Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

ГЕРБ и ЦИК не искаха. И предложението на ИТН не се прие. Да се гласува по пощата.

ГЕРБ нямаше мнозинство и други не го искат

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 4 минути, nikssi написа:

ГЕРБ-БСП-ДПС корпулентните политици.

да така е, Радев дали е безпристрастен - а според теб Манолова ново лице ли е

Може би трябва да говорим за престъпленията на новото служебно правителство . Че те май друго не правят :) 

Ако сте пропуснали Ревизоро :

https://bnt.bg/news/ekoministerstvoto-v-okoto-na-buryata-bivshiyat-ministar-emil-dimitrov-revizoro-progovarya-v298645-295931news.html

https://trud.bg/емил-димитров-загубихме-1-2-млрд-лева-частна-инвестиция-за-завод-за-горене-на-отпадъци/

Цитат

Загубихме 1 милиард и 200 милиона лева частна инвестиция. Това е най-голямото престъпление, което се случи. Това заяви бившият екоминистър Емил Димитров по БНТ, по повод първите стъпки на новия ресорен министър Асен Личев.

"Молех и Мая Манолова, и предишния парламент, и сегашния министър да не се изказват по отношение на вноса и износа на отпадъци в България, защото трупаме непрекъснато огромни камари с боклуци. Те седят на пирамиди, трябва да има завод за изгаряне на боклуци в София, в Северна и Южна България. Имахме чуждестранна инвестиция за 1,2 млр. лева във Варненско, в Девня хората казаха съжаляваме, неясна политическа среда, другаде ще го правим. Защо трябваше да я губим, сега държавата ще дава парите", коментира Димитров.

Според него се задава проблем с българските отпадъци.

"Боклуците се трупат и добре, че циментовите заводи ги изгарят, ако те спрат ще стане един огромен боклукчарник в България", коментира Димитров.

"Първото, което направиха е заради отпадъците казаха, че ще затворят границите. Държа да кажа, че Черно море, Турция, РС Македония, Сърбия са европейски външни граници. Като ги затвориш, правиш балкански шенген. Това е лош сигнал към инвеститорите", заяви Емил Димитров, бивш министър на околната среда и водите.

Второто голямо постижение е пристанище на Капитан Андреево, на река Марица. Там поставиха условие Гърция и Турция да се разберат Марица да стане плавателна до морето.

"Извинявай за два месеца си министър, ще затвориш двете български пристанища, ама ще откриваш някакво ново на Марица... В момента да кажеш, че Гърция и Турция да се разберат и ще направят Суецки канал от морето до Капитан Андреево?", заяви Димитров.

Той коментира и забраната за строителство по цялото Черноморие.

"Поне 1000 дела и поне 3-4 млрд. лева обезщетение всяка година. Предвиждам вълна от дела - това ще са кметове, общините, частна собственост. Добрич, Варна и Бургас да си знаят какво ги чака".

Относно заповедта за спирането на тунела под Петрохан Димитров заяви: "Цяла Северозападна България чака нещо да се случи".

преди 4 минути, miro20 написа:

та миро 20 лъжец  какво е виновно служебното правителство че политическата обстановка е нестабилна заради което частния инвеститор е отказал да строи завод  за боклук в България или пак не чете статиите но ти хареса заглавието и го постна а ?

преди 1 час, ninov написа:

какво е виновно служебното правителство че политическата обстановка е нестабилна заради което частния инвеститор е отказал да строи завод 

Много си кух бре :)  Е нали заради служебното правителство, липсата на парламент, неясни избори и т.н. е ПРИЧИНАТА инвеститора да смята обстановката за нестабилна бре.

С такива озлобени комунета отгоре  кой очаквате да дойде ?? :) 

Все едно да ме питаш за някой удавник - какво му е виновно морето че се е удавил ??

преди 59 минути, M.Николов написа:

Изпуснали сме частен завод за горене на ОТПАДЪЦИ!

Ми, чудесно!

Едно нещо по-малко да ни трови въздуха и природата.

Пак нищо не прочете от интвервюто . И това че се ТРУПАТ. И че е много по зле да седят и да се трупат, отколкото да се обработят/изгорят.

Въздуха и природата няма да ти станат по чисти от това че се трупат. :hit:

току-що, miro20 написа:

Много си кух бре :)  Е нали заради служебното правителство, липсата на парламент, неясни избори и т.н. е ПРИЧИНАТА инвеститора да смята обстановката за нестабилна бре.

С такива озлобени комунета отгоре  кой очаквате да дойде ?? :) 

Все едно да ме питаш за някой удавник - какво му е виновно морето че се е удавил ??

преди 1 час, M.Николов написа:

това е все едно да обвиниш например мен че не съм гласувал за ГЕРБ та затова нямаме кабинет на ГЕРБ .Каква е вината на служебното правителство че партиите в 45 парламент не съставиха правителство та кой е кухия май миро 20 лъжеца

преди 8 минути, miro20 написа:

Пак нищо не прочете от интвервюто . И това че се ТРУПАТ. И че е много по зле да седят и да се трупат, отколкото да се обработят/изгорят.

Въздуха и природата няма да ти станат по чисти от това че се трупат. :hit:

Мда, и накрая завършва с това, че циментовите заводи ги горят.

