Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 7 минути, absurt написа:

Не и този производител. Той не носи отговорност, а е сключил договор с ЕС, че ако някой пострадал от ваксината, го осъди, то парите за компенсацията ще бъдат възстановени на производителя от специално създаден фонд.

Все тая, кой ще плаща. Пострадалия ще съди производителя.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

току-що, Лудар написа:

Като няма как да стане и много да чака...  Все напразно...

преди 8 минути, Лудар написа:

Не е все тая, защото фонда се заделя от нашите данъци. Та, ние ще плащаме.

преди 32 минути, attj написа:

Като няма как да стане и много да чака...  Все напразно...

Разбира се, че има как. Това не са българските съдилища.

преди 26 минути, absurt написа:

Не е все тая, защото фонда се заделя от нашите данъци. Та, ние ще плащаме.

Тия данъци ги плащаме така или иначе. Освен това само ЕС създава такъв фонд и не мисля, че е обвързан с производителя. 

преди 4 минути, Лудар написа:

Разбира се, че има как. Това не са българските съдилища.

Пострадалият може и да е умрял...

преди 22 минути, attj написа:

Пострадалият може и да е умрял...

Родата предявява иск и стават милионери.

преди 5 минути, Лудар написа:

Родата предявява иск и стават милионери.

Подобно развитие няма нищо общо с българската действителност.

на 12.12.2021 г. в 15:59, Лудар написа:

Афера и Гласове. Корнелия пак ще прави опровержения. Напоследък доста станаха.

:giggle1:

Screenshot 2021-12-14 at 18-55-21 Facebook.png

Костовистката Корнелия е най-голямата грешка на БСП и не е ясно дали има връзка с  Борисов!?   

преди 1 минута, attj написа:

Костовистката Корнелия е най-голямата грешка на БСП и не е ясно дали има връзка с  Борисов!?   

Не замитай лъжата, с дървени философии.

преди 14 минути, Лудар написа:

Не замитай лъжата, с дървени философии.

Нима тя доведе БСП до изборни победи и светъл социализъм!?   Добре, че бе Радев -иначе на куково лято щеше да е вицепремиер и министър,   жалката Корнелия...

преди 4 часа, Лудар написа:

Той дава и първоначалния срок. Какво му пречи да даде 20 години по твоята логика? Производителя си носи отговорността, той преценява колко гаранция може да даде и дали може да удължи тая гаранция. А и дали иска да я удължи. Не виждам нищо странно.

Пак се омота и пак не ми каза дали знаеш за някой друг производител на каквото и да било, който самоволно да реши да удължава гаранцията на продукта си?

Ми ако производителят реши да удължи гаранцията още един път? А после още и още, и още? На кой път ще ти светне лампичката, че има нещо нередно?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Пак се омота и пак не ми каза дали знаеш за някой друг производител на каквото и да било, който самоволно да реши да удължава гаранцията на продукта си?

Ми ако производителят реши да удължи гаранцията още един път? А после още и още, и още? На кой път ще ти светне лампичката, че има нещо нередно?

Какво ще рече "самоволно"? Той и този не е решил самоволно. Отправено му е допитване дали е възможно, и той отговаря че  може да се удължи с 3 месеца. Не знам как ги виждаш тия самоволности? Тва да не е Пешо, производителя на домашна ракия? Тук става въпрос за стотици милиарди долари. Когато става въпрос за такива суми, думичката "самоволно" я няма в речника.

преди 2 минути, Лудар написа:

Какво ще рече "самоволно"? Той и този не е решил самоволно. Отправено му е допитване дали е възможно, и той отговаря че  може да се удължи с 3 месеца.

И това не ти се вижда странно? 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

И това не ти се вижда странно? 

Не. Вижда ми се странно, че ти се вижда странно на теб.

преди 35 минути, Лудар написа:

Не. Вижда ми се странно, че ти се вижда странно на теб.

Прецедент в историята - производител да удължи срок на годност на продукта си. И за теб всичко е ОК?

А ако реши да го удължи още? И после още, и още? На кое удължаване ще ти се стори странно, или може би всичко ще е в реда на нещата?

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Прецедент в историята - производител да удължи срок на годност на продукта си. И за теб всичко е ОК?

А ако реши да го удължи още? И после още, и още? На кое удължаване ще ти се стори странно, или може би всичко ще е в реда на нещата?

Прецедент в историята? В коя история?

Пич, та ние (България) неотдавна удължaвахме срока на годност на ядрени реактори. :) Произведени в несъществуваща вече държава.

Вече се изморих да чакам къде са престъпленията на Борисов.  Стига сте писали в тази тема всякакви глупости...

преди 7 минути, attj написа:

Вече се изморих да чакам къде са престъпленията на Борисов.  Стига сте писали в тази тема всякакви глупости...

Ми почини си малко де, кво чакаш?

преди 3 минути, Лудар написа:

Ми почини си малко де, кво чакаш?

Чакам още  нещо да кажете.  Вие не можете и себе си да изморите.

преди 33 минути, Лудар написа:

Прецедент в историята? В коя история?

Пич, та ние (България) неотдавна удължaвахме срока на годност на ядрени реактори. :) Произведени в несъществуваща вече държава.

Еееееех, Мирко Дваесеипървий....

преди 13 минути, attj написа:

Престъпленията на Борисов са там, където ще бъдат и престъпленията на настоящия кабинет, през очите на следващият. Уж се събудихме след 1989 година, па то ние още повече се омотахме от толкова хамелеонщина и снобарщина. Все едни и същи се трудят, останалите (едни и същи) си "менкат" едни пари. Беее ... пей сърце, и ние с тебе! :( Айде, още малко и 2024 съвсем ще цъфнем! пп: ако, не и по-рано ... от друго! :D 

преди 1 минута, Симеонова написа:

Престъпленията на Борисов са там, където ще бъдат и престъпленията на настоящия кабинет, през очите на следващият. Уж се събудихме след 1989 година, па то ние още повече се омотахме от толкова хамелеонщина и снобарщина. Все едни и същи се трудят, останалите (едни и същи) си "менкат" едни пари. Беее ... пей сърце, и ние с тебе! :( Айде, още малко и 2024 съвсем ще цъфнем! пп: ако, не и по-рано ... от друго! :D 

Умно момиче като теб и умно момче като мен - нима не сме привикнали!?    Някакви младежи ще ни дават акъл, хайде стига...   Те са тези в недостиг - нека себе си да съветват...

преди 3 минути, attj написа:

Някакви младежи ще ни дават акъл, хайде стига... 

Могат да пробват с някоя и друга сЪлза ... :P

преди 1 минута, Симеонова написа:

Могат да пробват с някоя и друга сЪлза ... :P

Момиче ,недей да грешиш, те всичко измерват в пачки.  И ние така сме ги приучили...   Та те са си наши, не са чужди....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.