Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 1 час, Bubbles написа:

Верно нема такава държава : https://novini.bg/bylgariya/izbori/665414

Юмрука измете где що имаше светстно и ся почнаха да излизат от дупките си разни ей такива.
Дали следващите са Баневи?
А Вальо Топлото и Трактора?
Колко му е?!

И кои са тия свестни ?

Иначе не подкрепяш герб... АМА само те са имали свестни хора :lol6: 

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 47 минути, ivottoshev написа:

Юмрука измете где що имаше светстно и ся почнаха да излизат от дупките си разни ей такива.

Да "свестния" шеф на ДАНС не знае за подкупите а ЦРУ и ФБР знаят не не искаме толкова свестни шефове

заради "свестната" шефка на НАП  са изпуснати вземания от захарни заводи - Бургас АД , стомана перник и др

да продължавам ли с свестните дето бяха изметени или това ти стига

преди 46 минути, ivottoshev написа:

Видяхме ги тея, изметените, колко са свестни. Цели 11 години гледаме как заради тяхната свестност... затъваме все по-дълбоко. Преди да дойдат тея "свестни", поне с румънците бяхме на едно ниво, а сега мамалигите и срещу нас да тичат, пак не можем да ги стигнем. Айде нема нужда от такива "свестни".   

Сериозно? https://www.bloombergtv.bg/a/8-novini-ot-sveta/94044-ek-prizova-balgariya-da-bade-prieta-v-shengen

Че ако е така защо тогава от вън мислят друго?

Плюс това каквито и да са били предишните поне тия мишки си стояха в дупките, а сега леко леко почват да излизат.
Защо?

преди 8 минути, N1K17Y написа:

И кои са тия свестни ?

Иначе не подкрепяш герб... АМА само те са имали свестни хора :lol6: 

Някъде казах ли САМО ГЕРБ са имали светстни?
Защо пак ми завирап думи на клавиатурата?
Ако ще си драскаме измислици давай да ходим в "Празни приказки".

преди 1 минута, Bubbles написа:

Сериозно? https://www.bloombergtv.bg/a/8-novini-ot-sveta/94044-ek-prizova-balgariya-da-bade-prieta-v-shengen

Плюс това каквито и да са били предишните поне тия мишки си стояха в дупките, а сега леко леко почват да излизат.
Защо?

и какво мислят на вън като не ни искат в шенген и скоро няма да влезем заради тумбак войвода и неговия бизнес с българско гражданство

преди 1 минута, ninov написа:

и какво мислят на вън като не ни искат в шенген и скоро няма да влезем заради тумбак войвода и неговия бизнес с българско гражданство

Очевидно не си чел какво пише в дадения линк.
Пък ся като спрат еврофондовете и т.н. хептен ще цъфнете и вържете.

преди 1 час, Bubbles написа:

Верно нема такава държава : https://novini.bg/bylgariya/izbori/665414

Дали следващите са Баневи?
А Вальо Топлото и Трактора?
Колко му е?!

Всички мутри и олигарси повдигнаха глави след като пРезилдентската хунта дойде на власт.

НЯма по ясно доказателство за това което отдавна стана очеизвадно - че под лозунга "мутри вън" , именно такива влязоха и ще влизат във властта. Явно и нагло .

Между впрочем, за мен точно този възход на мафията е причина от САЩ ясно да зашлевят шамар на хунтата с въпросните санкции.

Докато ГЕРБ е на власт, докато имаше все пак някакви мерки и от съда и прокуратурата, имаше някаква надежда че ще потърсят сметка на мутрите.

Затова и никой не е прибягвал или мислел дори за такива санкции. Все още ни смятаха за демократична цивилизована държава.

Уви, последните събития показват че държавата губи войната с мутрите и фигуранта им в президентството.

Това за мен е причината САЩ да покажат ясно с тези санкции и точно СЕГА ,  че държавата не върви в  добра посока и мафията взема връх.

пп

зеления чорап Янев за пореден път с откровения за "доказателствата за подслушване" :giggle1:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1114234509100641&id=100015423071226

И още синтезирани отзиви :

