики, в които сме на първо място по всичко негативно и на последно по всичко позитивно :D 

Ще ми говори за обективност пък не знае значението на думите. Продължавай да си мислиш, че няколкото хиляди софиянци, дето ги дават по талАвизора са България и си мисли, че си обективен (нищо, че в Гърция струва същите пари, като на нашето лайняно море)

• Автор

Ох милия той живеел по-зле от италианците от гърците, обаче почива половин година, държи в ръка телефон за 3 бинки, дома техника за хиляди левове и при всеки удобен момент търти към Гърция...

Не знам кой „българин“ визираш - аз виждам основно себе си и малък кръг около мен.

Телефона ми (вярно - смарт) струваше 200 лева и още когато го купувах - модела беше на 1 година. Почти всичко (техника и обзавеждане) вкъщи е на 10-15-20 години. Автомобил изобщо нямаме.

Но не се чувствам нито по-зле, нито по-добре от италианците, гърците, даже и британците. Просто - по-неспокоен.

„Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме!“ - нали?

И като ходи насам-натам - като „маносан“ - каква е ползата?

Соня Момчилова пред Фрог: Изумена съм от опусите на ГЕРБ! Нито Узунов е водил срещата с областните управители, нито Орешарски съветва кабинета

Цитат

Нито Пламен Узунов е водил заседанието и срещата с областните управители, нито Орешарски съветва кабинета. Това потвърди пред Фрогнюз шефът на пресцентъра на служебното правителство Соня Момчилова.

Spoiler

„Не спирам да се изумявам с каква лекота се изричат лъжи за единица време. Чух около 2-3 минути от този „брифинг“. Дори не зная как точно да окачествя тези опуси, които зачестиха в интернет пространството – директните включвания на представителите на ГЕРБ. Не успях да чуя цялата им пледоария в защита на „погиващата демокрация“, но от няколкото минути, които изслушах, чух, че беше цитирано моето име по повод на това, че съм потвърдила присъствието на Пламен Узунов на днешната среща областните управители. Това е така. Потвърдих пред репортер от печатно издание, но информацията, която излезе във въпросното издание беше променена в рамките на няколко минути, защото беше съвършено невярна. Това беше първата лъжа. Втората – беше цитирано името на Пламен Орешарски като съветник към служебния кабинет. Това също не отговаря на истината“, категорична бе тя.

„Всичко това не е вярно. Нито Узунов е водил заседанието и срещата с областните управители, нито Орешарски съветва кабинета. Изумена съм! Смайващо е как могат да се твърдят с такъв апломб, с голямо желание, но слава Богу неубедително, подобни неверни неща. Единственото, което отговорих на въпроса на журналист, беше дали Пламен Узунов е присъствал на въпросното заседание, на което премиерът представи областните управители. Да, присъстваше като гост“, изясни Момчилова.

Цитат

Припомняме, че по-рано днес ГЕРБ - в лицето на Тома Биков, Георг Георгиев и Христо Гаджев - си намериха нова дъвка за разтягане - присъствието на президентския съветник Пламен Узунов на срещата с областните управители. Прокараха и друга нишка - Пламен Орешарски бил съветник на служебния кабинет.

Разговорът проведе Веселка Иванова

Безсрамни лъжци, също като лидера си!

Кои са „бившите хора“ на Бойко Рашков и какво друго можем да научим от интервютата му?

Автор: Валентин Хаджийски

Цитат

Медийната звезда на служебния кабинет гори като със сярна киселина душите на мутрите и лакеите им. Но вече не интервютата на силовия вицепремиер, а квиченето на Борисов за „арест, хляб и вода“ и кудкудякането на мисирките за „два милиона протестиращи срещу ареста му“ са голямата новина от последните дни. Истината бавно си пробива път до недрата на герберското колективно безсъзнателно. В причудливи форми.

Това е началото на статията, останалата част от текста знаете къде да я намерите.