Тоест и в момента има кой да ги гори нашите отпадъци, а чужди не щем!:hush:

Трупат се, ако някой внася, ако не внася не се трупат.

Айде бегай да пасеш овцете!

току-що, M.Николов написа:

Мда, и накрая завършва с това, че циментовите заводи ги горят.

Тоест и в момента има кой да ги гори нашите отпадъци, а чужди не щем!:hush:

Айде бегай да пасеш овцете!

НЯма проблем , аз  като се оглеждам тук  , отдавна съм при овцете и ви паса :) :) :)  

А ти вземи прочети хубаво какво казва Ревизоро, можеш да погледнеш и друите му интервюта за договорите за чуждия боклук.

Не че нещо, но виждам как хал хабер си нямаш и само се излагаш :)

преди 4 минути, miro20 написа:

НЯма проблем , аз  като се оглеждам тук  , отдавна съм при овцете и ви паса

това е вица на деня казва го човека които всеки го използва за истривалка:lol6:

току-що, ninov написа:

това е вица на деня казва го човека които всеки го използва за истривалка:lol6:

ИЗтривалката се мисли за голяма работа...

булю булю булю

преди 4 минути, M.Николов написа:

Къде се оглеждаш?

В Дунава ли?:giggle1:

булю булю булю :)  

току-що, miro20 написа:

ИЗтривалката се мисли за голяма работа...

булю булю булю

булю булю булю :)  

знаем че се мислиш за голяма работа :lol6:

току-що, M.Николов написа:

знаем

Това че сте групичка тролченца дето гък не можете да кажете или оборите, и си подкрепяте глупостите, не ви прави фактор в каквото и било . :)

Специално ти не се ли научи да си знаеш мястото ? :hit:

Може да е илюстрация

преди 5 минути, miro20 написа:

Това че сте групичка тролченца дето гък не можете да кажете или оборите, и си подкрепяте глупостите, не ви прави фактор в каквото и било . :)

Специално ти не се ли научи да си знаеш мястото ? :hit:

Може да е илюстрация

тук тролове има само на ГЕРБ опитите да омаскарариш опонента като му припишеш несъществуващи грехове е способ на комунистите като теб от ГЕРБ

преди 8 минути, miro20 написа:

Това че сте групичка тролченца дето гък не можете да кажете или оборите

Напротив. До такова положение те докарахме с нашите оборвания, че почна да твърдиш за думи от твои постове, че не са твои:laughing5:

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ще те правя смешен винаги когато те хвана.:giggle1:

И кога е било това ?  :lol6:

Полюции... Знаеш ли какво е полюции ? :)

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Напротив. До такова положение те докарахме с нашите оборвания, че почна да твърдиш за думи от твои постове, че не са твои:laughing5:

КАкво си оборил че не се сещам ? Постоянно се излагаш със спекулациите си и тъпи "логики" в стил вица " ти аквариум имаш ли ? - не ? значи си п'раст"  :) 

Ето това си "оборил" :giggle1:

Но е забавно как си говорите " докарахме те.." . "ние" , "знаем" ...

Сладури ... мислят си че като си лайкнат простотиите и са се наговорили , то простотиите им ще станат нещо повече от простотии.

Няма как да стане, другари . Винаги ще сте насрани и унижени .

Николоффф нали си знаеш мястото ... - в ъгъла , засрамен и унижен. При тошефффф :)  

преди 2 часа, ninov написа:

тук тролове има само на ГЕРБ

То е очеИЗВАДНО колко и кои са троловете.

:)

преди 4 часа, miro20 написа:

Може би трябва да говорим за престъпленията на новото служебно правителство . Че те май друго не правят :) 

Ако сте пропуснали Ревизоро :

https://bnt.bg/news/ekoministerstvoto-v-okoto-na-buryata-bivshiyat-ministar-emil-dimitrov-revizoro-progovarya-v298645-295931news.html

https://trud.bg/емил-димитров-загубихме-1-2-млрд-лева-частна-инвестиция-за-завод-за-горене-на-отпадъци/

Аз викам да спрем да внасяме чужд боклук, преди да почним да строим заводи да горим, какво ще кажеш а ;) 

преди 27 минути, miro20 написа:

Няма как да стане, другари . Винаги ще сте насрани и унижени .

Ние унижени?!? Нима на нас ни се е налагало да се отричаме от думи, написани в наши постове? Това, публично да се отречеш от собственоръчно написаното от теб ако не е унижение, то аз не знам кое е унижение:laughing5:

преди 3 часа, ninov написа:

Каква е вината на служебното правителство че партиите в 45 парламент не съставиха правителство

Служебното правителство за месец и нещо сътвори повече поразии, отколкото Борисов за 12 години. Но то разбира се е невинно. Комунист по гръб не пада.

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Ние унижени?!? Нима на нас ни се е налагало да се отричаме от думи, написани в наши постове? Това, публично да се отречеш от собственоръчно написаното от теб ако не е унижение, то аз не знам кое е унижение:laughing5:

КАкто вече ти казах, никой не се е отричал, а коректно посочих източник.

А ти си тролиш и спекулираш.

Всъщност, не виждам нищо друго полезно да правиш тук :)

Като другаря ти ниноффф... Ако не сте едно и също лице че много си приличате в еднаквите изрази и простотии :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.