https://www.facebook.com/vdimchev/posts/10226249537406772

Цитат

17 мига от пролетта:
1. „Нещо ужасяващо е. Как му е казано, че има жена и деца, или пък има семейство, които няма да разберат дали не ядат неговото месо.", Бойко Рашков
2. „Ще бъдат разкрити още ужасяващи неща от управлението на ГЕРБ“, Антон Кутев
3. „Случилото се в Министерството на културата през годините е ужасяващо.“, Велислав Минеков
4. „Българско лято“ е единствената дясна партия, единствената, която не е от статуквото. Васил Божков е успял човек, той може да даде тласък на тази партия“, Стефан Софиянски
5. „Българската демокрация бе изтребвана с гербицид в продължение на 12 години.“, Иво Христов
6. "Причината за ужасяващата смъртност у нас по време на пандемията трябва да се разследва.“, Стойчо Кацаров
7. „ЕС е затвор, от който България не може да излезе.“, Костадин Костадинов
8. „Главният прокурор се държи като зле организиран слуга на мафията.“, Румен Петков
9. „Г-н Борисов няма основание да се опасява, че някой ще го задържи под стража. На него не му е необходим имунитет на народен представител, той има абсолютен имунитет, защото притежава главния прокурор“, Бойко Рашков
10. „Носят се слухове за едни състояния на Борисов от порядъка на 3.5-4 милиарда евро.“, Пламен Бобоков
11. За съжаление, ЦИК не може да се меси при партията на Божков за случая "Магнитски", Цветозар Томов, ЦИК
12. ''Жан Виденов е синоним на морала в българската политика'', Николай Малинов
13. "Вариантите са всякакви. Спрямо резултати от изборите ще постъпим правилно“, Тошко Йорданов
14. „Този, който е консултирал ЦИК за цената на машините за гласуване, е некомпетентен и доста глупав.“, Веселин Тодоров, Сиела
15. „Няма да скрия, че ние очакваме „Сиела“ да прояви най-голям интерес към поръчката за машини.“, Цветозар Томов, ЦИК
16. „Да, имам усещането, че съм бил подслушван“, ген. Стефан Янев
17. „Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.“, Слави Трифонов

Цитат

Един разбива руска шпионска мрежа: уволняват го. Друг ни спасява от смъртоносния вирус: пенсионират го. Моделът "Радев"!

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Всички мутри и олигарси повдигнаха глави след като пРезилдентската хунта дойде на власт.

НЯма по ясно доказателство за това което отдавна стана очеизвадно - че под лозунга "мутри вън" , именно такива влязоха и ще влизат във властта. Явно и нагло .

Между впрочем, за мен точно този възход на мафията е причина от САЩ ясно да зашлевят шамар на хунтата с въпросните санкции.

Докато ГЕРБ е на власт, докато имаше все пак някакви мерки и от съда и прокуратурата, имаше някаква надежда че ще потърсят сметка на мутрите.

Затова и никой не е прибягвал или мислел дори за такива санкции. Все още ни смятаха за демократична цивилизована държава.

Уви, последните събития показват че държавата губи войната с мутрите и фигуранта им в президентството.

Това за мен е причината САЩ да покажат ясно с тези санкции и точно СЕГА ,  че държавата не върви в  добра посока и мафията взема връх.

да миро 20 черепа е давал подкупи през последните 2 месеца а  ?

да главния прокурор вика шефе на Слави Трифонов а не на Борисов

да Мая Манолова е карала Гешев да си затваря очите за корупцията-подкупите а

да САЩ казва че Христо Иванов а не Гешев е виновен за това че няма дела за корупция

да САЩ казва че шефа да ДАНС си е вършил много добре работата като няма никаква информация за подкупите

така че лъжите ти че доклада е срещу партиите на промяната не вървът доклада е срещу Борисов и ГЕРБ

преди 45 минути, Bubbles написа:

Защо?

Някъде казах ли САМО ГЕРБ са имали светстни?
Защо пак ми завирап думи на клавиатурата?
Ако ще си драскаме измислици давай да ходим в "Празни приказки".

Ми айде, чакам да ги посочиш тия свестни хора. Посочи един министър, който не е тъп като гъдулка (или да се прави на такъв, щото трябва да лижен задника на Боса) едно министерство да не е пълен батак. Едно нещо направено като хората. Все питам 12 години, едно добро нещо да се посочи и все мълчат гърбавите. Ама бсп, ама преди, ама 

преди 24 минути, miro20 написа:

За съжаление тук веднага ше скочат и дружно ще заквакат "ОПОРКИТЕ, ОПОРКИТЕ"...

А реално наистина е очевидно и не знам какво точно си мислят тия хора.
Опитвам се и от тяхната страна да погледна, да видя нещо положително, засега не виждам такова, само пясък в очите на хората и тук там гротескна подигравка с тяхното доверие.
Обаче после мен ме сочат за привърженик на партии...
...ех дядо Алеко добре ни е описал.

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Ми айде, чакам да ги посочиш тия свестни хора. Посочи един министър, който не е тъп като гъдулка (или да се прави на такъв, щото трябва да лижен задника на Боса) едно министерство да не е пълен батак. Едно нещо направено като хората. Все питам 12 години, едно добро нещо да се посочи и все мълчат гърбавите. Ама бсп, ама преди, ама 

Няма такъв дето да НЕ лиже задниkа на боса, такава е системата в която навряха България още с падането на комунизма. Ако преди това заповядваше Москва, сега го прави Вашингтон, разликата че сега някои си мислят че имат свобода.

Скоро няма и да има такъв, а ако си мислите че слави няма да лиже или вече не лиже същия задниk, помислете си пак.

преди 2 минути, Bubbles написа:

и какво е реално че сменят некадърните с кадърни а ма да теб те боли че новите не са от ГЕРБ .А разправяше че не си от ГЕРБ

нещо да кажеш за свестните които ти цитирах в миналия ми пост

преди 1 минута, ninov написа:

и какво е реално че сменят некадърните с кадърни а ма да теб те боли че новите не са от ГЕРБ

Тъпунгер с тъпунгер, дреме ми на шушулката дали са от ГЕРБ, БСП, АСС или ДПС, единственото което е от значение е че разни айдуци като Арабаджиевите почват да излизат от мишите дупки в които бяха навряни.
Това ясно ли ти е?
Баси то бива някои да сте дебили.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Тъпунгер с тъпунгер, дреме ми на шушулката дали са от ГЕРБ, БСП, АСС или ДПС, единственото което е от значение е че разни айдуци като Арабаджиевите почват да излизат от мишите дупки в които бяха навряни.
Това ясно ли ти е?