• Автор
преди 42 минути, Мойра написа:

Соня Момчилова пред Фрог: Изумена съм от опусите на ГЕРБ!

Не знам - дали това са „опуси“ - ама ГЕРБ-аджиите са като ... опосуми - най-примитивните двуутробни!

Българска народна банка започва целева надзорна проверка в ББР

Цитат
БНБ няма преки законови правомощия по отношение на одитните комитети в банките. Това заявиха от Българската народна банка пред БНТ.

Създадената ситуация на публичен конфликт между ръководството и акционера е безпрецедентна в досегашната надзорна практика на БНБ. По тази причина на 2 юни 2021 г. Българската народна банка започва целева надзорна проверка в Българската банка за развитие.

По-рано днес служебният министър на икономиката Кирил Петков заяви на извънреден брифинг, че Управителният съвет на Българската банка за развитие е отказал да предостави на одитния комитет кредитните досиета и е сезирал БНБ.

В позиция до медиите ББР заявиха, че са предоставили подробна финансова информация на членовете на новия Одитен комитет.

Служебният премиер създава Съвет по икономическите въпроси

Цитат
Съвет по икономическите въпроси създава служебния премиер ген. Стефан Янев. Основната задача ще бъде разработването на нови стратегии, с които да се решат наболелите икономически проблеми в страната, съобщават от Министерския съвет. Контролът по изпълнението на дейността на органа ще се осъществява лично от Янев.

В състава на консултативния орган към премиера са:

Гълъб Донев, заместник министър-председател по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика

Атанас Пеканов, заместник министър-председател по управление на европейските средства

Асен Василев, министър на финансите

За участие в съвета са поканени финансистът Красимир Ангарски, доцентът по финанси в УНСС Емил Хърсев, програмният директор в Центъра за либерални изследвания Георги Ганев и преподавателят в Norwegian Business School Пламен Ненов.

Добро решение!

преди 2 часа, jhoro написа:

И като ходи насам-натам - като „маносан“ - каква е ползата?

Има полза, проблема си е твой че ня виждаш.

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Естествено, ей сега ще се кача на Теслата да ме закара в Гърция и от плажа ще ти пусна статистики, в които сме на първо място по всичко негативно и на последно по всичко позитивно :D 

Ще ми говори за обективност пък не знае значението на думите. Продължавай да си мислиш, че няколкото хиляди софиянци, дето ги дават по талАвизора са България и си мисли, че си обективен (нищо, че в Гърция струва същите пари, като на нашето лайняно море)

То си има причина за тия статистики и това не е тънкия ганьов джоб, а факта че Ганя вечно гледа се пише на тарикат.

Има полза, проблема си е твой че ня виждаш.

То си има причина за тия статистики и това не е тънкия ганьов джоб, а факта че Ганя вечно гледа се пише на тарикат.

Ама разбира се, какво разбират десетки изследвания в сравнение с теб, който гледа опашките на Гърция по БТВ лятото. Тука сме си Швейцария, взимаме по 5 бона заплата, ама сме ганьовци и лъжем, че взимаме 400 евро. Ама и мрънкаме, че много скучаем от толкова разкош. Закривайте темата :D 

преди 10 часа, ostavime написа:

Не, не си ги затваряй, напротив. Но недей да виждаш само едната страна. Нима можеш да отречеш, че ГЕРБ се оляха, особено последните няколко години с корупцията най-вече? 

Защото не това е темата тук. Виждам предпочиташ д аме нападаш за ГЕРБ, а не да си възмутен от превратаджийските действия на новата  хунта.

В темата/ите/  за ББ и гЕРБ  нямам нищо против каквито си искате критики нито всякакви окровенни гаменски изцепки към тях, но и не да търсиш сламките а  да не виждаш гредите.

Защото след като ме вземаш за пример, повече от очевидно е обратното - изключително гаменски и личностни нападки заради това че много от казваните неща някои хора не могат да опровергаят или не могат да опонират нормално.

