Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 2 минути, M.Николов написа:

То и за теб се носят едни слухове.......:giggle1:

Но аз вярвам само на факти.В момента тече проверка на Спецов.Ще говорим когато приключи.:hush:

Това не пречи да попитам как така НАП до сега е проспала нарушенията на границата?

които също не са доказани в съда - но им вярваш:D

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Партия ИТН няма вождове. Знам, трудно е да се възприеме. От хора идващи от ГЕРБ. 

Абе май всичките фенки на "Едно ферари с цвят червен" живеете в страната на приказките, само да не стане после "Няма не искам, няма недей".

преди 1 минута, Bubbles написа:

Абе май всичките фенки на "Едно ферари с цвят червен" живеете в страната на приказките, само да не стане после "Няма не искам, няма недей".

Ще стане, ама за сгазилите лука.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Не, ще бъде нека ме боли. 

преди 12 минути, Bubbles написа:

като не иска да става депутат, що прави партия? Нещо няма логика?

Абе ти на кой свят живееш?

Ами представи си, събрал е група хора, които могат да управляват по-добре от сегашните "хора".  Изисква се въображение, и аз съм скептичен. Но пък ми трябва дори по-богато въображение за да мисля, че шампион по шах е по-лош кандидат за премиер от шофьор на мутри :lol6:

Това е нещо, като да питаш, що някой е създал благотворителна организация, пък не ходи да копае кладенци в Африка. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ами представи си, събрал е група хора, които могат да управляват по-добре от сегашните "хора".  Изисква се въображение, и аз съм скептичен. Но пък ми трябва дори по-богато въображение за да мисля, че шампион по шах е по-лош кандидат за премиер от шофьор на мутри :lol6:

Това е нещо, като да питаш, що някой е създал благотворителна организация, пък не ходи да копае кладенци в Африка. 

Шампион по шах със сигурност е по-добре от шофьор, въпроса е обаче той да е шефа, а не някой с акъла на шофьора да му дърпа конмците. ;)

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ще стане, ама за сгазилите лука.

Много ще се радвам, но не го вярвам.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ако славчо спечели, да те чакам ли на летището

Не. Има още от хора от ГЕРБ и с герберско мислене.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Не. Има още от хора от ГЕРБ и с герберско мислене.

нали ти казах, в администрацията има хора с над 20 години стаж

преди 56 минути, miro20 написа:

ББ никога не е бил длъжен да присъства в парламента.

Евала Машшааллааа... Благодарение на чалгарите, 300 хил  с български паспорти от Турция ще гласуват отново !!!!!

България е ПАРЛАМЕНТАРНА република не е ПРЕМИЕРСКА република, демек ПАРЛАМЕНТА е с върховната власт и когато привика премиера за отчет, то той е длъжен да се яви. В противен случай щеше ли да се налага на Боко "куцукащия с грешен крак" Борисов да си измисля скъсан менискус?!?

Тази опорка с гласовете от Турция не я ли оборихме?

На последните избори ДПС взима 19 283 гласа от общо 24 957гласа, идващи от Турция. Герб са втори с 994 гласа.

Показах ти и статистика, според която рекордният брой гласове от Турция е през далечната 2009г. (пак без ограничение на броя на секциите) и е малко над 70 000гласа, от които само около 60000 са за ДПС. 

така и не можа да ми отговориш от къде ще дойдат тези 200 000, при положение, че много от възрастните изселници са измрели от 2009г. до сега.

А колкото до пика който бил достигнат в белите държави - пак не можа да отговориш защо според теб нещо, което е ограничено, няма да може да стане по-голямо след като паднат ограниченията му.

преди 27 минути, miro20 написа:

Статията и посланничката закопават именно тези които застанаха зад Черепа и пРезилдента с юмручето дето каза " Черепа  звучи много по убедително от обвинителите му " .

:hush:

Пак те питам: Кога и по какъв повод Президента каза, че вярва повече на Черепа, отколкото на Прокуратурата"? Не беше ли когато каза, че вярва повече на Черепа за подкупите към Менда, Боко и Горанов, от колкото на Прокуратурата, която изобщо не разследва случая, и санкциите на хамериканците не доказват ли на 100%, че е бил прав?  

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2021/06/05/4217439_magnitski_na_kvadrat_vsichki_svurzani_s_peevski_i/

"Магнитски" на квадрат: Всички свързани с Пеевски и Божков стават забранени за бизнес с държавата

В списъка автоматично ще попаднат всички оповестени на 2 юни от Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на Министерството на финансите на САЩ. Това бяха именно Божков заедно с 58 негови компании, Пеевски - с 6, и Илко Желязков, който е член на Бюрото за контрол на СРС и няма собственост в дружества.

Всички плюват срещу Пеевски с 6 компании, а Божков се оказа с 58 компании.

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Мисля че е излишно да се спори за това, изборите идват и ще се види.