чакай да те питам къде е Гешев да ги прати в затвора  ако са престъпници че не му стигна 2.5 години да осъди Миньо Стайков

преди 8 минути, Bubbles написа:

За съжаление тук веднага ше скочат и дружно ще заквакат "ОПОРКИТЕ, ОПОРКИТЕ"...

Опитвам се и от тяхната страна да погледна, да видя нещо положително, засега не виждам такова, само пясък в очите на хората и тук там гротескна подигравка с тяхното доверие.
Обаче после мен ме сочат за привърженик на партии...
...ех дядо Алеко добре ни е описал.

Няма такъв дето да НЕ лиже задниkа на боса, такава е системата в която навряха България още с падането на комунизма. Ако преди това заповядваше Москва, сега го прави Вашингтон, разликата че сега някои си мислят че имат свобода.

Скоро няма и да има такъв, а ако си мислите че слави няма да лиже или вече не лиже същия задниk, помислете си пак.

Още чакам да посочиш свестните хора. Не че не знам, че не можеш де :lol6:

Айде пак "ама то всички са маскари, ама той и Слави, ама, ама" едно и също

преди 5 минути, Bubbles написа:

Това ясно ли ти е?

О, ти пък си много умен, затова нямаш никакво адекватно политическо мислене.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Това ясно ли ти е?

Миню Стайков осъди България заради прекомерно дълго задържане

Като напомни ninov за Стайков. От тия успехи ли си доволен ? :D

преди 36 минути, ninov написа:

чакай да те питам къде е Гешев да ги прати в затвора  ако са престъпници че не му стигна 2.5 години да осъди Миньо Стайков

Защо ме питаш мене, аз ли съм го назначил?
Пък и това е работа на съда мисля.

И ме извини за по-острия език одеве, обаче най мразя да ме карат да повтарям едно и също нещо по милион пъти. :)

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

О, ти пък си много умен, затова нямаш никакво адекватно политическо мислене.

Напротив аз имам позиция и я изразявам, също така не се влияя от партии за разлика от вас.

преди 36 минути, N1K17Y написа:

Миню Стайков осъди България заради прекомерно дълго задържане

Като напомни ninov за Стайков. От тия успехи ли си доволен ? :D

Доволен съм от това че разни мишки като Арабаджиевите, Баневите и т.н. бяха завряни където им е мястото, а сега всичките ще излязат и ще реват че са били репресирани.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Защо ме питаш мене, аз ли съм го назначил?
Пък и това е работа на съда мисля.

И ме извини за по-острия език одеве, обаче най мразя да ме карат да повтарям едно и също нещо по милион пъти. :)

Напротив аз имам позиция и я изразявам, също така не се влияя от партии за разлика от вас.

Доволен съм от това че разни мишки като Арабаджиевите, Баневите и т.н. бяха завряни където им е мястото, а сега всичките ще излязат и ще реват че са били репресирани.

Благодари на незаконните арести на Kаскета ;) 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Благодари на незаконните арести на Kаскета ;) 

Тоест според теб, Арабаджиеви, Баневи, Черепа и пр. са преследвани незаконно и трябва да бъдат оставени на мира?

преди 3 минути, Bubbles написа:

Тоест според теб, Арабаджиеви, Баневи, Черепа и пр. са преследвани незаконно и трябва да бъдат оставени на мира?

Какво значение има според мен, съда се произнася по случая. Не претендирам да знам повече от европейските съдилища.

преди 3 часа, Мойра написа:

като гледам си се разпознала и ти в определението:D

преди 2 часа, Мойра написа:

Комитова уволни ръководството на "Автомагистрали"

*Инспекция начело с министъра ще покаже днес незаконно строителство на "Хемус", съобщиха от МРРБ

много обичаш, ще, но какво ще стане, ако не стане така

преди 22 минути, Bubbles написа:

Твоята позиция е на кибик, който си люпи семки у Францията и разсейва скуката си пишейки тук. Ако имаше позиция нямаше да се направиш, че не си видял този мой пост:

на 4.06.2021 г. в 0:18, ivottoshev написа:

И какво трябва да се направи според теб в този момент, днес, утре, на 11ти? Да си седим и нищо да не правим, щото незнамсикакво? Казах ти, че все от някъде трябва да се почне, а от теб чувам само "няма да стане". Е, кажи конкретно какво да се направи за да стане, а не ми разтягай локуми.

а щеше да си изразил позицията си!

преди 31 минути, ivottoshev написа:

а щеше да си изразил позицията си!

По-скоро съм пропуснал да ти отговоря, но щом държиш : Измита се всичко...
...ОБАЧЕ няма кой да го позволи. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.