Можеш сам да преброиш колко от "мненията" са по темата, колко са нападки, колко си пригласят на тролските офтопици. Хвани коя да е страница-две и брой. :) 

Както често съм питал.. ако аз говорех толкова откровенни измишльотини , лъжи, фейкове, спекулации, какво щяхте да говорите... Бедна ми е фантазията :) 

Както и да е.  :getout:

преди 10 часа, ivottoshev написа:

А какво мислиш че направиха ГЕРБ в началото? Та нали и те изринаха навсякъде и се окопаха. Ама понеже такива като Троло20 сега реват  когато се случва абсолютно същото и ти клъвна на ревовете им. 

Как очакваш да се случат нещата със старите герберастки курви? Нали новият ни бардак трябва да е с нови лица? Само че ако искаме новото да не е бардак, старите престъпници не трябва само да бъдат отстранени, а трябва да понесат и персонална отговорност за зулумите си и да бъдат наказани за назидание на следващите. В противен случай наистина ще гледаме ''старата песен на нов глас''

Тоя пак с неадекватните си сравнения.

Не може да сравняваш служебно със редовно правителство .

Както съм казвал - нека следващото РЕДОВНО правителство сменя както си реши и каквото си иска в цялата държава. Нека да ревизира каквото си иска когато си иска. Защото рЕДОВНОТО правителство е това за което са гласували хората, и което носи отговорност за действията си .

Сегашното служебно е възможно най задкулисното, най червено-мутренското в цялата ни история. Хората не са гласували за нито един от тях. !

Това че се занимават единствено и само с "изчегъртване" , а не с подготовка за изборите, би трябвало да ви светне една лампичка какво се случва.

Че и шефове на фундаментални служби сменят, което пък е връх на наглостта.

И бързат ли бързат...

Това се видя още в 45-то НС. по празници и през нощите сменят и правят на кайма закони ,а фигуранта бърза бърза сутринта още, часове след това да публикува в Държавен вестник.

За кадрите на това мафиотско правителство вече съм цитирал достатъчно ФАКТИ , но виждам и това въобще не предизвиква грам възмущение.

Ако ГЕРБ бяха действали с такива кадри, ако те имаха такива министри с такива изказвания, отдавна да ревете като заклани :) 

Но... сега това са хората на фигуранта и черепа, затова си мълчите....

Мълчете, мълчете... 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, miro20 написа:

Мълчете, мълчете... 

Хайде - първо ти!

Има ли сделка?

преди 1 минута, miro20 написа:

Както често съм питал.. ако аз говорех толкова откровенни измишльотини , лъжи, фейкове, спекулации,

миро 20 лъжец ти друго освен лъжи фейк и спекулации нямаш и ако мислиш че ние не го знаем много се лъжеш много ниска топка си и ти и лъжите ти и всички ги разбираме

спри с това че партиите на промяната и служебното правителство са хунта и че има преврат че на това се смеят даже и  в дойч веле

преди 8 минути, miro20 написа:

Сегашното служебно е възможно най задкулисното, най червено-мутренското в цялата ни история. Хората не са гласували за нито един от тях. !

ако и папата беше служебен министър ти и него щеше да плюваш

преди 10 минути, miro20 написа:

Че и шефове на фундаментални служби сменят, което пък е връх на наглостта.

да трябваше верните хора на Борисов и шефа му Пеевски да ги остават да работът срещу България да си послушват на воля който си искат така ли миро 20 лъжец

преди 2 часа, Мойра написа:

но от няколкото минути, които изслушах, чух, че беше цитирано моето име по повод на това, че съм потвърдила присъствието на Пламен Узунов на днешната среща областните управители. Това е така. Потвърдих пред репортер от печатно издание

Да, потвърдила е . Е как да се квалифицира "посещение" на Узунов  на това събиране, на което премиера Янев си е заминал и е оставил Узунов да... как се казва правилно според вас ? .... не да инструктира, не да координира, а ... просто да си говори с областните управители ??  лаф моабет ? :) :)

хехехе :)  

Толкова да сте слепи че чак не знам...