преди 57 минути, miro20 написа:

Идиотите забравиха една малка подробност. Че пик-а на гласуване в страните извън Турция бе именно сега.

Опорката, спусната ти от централата удобно пропуска простичкият факт, че хората в белите държави не са гласували на предишни избори, защото не е имало алтернатива освен ГЕРБ/БСП.

Сега, въпреки ограничения брой секции - вота беше рекорден, защото имаше за кой да се гласува. Именно за това те е страх от отварянето на още секции, защото антиГерб гласовете ще се увеличат значително.   

преди 13 минути, M.Николов написа:

То не е важно само колко са компаниите, а и колко са големи.Също и колко пари по държавни поръчки са получили.

Само едно ще те попитам. Знаеш ли какво означава ПСТ холдинг, на кого е собственост и къде се намира? За да не търсиш "Пътно строителна техника" холдинг на Васил Божков. 7 етажна сграда на пъпа на София, зад царския дворец.

И двамата имат или имаха фирми в тази сфера.

За мен няма значение на кой е фирмата, дали на Божков или на Пеевски, ако е била в нарушение да бъде санкционирана.

преди 27 минути, Bubbles написа:

Мисля че е излишно да се спори за това, изборите идват и ще се види.

Ще се види, разбира се, ама тогава на такива като Троло20 няма да им се коментира. Нищо. Аз ще имам грижата да им го припомня.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

На последните избори ДПС взима 19 283 гласа от общо 24 957гласа, идващи от Турция. Герб са втори с 994 гласа.

Показах ти и статистика, според която рекордният брой гласове от Турция е през далечната 2009г. (пак без ограничение на броя на секциите) и е малко над 70 000гласа, от които само около 60000 са за ДПС. 

така и не можа да ми отговориш от къде ще дойдат тези 200 000, при положение, че много от възрастните изселници са измрели от 2009г. до сега.

А колкото до пика който бил достигнат в белите държави - пак не можа да отговориш защо според теб нещо, което е ограничено, няма да може да стане по-голямо след като паднат ограниченията му.

Именно тези твои глупости бяха тотално оборени със статистиката/табличката по години

:hush:

ББ - Няма такава наглост и реваншизъм

https://zonanews.bg/bulgaria/borisov-s-gnevni-dumi-za-pensioniraneto-na-prof-kantardzhiev-nyama-takava-naglost-i-revanshizam-shte-si-go-vzema-pri-men

и .. поредната назначена  бесепарска калинка :

https://zonanews.bg/politika/stefan-yanev-naznachi-ortodoksalen-besepar-za-zam-ministar-na-regionalnoto-razvitie

От тия дето за чистачка за вход не биха ги избрали ... :getout:

преди 2 часа, miro20 написа:

Именно тези твои глупости бяха тотално оборени със статистиката/табличката по години

И колко е рекорда на гласове от Турция според тази таблица? Няма да искаш да кажеш, нали? Не за друго, ама някак си ако покажеш колко е този рекорд, ще се окаже, че тези твои думи...

преди 9 часа, miro20 написа:

Евала Машшааллааа... Благодарение на чалгарите, 300 хил  с български паспорти от Турция ще гласуват отново !!!!!

...преувеличават не с три процента, а три пъти(300%) този рекорд!

Е, да чакаме ли табличка с рекордните гласувания в Турция, или ще се направиш на приятно разсеян?

преди 13 часа, miro20 написа:

ещо спориш или си плямпаш ? Това че е продал фирмата си по време на проверките от КОИТО мн добре е знаел какъв ще е резултата, си е ФАКТ.

май ти си пишеш това което ти се ще ако беше факт нямаше да има проверка по случая

преди 13 часа, miro20 написа:

ББ никога не е бил длъжен да присъства в парламента.

да за него конституцията на България не важи нали миро 20 лъжец  а според теб конституцията на България основен закон ли е или  е художествено произведение ?

Верно нема такава държава : https://novini.bg/bylgariya/izbori/665414

Юмрука измете где що имаше светстно и ся почнаха да излизат от дупките си разни ей такива.
Дали следващите са Баневи?
А Вальо Топлото и Трактора?
Колко му е?!

преди 13 минути, Bubbles написа:

Верно нема такава държава : https://novini.bg/bylgariya/izbori/665414

Юмрука измете где що имаше светстно и ся почнаха да излизат от дупките си разни ей такива.

Видяхме ги тея, изметените, колко са свестни. Цели 11 години гледаме как заради тяхната свестност... затъваме все по-дълбоко. Преди да дойдат тея "свестни", поне с румънците бяхме на едно ниво, а сега мамалигите и срещу нас да тичат, пак не можем да ги стигнем. Айде нема нужда от такива "свестни".   

Комитова уволни ръководството на "Автомагистрали"

*Инспекция начело с министъра ще покаже днес незаконно строителство на "Хемус", съобщиха от МРРБ

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.