преди 3 часа, Мойра написа:

Ахааа.... когато аз го говоря това от сума ти време, не го забелязвате... сега гледам изведнъж стана  сериозна информация щото Асенчо очите и Кадиев  го казват ? .

Остава да я осмислиш тази новина . Виждам няма от познатите ти коментари след новината - как може, нагли калинки , фигуранти на мутри или нещо подобно ?

:)

Я виж и от любимия ви Биволъ им светна лампичката че нещо не е на ред ?

https://www.facebook.com/newsliberta/posts/1793968274118080

Цитат

Биволъ: "Провалът на този стрес-тест за тях е исторически. Всичките им изцепки и кадрови промени на едни калинки с други нямат никаква юридическа стойност и не засягат мафиотското статукво в същина.
Уволнението на марионетки на ГЕРБ и назначаването на други марионетки или нечии любовници на тяхно място е повече от морална и политическа арогантност. Голямата #Подмяна НЕ Е Голямата #Промяна! Тази попара много пъти досега сме я сърбали.
Папата в Рим казал на Радев, че Дяволът влиза през джоба! Папата е Държавен глава на най-влиятелната държава в света - Ватикана. На дипломатически език това не се казва случайно, защото не е мохабет в хоремага! На дипломатически език подобни думи имат огромен скрит смисъл и послание. Папата и Ватикана имат нужната информация и подобни намеци не се правят току-така. Те не са разговорни остроумия! Вие си правете изводите!
ЗАЩО "службашите" не искат да сезират Кьовеши? Ами защото очевидно не искат независими от #Мафията институции да се намесят и да ударят Голямото #Задкулисие в България.".

И още точни коментари :

https://www.facebook.com/vdimchev/posts/10226194433469208

Цитат

Фактът, че шефът на НАП - културист - е продал фирмата си на сламен човек по време, когато е извършвана данъчна ревизия на продаденото дружество, съчетан с факта, че същият беше похвален като "човек на Европол" от колегата му в управлението - финансов министър - заедно с приказките на служебния министър на вътрешните работи, заедно с всички медийни изяви на тема "ужасно" от бивши, настоящи и бъдещи остриета на столетния политически вампир сочат, че това е съвсем обикновена, банална организирана група от измамници и лъжци.
Разкритията за действията на същата ще започнат малко след като извадим сопите, а сопите ще извадим когато осъзнаем действията на резидентите начело на държавата.
Просто като депутат от 45-то НС.

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Цитат

Някой спешно да обясни на Велислав Минеков, че театрите не са сергии за зеленчуци.
Някой спешно да обясни на Бойко Рашков, че "един човек каза" не е доказателство.
Някой спешно да обясни на Атанас Атанасов, че до скоро подслушванията бяха към Бойко Рашков.
Някой спешно да обясни на Мая Манолова, че "репресирани бизнесмени" не могат да натрупат 300 милиона.
Някой спешно да обясни на Асен Василев, че в Европол не работят сламени културисти.
Някой спешно да обясни на Румен Радев, че разместването на държавни служители се нарича Перестройка.

пп

И още ... как Кирил Петков лъже най нагло за пореден път :

https://breaking.bg/novini/ministar-kiril-petkov-pak-izlaga-do-16-30-chasa-dnes-nyama-postapilo-iskane-v-bnb-za-dostap-do-kreditni-dosieta-v-bbr/

преди 46 минути, miro20 написа:

Това се видя още в 45-то НС. по празници и през нощите сменят и правят на кайма закони ,а фигуранта бърза бърза сутринта още, часове след това да публикува в Държавен вестник.

Ето, виждаш ли се какъв посредствен трол си? Хората не били гласували за нито един от тях (2мил. българи гласуваха за този който избра това правителство, ма т'ва е друга тема), та хората не били гласували за тях, обаче всичко почнало още от 45-то НС.

Я кажи и за 45 то НС ли не са гласували хората? Не за мен, за един приятел, дето казва че всичко е започнало от там питам.

Да обобщим:

Човек за който са гласували 2,063,032 българи сформира правителство, което продължава делото на НС, за което са гласували 3 334 283 българи, и това изведнъж се превръща в проблем защото никой не бил гласувал за тях:lol6:

преди 46 минути, miro20 написа:

За кадрите на това мафиотско правителство вече съм цитирал достатъчно ФАКТИ , но виждам и това въобще не предизвиква грам възмущение.

Мирко, дори и да имаш цитиран някой факт който да е верен, той се губи в морето от "факти" като горния, и за това твоите цитирания не предизвикват възмущение а само смях. Така си си постлал, моето момче. Дори и някога да е имало някой който да е вярвал на дрънканиците ти, след като се разбра че Боко е пътник ти толкова се окъка и оплете в лъжи и спекулации, че вече никой не те взима на сериозно!

преди 1 час, N1K17Y написа:

и лъжем, че взимаме 400 евро.

Това е абсолютен факт, почти всички частни работодатели плащат в пъти повече от това върху което осигуряват, от там идват и тия статистики.

Това е абсолютен факт, почти всички частни работодатели плащат в пъти повече от това върху което осигуряват, от там идват и тия статистики.

Много правилно ти написаха преди месеци . Стой си във Франция и никога не се връщай в България . Интересно в каква виртуална реалност живееш . Ела да те разведа в няколко града в провинцията и ще останеш сюрпризиран какви  " невероятни " заплати получават гражданите. Явно не си чувал ,че има предприятия и фирми където заплатите са по 600 - 700 лева. Има заводи в ,които възнаграждение се получава през 2-3 месеца. Хората се чудят как да свържат двата края и как да изхранват семействата си . Ти какво предлагаш  ? :wink12:

преди 3 минути, M.Николов написа:

Точно това имах предвид в темата за Борисов, но от Нова премълчават доста неща.

Можем да разчитаме на почтените и независими медии за пълна информация по въпроса.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ето, виждаш ли се какъв посредствен трол си? Хората не били гласували за нито един от тях (2мил. българи гласуваха за този който избра това правителство, ма т'ва е друга тема), та хората не били гласували за тях, обаче всичко почнало още от 45-то НС.

Да обобщим:

Човек за който са гласували 2,063,032 българи сформира правителство, което продължава делото на НС, за което са гласували 3 334 283 българи, и това изведнъж се превръща в проблем защото никой не бил гласувал за тях

За фигуранта който петни институцията Президентство бяха гласували ВКЛЮЧИТЕЛНО и гербаджии.

Не ми се дъвче отдавна дискутирани неща от години и в много теми защо ББ сложи слаба кандидатура и т.н.

Ако иска обаче да управлява - да си направи партия презилдента и да участва на парламентарни избори .

Тогава доста студен душ ще го облее, особенно след последните му неспиращи излагации.

Правителството му и конкретните  кадри са тотално компрометирани и всичките с червена окраска.

Ако  2 млн българи искаха червено правителство , те щяха да гласуват за БСП . А БСП се срина и продължава да се срива.

Ето защо е чиста спекулация да правиш подобни сравнения.

Но не ти е за пръв път де... Винаги си бил на принципа " ти аквариум имаш ли " :giggle1:

Така си си постлал, моето момче. Дори и някога да е имало някой който да е вярвал на дрънканиците ти, след като се разбра че Боко е пътник ти толкова се окъка и оплете в лъжи и спекулации, че вече никой не те взима на сериозно!

Именно че сам съм си послал, и именно с това се гордея. :)

И това най много ви вбесява, вас , тролченцата, дето дискусиите дори не ви интересуват, а как да спекулирате, лъжете постоянно за казани / неказани от мен неща :)

преди 5 минути, Мойра написа:

Можем да разчитаме на почтените и независими медии за пълна информация по въпроса.

Кои ? фрогнюз ? :lol6:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.